Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kardeşleeeeerrrrr, bacılar, sonunda oldu 3 yıllık kabus bitti, halay grubu kurulsun, bende gelin olduummmmmm:) yardım eden destek olan herkese binlerce teşekkürler, dün itibariyle bende bu dertten kurtulduuuuummmmm:)

tebrikler canım çok sevindim halaylar sana gelsin dün gece benmkide neredeyse bitmişti son 3veya 4 cm alamadım orayı nasıl geçtin

64:

tebrikler canım çok sevindim halaylar sana gelsin dün gece benmkide neredeyse bitmişti son 3veya 4 cm alamadım orayı nasıl geçtin

64:

Canım kayganlaştırıcı jel sağolsun, ilk girişte canım yandı, kanamam da oldu, fakat pes etmedim, penisin bir kısmı içeri girdikten sonra durdum, derin derin burundan nefes alıp agızdan verdim, sonra biraz daha biraz daha derken tamamını aldım, ilk giriş problemli kısım, sen işin büyüğünü halletmişsin, ha gayret, seninde mutlu haberini bekliyorum tez zamanda, seninde halayını çekelim tepine tepine:)

inşaalah canım dualarınızı bekliyorum

sorma cecoşum ya hep içime dert oluyodu da , sonunda bıraktım şimdi tek sorun orgazm olabilmek inşallah o da olucak
her gün bakıyom ben cecemim yenmiş midir diye ama , müjdeli haber yok

Nasılllllll ımrendim suannnnnnn darisi benim gibi yenipte tum alisamayanlarin basina:))))) artik yanma vs hissetmiosan zevk alman ve orgazm olman yakindir tatlim tebrik ediyorum

kardeşleeeeerrrrr, bacılar, sonunda oldu 3 yıllık kabus bitti, halay grubu kurulsun, bende gelin olduummmmmm:) yardım eden destek olan herkese binlerce teşekkürler, dün itibariyle bende bu dertten kurtulduuuuummmmm:)

Tebrikler maşallah Allah en kısa zamanda alışmayı nasip etsin ve bizlere de bu mutluluğu yaşatsınnn inşallahh

Bacılarım bu emla kreminin fiyatı nedir acaba ?
emlayı şiddetleee tavsiye etmiyorummmmmmmmmm kesinlikle almaaa 5 tüp var içinde 57 yada 52 tl idi değmez onun yerine git jel al derim uyuşturmuyorrr yani vajina dudaklarnı yakıyor kötü acı bir his bizzat denedim.... helede eşli denemede prezervatif takmassa eş mahvediyorrrr berbattt.. kötü...

emlayı kanser ve siroz olupda karından su aldıranlar için kullanılıyormuş birde genitallazerde sürdürtebilyolar çok ağırrrr....

benmkide kamyoncu valla şu günlerde yük çıkmıyo gitsede bi de ben kendimle kalsam simdi çok özendim sana on günde bir gelir geldimi iki gün kalır bir aya bedel her şeyi bırak çay demlemeye yetişemiyorum
evet bacımmmm feci zorrr benimde öyleeeee ufffff

neden cevap vermiyorsunuz bana
birde kas gevşetici demişin egzersiz şart sen aşamlarını yazıver ben sana yazayımmm kasgevşeticide son aşamamda kullandım ben

tey teyyyyyy uzun süredir bu sessizliği bozduğun için çifteeee halay şartttt:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

ve tüm gangamlarda sana gelsin bacım....

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

canım ilk denememdi dün akşam parmağımı orta parmağımı yarısına kadar soktum o kadarcık.. bugünde deniycektim koca mesaiye kaldı diye kaynanam yanıma geldi deneyemiyorum koca gelince belki deneyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…