- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.041
cecemmmm sana katılıyorum..bişey bildikleri yok hele benim eşim birden gelip bastırıyodu yönü neresi umrunda değil herşeyin sorumluluğu bizde..
eskiden kadın altta erkek üstte olurmuş düşünün artık kızlarr şimdi üste çıkan biziz..
ceceeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
derdini teprettim galiba seninde
merhaba canlarımbugün eşimin izin günüydü uğrayamadım, beni gezmelere götürdü
bu arada ben de bi iyi haber vereyim
ben vajiyi yendiğimden beri jelsiz yapamıyodum, bi damla da olsa sürüyodum, dün resmen bıraktım jeli, doğal yollardan oldu her şey yuppiiiii
ohh şuna bak biz daha yenemedik hanımefendi jelsizde yapmaya başlamışşah canım ne güzel darısı bizee inşallah pes etmek yok birgün bizde başaracağız
sorma cecoşum ya hep içime dert oluyodu da , sonunda bıraktımşimdi tek sorun orgazm olabilmek inşallah o da olucak
her gün bakıyom ben cecemim yenmiş midir diye ama , müjdeli haber yok
canım hem tatil sonucu misafirler hem ben şehir dışına çıktım hem adetim gecikti bi gelmedi karnım şişti resmen yani şu aralar bunu denemek imkansız 1 hafta sonra misafir işi bitiyo mart 11 şehir dışına çıkıcam yine e arada adet olursam ne ala sonra başlarım yine benim işim zor hep engel hep engel hayırlısı canım ya
ne yapıcammmmmm aynenn bıraktığın yedeyim sende varmı bi gelişmeee:))))))))))))))))))))))öyle valla haklısın ay gülesin geldi son dediğne baya
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnapıyon kız ne ettin anlat hele
öyle canım öyle yalanmı valla
merhaba canlarımBugün eşimin izin günüydü uğrayamadım, beni gezmelere götürdü
Bu arada ben de bi iyi haber vereyim
Ben vajiyi yendiğimden beri jelsiz yapamıyodum, bi damla da olsa sürüyodum, dün resmen bıraktım jeli, doğal yollardan oldu her şey yuppiiiii
Sanırım sende benim gibi cesatetin yok yenmeye,çünkü ikimizde uzun zamnadır bu topikteyiz
Bacılarım bu emla kreminin fiyatı nedir acaba ?
Sen nasılsın ne alemdesin ne kadar kaldı bu işi bitirmeye bakalım
tam bilmiyorum ama h.dümenin reçetesinde vardı almıştım 20 lira civarında olabilir 1 gilet gelen kaydırıcı 1 sprey uyşturucu birde emla krem 80 lira tutmuştu
Bacılarım bu emla kreminin fiyatı nedir acaba ?
küçük 5 tüpü 40 filan diye biliyorum,ayrıca erkeklerde geç boş.....lmasını sağlıyor
ohh ne güzellll ailen yakınında da gidiyon bacım..... olsun ayrılışlar güzeldir.. bu hafta sonu bizimkide yurtdışına gidecekkk bende kendimle kalacam oleyyyyyyyyyyyyyyyy...
kitap tv film internet... ve yemek yapma derdi yok üstelik ev dökülmeyecek bileeee gelsin hafta sonu....oh ohhhh
ohh ne güzellll ailen yakınında da gidiyon bacım..... olsun ayrılışlar güzeldir.. bu hafta sonu bizimkide yurtdışına gidecekkk bende kendimle kalacam oleyyyyyyyyyyyyyyyy...
kitap tv film internet... ve yemek yapma derdi yok üstelik ev dökülmeyecek bileeee gelsin hafta sonu....oh ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?