- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.901
bilemiyorum egzersizi yapamayınca çok moralim bozuldu inşallah sen haklı çıkarsın yasemin yarın penis denemesi yapcam eşim bu gün aparat çalış yarın penis denemesi yapalım diyor ama ben kaçacaak delik arıyorum
merhaba kızlar bende katıldım aranıza yaklasık bir hafta önce keşfettim bu topici bendede aynı problem var malesef yazılanları okudum cesaretlendim bugün ilk denememde işaret parmağı 2 boğum alabildim ama biraz kuruluk oldu çıkınca jel olarak hangisini kullanıyorsunuz acaba birde burdan sonra hangi aşamaya geçmeliyim acaba yardımcı olursanız sevinirim çok
adetim bugün nihayet bitti. yarin tekrar bir bakicam egzersizlerde gerileme var mi diye. hos sanmiyorum cunku kasmayinca acimadigini anladim artik. 3 parmak denedikten sonra es denemesine gecicem,dua edin nolur.artik olsun istiyorum bikkinlik geldi. bu arada tekrar soruyorum yenenler lütfen cevap verin ben egzersizimi dizlerimi kirarak yapiyorum,bu yuzden de esimin üstüne gecmeyi dusunuyorum. esinin üstünde yenenler hangi pozisyonu tercih etti,dizlermin titremesini istemiyorum en iyi nasil durmak gerekir? simdiden tesekkürler..
merhaba kızlar bende katıldım aranıza yaklasık bir hafta önce keşfettim bu topici bendede aynı problem var malesef yazılanları okudum cesaretlendim bugün ilk denememde işaret parmağı 2 boğum alabildim ama biraz kuruluk oldu çıkınca jel olarak hangisini kullanıyorsunuz acaba birde burdan sonra hangi aşamaya geçmeliyim acaba yardımcı olursanız sevinirim çok
canim sagol cevabin icin. adetten önce deneme yapmistik ama ben cok kasmistim kendimi olacak olacak olacak diye...neyse ben farkettim altta cok kötü oluyordum üste gectim tipki senin dedigin gibi ama hani hem penisin üstüne oturmaya calisip hem bacaklarimi kontrol edemedim yani bacaklarim titriyordu. dzleri kirip mi oturdun sen, yoksa ayak ucundamiydin onu merak ettim tatimcanım ben de üst pozisyonda yendim eşime sırtım dönükken tamamını aldım ama gitgel olmadı.. sonra gene üstteydim eşime yüzüm dönük sarılır halde biraz yavaş da olsa gitgel oldu.. üst pozisyon en rahatı
ayy hadi inşallah dualarım seninleee
canim sagol cevabin icin. adetten önce deneme yapmistik ama ben cok kasmistim kendimi olacak olacak olacak diye...neyse ben farkettim altta cok kötü oluyordum üste gectim tipki senin dedigin gibi ama hani hem penisin üstüne oturmaya calisip hem bacaklarimi kontrol edemedim yani bacaklarim titriyordu. dzleri kirip mi oturdun sen, yoksa ayak ucundamiydin onu merak ettim tatim
canim benim insallah ya...ben parmak egzersizi yapiyorum ya onda hissediyorum hani girisi falan herseyi...acima falan yok...ama peniste denedigimde hic bisey hissetmiodum korkuyordum haliyle yanlis yerde mi diye :) yani biraz da olsa almistim ikinsam gircekti iste akilsiz kafam...neyse canim cooook sagol. iyi gecelerdizlerimi kırdım canım , sen kendini kasma çok rahat ol.. o yolunu buluyo girdiğinde sevinç gözyaşları dökersin inşallahhhhh
canim benim insallah ya...ben parmak egzersizi yapiyorum ya onda hissediyorum hani girisi falan herseyi...acima falan yok...ama peniste denedigimde hic bisey hissetmiodum korkuyordum haliyle yanlis yerde mi diye :) yani biraz da olsa almistim ikinsam gircekti iste akilsiz kafam...neyse canim cooook sagol. iyi geceler
hoşgeldin canımben de sen gibi egzersize kendim başlayıp sonra yazmıştım topiğe
işaret parmağı 2 boğum çok güzel başlangıç için
jel olarak durexin veya okeyin su bazlı kayganlaştırıcılarından temin et. egzersiz sırasında da bolca kullan.. şimdiki aşaman orta parmak 2 boğum, ama biraz zorla ve tamamını almaya çalış.. çünkü orası boşluk sen ne kadar ittirirsen o kadar gider..
egzersizler sırasında hiç kasma kendini, ortam sıcak olsun üşüme kasların büzüşmesin
merhaba canim hosgeldin. ben henüz yenmedim ama 3 parmak alabiliyorum o yuzden tecrübelerimi paylasayim.öncelikle isaret parmagini alabiliyor olman cok iyi bir baslangic,cogumuz dokunamiyorduk bile.
herhangi bir kayganlastirici kullanabilirsin,vazelini burdaki aradaslar mantar yaptigindan kaynakli tavsiye etmiyorlar. zaten her markette var kayganlastirici,markasi bence pek önemli degil.okeyinkini kullaniyorum ben.
parmagini eldivene gecir eldiveni iyice yika canim.sonra bolca jelle. öncelikle hangi pozisyonda rahat oldugunu denemelisin. ben dizlerimi kirarak ayakta daha rahattim mesela. sonra kesinlikle -rahat- olmalisin. kasarsan inan aciyor. ama kasmadignda acimiyor egzersizler hatta sasiryorsun nasil böyle kolay diye. sonra isaret parmagini yavas yavas yerlestir. birden yapma,milim milim. her seferinde derin nefes alip ver. ikininca girdigini görüceksin. sonra orta parmagi dene. sonra iki parmak-3 parmak. onlarda oluyor merak etme. nefes alip verince,kasmayinca hepsi giriyor.acimiyor. hadi kolay gelsin
teşekkür ederim kızlar hemen ilgilendiniz dediklerinizi yapıp tekrar gelişmeleri yazıcam size iyiki varsınızz
tamam canım bekliyoruz gelişmeleri
ya cok ıyı hısedıyorum kendımı suan arım war ama olsun gozum onu gormuyo
anlayabiliyorum seni
ee penis denemesine hazırsın gibi artıkbu aparatını rahatça alabildiğin anda geç penise
cok zorlandım ama ılk gırdıkten sonra 2 denedım ehh bıarzz zorlandı 3 denedim ıyıydı :) ınınmasın ama cok komık bıse bıle yaptım:)
o baya rahat almışsın maşallah vallane yaptın canım:26:
fotorafını cektım esım uyuyodu ben yarın solıyınce bna ınanmıcanı bıldıgı ıcın:) ama kendıme ınanmıyorum s ya hala
inşallah artık çok yakınsın gelin olmaya daha fazla erteleme en yakın ve müsait bi zamanda yap olur mu canım
ben şimdi çıkıyorum uykum geldi çokk, iyi geceler canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?