- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.101
off kızlar yardım edin yaa egzersizlere başlayamıyorum erteliyorum hep 3 aylık evliyim.daha önce aparat egzersizlerimde girşteki dar kısmı geçememiştim.araya adet falan girdi.şimdi tekrar başlıcam ama ya gene yapamassam edemessem diye düşünüyorum başlayamıyorum bi türlü offf
merhaba kızlar dün dr gittim ve aynı iki parmak devam et eş parmağını ekledi 15sonraya gün verdi sinir oldum moralim bozudu nerdeyse bırakacaktım egzersizleri ama sabah sayfayı açmam işe yaradı ve 3 parmak aldım çok mutlu oldum,,,, akşamda eş parmağını denicem benim için dua edin ne olur...
slm kızlar ben geldimbir ay aradan sonra hepinizi çok özledim ya...geri sayfaları okuyamıyorum çok uzun olur.varmı gelinler...
slm kızlar ben geldimbir ay aradan sonra hepinizi çok özledim ya...geri sayfaları okuyamıyorum çok uzun olur.varmı gelinler...
canım tebriklerevet dr lar belki ihtiyattan belki de değğişik sebeplerden (günahı üstünde kalsın) biraz ağırdan alıyorlar, ama sen kendini rahat hissediyorsan bir diğer aşamaya geçebilirsin. yine de dr la ne gibi bir diyalogun var bilmiyorum güveniyorsan onun söylediklerine de kulak ver derim... maden 3 parmak aldın gün boyu aralıklarla egzersiz, rahat alıp çıkarmaya başladığında eş denemesine geç tatlım, Allah yardıncın olsun
canım drlar genelde çok yavaş ilerliyo sen devam et egzersizlere eş parmağı da çok önemli eşine güvenin gelir canım korkulacak bişey yok dualarımız seninle3 parmak yapmışın süpersin
heeeeey hoşgeldin karamsarbiz de özledik seni
hoşgeldin canım nerelerdesin ya dün akşam aklımdaydın nerde bu kız diye düşünüyodum neler yaptın bakim
gerçekten üç parmak iyimi..... sağolun dualarınız için allah hepimizin yardımcısı olsun
ay sormayın önce k.validemler vardı sonra ben şehir dışına gittim geldim başka bi yere gittim sonra geldim ve annemin yanına gittim.yani bayağı gezdimgittiğim yerlerde net vardı ama girmedim hani vaji topiği ya geçmiş sayfaları görürler falan riske girmeyim dedim silsemde babam falan çok ii anlar pc den belki bulur dedim:18::18::18:hep aklımdaydınız.düşün eve geldim eşyaları yerleştirmeden hemen buraya geldim yeni gelinler varmı özellikle cecemm ne yaptı .
bu arada özlenmek ve yokluğumun farkedilmesi hoşuma gitti
amin dr güveniyorum ama 15 gün yaa çok geliyor bana ama...
belkide dr cok yoğun ondanmıdır neden bilmiyorum haftada iki gün hastanede oda cok yoğun dr araştırma hastenesinde yani ücretsiz yapıyo tedaviyi......
yinede bi sonraki aşamayı bana anlatabilir demi anlatmıyor sinir oluyorum...
o yüzden rahat olunca eş parmağı bi sonraki aşamayı sizler yardım edermisiniz lütfen....
gerçekten üç parmak iyimi..... sağolun dualarınız için allah hepimizin yardımcısı olsun
evet tabi ki de iyi canım bazı arkadaşlar 3 parmaktan sonra yendisende sona yaklaştın
valla iyi gezmişsin gelmen iyi oldu hoşgeldin sefalar getirdin
inşaalahh yaa bende artık kurtulmak istiyorum...
ne evlediğimi anladım nee gelin olduğumu anladım 2.5 yıldır ,,
zaten bu derte bi kurtulayım çocuk sevindirce ahtım varr valla
ben bu kadar hevesli ve istekliyken gerisi de gelir inşaallah :)) Allah sevindireceğin çocuğun yüzüne baksın inşaallah da bir an önce kurtulmanı nasip etsin
inşaalahh yaa bende artık kurtulmak istiyorum...
ne evlediğimi anladım nee gelin olduğumu anladım 2.5 yıldır ,,
zaten bu derte bi kurtulayım çocuk sevindirce ahtım varr valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?