- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.181
Sakın ol bak bende burada denilenler yendim. Öncelikle hiç doktora gittin mı ? Sorun sadece psikolojik mı??
Canim benim hikayem soyle ilkten ayna karsisinda ikinarak vajina girisine baktim inan midem kalkiyodu sonra hafif dokundum girise yok yapamicam dedigim gunden iki gun sonra parmagimin ucunu sokmayi denedim birazi girdi sonra ikinarak popo yonune dogru yavasca ittim. O dokunamayan ben ilk parmak denememde hepsini almistim ertesi gun ilk once kendi parmagimi sonra esimin parmagini denedim oda oldu sonraki egzersizde iki parmak denemek ustefim ama yapsmadkm ve kendime mumdan aparat yaptim peceteyi sardim ce strecledim hicccc olcmedim. Ilkten parmagimla tapip sonra aparatla denedim ayna karsisinda degil ama. Pakmayinca dsha rahattim acidigi yerde durdum ve ikinarak asagi digru ittirdim ilkten yarisi sonra hepsi girdi bi olctum 9 cm mis sok oldum sonra 11 cme gectim onla 1 saate takin egzersizden sonra esimle denedim ve oldu . Mutlu son:) toplamda 6-7 egzersizle yendim ama bir ayimi aldi. Sen ger aklina takilani sor. Mutlulugunu uzuntunu paylas mutlaka burda sana cevap veren olacaktir. Cok yildigim gunlerde oldu ama inat ettim . Aklimda su vardi gep zarar veremem kendime cunku oraya kesici bise sokmuyorum. Ole dusun tv karsisinda yap sadece oraya kitleme kendini ve ortam sicak olsun ben elektrik sobasi takiyodum ram karsima:) tez zamanda kurtulacaksin inan buna
valla ben daha bir asama kaydedemedim sizden öğrendiklerimle olur inşallah çok sinir bozuucu bir sey bu psikolojim bozuldu
Bak Elmas çok güzel anlatmış ilk once kendini tanı al bir ayna incele orayı yavaş yavaş ıkın ve küçük de olsa bir delik açılacak orada KAPALI değil her ay adet görüyoruz KAPALI olsa oda gelemezdi... Kegel egz var sayfanın en basında onu uygula..... Gerisi gelecek zaten ... Bazı sayfalarda vajinanin resmini paylaşmıştı arkadaslar yönünü görürsen iyi olur Ben bilmiyormuşum çünkü popoya doğruymuş ben hep düz zorluyordum ...
SelamunAleyküm...hayırlı geceler..bugünde var mı yenenler şu illeti....
Canım hepimiz aynı ruh haliyle başladık. Yavaş yavaş ilerleme kaydedicez inşallah. Sadece psikolojikse problem, önce vajini tanımaya başla bi ayna yardımıyla ve kegel egzersizlerine başla. Sonra kayganlaştırıcı jel al. Genelde durex öneriliyor. Serçe parmağınla vajinanı keşfetmeye çalış. Hem doğru yönü bulmanı hem kendine güvenmeni sağlayacak. Bunları yaptıktan sonra her şey daha kolay olacak inşallah. Başta vajiye bakmaktan bile korkan ben artık kendime güveniyorum ve inanıyorum. Kesinlikle erteleme ve zorla..
Biz çok tembel çıktık yaa:)) ama Şubat bitmeden güzel şeyler olacağına çok inanıyorummmm
ilk önce beyinde cözmen lazım bunu sonra egzersizlerle devam edip bir cesaretlede ilişki denemeleri yapmalısın ama dediğim gibi beyinde bitiyor...
evet herşey beyinde bitiyor ama ben bir türlü yapamıyorum yapacağım diyorum ama olmuyor
zaten hep ertelediğim için bu hale geldim ama bundan sonra ertelemeyeceğim inşallah bende bir gün başaracağim sizin desteğinizle...
haklsın hep tembellikten kaynaklıyor erteleyerek geciştiriyoruz ama çok şükür benim bitti bu sorunum ama benim gibi kadınlarında bir an önce yenmesini coook istiyorum çünkü bunu çeken bilir....
ilk önce beyinde cözmen lazım bunu sonra egzersizlerle devam edip bir cesaretlede ilişki denemeleri yapmalısın ama dediğim gibi beyinde bitiyor...
bencede piskolojık kızlar bende doktora gıtıım ban 1 2 3 parmak demıstı ben ıkıde tıkandım ya ve bı sure esım calısamayınca gıdemesdım sonra ınternetten gezınırken burayı buldum tesdufenn ıyııkı buldu sımdı basarmadım ama ben ıkı parmagı sokmayan ınsan sımdı bır errkek p..s kadar mumu sokuyorum kemdıme ınanamıyorum yapıyorum artıkk kızlarr olucak ınsallahh arkadslara tawsıyem burda kı arkadsları dınlesınler[/QUOTE
Bizi anlamayan doktorlara uğraşmak yerine burda hem psikolojik destek alıp hem gerekli yöntemleri öğreniyoruz. Üstelik birkaç seansta kesin çözüm:) bundan daha iyi grup terapisi olamaz. Yardımcı olan herkese teşekkürler. İyi geceler...
bencede piskolojık kızlar bende doktora gıtıım ban 1 2 3 parmak demıstı ben ıkıde tıkandım ya ve bı sure esım calısamayınca gıdemesdım sonra ınternetten gezınırken burayı buldum tesdufenn ıyııkı buldu sımdı basarmadım ama ben ıkı parmagı sokmayan ınsan sımdı bır errkek p..s kadar mumu sokuyorum kemdıme ınanamıyorum yapıyorum artıkk kızlarr olucak ınsallahh arkadslara tawsıyem burda kı arkadsları dınlesınler[/QUOTE
Bizi anlamayan doktorlara uğraşmak yerine burda hem psikolojik destek alıp hem gerekli yöntemleri öğreniyoruz. Üstelik birkaç seansta kesin çözüm:) bundan daha iyi grup terapisi olamaz. Yardımcı olan herkese teşekkürler. İyi geceler...
sen yendın mı sahra
inşallah sizin dediğiniz gibi olur bende kurtulurum bu illetten bundan sonra çalışmaya başlıyorum
Evet tatlim bursn once basla zaman zaman pes edeceksin ben ozaman siteye giriodum iki ahlanip vahlaniyodum burdski arkadaslar gaza getiriyodu devam ediyodum. Biara komple pes ettim o iki gunde halleden dr lari aradim 5000 dedi ve onlardada aparatla bu isi hallettiklerini ogrendim. Kisacasi egzersizden kacis yok . Beyinde de butirdikmi tamamdir. Bir kere taptiktan sonra hic egzersiz yapmadim ben . Inan sende basaracaksin bi baslasan kendine cesaretin gelecek ve dahada hizli yol alacaksin guzelim ama ilkten dra gidip fiziksel bir sikintin varmi baktirman lazim
bende sordum o dedıgınız doktorları onlar hıpnoz flan demıslerdı ama fıyat pahalı ck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?