- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.961
bugün iki parmak alabildim,ayrıca tek parmakta sonuna kadar içeri alabildimönceden en faz 2 boğum alıyodum daha da ilerliyomudum.biraz nefes alıp verince parmağım cuuuuuuuuuuuuuupppppppp diye içeri kaydıorası çok genişti inanamadım çok şaşırdım hatta içinde parmağımı bile oynattım,sonra eş parmağınıda baya ilerlettim.
bi eş denemesi yapalım deneyelim dedik malesef olmadı ama üzülmedim gerçekten birazcık ilerlesem bile mutlu oluyorum çünkü 1,5 sene hiç bişey yapamadım.
ben alttaydım yaptık olmadıaltımda yastıkda vardı ama bi türlü olmuyor eşimin p.. kayıyor,bende fazla cesaret edip koyamıyom,bana ayrdımcı olun gökçe,elmas,elab,yasemin,beray,hopeffer,mina,cadı kedi............................vs[/QU
tebrikler az kalmış:)) sona yaklaşmışsın.. sende gördün ki orası her şeyin şeklini alabilen bir yer.. biraz daha cesaretlenmen gerekiyor sanıyorum bunun için çevresini biraz daha genişletmen gerekiyor.. bir kaç egzersizden sonra bu iş tamamdır. sen yerleştirsen daha kolay oluyor.. birde sen üstteyken deneyin.. ben öyle yenmiştim..
walla ben bu hafta gelin olabilirdim ama kocacım nazlandı adam yendim dedim bidaha bana elini sürmedi niye anlamadım..canım istemiyo diyo neden diyorum bilmiyorum diyo..
şimdide regl oldum
bazen erkeklerde öyle oluyor canım olsun bozma morelini. ozaman reglin peşine erteleme reglin sonrası vajinin geniş ve rahat oldugu zamanlardır diyolarda hyırlısı olsun cnm
daya nasıl gidiyor alışmaya başladınmı:)))))
inşallah şekerim yaaa..senin yendiğin gece bende yenecektim ama adam erken boşalma oldu geri çekildik..kısmet bu işler..yüce rabbim saatini gününü belirlemiştr
kızlar bişi sorcam sizeee ya ben egzersiz yapmama nedenimi anladım aslında aparattan parmaktan korkmuyorum ben egzersizlerle vajina esnicek ve kanamıcak diye bunu beynim kabullenemiyo yani ilk seferde kanama olayı varya o daha hiç olmadığı için kendim egzersizlerle esnetmek istemiyorum saçma şeyler yazdım farkındayım ama bu egzersizle yenenlerde kanama olmuyomuş diye okudum geçmiş sayfalarda ya bi akıl verin banaaslında eşim sorun yapmaz kan olayını ama benim içim rahat etmiyo yani ben aparatla çalışınca muhtemelen gelmez di mi öfff böylede giremiyoruz ama ilşkiye offf yaaa
kızlar bişi sorcam sizeee ya ben egzersiz yapmama nedenimi anladım aslında aparattan parmaktan korkmuyorum ben egzersizlerle vajina esnicek ve kanamıcak diye bunu beynim kabullenemiyo yani ilk seferde kanama olayı varya o daha hiç olmadığı için kendim egzersizlerle esnetmek istemiyorum saçma şeyler yazdım farkındayım ama bu egzersizle yenenlerde kanama olmuyomuş diye okudum geçmiş sayfalarda ya bi akıl verin banaaslında eşim sorun yapmaz kan olayını ama benim içim rahat etmiyo yani ben aparatla çalışınca muhtemelen gelmez di mi öfff böylede giremiyoruz ama ilşkiye offf yaaa
kızlar bi şey söyleyeyimmi ben yarım gelin oldum penisin yarısından çoğunu aldım çok mutluyum 3 cm kadar kaldı bitmesine orayı geçemedim
denemem gereken bi şey varmı nasıl yapsam nasılolur
kızlar bi şey söyleyeyimmi ben yarım gelin oldum penisin yarısından çoğunu aldım çok mutluyum 3 cm kadar kaldı bitmesine orayı geçemedim
denemem gereken bi şey varmı nasıl yapsam nasılolur
bugün iki parmak alabildim,ayrıca tek parmakta sonuna kadar içeri alabildimönceden en faz 2 boğum alıyodum daha da ilerliyomudum.biraz nefes alıp verince parmağım cuuuuuuuuuuuuuupppppppp diye içeri kaydıorası çok genişti inanamadım çok şaşırdım hatta içinde parmağımı bile oynattım,sonra eş parmağınıda baya ilerlettim.
bi eş denemesi yapalım deneyelim dedik malesef olmadı ama üzülmedim gerçekten birazcık ilerlesem bile mutlu oluyorum çünkü 1,5 sene hiç bişey yapamadım.
ben alttaydım yaptık olmadıaltımda yastıkda vardı ama bi türlü olmuyor eşimin p.. kayıyor,bende fazla cesaret edip koyamıyom,bana ayrdımcı olun gökçe,elmas,elab,yasemin,beray,hopeffer,mina,cadı kedi............................vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?