Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O burayı bırakmadıkcaaaaa düzelir yeter ki canı sıkıldıkça girsin paylaşsın hep birlikte atarız sikintisin evvel Allah:)))))) herkesin farklı bir hayatı var sinavlsrimiz farklı farklı ... Yalnız olmadıgını bilmek en guzellll ...
Yeni gelen arkadaslarım da hosgeldiler sefalar getirdiler Berns durumun gayet iyi çözüme yakınsın Yasemin ne güzel anlatıyor dediklerini yaparsan harikaaaaa... Yasemin ne güzel karşılıyorsun birçok kisiyi tsklerr herkes adına...

hosbulduk canım insalahh bence bu ısler doktorla olmuyo kı ben bu asmaya burdakı arkadsalr sayesınde geldım yasemın beste we sızın gbıde guz arkadslarım oldu ıykı doktara dewm etmdım hem para yonunden cok pahlı hemde bole guz ortam yok :)

canım benim elimden geldiğince arkadaşlarımıza yardım etmeye çalışıyorum aslında yaptığım bişey de yok bana yardım edildi ben de yardımımı esirgemem kimseden
herkesi çok seviyorum, içten ve samimi insanlara bayılıyorum..
yenmeyen kalmaz inşallah

bence cok sey yapıyosun yasemın burda her kım warsa yardım emeye calısıysun bunu yapmak cok buyuk bı seap we dua alıyosunn ben kendı adıma cok tekurr edrım sana senın gbı arkadaslarımza bızım gbı ınsanları hayta balıyosunuz :)

Berns ben doktora gitmemiştim çok şükür sorun olmadan yendim ve tamamen Once Rabb'imin sonra buradaki kızların sayesinde......
Yasemin ben telden girdiğim için resimleri felan göndermiyorum onlar çok ise yarıyor yani vajinanin resimini görüp yönünü öğrenmek hatta esime gösterdim bak böyle diye çok ise yaradı ..
Doktor tecrübem olmadıgı için yanlış yönlendirmekten korkuyorum... Ama psikolojik destek olarak herkesinin sonuna kadar yanindayimmmm her zaman:))))))))

ben gıtımm ama ınsanı gucu yetmı bazzen 100 tle bı seynsı aynı burda konusulanlar gbı ama orada apratıf solemıyoo we basamasan seyansları uzuyo we bende senın gbı yaptım ınterneten cok bakıtı sekılere bılgı edındım we burayı buldum saorada cık guzl arkadslar sızın gbı :) cokta memnunum

Bende yendim ve suan çok iyiyim sende mumu yavaş yavaş kalinlastir ve yen zaten epey ilerlemissin.. Yasin 20 daha vakit kaybetme ben çok zaman kaybettim artık kaybetmeyeceğim ins..... istersen 4 -5 günde yenersinnnn

Son düzenleme:
Bende yendim ve suan çok iyiyim sende mumu yavaş yavaş kalinlastir ve yen zaten epey ilerlemissin.. Yasin 20 daha vakit kaybetme ben çok zaman kaybettim artık kaybetmeyeceğim ins..... istersen 4 -5 günde yenersinnnn

bende ole umuyrum sudenaz ınsallahh ben de artık kaybetmek ıstemıyorum :) ınsallahh olsun bebkte ıstıyorum :)

Eki Görüntüle 634598
işte kızlar bu parmakla vajinamızın aldığı şekil, gördüğünüz gibi orası bomboş ve sadece kaslarda oluşan bi alan...
eğer kendimizi kasmazsak 2. şekildeki gibi rahatça girer, ama kasarsak ilk şekildeki gibi parmağımız sıkışır içerde.. o yüzden napıyoruz kendimizi kasmıyoruz, bol jel kullanıyoruz

Eki Görüntüle 634599
bu resimdede vajinamızın şeklinin sanıldığını aksine dümdüz değil, hafif popomuza doğru kıvrımlı olduğu görülüyor..
burda yatar pozisyonda gösteriliyor

way bee ne esnek mıs:)

inşallah canım , sen yen de Allahın izniyle.. müsait bi günde tabi olur ben meraklıyımdır buluşmalara
besteyle buluştuk zaten bi kere

aa ne gızel ama beste ıstanbulda degıl bıgın ınsalahh ıkınzlede tanısmak ısterım hemde cok cunku yasıt arkadsım yk yanı arkadasım yk hıc cunku ewlwnınce yanlız kalıdım ıyıkı warsınız :)

bestenin ailesi istanbulda canım , arada geliyor.. şimdilerde de gelmiş olması lazım.. eğer kalırsa salı gene buluşcaz inşallah

Valla artık çok canım sıkılmıştı bu durumdan.. Kızların burada dediklerini yapayimmm günde 3 saat felan egz yaptım ve olacağına con inandım 5. Gün de oldu çok sukurrrr . Yemek temizlik bıraktım hepsini bu ısı yapana kadar kapattım kendimi sürekli basarı öykülerini okudum iyice gaza geldim .. Veeeee mutlu sona ulaştım.. Parmaktan çok aparat la ilerleme kaydettim ben daha rahat oldu aparatla esnettim parmağı öyle denedim en son ki aparattav sonra 3 parmak oluyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…