Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sizleri seviyorum ve yatmaya gidiyorum kızlar.Rabbim hepinizin yardımcısı olsun..İyi geceler.

Bol boll gelinli günlerimiz olsun inş......

Cnm ben iki parmak hic yapamadim dusun sen gayet iyidin. Pozisyona gelince evet kayiyor dogru ben altima yadtik alip aparat museli yarisi girinceye kadar elimle yonlendiriyorum ilk yerlestiriyorum biraz gevsiyorum ve elimi cekmeden esime buraz daha bastirabilursin diyorum yarisi girince burakiyorum kendi devam ediyo bide boyle dene tatlim

Tum doktorlarin normal olano kanamamasi dedigi yerde sen kan mi istiyordun:) kanamasin ne guzel. Esine bunu anlatmalusin nirmal olaninin bu oldugunu gerekirse birlikte gidin doktora o anlatsin. Yapmayin lutfen neden zorla kan isteyip caninizi yakmak istiyosunuz. Konus tatlim esinle kendinize eziyet etmeyin. Nacizane fikrim bu tabi

bende sımdı aparta calısıyorum olsunda yeterkı kan olmasın yaaa ........ ama ben ılerledım insallah yasemınn best sayesın de

bende sımdı aparta calısıyorum olsunda yeterkı kan olmasın yaaa ........ ama ben ılerledım insallah yasemınn best sayesın de

Olacak inanin buna ben parmaktan sknra aparat yaptim hic olcmedim kendimi sartlandirmim die egzersiz bitti bi olctum 9 cm cok sevinmistim sonra 11 e gectim 1 ay surdu ama benim fiziksel olarak allerjik bi yapim oldugundan yanmam oluyodu kuruluk vs. toplamda 6-7 egzersiz le yendim zorla zorlayabildigin kadar ben oyle yaptim bazen yanlismi tapiyorum zorlamasammi acaba die dusundum. Ama iyiki inat etmusim oraya kesici bise sokmuyosun bunu dusun surekli zarar veremessin unutma bunu canim ve inattttt ettttr

canım sen üstte eşine sırtın dönük şekilde yap ilk yenmek için bu ideal bir pozisyon yok yapamam dersen altta poponun altına yastık koy yada yatağın ucuna gel eşin yerde ayakta olsun o şekilde de kolay oluyo ilk sen biraz ilerlet sonra eşine bırak canım bu pozisyonlarda dene olacaktır inş hiç zor değil inan

kızlar bi şey söyleyeyimmi ben yarım gelin oldum penisin yarısından çoğunu aldım çok mutluyum 3 cm kadar kaldı bitmesine orayı geçemedim

denemem gereken bi şey varmı nasıl yapsam nasılolur

canım bayağı ilerlemişsin gözün aydın üstte deniyosan popona doğru ittir ve ıkın sırtın dönükse eşinin bacaklarına doğru az eğil bak nasıl oluyo

Dün 3.ayımızdı ve ilk parmak denememdi nefes egzersizlerimle orta parmagımı soktum inanamadım eşim resmini cekti gordum gözlerim doldu, başarıcam galiba :)
Bu akşamda eşimin parmağıyla denicez onun parmaklar kalın ve uzun maşallah inşallah korkmadan yapabilirimm ayyy gerçekten bir güven geliyorr, iyi hissediyorum biter gider kisa zamanda inşallah hepimizin canlarımmmm...

tabi ki başaracaksın herkes başaracak inşallah eş parmağı mutlaka yap kendine de eşine de güvenin gelir hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Henuz halledemedim yarina randevu alabilmistim gidicem bakalim. Paniklemeye basladim cunku git gide alisacagima daha kotu oluyo sanki . Bu sikinti yuzunden araliklarda uzuyo insallah bi sebebi cardir ve gecer su akdeniz ikliminden kurtulurum:)

iyi bakalım canım git dr bakalım ne diycek haberlerini bekliyoruz sıkma canını geçer inş en zorunu başardın sen kuruluk ne ki

iyi bakalım canım git dr bakalım ne diycek haberlerini bekliyoruz sıkma canını geçer inş en zorunu başardın sen kuruluk ne ki

Oradi ole haklisinda sirf o kuruluk yuzunden bazen basa donuyorum ama bu gecici bise normale bi doneyimde alisma calismalarina devam:) sen nasilsin buarada tamamen alustinmi canim?

Oradi ole haklisinda sirf o kuruluk yuzunden bazen basa donuyorum ama bu gecici bise normale bi doneyimde alisma calismalarina devam:) sen nasilsin buarada tamamen alustinmi canim?

inş canım normale döner ben çok alıştım canım iyi gidiyor herşey normal artık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…