- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.081
canım ilk denememdi dün akşam parmağımı orta parmağımı yarısına kadar soktum o kadarcık.. bugünde deniycektim koca mesaiye kaldı diye kaynanam yanıma geldi deneyemiyorumkoca gelince belki deneyebiliriz.
inşallah dediğiniz gibi olur..ilk kez denedik çünkü
sorunlarımın kaynagı ve baslangıcı evet bu olaydan dolayı oldu.ama ilk baslarda eşimden bu konuda hiçbirsekilde destek görmedim.şimdilerde bunun bi hastalık oldugunun farkında.ama ilk baslarda cok cektim.
sen aşamalarını yazıver yer yer buraya paylaşşş herkesler cvb veriri sorularına ... tekrar hoşgeldin buraya bacım... zaten özel msjdanda yazdım baya birşeyler.... önemli olan erteleme üşenme vazgeçme....
Tebrikler maşallah Allah en kısa zamanda alışmayı nasip etsin ve bizlere de bu mutluluğu yaşatsınnn inşallahh
ahanda bende geldim eskilerden kimsecikler kalmamış galiba kızlarrrrr bende 16aralıkta yendim bu vajiyi aslında pekte eski sayılmamVe şu an da hamişim darısı sizlere olsun inşallahhhh
senin attığın havayı bende sana atcam görüceksin yaaaaaaaaaaaa
beni sakın unutma ben hayal 2011
en kısa zamanda bende hayalimi gerçekleştiricem
öpt seni
ya arkadaslar ben yeni üye oldum bendede aynı dert var ne yapayım
vardır bi hayır dert etmesenin halayın baya uzun olucak vallaa tepincez buralarda
ne yapıcammmmmm aynenn bıraktığın yedeyim sende varmı bi gelişmeee:))))))))))))))))))))))
kardeşleeeeerrrrr, bacılar, sonunda oldu 3 yıllık kabus bitti, halay grubu kurulsun, bende gelin olduummmmmm:) yardım eden destek olan herkese binlerce teşekkürler, dün itibariyle bende bu dertten kurtulduuuuummmmm:)
ahanda bende geldim eskilerden kimsecikler kalmamış galiba kızlarrrrr bende 16aralıkta yendim bu vajiyi aslında pekte eski sayılmamve şu an da hamişim darısı sizlere olsun inşallahhhh
merhaba canlarımbugün eşimin izin günüydü uğrayamadım, beni gezmelere götürdü
bu arada ben de bi iyi haber vereyim
ben vajiyi yendiğimden beri jelsiz yapamıyodum, bi damla da olsa sürüyodum, dün resmen bıraktım jeli, doğal yollardan oldu her şey yuppiiiii
kardeşleeeeerrrrr, bacılar, sonunda oldu 3 yıllık kabus bitti, halay grubu kurulsun, bende gelin olduummmmmm:) yardım eden destek olan herkese binlerce teşekkürler, dün itibariyle bende bu dertten kurtulduuuuummmmm:)
merhaba ben de eşimin işaret parmağının tamamını aldım dün gece. ama yanmam oldu sizce iyi gidiyor muyum?
off kızlar yardım edin yaa egzersizlere başlayamıyorum erteliyorum hep 3 aylık evliyim.daha önce aparat egzersizlerimde girşteki dar kısmı geçememiştim.araya adet falan girdi.şimdi tekrar başlıcam ama ya gene yapamassam edemessem diye düşünüyorum başlayamıyorum bi türlü offf
merhaba kızlar dün dr gittim ve aynı iki parmak devam et eş parmağını ekledi 15sonraya gün verdi sinir oldum moralim bozudu nerdeyse bırakacaktım egzersizleri ama sabah sayfayı açmam işe yaradı ve 3 parmak aldım çok mutlu oldum,,,, akşamda eş parmağını denicem benim için dua edin ne olur...
arkadaşlar merhaba;
ben bu vajınısmus tedavısını gordum 3 yıllık evlıyım.tamam cok guzel bırlıktelıkler oldu ama 1 ay bırlıkte olamayınca tekrar baslıyor aynı kabus yanmalar acımalar bırde hıc ıslanma olmuyor bende jel vs kullanmakta ıstemıorum.hamıle kalmak ısıyorum ve bu jellerın belkı zararı olur dıye dusunuyorum.yanı her bırlıktelıkten once odaya gırıp 1 saat egzersızmı yamam lazım anlamadımkı oda oyle oluyor.noolur bana yazın
Günaydınlar
arkadaşlar merhaba;
ben bu vajınısmus tedavısını gordum 3 yıllık evlıyım.tamam cok guzel bırlıktelıkler oldu ama 1 ay bırlıkte olamayınca tekrar baslıyor aynı kabus yanmalar acımalar bırde hıc ıslanma olmuyor bende jel vs kullanmakta ıstemıorum.hamıle kalmak ısıyorum ve bu jellerın belkı zararı olur dıye dusunuyorum.yanı her bırlıktelıkten once odaya gırıp 1 saat egzersızmı yamam lazım anlamadımkı oda oyle oluyor.noolur bana yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?