Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ertelemek yok canım birde başa dönmezsin canım merak etme biraz cesaret

canım drlar genelde çok yavaş ilerliyo sen devam et egzersizlere eş parmağı da çok önemli eşine güvenin gelir canım korkulacak bişey yok dualarımız seninle3 parmak yapmışın süpersin

amin dr güveniyorum ama 15 gün yaa çok geliyor bana ama...
belkide dr cok yoğun ondanmıdır neden bilmiyorum haftada iki gün hastanede oda cok yoğun dr araştırma hastenesinde yani ücretsiz yapıyo tedaviyi......
yinede bi sonraki aşamayı bana anlatabilir demi anlatmıyor sinir oluyorum...
o yüzden rahat olunca eş parmağı bi sonraki aşamayı sizler yardım edermisiniz lütfen....

heeeeey hoşgeldin karamsar biz de özledik seni

hoşgeldin canım nerelerdesin ya dün akşam aklımdaydın nerde bu kız diye düşünüyodum neler yaptın bakim

ay sormayın önce k.validemler vardı sonra ben şehir dışına gittim geldim başka bi yere gittim sonra geldim ve annemin yanına gittim.yani bayağı gezdimgittiğim yerlerde net vardı ama girmedim hani vaji topiği ya geçmiş sayfaları görürler falan riske girmeyim dedimsilsemde babam falan çok ii anlar pc den belki bulur dedim:18::18::18:hep aklımdaydınız.düşün eve geldim eşyaları yerleştirmeden hemen buraya geldimyeni gelinler varmı özellikle cecemm ne yaptı .
bu arada özlenmek ve yokluğumun farkedilmesi hoşuma gitti

valla iyi gezmişsin gelmen iyi oldu hoşgeldin sefalar getirdin

tabiki ederiz sen şimdi 3 parmak yapabiliyorsun dimi? hiç eş parmağı aldın mı? almadıysan bugün egzersizden sonra eşinin 3 parmagını alman gerekmez, tek parmağını bile alman yeter, ona güvenin gelmesi açısından, sonrda da eğer 3 parmagı rahat alıp çıkarabiliyorsan eş denemesine geç...

gerçekten üç parmak iyimi..... sağolun dualarınız için allah hepimizin yardımcısı olsun

tabiki iyi hem de çok iyi çünkü üç parmak demek eş denemesi yapmaya hazırsın demek bu da yenmeye çok az kaldı demek

inşaalahh yaa bende artık kurtulmak istiyorum...
ne evlediğimi anladım nee gelin olduğumu anladım 2.5 yıldır ,,
zaten bu derte bi kurtulayım çocuk sevindirce ahtım varr valla

ben bu kadar hevesli ve istekliyken gerisi de gelir inşaallah :)) Allah sevindireceğin çocuğun yüzüne baksın inşaallah da bir an önce kurtulmanı nasip etsin

kızlar bir türlü yenmek kısmet olmadı yaa..bugün misafirim var dün akşam hazırlık yaptım işim gece 1 de bitti..duş aldım resmen bitmişim yorulmuşum..eşim geldi yaklaştı okşadı derken adam boşaldı yaaa ((((((((((( neymiş efendiim kalçalarıma dayanamamış..
ne zaman olacak bizim bu iş yaaa illaki bişey çıkar ya birbirimize küseriz ya boşalır ya yatağa kendimizi zor atarız yorgunluktan..of yaaa artık bağlanma büyüsümü yaptı birileri diyorum yaaa sinir oldum ben ne güzel 13 cm de işimi bitirecem olmuyo da olmuyo (((((((

bu arada regl oldum sandım olmamışım acaba antibiyotik kullandım ondanmıdır ki bilemedim 2 gün önce aparatımı bi deneyeyim dedim kan geldi regl oldum sandım sonra bidaha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…