Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öyle valla haklısın ay gülesin geldi son dediğne baya

ceceeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıyon kız ne ettin anlat hele

derdini teprettim galiba seninde

öyle canım öyle yalanmı valla

ohh şuna bak biz daha yenemedik hanımefendi jelsizde yapmaya başlamışş ah canım ne güzel darısı bizee inşallah pes etmek yok birgün bizde başaracağız

ohh şuna bak biz daha yenemedik hanımefendi jelsizde yapmaya başlamışş ah canım ne güzel darısı bizee inşallah pes etmek yok birgün bizde başaracağız

sorma cecoşum ya hep içime dert oluyodu da , sonunda bıraktım şimdi tek sorun orgazm olabilmek inşallah o da olucak
her gün bakıyom ben cecemim yenmiş midir diye ama , müjdeli haber yok

sorma cecoşum ya hep içime dert oluyodu da , sonunda bıraktım şimdi tek sorun orgazm olabilmek inşallah o da olucak
her gün bakıyom ben cecemim yenmiş midir diye ama , müjdeli haber yok

canım hem tatil sonucu misafirler hem ben şehir dışına çıktım hem adetim gecikti bi gelmedi karnım şişti resmen yani şu aralar bunu denemek imkansız 1 hafta sonra misafir işi bitiyo mart 11 şehir dışına çıkıcam yine e arada adet olursam ne ala sonra başlarım yine benim işim zor hep engel hep engel hayırlısı canım ya

vardır bi hayır dert etme senin halayın baya uzun olucak vallaa tepincez buralarda

senin attığın havayı bende sana atcam görüceksin yaaaaaaaaaaaa
beni sakın unutma ben hayal 2011
en kısa zamanda bende hayalimi gerçekleştiricem
öpt seni

kardeşleeeeerrrrr, bacılar, sonunda oldu 3 yıllık kabus bitti, halay grubu kurulsun, bende gelin olduummmmmm:) yardım eden destek olan herkese binlerce teşekkürler, dün itibariyle bende bu dertten kurtulduuuuummmmm:)

benmkide kamyoncu valla şu günlerde yük çıkmıyo gitsede bi de ben kendimle kalsam simdi çok özendim sana on günde bir gelir geldimi iki gün kalır bir aya bedel

benmkide kamyoncu valla şu günlerde yük çıkmıyo gitsede bi de ben kendimle kalsam simdi çok özendim sana on günde bir gelir geldimi iki gün kalır bir aya bedel her şeyi bırak çay demlemeye yetişemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…