Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ilk denememdi dün akşam parmağımı orta parmağımı yarısına kadar soktum o kadarcık.. bugünde deniycektim koca mesaiye kaldı diye kaynanam yanıma geldi deneyemiyorum koca gelince belki deneyebiliriz.

sen aşamalarını yazıver yer yer buraya paylaşşş herkesler cvb veriri sorularına ... tekrar hoşgeldin buraya bacım... zaten özel msjdanda yazdım baya birşeyler....
önemli olan erteleme üşenme vazgeçme....

ahh çok mutlu oldum ya özelden mesaj atman beni önemsemen çok hoşuma gitti..
yanlışlarımı gördüm bebe yağ kullandım ben onu yapmıycam artık ve ve vee en kısa zamanda yenicem bunu inandım kendime :)
özelden msj atamıyorum daaha

ahanda bende geldim eskilerden kimsecikler kalmamış galiba kızlarrrrr bende 16aralıkta yendim bu vajiyi aslında pekte eski sayılmam ve şu an da hamişim darısı sizlere olsun inşallahhhh

senin attığın havayı bende sana atcam görüceksin yaaaaaaaaaaaa
beni sakın unutma ben hayal 2011
en kısa zamanda bende hayalimi gerçekleştiricem
öpt seni

canım benim siz gaza gelin diye yazıyorum bazen ne hava atması
normal bişey olduğunu anlatmaya çalışıyorum, büyüttüğümüze değmez yani ama çok sevindim şu jeli bıraktığıma
inşallah sen yen de gel bana hava at hayalimm

ya arkadaslar ben yeni üye oldum bendede aynı dert var ne yapayım

canım öncelikle hoşgeldin fiziksel bi sorunun yoksa bu konunun başında kegel egzersizleri var, orayı iyice oku ve uygulamaya çalış, daha sonrasında sıra parmak egzersizlerine gelicek..
bunun için de prez., ve su bazlı bi kayganlaştırıcı temin et(okey veya durex marka)
ilk olarak jeli serçe parmağına sürceksin tek boğum almaya çalışcaksın, sonra da ittirerek 2 boğum alıcaksın

Son düzenleme:
vardır bi hayır dert etme senin halayın baya uzun olucak vallaa tepincez buralarda

sanırım öyle olcak canım baya oldu burayı bulalı ya 2 aylık evliydim daha 5 aylı koldum halen yenemedim 3 ay koca 3 ay

ne yapıcammmmmm aynenn bıraktığın yedeyim sende varmı bi gelişmeee:))))))))))))))))))))))

malesef canım bende aynı okuduysan yazmıştım başımdan geçenleri geri sayfalarda bu arada özel msj attım demişsin göremedim canım gelmemişş

kardeşleeeeerrrrr, bacılar, sonunda oldu 3 yıllık kabus bitti, halay grubu kurulsun, bende gelin olduummmmmm:) yardım eden destek olan herkese binlerce teşekkürler, dün itibariyle bende bu dertten kurtulduuuuummmmm:)

uzun zamandan sonra bir gelin haberi ahhh tebrikler canımmmm darısı bize olsun inş. dua et halaylar sana gelsinnn

ahanda bende geldim eskilerden kimsecikler kalmamış galiba kızlarrrrr bende 16aralıkta yendim bu vajiyi aslında pekte eski sayılmam ve şu an da hamişim darısı sizlere olsun inşallahhhh

ay canım tebrikler Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağsağlim hayırlısıyla çok sevindim

ooo süperr yasemincim doğal yolu en iyisi ben çok oldu bırakalı emla ve jel olmadan yapamam sanırdım ama ilk bir kaç ilişkiden sonra ikisini de hayatımdan çıkardım şimdi herşey doğal yolla ve çok şükür çok iyi senin de jeli bırakmana sevindim

arkadaşlar merhaba;
ben bu vajınısmus tedavısını gordum 3 yıllık evlıyım.tamam cok guzel bırlıktelıkler oldu ama 1 ay bırlıkte olamayınca tekrar baslıyor aynı kabus yanmalar acımalar bırde hıc ıslanma olmuyor bende jel vs kullanmakta ıstemıorum.hamıle kalmak ısıyorum ve bu jellerın belkı zararı olur dıye dusunuyorum.yanı her bırlıktelıkten once odaya gırıp 1 saat egzersızmı yamam lazım anlamadımkı oda oyle oluyor.noolur bana yazın

off kızlar yardım edin yaa egzersizlere başlayamıyorum erteliyorum hep 3 aylık evliyim.daha önce aparat egzersizlerimde girşteki dar kısmı geçememiştim.araya adet falan girdi.şimdi tekrar başlıcam ama ya gene yapamassam edemessem diye düşünüyorum başlayamıyorum bi türlü offf

merhaba kızlar dün dr gittim ve aynı iki parmak devam et eş parmağını ekledi 15sonraya gün verdi sinir oldum moralim bozudu nerdeyse bırakacaktım egzersizleri ama sabah sayfayı açmam işe yaradı ve 3 parmak aldım çok mutlu oldum,,,, akşamda eş parmağını denicem benim için dua edin ne olur...

gelinlikler kızmaya müsade var mı? ben varmış gibi hareket edip başlıyorum azara ertemeyeceksin bunu bir görev olarak görme, bu senin hayat kaliteni yükseltecek bi tecrübe, erteleyip yıllar boyu bu sıkıntıyı huzursuzluğu çekmene değmeyecek bişey bak daha 3 aylık evliymiş ne şanslısın ki bu kadar erken farkına varıp burayı bulmuşsun ben keşke diyorum yıllar önce bulsaydım bu sansı kullanmazsan yazık sana, bak işimi yarıda kesip girdim senin mesajını görünce hemen başlamazsan valla hakkımı helal etmem madem adetin de bitmiş vajın şu anda öncekine nazaran daha geniş ve esnek o yüzden hemen kalkıp egzersize başlıyorsun yapamam diye bişey yok önce yaptın mı evet o zaman şimdide yaparsın. böyle önyargılı yaklaşma, kendini boşyere olumsuzluklarla doldurma
neyse bu kadar kızma yeter hadi canım başla egzersizine de bitsin bu iş bir an önce. bak burda 2 günde, 4 günde yenen var düşünsene bi hayatında böyle bir sıkıntı olmayacak, her yeni güne huzurla uyanacaksın belki çıkarım ben ama görürsem tekrar girerim, neler olduğunu da yaz, yaparsın ama olur ya kendini olumsuz yönlendirdiğin için olmazsa pes etme inat et inan bana olacak, öpüyorum seni

canım tebrikler evet dr lar belki ihtiyattan belki de değğişik sebeplerden (günahı üstünde kalsın) biraz ağırdan alıyorlar, ama sen kendini rahat hissediyorsan bir diğer aşamaya geçebilirsin. yine de dr la ne gibi bir diyalogun var bilmiyorum güveniyorsan onun söylediklerine de kulak ver derim... maden 3 parmak aldın gün boyu aralıklarla egzersiz, rahat alıp çıkarmaya başladığında eş denemesine geç tatlım, Allah yardıncın olsun

canım sen kendini galiba egzersizsiz yapamam diye şartlandırmışsın her ilişkiden önce neden egzersiz yapıyorsun ki 3 yıl olmuş artık alışman gerek kendini şartlama egzersizsiz olmaz diye düşünme ve yanmalarda kastığından oluyordur

canıııııııııııım günaydııın

urbandesigner; evet jellerin önleyebilecveği söyleniyor o yüzden ben de kullanmamaya çalışıyorum... ben 23 aralıkta yendim hayır aslında birlikte olmadan önce hiç egzersiz yapmadım çok şükür acaba hala tereddüt mü yaşıyorsun ki böyle bi durum sözkonusu ? belki hala görev gibi mi düşünüyorsun? ya da egzesizsiz olmaz diye mi kodladın acaba? bende oldu kimi zamn yapamazsan tereddütü ama bunun üstesinden gelmezsek geriletiriz kendimizi, sen olmazsa ilk birlikteliiğini yine egzersizle yap ama egzerksiz yaparken kendine de telkinler ver, eşinle ilişkiye girerken de kendine güven duyarak başla, yavaş yavaş düzelecektir. ilk zamanlar hepimiz jellle yaptık bu çok normal, yaptıkça yaptıkça hem vücudun hem de beynin buna alışacak ve jele ihtiyacın kalmayacak inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…