Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım valla ben de artık en çok bebek için ister oldum ama sen çevre baskısına odaklanma. Moral bozmaktan başka bir işe yaramaz. Kimse bizim aylarca neler çektiğimizi bilmiyo tabi.. Çevreden bu duyduklarını seni egzersiz konusunda hırslandırması için kullan. Güzel günler de yakındır bak ne güzel başlangıçlar yapmışsın. Allah çekemeyeceğimiz dert vermez az kaldı inanıyorum. Ben de reglim bitince devam edicem. İyi haberler veririz inşallah birbirimize..

selamlar. ben de varım :)
kegel egzersizi yapabiliyorum. ama iş uygulamaya gelince.... aman allahım
sevgili eşim bu konuda en yakın arkadaşımdan yardım istediğim iiçin beni terketti :) özel kalmalıymış. sanki çözebiliyoruz da...
öyle işte.

canım , hoşgeldin eşinle küslük devam ediyor mu yoksa barıştınız mı merak ettim
egzersizlere gelincede kegelleri yaptıysan , su bazlı bi kayganlaştırıcı jel temin et(okey veya durex marka) sonra serçe parmağını bol gelle tek boğum almaya çalış, bol bol nefes alarak..
sonra 2 boğum almaya çalış, kayıp gdiyo zaten.. orası boşluk

Son düzenleme:
ya arkadaşlar yanma problemi yaşamış olanlar..zamanla alışıyor mu orası? yanmaya karşı daha az hassas oluyor mu? acaba ilk denedik diye mi yandı bende parmak egzersizinde?

O arkadas benim galiba :) bugun hittim dra doktor hicbiseyin yok dedi psikilojikmis hay ben bu psikolojiye ne diyim bilmemki:) hep belden asagiya calisiyo mubarek:) habire belden assagisini kapatiyo:) once vaji simdi kuruluk:) muane etti bise yok hersey normal dedi. Sivi vazelin onerdi eczanede satiliyo 2 lira falan coooook ucuz denemedim henuz umarim iyi gelir:)

öncelikle sakin ol. çocuk lafını duyduğunda neden için cız ediyor menepozamı girdin yoksa.dur bakalım daha önünde çok uzun yıllar var. okuduğun gibi bu hastalığı yenen çok.. emin ol sende yeneceksin ve sonra çocuğun olacak. ama ilk önce kararlı olmalısın. hemen egzersizlere başla ve 2 haftaya kalmayacak göreceksin.

Sakın ol bak bende burada denilenler yendim. Öncelikle hiç doktora gittin mı ? Sorun sadece psikolojik mı??

Son düzenleme:
valla ben daha bir asama kaydedemedim sizden öğrendiklerimle olur inşallah çok sinir bozuucu bir sey bu psikolojim bozuldu

Canim benim hikayem soyle ilkten ayna karsisinda ikinarak vajina girisine baktim inan midem kalkiyodu sonra hafif dokundum girise yok yapamicam dedigim gunden iki gun sonra parmagimin ucunu sokmayi denedim birazi girdi sonra ikinarak popo yonune dogru yavasca ittim. O dokunamayan ben ilk parmak denememde hepsini almistim ertesi gun ilk once kendi parmagimi sonra esimin parmagini denedim oda oldu sonraki egzersizde iki parmak denemek ustefim ama yapsmadkm ve kendime mumdan aparat yaptim peceteyi sardim ce strecledim hicccc olcmedim. Ilkten parmagimla tapip sonra aparatla denedim ayna karsisinda degil ama. Pakmayinca dsha rahattim acidigi yerde durdum ve ikinarak asagi digru ittirdim ilkten yarisi sonra hepsi girdi bi olctum 9 cm mis sok oldum sonra 11 cme gectim onla 1 saate takin egzersizden sonra esimle denedim ve oldu . Mutlu son:) toplamda 6-7 egzersizle yendim ama bir ayimi aldi. Sen ger aklina takilani sor. Mutlulugunu uzuntunu paylas mutlaka burda sana cevap veren olacaktir. Cok yildigim gunlerde oldu ama inat ettim . Aklimda su vardi gep zarar veremem kendime cunku oraya kesici bise sokmuyorum. Ole dusun tv karsisinda yap sadece oraya kitleme kendini ve ortam sicak olsun ben elektrik sobasi takiyodum ram karsima:) tez zamanda kurtulacaksin inan buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…