- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.121
bu arada regl oldum sandım olmamışım acaba antibiyotik kullandım ondanmıdır ki bilemedim 2 gün önce aparatımı bi deneyeyim dedim kan geldi regl oldum sandım sonra bidaha gelmedi
kızlar bir türlü yenmek kısmet olmadı yaa..bugün misafirim var dün akşam hazırlık yaptım işim gece 1 de bitti..duş aldım resmen bitmişim yorulmuşum..eşim geldi yaklaştı okşadı derken adam boşaldı yaaa((((((((((( neymiş efendiim kalçalarıma dayanamamış..
ne zaman olacak bizim bu iş yaaa illaki bişey çıkar ya birbirimize küseriz ya boşalır ya yatağa kendimizi zor atarız yorgunluktan..of yaaa artık bağlanma büyüsümü yaptı birileri diyorum yaaa sinir oldum ben ne güzel 13 cm de işimi bitirecem olmuyo da olmuyo(((((((
gerçekten üç parmak iyimi..... sağolun dualarınız için allah hepimizin yardımcısı olsun
ay sormayın önce k.validemler vardı sonra ben şehir dışına gittim geldim başka bi yere gittim sonra geldim ve annemin yanına gittim.yani bayağı gezdimgittiğim yerlerde net vardı ama girmedim hani vaji topiği ya geçmiş sayfaları görürler falan riske girmeyim dedim silsemde babam falan çok ii anlar pc den belki bulur dedim:18::18::18:hep aklımdaydınız.düşün eve geldim eşyaları yerleştirmeden hemen buraya geldim yeni gelinler varmı özellikle cecemm ne yaptı .
bu arada özlenmek ve yokluğumun farkedilmesi hoşuma gitti
Tatlim belki zarla ilgili ufak bir kanama yasamissindir hasta olmamana sevindim cunku sende sona yaklasanlardansin 13 cm gayet iyi ve eminim herkes gibi sende basaracaksin. Esinede fazla yuklenme psikolojileri bozuldumu bekle ki hazir olsunlarsabirsizligini anliyorum ama onuda anla tatlim. En kusa zamanda haberlerini bekliyoruz
bu akşam biter bu iş canım hazırla kendini bence eşinde dün akşam boşaldığı için bu akşam erken boşalmaz yarın halayı çekeriz inşallah
ay kızlar inşallah yaaa..bu akşam yemekli misafirim var..inşallah onlardan sonra olur..
ooo süperr yasemincim doğal yolu en iyisi ben çok oldu bırakalıemla ve jel olmadan yapamam sanırdım ama ilk bir kaç ilişkiden sonra ikisini de hayatımdan çıkardım şimdi herşey doğal yolla ve çok şükür çok iyi senin de jeli bırakmana sevindim
ay kızlar inşallah yaaa..bu akşam yemekli misafirim var..inşallah onlardan sonra olur..
Arkadaşlar MErhaba, Uzun zamndır giremiyordum , nasılsınız?
bende yeneli 2 ay oldu ama hala jelsiz yapamıyorum. Jel olmayınca hiç kayganlık olmuyo :S
ve ilişki esnasında bazen canım acıyo bazen hiç acı yanma hissetmiyorum. Neden olabilir bana fikir verirseniz çok sevinirim?
bende yeneli 2 ay oldu ama hala jelsiz yapamıyorum. Jel olmayınca hiç kayganlık olmuyo :S
ve ilişki esnasında bazen canım acıyo bazen hiç acı yanma hissetmiyorum. Neden olabilir bana fikir verirseniz çok sevinirim?
canım hoşgeldin iyiyiznerelerdeydin
ben de jelsiz yapamıyodum, bi damla da olsa sürüyodum, ama iki gün önceki ilşkide sürmedim. yeterince ıslanmıştım heralde
ama dünkü ilişkimizde gene ıslanma sorunu yaşadım, bizimki ön sevişme bile yapmadan istedi o yüzden benim canım acıdı biraz kızdım yarıda bıraktım
ama emin ol ön sevişme uzun olursa çok rahat oluyor, bi de yeterince keyif alıyosan yaptığından
merhaba tekrar hoşgeldin bir arkadaş daha vardı burda onda da kuruluk oluyomuş demek herkeste olmayabiliyo doğal ıslaklık canım dr git istersen vardır belki önereceği birşey acı yanma belki istemsiz kasılıyosundur ondan olabilir ya da yanlış yöne doğru ittirmekten de olabilir
işler güçler desem çok doğru olur.. çok yoğundum bi süredir. ev aldık evin işleri mobilyaydı bazı eşyalardı internete sadece evle ve işle ilgili girebildim..
şimdiye kadar hiç jelsiz yapmadım ,denedim ama yeteri kadar kayganlık olmuyo bende olsa bile, yetmicek gibi geliyo o kayganlık..
aslında benim asıl problemim bazen ilişki sırasında yanma batma hissetmem.. canım yanıyo hiç zevk alamıyorum. ama bazen hiç acı yanma hissetmiyorum, rahat oluyor..
ne yapsam bilmiyorum
sadece ben mi böyleyim yoksa normal mi? bu :18::18::18:durum
işler güçler desem çok doğru olur.. çok yoğundum bi süredir. ev aldık evin işleri mobilyaydı bazı eşyalardı internete sadece evle ve işle ilgili girebildim..
şimdiye kadar hiç jelsiz yapmadım ,denedim ama yeteri kadar kayganlık olmuyo bende olsa bile, yetmicek gibi geliyo o kayganlık..
aslında benim asıl problemim bazen ilişki sırasında yanma batma hissetmem.. canım yanıyo hiç zevk alamıyorum. ama bazen hiç acı yanma hissetmiyorum, rahat oluyor..
ne yapsam bilmiyorum
sadece ben mi böyleyim yoksa normal mi? bu :18::18::18:durum
hayırlı olsun canım eviniz
ben de kendimi kasarsam canım acıyo bazen.. hatta ilk girerken çok yavaş gir diyorum sonra hızlanıyor..
zaten penis çok kuru , vajinamızdan da o kadar çok sıvı akmadığı için kaymıyo bazen..
ama ön sevişmeyi uzun tutmana rağmen gene yaşıyosan bu sorunu doktora git canım
Slm arkadaşlar bende arada giriyorum sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyor ama ben bir türlü korkumdan egzersizlere başlayamadım tam başlıcam dedim regl oldum o bitti gene başlayamdım çok kızıyorum kendime onca insan yapıyor benim canım bu kadar mı tatlı diye mart ayında 1 seneler olacak inş ama bende tık yok bi mücadele vermiyorum sayfaya giriyorum okuyup okuyup çıkıyorum ne yapacağımı bilmiyorummmm
eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun
yanma batma tek sende olmuyordur altheaydı sanırım onda da sürekli oluyomuş batma hissi dr gidecekti bence sende git derim belkide ağrılı cinsel ilişki grubundasın öyle bir cinsellik türü de var canım birde az ıslaklık oluyo demişsin yani yeteri kadarına bakma sen yine beynin sana oyun oynuyo olmayacak diye sen olan ıslakla yapmaya bakkafandan olmayacağı at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?