Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım erteleme vazgeçme bizde bu yollardan geçtik bak artık ne kadar mutluyuz sende böyle olmak istemez misin ne olur erteleme ve korkma gerçekten korkacak bişey yok kimse ölmedi bundan sende ölmezsin iyi düşün ve artık harekete geç

İnşallah canım hep diyorum başlıcam başlıcam diye aynayı aldım karşıma baktım inceledim içim bir tuhaf oluyor jelim var birde boğum ne?

İnşallah canım hep diyorum başlıcam başlıcam diye aynayı aldım karşıma baktım inceledim içim bir tuhaf oluyor jelim var birde boğum ne?

canım başla artık lütfen, başlamak bitirmenin yarısı emin olll
boğum , hani parmaklarımızda var ya enine çizgiler, iç taraftan bakarsan net görürsün, ölçümüz onlar yani

Çok haklısın istemezmiyim hiç byle hayal etmemiştim ama çok yıkıldım 1 sene olcak inş zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bu sıkıntıyı düşünmekten

Çok haklısın istemezmiyim hiç byle hayal etmemiştim ama çok yıkıldım 1 sene olcak inş zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bu sıkıntıyı düşünmekten

canım bende 5.5 aylık evliyim sona yaklaştım bu site sayesinde..bence başla kesinlikle pişman olmayacaksin olanlara sen bile şaşıracaksın..ben bu sitenin beni bu kadar ilerletebileceğini hiç düşünmemiştim..desteklerimiz seninle

İnşallah en kısa sürede mutluluga kavuşursun başlıcam çok sagolsun bi başlasam zatem içime alabilsem inş yaparım

Canım ben de yaklaşık 1 yıllık evliyim ertele ertele bu zamana geldim ama artık bekleyecek gücüm kalmadı. Hayatımda o kadar çok şeyi etkiledi ki bu durum başlarda eşimden uzaklaştım sonra çevremden arkadaşlarımdan işimden.. Ama artık başlıyorum dediğim an bile rahatlama hissettim kesin kararlı olmalıyız. Şu anda reglim, yeni başlamıştım egzersizlere. Dokunmaya korkarken baya yol katettim. Sen de önce parmağınla keşfet kendini yönünü gör ve kendini hazır hissettiğinde aparata başla. Yenelim kurtulalım artık kendimize de eşimize de zehir etmeyelim hayatı!

kızlar moralim çok bozuk kayınvaldemin bi akrabası 3 ay önce evlendi hamileymiş siz dedi 15 ay oldu hala yok tabi bilmiyolar ki ne çektiğimi bu çocuk laflarını duyduğumda içim çok acıyo tam egzersiz için cesaretlenmiştim şimdide regl geldi ben napcam ya aksadıkça aksıyo ben baya zaman önce doktorum işaret parmağını denemişti çok kolay girmişti orda kaldım kendimde kulak çöpünü denemiştim sadece şimdi ne yapayım şu regl btnce allahım nolur 2 hafta içinde yensem bende

canım öncelikle pes etmek yok regl bitince başlıyosun beklemeden tamammı
eğer egzersizleri disiplinle yaparsan bir haftada bile yenersin yeterki sen kararlı ol:13:
bak daha aylar önce vajili olan arkdaşlarımız bir bir bebek haberi veriyor.. bunlar seni kamçılasın canımmm.. sen de yeniceksin hiç zor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…