- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.161
kızlar moralim çok bozuk kayınvaldemin bi akrabası 3 ay önce evlendi hamileymiş siz dedi 15 ay oldu hala yok tabi bilmiyolar ki ne çektiğimi bu çocuk laflarını duyduğumda içim çok acıyo tam egzersiz için cesaretlenmiştim şimdide regl geldi ben napcam ya aksadıkça aksıyoben baya zaman önce doktorum işaret parmağını denemişti çok kolay girmişti orda kaldım kendimde kulak çöpünü denemiştim sadece şimdi ne yapayım şu regl btnce allahım nolur 2 hafta içinde yensem bende
selamlar. ben de varım :)
kegel egzersizi yapabiliyorum. ama iş uygulamaya gelince.... aman allahım
sevgili eşim bu konuda en yakın arkadaşımdan yardım istediğim iiçin beni terketti :) özel kalmalıymış. sanki çözebiliyoruz da...
öyle işte.
merhaba tekrar hoşgeldin bir arkadaş daha vardı burda onda da kuruluk oluyomuş demek herkeste olmayabiliyo doğal ıslaklık canım dr git istersen vardır belki önereceği birşey acı yanma belki istemsiz kasılıyosundur ondan olabilir ya da yanlış yöne doğru ittirmekten de olabilir
Kimse yok muuuu?
kızlar moralim çok bozuk kayınvaldemin bi akrabası 3 ay önce evlendi hamileymiş siz dedi 15 ay oldu hala yok tabi bilmiyolar ki ne çektiğimi bu çocuk laflarını duyduğumda içim çok acıyo tam egzersiz için cesaretlenmiştim şimdide regl geldi ben napcam ya aksadıkça aksıyoben baya zaman önce doktorum işaret parmağını denemişti çok kolay girmişti orda kaldım kendimde kulak çöpünü denemiştim sadece şimdi ne yapayım şu regl btnce allahım nolur 2 hafta içinde yensem bende
sorun varsa cevaplayabilirim.
bende iyiyim canım yaa bildiğin gibi herifle bacı kardeş yatıyoz :))
kise yok mu arkadaşlar yardım yardım yardım....
kise yok mu arkadaşlar yardım yardım yardım....
Hoşgeldin canım ne aşamadasın? Ben de bu durumla savaşan biri olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
valla ben daha bir asama kaydedemedim sizden öğrendiklerimle olur inşallah çok sinir bozuucu bir sey bu psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?