Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada regl oldum sandım olmamışım acaba antibiyotik kullandım ondanmıdır ki bilemedim 2 gün önce aparatımı bi deneyeyim dedim kan geldi regl oldum sandım sonra bidaha gelmedi

Tatlim belki zarla ilgili ufak bir kanama yasamissindir hasta olmamana sevindim cunku sende sona yaklasanlardansin 13 cm gayet iyi ve eminim herkes gibi sende basaracaksin. Esinede fazla yuklenme psikolojileri bozuldumu bekle ki hazir olsunlar sabirsizligini anliyorum ama onuda anla tatlim. En kusa zamanda haberlerini bekliyoruz

bu akşam biter bu iş canım hazırla kendini bence eşinde dün akşam boşaldığı için bu akşam erken boşalmaz yarın halayı çekeriz inşallah

gerçekten üç parmak iyimi..... sağolun dualarınız için allah hepimizin yardımcısı olsun

Tatlım Tamamdır sen aşamaları bitirmişsin
3 parmak demek son aşama demektir.
3 Parmak yanyana alıyosan. Rahatlıkla penis denemesine geçebilirsin
Bende 3 parmak tam aldıktan sonra yenmiştim

hoşgeldin şekerimmm sen gittin ardından bende gittim şehir dışına çok olmadı geleli ve yine gidicem önümüzdeki ay kuzum ben regl olamadım bu ay canım hayatımda ilkez bu sıkıntıyla karşılaştım sanırım stres falan yaptım oyüzden kendime dokunamıyorum çatlıcak gibi vucudum sızım sızım regl olsam bi ahh rahatlıcam 20 gün geçti düşün hayırlısı bakalım iyiki geldin valla toplanalım şöyle herkezi bir arada görmek güzel

bu akşam biter bu iş canım hazırla kendini bence eşinde dün akşam boşaldığı için bu akşam erken boşalmaz yarın halayı çekeriz inşallah

ay kızlar inşallah yaaa..bu akşam yemekli misafirim var..inşallah onlardan sonra olur..

Arkadaşlar MErhaba, Uzun zamndır giremiyordum , nasılsınız?

bende yeneli 2 ay oldu ama hala jelsiz yapamıyorum. Jel olmayınca hiç kayganlık olmuyo :S
ve ilişki esnasında bazen canım acıyo bazen hiç acı yanma hissetmiyorum. Neden olabilir bana fikir verirseniz çok sevinirim?

canım hoşgeldin iyiyiz nerelerdeydin
ben de jelsiz yapamıyodum, bi damla da olsa sürüyodum, ama iki gün önceki ilşkide sürmedim. yeterince ıslanmıştım heralde
ama dünkü ilişkimizde gene ıslanma sorunu yaşadım, bizimki ön sevişme bile yapmadan istedi o yüzden benim canım acıdı biraz kızdım yarıda bıraktım
ama emin ol ön sevişme uzun olursa çok rahat oluyor, bi de yeterince keyif alıyosan yaptığından

merhaba tekrar hoşgeldin bir arkadaş daha vardı burda onda da kuruluk oluyomuş demek herkeste olmayabiliyo doğal ıslaklık canım dr git istersen vardır belki önereceği birşey acı yanma belki istemsiz kasılıyosundur ondan olabilir ya da yanlış yöne doğru ittirmekten de olabilir

işler güçler desem çok doğru olur.. çok yoğundum bi süredir. ev aldık evin işleri mobilyaydı bazı eşyalardı internete sadece evle ve işle ilgili girebildim..

şimdiye kadar hiç jelsiz yapmadım ,denedim ama yeteri kadar kayganlık olmuyo bende olsa bile, yetmicek gibi geliyo o kayganlık..
aslında benim asıl problemim bazen ilişki sırasında yanma batma hissetmem.. canım yanıyo hiç zevk alamıyorum. ama bazen hiç acı yanma hissetmiyorum, rahat oluyor..
ne yapsam bilmiyorum
sadece ben mi böyleyim yoksa normal mi? bu :18::18::18:durum

canim kendini rahat birakmadigin icin.. rahat birakip zevk alman lazim, affedersin acik konuscam, ama islanman lazim..
sen kendini ister istemez hala kasiyorsun bilinc altinda, ve o yüzden tam zevke gelemiyorsun..
kendini rahat birak, ön sevismede biraz uzun sürsün, iyice islan sonra iliskiye girin

hoşbulduk canım

doktora gitmeye de çekiniyorum.. kuruluk problemi belki zamanla aşılır ama neden yanma, acı hissediyorum hala anlamıyorum ???
2 ay oldu yeneli hala ilk girişlerde problemim var... zorlanıyorum 3-4 dakika uğraşıyorum , yanlış yöne gidiyor falan sonra doğru yönü buluyorum ama bi o kadarda yoruluyorum. hatta bazen daha girmeden bırakmak isitoyurm böyle olunca :18::18::18:
napıcam ben ????

eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun
yanma batma tek sende olmuyordur altheaydı sanırım onda da sürekli oluyomuş batma hissi dr gidecekti bence sende git derim belkide ağrılı cinsel ilişki grubundasın öyle bir cinsellik türü de var canım birde az ıslaklık oluyo demişsin yani yeteri kadarına bakma sen yine beynin sana oyun oynuyo olmayacak diye sen olan ıslakla yapmaya bak kafandan olmayacağı at

hayırlı olsun canım eviniz
ben de kendimi kasarsam canım acıyo bazen.. hatta ilk girerken çok yavaş gir diyorum sonra hızlanıyor..
zaten penis çok kuru , vajinamızdan da o kadar çok sıvı akmadığı için kaymıyo bazen..
ama ön sevişmeyi uzun tutmana rağmen gene yaşıyosan bu sorunu doktora git canım

Slm arkadaşlar bende arada giriyorum sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyor ama ben bir türlü korkumdan egzersizlere başlayamadım tam başlıcam dedim regl oldum o bitti gene başlayamdım çok kızıyorum kendime onca insan yapıyor benim canım bu kadar mı tatlı diye mart ayında 1 seneler olacak inş ama bende tık yok bi mücadele vermiyorum sayfaya giriyorum okuyup okuyup çıkıyorum ne yapacağımı bilmiyorummmm

çok teşekkürler.
doktora gitmeye korkuyorum :18::18::18::18::18::18:
1-2 ay daha böyle devame derse gidicem artık başka yolu yok.

zaten hastalık biraz da erteleme hastalığı. ben üç ayda bıktım bu hastalıktan bak senin bir yıl olcakmış, daha ne bekliyosun, harekete geç artık canım
ertelediğin her gün aleyhine işliyor..
kayganlaştırıcını al serçe parmak tek boğumu almaya çalış, onun girdiğini görünce evhamlarının ne kadar anlamsız olduğunu görceksin sonra da iki boğuma geç...
artık kendine gel, bak burda bi sürü yardımcı olcak insan var ve hepsi senin yaşadıklarını yaşadı

teşekkürler darısı olmayanların başına artık.

ben bi althea ilede görüşeyim en iyisi
bide başıma başak hastalıklar çıkmasın bunu zor atlattım zaten offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…