- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.001
Umarım en kısa zamanda da başardım haberini verirsin bize. Allah yardımcımız olsun
Merhaba flower her işte vardır bi hayır. Eşin bu bir haftada özler seni. Onları da anlamak lazım bizimle beraber psikolojileri bozuluyowalla ben bu hafta gelin olabilirdim ama kocacım nazlandı adam yendim dedim bidaha bana elini sürmedi niye anlamadım..canım istemiyo diyo neden diyorum bilmiyorum diyo..
şimdide regl oldum
Elmas zeytinyağı denedinizmi...????? çok işe yarıyor
Canim onu denemeye korkuyorum bana ok jel bile dokundu yanma yapti bi durex bise yapmiyoonuda nerdeyse bi tup kullancam:) agda sonrasi krem surdugunde bile dokunuyo ki dis kisma suruyorum cok nazli benimki:)
elmasss az önce nerden denk geldiyse okudum jellerde kuruluk yapabiliyomuşş vay senin şansına karşıma böyle bir yazı çıktı
kızlar hersey için sağolunnn artıkk girmeye pek vajktim olmuyoo yada girmemek için bahanelerr çoğalıyoo kimsecikler olmuyo burdaa olsadaa sorduğum soruyaa cvp bile alamıyorumm ....
selam canlarım yarencim inş. eskisi gibi oalcaktır yeni tatil bitti bak benim daha misafirlerim gitmedi mesela 1 hafta kaldı gitsinler valla burayı özlüyorum deli gibi rahat ol inş. eskisi gibi devam edicez :))
HTML:
Ciddimisineeeee napcam ben sursemde kuruyum surnesemde. Yarin dr mantikli bi ilac verir umarim
kızlar hersey için sağolunnn artıkk girmeye pek vajktim olmuyoo yada girmemek için bahanelerr çoğalıyoo kimsecikler olmuyo burdaa olsadaa sorduğum soruyaa cvp bile alamıyorumm ....
hoşgeldin cecemm nasılsın durmak yok denemeye devam
valla ciddiyim hatta bulsam yollarım sanainş canım dr çaresini bulur
SELAMLAR HAYALCİM yazdıkların inanılmaz harikaaa evet hepimizde bu eşli denemeelrde olmuyor ağlamalar sızlaamlar oldu bıraktık usandık ama inann dene dene deneeeeeeeee..bugün iki parmak alabildim,ayrıca tek parmakta sonuna kadar içeri alabildimönceden en faz 2 boğum alıyodum daha da ilerliyomudum.biraz nefes alıp verince parmağım cuuuuuuuuuuuuuupppppppp diye içeri kaydıorası çok genişti inanamadım çok şaşırdım hatta içinde parmağımı bile oynattım,sonra eş parmağınıda baya ilerlettim.
bi eş denemesi yapalım deneyelim dedik malesef olmadı ama üzülmedim gerçekten birazcık ilerlesem bile mutlu oluyorum çünkü 1,5 sene hiç bişey yapamadım.
ben alttaydım yaptık olmadıaltımda yastıkda vardı ama bi türlü olmuyor eşimin p.. kayıyor,bende fazla cesaret edip koyamıyom,bana ayrdımcı olun gökçe,elmas,elab,yasemin,beray,hopeffer,mina,cadı kedi............................vs
SELAM kızlar ne var ne yok.... nasılsınız??
as hoşgeldin iyiyiz Allah a şükür canım sen nasılsın..
bende iyiyim canım sağol acaba kist falan mı oluştu sende ne oldu ki böyle oldu :44::44: burda arkadaşımda aylar geçyo sonra oluyo kist varmış onda dr git sendeiyiyim canım sağol sen nasılsın bu arada halen adet olamadım ben yabune iştir hayatımda bir ilk yaşıyorum adet olmayı bukadar özliyeceğim aklıma gelmezdi
bişey kullanma artık doğal yoldan olursa eğer diğerlerini kullanma bakalım dr ne diyecekAy elabcim dogrudur valla. Sastim kaldim care olan sey caresizligede yol acti desene. Ne kullancam artik bilemiyorum yarin olsun bakalim
SELAM kızlar ne var ne yok.... nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?