Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

senın cok gzel olmus maleseff ben ole fırsatım olmuyokı esımın ailesıyle bır oturuyosuzz cok zor oluyo ınanı bıde cok mısafır gelıyo yoruluyorum ama bu arala calısıyorum yorgunlu fln dınlemıyorumm :)

ben hem burayı takip ediyorum hemde dr gidiyorum şimdi iki parmak ikinci boğumdayım hiç aparat denemedim ayrıca aparat nee oluyo kusura kamayım bilmiyorum

Ben o konuda rahattim yalnız yasıyoruz hatta akrabalarla ayrı sehirlerdeyiz o yüzden musaittim oldun sen iste biz kadınlar isteyince neler yapabiliyoruz o zaman görürsün ...

Ben o konuda rahattim yalnız yasıyoruz hatta akrabalarla ayrı sehirlerdeyiz o yüzden musaittim oldun sen iste biz kadınlar isteyince neler yapabiliyoruz o zaman görürsün ...

bencede olsun zaten koydum kafa hıc bu kadar umılı olmamısıtı sımdı cıkıyoruu kılarr mecburr yemekk napıyım yanlız olmadıgm ıcın klakmak zorun daym akasam yemekten sonra gorusuruuzzz

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar gece gircem sorusu olan varsa yazsın , gece cevaplamaya çalışırım
berns egzersize devam et bana haber ver ...
hepinizi öpüyorummm

teşekkür ederim. peki hangi krem o yanma sorunu yaşayan başka kimse var mı? aparat daha mı az yakıyor? bu işe ilk kez başladım bilemiyorum, fikir almaya çalışıyorum.

baskı ilerledikce oluyor ama onu kafaya takmayın zamanla oda azalıyor ....

günaydın bacım sağol destegin için allahim inşallah artık inşallah bende kurtulaym sizler gibi.

rica ederim aynı durumları yaşadık bizi bizlerden daha iyi anlayan olmaz cünkü ortak bir sorunumuz vardı...benden hiç bir farkın yok sende aşabilşirsin yeterki egzersiz yap ve denemelere başla inşallah yeneceksindir...

Aparat beyaz mumdan yapiyor genelde arkadaslar etrafına strecle sarıyor prezervatif veya doktor eldiveni geçiriyoruz bol jel Sürerek kullanıyoruz öyle iste.. Alabildikce pecete sarıp strecleyip kalinlastiriyoruz ..... Bir dene istersen kulak çöplerini birleştirip yapanlar vardı. Hatta rimelli bile kullananlar vardiiii bu sekilde kullanabileceğin hersey olabilir .........

sağol kuzucum. bulantılarım başladı ve bitti bile. benim bulantılarım tam da o suratıma çemkirildiği zamanlardaydı o yüzden çok gücüme gitti ve veda bile etmeden girmeyi bıraktım. neyse ki sizler varsınız, herkes yenince burada bir süre yardım etmeye devam ediyor. benim gönlüm kırılmasaydı yine devam ederdim ama aparat mevzusunda gene aynı olay olmuş, bizim eski mesajlarımıza bakılmadan fevri tepkiler verilmesi hoş olmamış. yine de kimse üzülmesin kırılmasın. çünkü bu dertle yaşama süremiz ne olursa olsun, herkes aynı miktarda yıpranıyor ve tükeniyor. o kadar iyi anlıyoruz ki buraya yeni gelen herkesi. çünkü biz de burada yardım eden gönüllüler sayesinde yendik. bu forum hep açık kalmalı. yardım eden insanlar her zaman olmalı. hepiniz yardım için elinizden geleni yapın, sağlıcakla kalın. dualarım sizinle.

ay sen yendin miii!!! çoooooook sevindim, üzülüyordum egzersize yanaşmıyorsun diye. gözünaydın olsun, halaylar sana gelsin

herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm en son 9 cm aparat çalışıyodum ama araya rengli girdi ve şimdi ben bırak 9cm yi 5 cm bile yapamıyorum ne olcak benim bu durumum bilemiyorum deniyorum ama olmuyo sizin de böyle olmuşmuydu acaba valla dokunsalar aglayacam şimdi şaşkınım geri başa döndüm ben kaç gündür sizlere yazayım dedim ama bi türlü utancımdan yazamadım bile

teşekkür ederim. peki hangi krem o yanma sorunu yaşayan başka kimse var mı? aparat daha mı az yakıyor? bu işe ilk kez başladım bilemiyorum, fikir almaya çalışıyorum.

ben tahriş sorunu olduğunda bepanten kullanıyodum canım , yanmalarımı da azaltıyodu. tavsiye ederimbu arada aparatla parmağın pek farkı yok egzersiz sırasında.. ikisi de aynı etkiyi gösteriyor

Son düzenleme:
inanırsanız düşünmekten başıma agrılar girdi ne yapcam ben şimdi beni birileri yönlendireilirmi destege çok ihtiyacım var bu illet yüzünde 2 evlilik bitirdim bu 3. eşim oluyo ve ben onu çok seviyoum kaçarak evlendik ailemden kimse yok yanımda bişeyler paylaşabilecegim ve bu evliligim de bitsin istemiyorummmmm

ayy kıyamam ya
canım o zaman zaman bize de oldu merak etmeyapabilirsin aslında şu an reglden sonra vajinan olduğundan daha esnek oluyor.. hatta ben 7 cm aparattaydım araya regl grdiğinde . reglden sonra penis denemesi yaptım ve inanılmaz şekilde giriverdi sen kendini kasma , girmicek deme.. olcakkk yapıcaksın canım

bilemiyorum egzersizi yapamayınca çok moralim bozuldu inşallah sen haklı çıkarsın yasemin yarın penis denemesi yapcam eşim bu gün aparat çalış yarın penis denemesi yapalım diyor ama ben kaçacaak delik arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…