- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.061
kardeşleeeeerrrrr, bacılar, sonunda oldu 3 yıllık kabus bitti, halay grubu kurulsun, bende gelin olduummmmmm:) yardım eden destek olan herkese binlerce teşekkürler, dün itibariyle bende bu dertten kurtulduuuuummmmm:)
kardeşleeeeerrrrr, bacılar, sonunda oldu 3 yıllık kabus bitti, halay grubu kurulsun, bende gelin olduummmmmm:) yardım eden destek olan herkese binlerce teşekkürler, dün itibariyle bende bu dertten kurtulduuuuummmmm:)
tebrikler canım çok sevindim halaylar sana gelsin dün gece benmkide neredeyse bitmişti son 3veya 4 cm alamadım orayı nasıl geçtin
64:
Canım kayganlaştırıcı jel sağolsun, ilk girişte canım yandı, kanamam da oldu, fakat pes etmedim, penisin bir kısmı içeri girdikten sonra durdum, derin derin burundan nefes alıp agızdan verdim, sonra biraz daha biraz daha derken tamamını aldım, ilk giriş problemli kısım, sen işin büyüğünü halletmişsin, ha gayret, seninde mutlu haberini bekliyorum tez zamanda, seninde halayını çekelim tepine tepine:)
sorma cecoşum ya hep içime dert oluyodu da , sonunda bıraktımşimdi tek sorun orgazm olabilmek inşallah o da olucak
her gün bakıyom ben cecemim yenmiş midir diye ama , müjdeli haber yok
bu arada hopefor,elab,yasemin sizlere de teşekkür ediyorum. kusura bakmayın özelden msj atma hakkım yok. sağolunn:)
neden cevap vermiyorsunuz bana
buyur canım elimden geldiği kadar ben yardımcı olayım sorun ne bildiğim biş ey iseben yardımcı olurum
merhaba ben de eşimin işaret parmağının tamamını aldım dün gece. ama yanmam oldu sizce iyi gidiyor muyum?
emlayı şiddetleee tavsiye etmiyorummmmmmmmmm kesinlikle almaaa 5 tüp var içinde 57 yada 52 tl idi değmez onun yerine git jel al derim uyuşturmuyorrr yani vajina dudaklarnı yakıyor kötü acı bir his bizzat denedim.... helede eşli denemede prezervatif takmassa eş mahvediyorrrr berbattt.. kötü...Bacılarım bu emla kreminin fiyatı nedir acaba ?
benmkide kamyoncu valla şu günlerde yük çıkmıyo gitsede bi de ben kendimle kalsam simdi çok özendim sana on günde bir gelir geldimi iki gün kalır bir aya bedel her şeyi bırak çay demlemeye yetişemiyorum
birde kas gevşetici demişin egzersiz şart sen aşamlarını yazıver ben sana yazayımmm kasgevşeticide son aşamamda kullandım benneden cevap vermiyorsunuz bana
emlayı şiddetleee tavsiye etmiyorummmmmmmmmm kesinlikle almaaa 5 tüp var içinde 57 yada 52 tl idi değmez onun yerine git jel al derim uyuşturmuyorrr yani vajina dudaklarnı yakıyor kötü acı bir his bizzat denedim.... helede eşli denemede prezervatif takmassa eş mahvediyorrrr berbattt.. kötü...
emlayı kanser ve siroz olupda karından su aldıranlar için kullanılıyormuş birde genitallazerde sürdürtebilyolar çok ağırrrr....
evet bacımmmm feci zorrr benimde öyleeeee ufffff
birde kas gevşetici demişin egzersiz şart sen aşamlarını yazıver ben sana yazayımmm kasgevşeticide son aşamamda kullandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?