Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

walla ben bu hafta gelin olabilirdim ama kocacım nazlandı adam yendim dedim bidaha bana elini sürmedi niye anlamadım..canım istemiyo diyo neden diyorum bilmiyorum diyo..
şimdide regl oldum
Merhaba flower her işte vardır bi hayır. Eşin bu bir haftada özler seni. Onları da anlamak lazım bizimle beraber psikolojileri bozuluyo

Canim onu denemeye korkuyorum bana ok jel bile dokundu yanma yapti bi durex bise yapmiyo onuda nerdeyse bi tup kullancam:) agda sonrasi krem surdugunde bile dokunuyo ki dis kisma suruyorum cok nazli benimki:)

elmasss az önce nerden denk geldiyse okudum jellerde kuruluk yapabiliyomuşş vay senin şansına karşıma böyle bir yazı çıktı

kızlar hersey için sağolunnn artıkk girmeye pek vajktim olmuyoo yada girmemek için bahanelerr çoğalıyoo kimsecikler olmuyo burdaa olsadaa sorduğum soruyaa cvp bile alamıyorumm ....

selam canlarım yarencim inş. eskisi gibi oalcaktır yeni tatil bitti bak benim daha misafirlerim gitmedi mesela 1 hafta kaldı gitsinler valla burayı özlüyorum deli gibi rahat ol inş. eskisi gibi devam edicez :))

selam canlarım yarencim inş. eskisi gibi oalcaktır yeni tatil bitti bak benim daha misafirlerim gitmedi mesela 1 hafta kaldı gitsinler valla burayı özlüyorum deli gibi rahat ol inş. eskisi gibi devam edicez :))

hoşgeldin cecemm nasılsın durmak yok denemeye devam

kızlar hersey için sağolunnn artıkk girmeye pek vajktim olmuyoo yada girmemek için bahanelerr çoğalıyoo kimsecikler olmuyo burdaa olsadaa sorduğum soruyaa cvp bile alamıyorumm ....

yooo ne dersen de sorduğum soruya cevap alamıyorum deme canım
ne sordun acaba yeniden sorarmısın

Canim ne sordun ki cevap alamadin birimiz o anda orda degilsek ( sayfa degismis sordugun kisi farketmemis de olabilir ) baska birisi mutlaka cevap verirdi yeniden sor tatlim

SELAMLAR HAYALCİM yazdıkların inanılmaz harikaaa evet hepimizde bu eşli denemeelrde olmuyor ağlamalar sızlaamlar oldu bıraktık usandık ama inann dene dene deneeeeeeeee..

oldu ... nitekim oldu seninde bitişe sanırım çok az kalmış haldeeee .... harika yazdıkların inşlh bu hafta sonu gelini olursun abcım
:13::13::13::13::13::13::13::13:

harikaaaaaa işteee bu

iyiyim canım sağol sen nasılsın bu arada halen adet olamadım ben ya bune iştir hayatımda bir ilk yaşıyorum adet olmayı bukadar özliyeceğim aklıma gelmezdi
bende iyiyim canım sağol acaba kist falan mı oluştu sende ne oldu ki böyle oldu :44::44: burda arkadaşımda aylar geçyo sonra oluyo kist varmış onda dr git sende
Ay elabcim dogrudur valla. Sastim kaldim care olan sey caresizligede yol acti desene. Ne kullancam artik bilemiyorum yarin olsun bakalim
bişey kullanma artık doğal yoldan olursa eğer diğerlerini kullanma bakalım dr ne diyecek

SELAM kızlar ne var ne yok.... nasılsınız??

hoşgeldin canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…