- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.021
bende iyiyim canım sağol acaba kist falan mı oluştu sende ne oldu ki böyle oldu :44::44: burda arkadaşımda aylar geçyo sonra oluyo kist varmış onda dr git sende
bişey kullanma artık doğal yoldan olursa eğer diğerlerini kullanma bakalım dr ne diyecek
hoşgeldin canım nasılsın
iydir elab sen nasılsın bacım... tükanı kapatmamışın dahaaaa..bende kalkıp 1 saat temizlik yapıcammmmmmmmmmmmm ufffffffff yarında misafirim varrr çok yoğunum şu sıralar okullarda açılınca uff ufff
[/FONT]
yeteramabukadar senden naberrrr ne alemdesin bacım
ohh ne güzellll ailen yakınında da gidiyon bacım..... olsun ayrılışlar güzeldir.. bu hafta sonu bizimkide yurtdışına gidecekkk bende kendimle kalacam oleyyyyyyyyyyyyyyyy...iyi bende ne olsun tükkanı kapamaya az kaldı kocamda il dışına çıktı bende sıkılıyomevlendik evleneli ilk ayrılışımız bende ailemin yanına gidiyom onlarda kalcam malüm deprem falan oluyo korkarım:18::18: temizlik bu sattaen sonra hiç çekilmez ya
ohh ne güzellll ailen yakınında da gidiyon bacım..... olsun ayrılışlar güzeldir.. bu hafta sonu bizimkide yurtdışına gidecekkk bende kendimle kalacam oleyyyyyyyyyyyyyyyy...
kitap tv film internet... ve yemek yapma derdi yok üstelik ev dökülmeyecek bileeee gelsin hafta sonu....oh ohhhh
iydir elab sen nasılsın bacım... Tükanı kapatmamışın dahaaaa..bende kalkıp 1 saat temizlik yapıcammmmmmmmmmmmm ufffffffff yarında misafirim varrr çok yoğunum şu sıralar okullarda açılınca uff ufff
[/font]
[sıze=3]yeteramabukadar [sıze=2]senden naberrrr ne alemdesin bacım[/sıze][/sıze]
heyyyy bunu duymadımmmmmmm iyi yöndeee yorumluyoruz ve yeni bir aya yeni bir evrim olarak girmeni temenni ederek az zamanın kaldığını hatırlatıyorum.... hoş iş bitişde ama erinmeeee...şimdi sona yaklaşıncada insanda müthiş bir erinme duygusu hakim oluyor sakın kanma bu duyguya bacımmmm hayırlı haberlerini en yakın zamanda vermen ümidiyleeebilmiyom ben ne durumdayım gökçem
evet ailem yakınımda ama ben kocamı özlüyomşuna bak ya göbek atacak kocası gidiyo diye Allah iyiliğini versin
çaktırmaaaaa elab bizim adam çok zorrr yahuuu
heyyyy bunu duymadımmmmmmm iyi yöndeee yorumluyoruz ve yeni bir aya yeni bir evrim olarak girmeni temenni ederek az zamanın kaldığını hatırlatıyorum.... Hoş iş bitişde ama erinmeeee...şimdi sona yaklaşıncada insanda müthiş bir erinme duygusu hakim oluyor sakın kanma bu duyguya bacımmmm hayırlı haberlerini en yakın zamanda vermen ümidiyleee
Destekleriniz çok teşekkür ederim,
en iyisi hafta sonuna kadar egzersize devam edeyimhafat sonuda bu defa üstte denemeye çalışıcam,çünkü alltta ben yönlendiremiyorum.eşimde
kızlar acaba birazda acemi kocalara mı düştükte bunlar başımızı geldi,
Allah yardımcın olsun canım hadi ben kaçtım size iyi sohbetler
bende iyiyim canım sağol acaba kist falan mı oluştu sende ne oldu ki böyle oldu :44::44: burda arkadaşımda aylar geçyo sonra oluyo kist varmış onda dr git sende
bişey kullanma artık doğal yoldan olursa eğer diğerlerini kullanma bakalım dr ne diyecek
Destekleriniz çok teşekkür ederim,
en iyisi hafta sonuna kadar egzersize devam edeyimhafat sonuda bu defa üstte denemeye çalışıcam,çünkü alltta ben yönlendiremiyorum.eşimde
kızlar acaba birazda acemi kocalara mı düştükte bunlar başımızı geldi,
katılıyorum bence bizim kocalar acemi onlar nasıl yaklaşcaklarına dair az araştırma yapsalar belki bukadar uzamaz valla bekliyorlar öylece canımız acıcak ne umurlarında değil vaji yönünü bizimmi bilmemiz gerekiyor onlarınmıçok saçma erkek işinide kadın işinide biz üstleniyoruz birde olmayınca oflayan puflayan onlar oluyor bune ya azda siz araştırın nasıl yaklaşmanız gerektiğini siz öğrenin neden biz herşeyi ayarlamak zorundayız valla kim ne derse desin erkek ler de çokk fazla hata var onlarında bu işin ucunda büyük rolleri var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?