Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar gelinimiz varmı bi hftadır giremedimde internete merak ettimm

Bende yeni yenen olarak sorularınıza açıgım elden geldikce cvp veririm.Arada giriyorum netee.

walla ben bu hafta gelin olabilirdim ama kocacım nazlandı adam yendim dedim bidaha bana elini sürmedi niye anlamadım..canım istemiyo diyo neden diyorum bilmiyorum diyo..
şimdide regl oldum

walla ben bu hafta gelin olabilirdim ama kocacım nazlandı adam yendim dedim bidaha bana elini sürmedi niye anlamadım..canım istemiyo diyo neden diyorum bilmiyorum diyo..
şimdide regl oldum

bazen erkeklerde öyle oluyor canım olsun bozma morelini. ozaman reglin peşine erteleme reglin sonrası vajinin geniş ve rahat oldugu zamanlardır diyolarda hyırlısı olsun cnm

bazen erkeklerde öyle oluyor canım olsun bozma morelini. ozaman reglin peşine erteleme reglin sonrası vajinin geniş ve rahat oldugu zamanlardır diyolarda hyırlısı olsun cnm

inşallah şekerim yaaa..senin yendiğin gece bende yenecektim ama adam erken boşalma oldu geri çekildik..kısmet bu işler..yüce rabbim saatini gününü belirlemiştr

inşallah şekerim yaaa..senin yendiğin gece bende yenecektim ama adam erken boşalma oldu geri çekildik..kısmet bu işler..yüce rabbim saatini gününü belirlemiştr

insan bazen sinir oluyo bende son zamnlar deliriyodum yavv olsada kurtulsam diye ama adamın p.... kalkmasını beklerdim ama ister istemez onlarında psikolojileri değişiyo canım umarım sende mutlu sona ulasırsın hyakın zamandaa

kızlar bişi sorcam sizeee ya ben egzersiz yapmama nedenimi anladım aslında aparattan parmaktan korkmuyorum ben egzersizlerle vajina esnicek ve kanamıcak diye bunu beynim kabullenemiyo yani ilk seferde kanama olayı varya o daha hiç olmadığı için kendim egzersizlerle esnetmek istemiyorum saçma şeyler yazdım farkındayım ama bu egzersizle yenenlerde kanama olmuyomuş diye okudum geçmiş sayfalarda ya bi akıl verin bana aslında eşim sorun yapmaz kan olayını ama benim içim rahat etmiyo yani ben aparatla çalışınca muhtemelen gelmez di mi öfff böylede giremiyoruz ama ilşkiye offf yaaa

bende cok az egzersizle yendim ve hiç kanamam olmadı....esnemesi egzersizle cok büyük başarı ilişkiye daha rahat girersin

canımsana söyle acıklıyım bende bu egzersizleri yaptım ama benm ilk ilişkimde kanamam oldu bende sasırdım sana yenme hikayemi ayrıntısıyla yazfıgım linki atıyorum okursun.
aklına takılanları sorarsın cnm. korkma inş. hepiniz bu illetten kurtulcakk inş..

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-33.html

canım benden kan gelmişti sürüntü şeklinde , öyle fazla değildi yani kan gelebilir de gelmeyebilir de . bu oranın ne kadar esnediğine bağlı.. ben 7 cm civarındaydım yendiğimde ve henüz çok esnemediğinden kan gelmiş olabilir:26: ama eşinle her ihtimali konuş, sen kötü bişey yapmıyosun, hastalığını tedavi ediyosun..

Son düzenleme:
kızlar bi şey söyleyeyimmi ben yarım gelin oldum penisin yarısından çoğunu aldım çok mutluyum 3 cm kadar kaldı bitmesine orayı geçemedim

denemem gereken bi şey varmı nasıl yapsam nasılolur

kızlar bi şey söyleyeyimmi ben yarım gelin oldum penisin yarısından çoğunu aldım çok mutluyum 3 cm kadar kaldı bitmesine orayı geçemedim

ayy yarım gelin olmuşş baharımm olsun o da bişeyyy
eğer çok az bi kısmı kaldıysa popona doğru ittir , ve ittirirken sen üstte ol, yavaşça ıkına ıkına otur, tamamen grdiğinde derin nefesler almaya başla, baskı hissin olur hafiften ama çok bişey değil penisi girişte elinle kontrol et, yarısı grdiğinde elini çek ve yavaşça otur, gözünü bi kapa hoppp girvermiş

canım ne güzel bak tam o boguma geldiysen orda baskı hissi olusmustu bende bi kac gün aynı sekilde kalmıstım o baskı hissi bi anlık oluyo sonra rahatlıyosun yavasca nefes all içeri almaya calıs hadi az kalmıs bakk. şimdlik cıkmam lazım. yılmak yok yola devam ett ne kalmıs surdaa umarım yenersin kısa sürede ben o haddeyken tırstıgımdan 3-4 gun beklemiştim sonra yenmiştim ama korkma acı yook okadarını aldıysann gerisi kolayy gözünde büyütme canımmm

eğer 2 parmaktan sonra penis denemesine geçtiysen hazır olmayabilirsin canım daha..aslında olurdu ama doğru pozisyonda değilmişsin .. sen altta değil üstte ol , eşine sırtın dönük bi şekilde pozisyon al bi de böyle dene canım.. üstte kontrol sende olduğu için zorluk çekmezsin, ama alttayken hareketsiz kaldığın için kontrol edemezsin. oranın şeklini yapısını tek sen biliyosun ve yenmek istiyosan üstte olman senin için daha kolaylık sağlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…