- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.881
hımm ınsallah bende ogune kadar yenerım de yanınza gelıp solerım sızede tesekur etem ısterım yuz yuze :)
Valla artık çok canım sıkılmıştı bu durumdan.. Kızların burada dediklerini yapayimmm günde 3 saat felan egz yaptım ve olacağına con inandım 5. Gün de oldu çok sukurrrr . Yemek temizlik bıraktım hepsini bu ısı yapana kadar kapattım kendimi sürekli basarı öykülerini okudum iyice gaza geldim .. Veeeee mutlu sona ulaştım.. Parmaktan çok aparat la ilerleme kaydettim ben daha rahat oldu aparatla esnettim parmağı öyle denedim en son ki aparattav sonra 3 parmak oluyordu...
insallahh zeten cok cabalıyorum yasemın esım asker olucak bebkte ıstıyorum o gıtmeden :)vayy harika olur valla4 günün var o zaman yenmeye. kolları sıva
Valla artık çok canım sıkılmıştı bu durumdan.. Kızların burada dediklerini yapayimmm günde 3 saat felan egz yaptım ve olacağına con inandım 5. Gün de oldu çok sukurrrr . Yemek temizlik bıraktım hepsini bu ısı yapana kadar kapattım kendimi sürekli basarı öykülerini okudum iyice gaza geldim .. Veeeee mutlu sona ulaştım.. Parmaktan çok aparat la ilerleme kaydettim ben daha rahat oldu aparatla esnettim parmağı öyle denedim en son ki aparattav sonra 3 parmak oluyordu...
Ben o konuda rahattim yalnız yasıyoruz hatta akrabalarla ayrı sehirlerdeyiz o yüzden musaittim oldun sen iste biz kadınlar isteyince neler yapabiliyoruz o zaman görürsün ...
merhaba ben 2.5 yıllık evliyim aynı problem bendede var 2 aydır dr gidiyorum ve bu siteyi takip ediyorum cok yardımlarınız oldu sizlere cok teşekkür ederim inş bende yenicem bu derdi :)
Kizlar o yanmayi sik sik ve surekli yasaysnlardanim kullandiginiz jel cok onemli bana bir cogu dokundu bebeyagi krem vs sakin kullanmayin ve jeli cok bol kullanin ozaman daha az tanmam oluyodu. Sonrasinda devam eden yanmalarimda cok oluyodu dra gittim krem verdi fitil verdi simdi yanmam oldugunda arada o kremi suruyorum. Sik sikkkkkkk bolllll jelllll kullanin
Kızlar saçma olacak ama p.... denemesinde yarısını almakla tamamını almak arasında his olarak bir fark varmı yani tamamını aldıınızda daha mı çok yanma ve baskı oluyor onu hissedebiliyormusunuz? Çok merak ediyorum o günleri bir görsem ben de denesem artık... keşke.... 11 cmle cebelleşiyorum adetim bitsin devam edicem.
günaydın bacım sağol destegin için allahim inşallah artık inşallah bende kurtulaym sizler gibi.
sela bacım merhabalar inşlh iyisinizdir bebişinle... ya bacım kızım sana söylüuom gelinim sen anla hesabı oldu azcukunyoksa benim kaçırdığım noktalarda illa alın veya reklamcıyız ibareleri değil buna yönelik bişeycik bile yoktu... yoksa yazdığım sadece millete alamayan tutupdaa ayyy bunu alsam belki hallolur diye bunu bir nevi sihirli değnek görmemesini sağmaktı.. yoksa zaten zeale ilede yazıştım isteyenlere bilgisi dahilinde yardımcı olmakta....
aman neyse ne be bacımmm.. demek bulantıların başladı haaa .. iyi bak bebişede kendinede bacım...
ayrıca ne demek bizi tanıyan birilerinin olması ben hiç unutmayacağımki bana kulakçubuğunu anlatan ilk gülsevdam iken ilk aparatı neyden yapayım aparat dediğniz ne diye sorduğumdaa ilk cvb verende sendin sağol tekrar tekrar ALLAH razı olsunnn bacım....
iyi gecelerrrr bizede dua et bacımmm...
Canım ben asırı korkak pipirikli canı az biriyim kaldıki egzersizleri yapmayı bırak okuyunca bile içim kalkardı ama herseyi denedim dr.lara gittim kremler kullandım, içki içtim uyusıyım diye ama hiçbişe faydda etmedi bu site saolsun hep okudum denemeye kalktım yıldım yaklasık 2 ay okudum ama deneyemedim yok midem bulandı yok basım döndü en son gene cok aglayıp sızladıgım bi zamanda denemeye karar verdim serce parmak-şaretparmk-orta-2parmak-3 parmak derken oldu yendiğim 3. günüm su an ve mutluyum. diyeceğim okii sen egzersizlere devam et azim et ve iyi düşünki iyi olsunn hiç korkma acı diye bişey yok cidden biz kafamızda büyütüyoruz umarım sen ve diger vajililer bu sorunu yenerler.
adsel izmirdenmisin?Doktora gidiyorum derken vajinismus tedavisi içinmi?
teşekkür ederim. peki hangi krem o yanma sorunu yaşayan başka kimse var mı? aparat daha mı az yakıyor? bu işe ilk kez başladım bilemiyorum, fikir almaya çalışıyorum.
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm en son 9 cm aparat çalışıyodum ama araya rengli girdi ve şimdi ben bırak 9cm yi 5 cm bile yapamıyorum ne olcak benim bu durumum bilemiyorum deniyorum ama olmuyo sizin de böyle olmuşmuydu acaba valla dokunsalar aglayacam şimdi şaşkınım geri başa döndüm ben kaç gündür sizlere yazayım dedim ama bi türlü utancımdan yazamadım bile
ayy kıyamam ya
canım o zaman zaman bize de oldu merak etmeyapabilirsin aslında şu an reglden sonra vajinan olduğundan daha esnek oluyor.. hatta ben 7 cm aparattaydım araya regl grdiğinde . reglden sonra penis denemesi yaptım ve inanılmaz şekilde giriverdi sen kendini kasma , girmicek deme.. olcakkk yapıcaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?