Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iydir elab sen nasılsın bacım... tükanı kapatmamışın dahaaaa..bende kalkıp 1 saat temizlik yapıcammmmmmmmmmmmm ufffffffff yarında misafirim varrr çok yoğunum şu sıralar okullarda açılınca uff ufff

yeteramabukadar senden naberrrr ne alemdesin bacım

iyi bende ne olsun tükkanı kapamaya az kaldı kocamda il dışına çıktı bende sıkılıyom evlendik evleneli ilk ayrılışımız bende ailemin yanına gidiyom onlarda kalcam malüm deprem falan oluyo korkarım:18::18: temizlik bu saatten sonra hiç çekilmez ya

Son düzenleme:
ohh ne güzellll ailen yakınında da gidiyon bacım..... olsun ayrılışlar güzeldir.. bu hafta sonu bizimkide yurtdışına gidecekkk bende kendimle kalacam oleyyyyyyyyyyyyyyyy...
kitap tv film internet... ve yemek yapma derdi yok üstelik ev dökülmeyecek bileeee gelsin hafta sonu....oh ohhhh

evet ailem yakınımda ama ben kocamı özlüyom şuna bak ya göbek atacak kocası gidiyo diyeAllah iyiliğini versin

bilmiyom ben ne durumdayım gökçem

bilmiyom ben ne durumdayım gökçem
heyyyy bunu duymadımmmmmmm iyi yöndeee yorumluyoruz ve yeni bir aya yeni bir evrim olarak girmeni temenni ederek az zamanın kaldığını hatırlatıyorum.... hoş iş bitişde ama erinmeeee...şimdi sona yaklaşıncada insanda müthiş bir erinme duygusu hakim oluyor sakın kanma bu duyguya bacımmmm hayırlı haberlerini en yakın zamanda vermen ümidiyleee

amin bitanem haklısın biraz rahatladım o yüzden bekletiyorum galiba kocacıkda beni bekliyor bilemedim kafam karışık

Destekleriniz çok teşekkür ederim,
en iyisi hafta sonuna kadar egzersize devam edeyimhafat sonuda bu defa üstte denemeye çalışıcam,çünkü alltta ben yönlendiremiyorum.eşimde

kızlar acaba birazda acemi kocalara mı düştükte bunlar başımızı geldi,

hepinize kucak dolusu sevgiler bacılar... bizim mina hiç girmez oldu buralara ya da benle denk gelmiyor diycem ama geçmiştede yazısı yok hani neyse iydir inşlh....

benim yarın akıllı kocamın arkdşlrı bir çift yemeğe davetlim.. okuldan sonra gelip birde koştur koştur yemek yapacammm... neyse şimdi azcık şu klasik ev işlerini halletmemm gerek usandım ya çamaşır yıka as katla yerleştir en nefret ettiğim bu durum yaaaa... neyseeee

mönüde bu gidişle şu reklamdaki cızbızköfteyi yapacammmmmm birde hopeforcumun muhteşem çorbasını yapacam.. ve daha bisssürü bişey.. herkese çok çok selamalr.. bol egzersizli akşamlar...

dene bakalım hafta sonunaaa şunu uygula bacım

ha sakın hason cümleni sesli düşünme maazallah erkekler bu belli olmaz senmisin öyle diyip azcık bitiş anında kabalaşırsa kötü olurrr bacım... neysee çaktırmaaaaa

canım yok benim ilkez oluyo bu durum hiç gecikmezki gününde olurum düzenlidir ama yinede dr a gidicem tabiki bu hafta zor eşim yok o gelsin onunla giderim önümüzdeki hafta inş..

katılıyorum bence bizim kocalar acemi onlar nasıl yaklaşcaklarına dair az araştırma yapsalar belki bukadar uzamaz valla bekliyorlar öylece canımız acıcak ne umurlarında değil vaji yönünü bizimmi bilmemiz gerekiyor onlarınmı çok saçma erkek işinide kadın işinide biz üstleniyoruz birde olmayınca oflayan puflayan onlar oluyor bune ya azda siz araştırın nasıl yaklaşmanız gerektiğini siz öğrenin neden biz herşeyi ayarlamak zorundayız valla kim ne derse desin ERKEK ler de çokk fazla hata var onlarında bu işin ucunda büyük rolleri var...

derdini teprettim galiba seninde

cecemmmm sana katılıyorum..bişey bildikleri yok hele benim eşim birden gelip bastırıyodu yönü neresi umrunda değil herşeyin sorumluluğu bizde..
eskiden kadın altta erkek üstte olurmuş düşünün artık kızlarr şimdi üste çıkan biziz..

merhaba canlarım bugün eşimin izin günüydü uğrayamadım, beni gezmelere götürdü
bu arada ben de bi iyi haber vereyim
ben vajiyi yendiğimden beri jelsiz yapamıyodum, bi damla da olsa sürüyodum, dün resmen bıraktım jeli, doğal yollardan oldu her şey yuppiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…