- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.141
Slm arkadaşlar bende arada giriyorum sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyor ama ben bir türlü korkumdan egzersizlere başlayamadım tam başlıcam dedim regl oldum o bitti gene başlayamdım çok kızıyorum kendime onca insan yapıyor benim canım bu kadar mı tatlı diye mart ayında 1 seneler olacak inş ama bende tık yok bi mücadele vermiyorum sayfaya giriyorum okuyup okuyup çıkıyorum ne yapacağımı bilmiyorummmm
teşekkürler darısı olmayanların başına artık.
ben bi althea ilede görüşeyim en iyisi
bide başıma başak hastalıklar çıkmasın bunu zor atlattım zaten offfff
zaten hastalık biraz da erteleme hastalığı. ben üç ayda bıktım bu hastalıktan bak senin bir yıl olcakmış, daha ne bekliyosun, harekete geç artık canım
ertelediğin her gün aleyhine işliyor..
kayganlaştırıcını al serçe parmak tek boğumu almaya çalış, onun girdiğini görünce evhamlarının ne kadar anlamsız olduğunu görceksinsonra da iki boğuma geç...
artık kendine gel, bak burda bi sürü yardımcı olcak insan var ve hepsi senin yaşadıklarını yaşadı
İnşallah canım hep diyorum başlıcam başlıcam diye aynayı aldım karşıma baktım inceledim içim bir tuhaf oluyor jelim var birde boğum ne?
canım erteleme vazgeçme bizde bu yollardan geçtik bak artık ne kadar mutluyuz sende böyle olmak istemez misin ne olur erteleme ve korkma gerçekten korkacak bişey yok kimse ölmedi bundan sende ölmezsin iyi düşün ve artık harekete geç
canım başla artık lütfen, başlamak bitirmenin yarısı emin olll
boğum , hani parmaklarımızda var ya enine çizgiler, iç taraftan bakarsan net görürsün, ölçümüz onlar yani
Tamam boğumu anladım şimdi başlıcam ve inş yenecem yoksa hayat çekilmez çok zor oluyor
Çok haklısın istemezmiyim hiç byle hayal etmemiştim ama çok yıkıldım 1 sene olcak inş zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bu sıkıntıyı düşünmekten
inşallah canım, başla bi an önce.. bi sorun olursa buraya yaz mutlaka biri görür ve cevap verir
elab nasılsın ??? :)
canım bende 5.5 aylık evliyim sona yaklaştım bu site sayesinde..bence başla kesinlikle pişman olmayacaksin olanlara sen bile şaşıracaksın..ben bu sitenin beni bu kadar ilerletebileceğini hiç düşünmemiştim..desteklerimiz seninle
İnşallah en kısa sürede mutluluga kavuşursun başlıcam çok sagolsun bi başlasam zatem içime alabilsem inş yaparım
kızlar eşim gelicek ben çıkıyorum, fırsat bulursam girerim gene
özleyin beni
iyiyim canım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Slm arkadaşlar bende arada giriyorum sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyor ama ben bir türlü korkumdan egzersizlere başlayamadım tam başlıcam dedim regl oldum o bitti gene başlayamdım çok kızıyorum kendime onca insan yapıyor benim canım bu kadar mı tatlı diye mart ayında 1 seneler olacak inş ama bende tık yok bi mücadele vermiyorum sayfaya giriyorum okuyup okuyup çıkıyorum ne yapacağımı bilmiyorummmm
kızlar moralim çok bozuk kayınvaldemin bi akrabası 3 ay önce evlendi hamileymiş siz dedi 15 ay oldu hala yok tabi bilmiyolar ki ne çektiğimi bu çocuk laflarını duyduğumda içim çok acıyo tam egzersiz için cesaretlenmiştim şimdide regl geldi ben napcam ya aksadıkça aksıyoben baya zaman önce doktorum işaret parmağını denemişti çok kolay girmişti orda kaldım kendimde kulak çöpünü denemiştim sadece şimdi ne yapayım şu regl btnce allahım nolur 2 hafta içinde yensem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?