- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.981
tşk kızlar ben biraz daha çalışayım olacak değilmi[/QUOTE
selam canım bence çok az kalmış. hadi hayırlısı bakalım:)
bugün iki parmak alabildim,ayrıca tek parmakta sonuna kadar içeri alabildimönceden en faz 2 boğum alıyodum daha da ilerliyomudum.biraz nefes alıp verince parmağım cuuuuuuuuuuuuuupppppppp diye içeri kaydıorası çok genişti inanamadım çok şaşırdım hatta içinde parmağımı bile oynattım,sonra eş parmağınıda baya ilerlettim.
bi eş denemesi yapalım deneyelim dedik malesef olmadı ama üzülmedim gerçekten birazcık ilerlesem bile mutlu oluyorum çünkü 1,5 sene hiç bişey yapamadım.
ben alttaydım yaptık olmadıaltımda yastıkda vardı ama bi türlü olmuyor eşimin p.. kayıyor,bende fazla cesaret edip koyamıyom,bana ayrdımcı olun gökçe,elmas,elab,yasemin,beray,hopeffer,mina,cadı kedi............................vs
kızlar bişi sorcam sizeee ya ben egzersiz yapmama nedenimi anladım aslında aparattan parmaktan korkmuyorum ben egzersizlerle vajina esnicek ve kanamıcak diye bunu beynim kabullenemiyo yani ilk seferde kanama olayı varya o daha hiç olmadığı için kendim egzersizlerle esnetmek istemiyorum saçma şeyler yazdım farkındayım ama bu egzersizle yenenlerde kanama olmuyomuş diye okudum geçmiş sayfalarda ya bi akıl verin banaaslında eşim sorun yapmaz kan olayını ama benim içim rahat etmiyo yani ben aparatla çalışınca muhtemelen gelmez di mi öfff böylede giremiyoruz ama ilşkiye offf yaaa
Cnm ben iki parmak hic yapamadim dusun sen gayet iyidin. Pozisyona gelince evet kayiyor dogru ben altima yadtik alip aparat museli yarisi girinceye kadar elimle yonlendiriyorum ilk yerlestiriyorum biraz gevsiyorum ve elimi cekmeden esime buraz daha bastirabilursin diyorum yarisi girince burakiyorum kendi devam ediyo bide boyle dene tatlim
bende sımdı aparta calısıyorum olsunda yeterkı kan olmasın yaaa ........ama ben ılerledım insallah yasemınn best sayesın de
bugün iki parmak alabildim,ayrıca tek parmakta sonuna kadar içeri alabildimönceden en faz 2 boğum alıyodum daha da ilerliyomudum.biraz nefes alıp verince parmağım cuuuuuuuuuuuuuupppppppp diye içeri kaydıorası çok genişti inanamadım çok şaşırdım hatta içinde parmağımı bile oynattım,sonra eş parmağınıda baya ilerlettim.
bi eş denemesi yapalım deneyelim dedik malesef olmadı ama üzülmedim gerçekten birazcık ilerlesem bile mutlu oluyorum çünkü 1,5 sene hiç bişey yapamadım.
ben alttaydım yaptık olmadıaltımda yastıkda vardı ama bi türlü olmuyor eşimin p.. kayıyor,bende fazla cesaret edip koyamıyom,bana ayrdımcı olun gökçe,elmas,elab,yasemin,beray,hopeffer,mina,cadı kedi............................vs
kızlar bi şey söyleyeyimmi ben yarım gelin oldum penisin yarısından çoğunu aldım çok mutluyum 3 cm kadar kaldı bitmesine orayı geçemedim
denemem gereken bi şey varmı nasıl yapsam nasılolur
Dün 3.ayımızdı ve ilk parmak denememdi nefes egzersizlerimle orta parmagımı soktum inanamadım eşim resmini cekti gordum gözlerim doldu, başarıcam galiba :)
Bu akşamda eşimin parmağıyla denicez onun parmaklar kalın ve uzun maşallah inşallah korkmadan yapabilirimm ayyy gerçekten bir güven geliyorr, iyi hissediyorum biter gider kisa zamanda inşallah hepimizin canlarımmmm...
canım nasılsın nasıl gidiyor ne yaptın kuruluk işini
Henuz halledemedim yarina randevu alabilmistim gidicem bakalim. Paniklemeye basladim cunku git gide alisacagima daha kotu oluyo sanki . Bu sikinti yuzunden araliklarda uzuyo insallah bi sebebi cardir ve gecersu akdeniz ikliminden kurtulurum:)
iyi bakalım canım git dr bakalım ne diycek haberlerini bekliyoruz sıkma canını geçer inş en zorunu başardın sen kuruluk ne ki
Oradi ole haklisinda sirf o kuruluk yuzunden bazen basa donuyorumama bu gecici bise normale bi doneyimde alisma calismalarina devam:) sen nasilsin buarada tamamen alustinmi canim?
Ne guzel valla darisi benim ve herkesin basinaaaaa benim su sikintim gecsin herkes de tez zamanda kurtulsun insallahinş canım normale döner ben çok alıştım canım iyi gidiyor herşey normal artık çok şükür
Ne guzel valla darisi benim ve herkesin basinaaaaa benim su sikintim gecsin herkes de tez zamanda kurtulsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?