- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.861
O burayı bırakmadıkcaaaaa düzelir yeter ki canı sıkıldıkça girsin paylaşsın hep birlikte atarız sikintisin evvel Allah:)))))) herkesin farklı bir hayatı var sinavlsrimiz farklı farklı ... Yalnız olmadıgını bilmek en guzellll ...
Yeni gelen arkadaslarım da hosgeldiler sefalar getirdiler Berns durumun gayet iyi çözüme yakınsın Yasemin ne güzel anlatıyor dediklerini yaparsan harikaaaaa... Yasemin ne güzel karşılıyorsun birçok kisiyi tsklerr herkes adına...
O burayı bırakmadıkcaaaaa düzelir yeter ki canı sıkıldıkça girsin paylaşsın hep birlikte atarız sikintisin evvel Allah:)))))) herkesin farklı bir hayatı var sinavlsrimiz farklı farklı ... Yalnız olmadıgını bilmek en guzellll ...
Yeni gelen arkadaslarım da hosgeldiler sefalar getirdiler Berns durumun gayet iyi çözüme yakınsın Yasemin ne güzel anlatıyor dediklerini yaparsan harikaaaaa... Yasemin ne güzel karşılıyorsun birçok kisiyi tsklerr herkes adına...
canım benim elimden geldiğince arkadaşlarımıza yardım etmeye çalışıyorumaslında yaptığım bişey de yok bana yardım edildi ben de yardımımı esirgemem kimseden
herkesi çok seviyorum, içten ve samimi insanlara bayılıyorum..
yenmeyen kalmaz inşallah
Berns ben doktora gitmemiştim çok şükür sorun olmadan yendim ve tamamen Once Rabb'imin sonra buradaki kızların sayesinde......
Yasemin ben telden girdiğim için resimleri felan göndermiyorum onlar çok ise yarıyor yani vajinanin resimini görüp yönünü öğrenmek hatta esime gösterdim bak böyle diye çok ise yaradı ..
Doktor tecrübem olmadıgı için yanlış yönlendirmekten korkuyorum... Ama psikolojik destek olarak herkesinin sonuna kadar yanindayimmmm her zaman:))))))))
Bende yendim ve suan çok iyiyim sende mumu yavaş yavaş kalinlastir ve yen zaten epey ilerlemissin.. Yasin 20 daha vakit kaybetme ben çok zaman kaybettim artık kaybetmeyeceğim ins..... istersen 4 -5 günde yenersinnnn
canım benim elimden geldiğince arkadaşlarımıza yardım etmeye çalışıyorumaslında yaptığım bişey de yok bana yardım edildi ben de yardımımı esirgemem kimseden
herkesi çok seviyorum, içten ve samimi insanlara bayılıyorum..
yenmeyen kalmaz inşallah
Bende yendim ve suan çok iyiyim sende mumu yavaş yavaş kalinlastir ve yen zaten epey ilerlemissin.. Yasin 20 daha vakit kaybetme ben çok zaman kaybettim artık kaybetmeyeceğim ins..... istersen 4 -5 günde yenersinnnn
Eki Görüntüle 634598
işte kızlar bu parmakla vajinamızın aldığı şekil, gördüğünüz gibi orası bomboş ve sadece kaslarda oluşan bi alan...
eğer kendimizi kasmazsak 2. şekildeki gibi rahatça girer, ama kasarsak ilk şekildeki gibi parmağımız sıkışır içerde.. o yüzden napıyoruz kendimizi kasmıyoruz, bol jel kullanıyoruz
Eki Görüntüle 634599
bu resimdede vajinamızın şeklinin sanıldığını aksine dümdüz değil, hafif popomuza doğru kıvrımlı olduğu görülüyor..
burda yatar pozisyonda gösteriliyor
istanbuldayım canım anadolu yakası
nende awrupa olsunn bı gun tanısmak ısterımm :)
inşallah canım , sen yen de Allahın izniyle.. müsait bi günde tabi olur ben meraklıyımdır buluşmalara
besteyle buluştuk zaten bi kere
aa ne gızel ama beste ıstanbulda degıl bıgın ınsalahh ıkınzlede tanısmak ısterım hemde cok cunku yasıt arkadsım yk yanı arkadasım yk hıc cunku ewlwnınce yanlız kalıdım ıyıkı warsınız :)
bestenin ailesi istanbulda canım , arada geliyor.. şimdilerde de gelmiş olması lazım.. eğer kalırsa salı gene buluşcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?