Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk önce beyinde cözmen lazım bunu sonra egzersizlerle devam edip bir cesaretlede ilişki denemeleri yapmalısın ama dediğim gibi beyinde bitiyor...

Bak Elmas çok güzel anlatmış ilk once kendini tanı al bir ayna incele orayı yavaş yavaş ıkın ve küçük de olsa bir delik açılacak orada KAPALI değil her ay adet görüyoruz KAPALI olsa oda gelemezdi... Kegel egz var sayfanın en basında onu uygula..... Gerisi gelecek zaten ... Bazı sayfalarda vajinanin resmini paylaşmıştı arkadaslar yönünü görürsen iyi olur Ben bilmiyormuşum çünkü popoya doğruymuş ben hep düz zorluyordum ...

inşallah sizin dediğiniz gibi olur bende kurtulurum bu illetten bundan sonra çalışmaya başlıyorum

valla ben daha bir asama kaydedemedim sizden öğrendiklerimle olur inşallah çok sinir bozuucu bir sey bu psikolojim bozuldu

Canım hepimiz aynı ruh haliyle başladık. Yavaş yavaş ilerleme kaydedicez inşallah. Sadece psikolojikse problem, önce vajini tanımaya başla bi ayna yardımıyla ve kegel egzersizlerine başla. Sonra kayganlaştırıcı jel al. Genelde durex öneriliyor. Serçe parmağınla vajinanı keşfetmeye çalış. Hem doğru yönü bulmanı hem kendine güvenmeni sağlayacak. Bunları yaptıktan sonra her şey daha kolay olacak inşallah. Başta vajiye bakmaktan bile korkan ben artık kendime güveniyorum ve inanıyorum. Kesinlikle erteleme ve zorla..

bana yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum bundan sonra başarmak için çalışacağım inşallah en kısa zaman da başarırım çok teşekkürler

Sor hiç çekinmeden çok herseyi yanlış bildiğimizden geldi basımıza ama hep birlikte çözeriz evvel Allah.... Sen yeterki başla önceki sayfalarda da var onları oku ve uygula 6-7 egz çözersin merak etmeeee....

zaten hep ertelediğim için bu hale geldim ama bundan sonra ertelemeyeceğim inşallah bende bir gün başaracağim sizin desteğinizle...

Biz çok tembel çıktık yaa:)) ama Şubat bitmeden güzel şeyler olacağına çok inanıyorummmm

haklsın hep tembellikten kaynaklıyor erteleyerek geciştiriyoruz ama çok şükür benim bitti bu sorunum ama benim gibi kadınlarında bir an önce yenmesini coook istiyorum çünkü bunu çeken bilir....

evet herşey beyinde bitiyor ama ben bir türlü yapamıyorum yapacağım diyorum ama olmuyor

bende öyleydim hiç yapamıcam diyordum yani herkes başarırıda ben yok diye düşünüyordum ama...oluıyor yapıyorsun ilk ne ile başla biliyormusun vijananı tanı al aynayı bak...ben bırak oraya bir şeyin girmesi fikrini bakamıyordum bile ama ufak ufak başlıyorsun...inceledikten sonra oraya eğer parmağını sokamıyorsan küçük doğum günü mumları var ya ondan dene ben onunla başladım cünkü kendi parmağımın düşüncesi midemi bulandırıyordu....bak dediğim gibi al ayna incele heleki mumuda yaparsan kafan biraz rahatlıyor düşüncelerin değişmeye başlıyor yavaş yavaş....inan yapılamayacak bir şey değil bu ben korktuğumu söylediğimde bir arkadaşım bana bunu herkes yapıyor ve kimse ölmedi sizde ölmezsiniz sacma sapan düşünmeyin demişti:))))

zaten hep ertelediğim için bu hale geldim ama bundan sonra ertelemeyeceğim inşallah bende bir gün başaracağim sizin desteğinizle...

İnşallah canım en kısa zamanda kurtuluruz hepimiz. Bu paylaşım ortamı hem rahatlatıyo hem moral hem güç veriyo. Özellikle olumlu sonuçları. Görmek harika.. O günler yakındır bize de inşallah..

haklsın hep tembellikten kaynaklıyor erteleyerek geciştiriyoruz ama çok şükür benim bitti bu sorunum ama benim gibi kadınlarında bir an önce yenmesini coook istiyorum çünkü bunu çeken bilir....

Aynen öyle en yakının bile sana ne duygularla bağlı olursa olsun seni anlayamıyo. Bizi sadece biz biliriz. Neyse ki çaresi olmayan sıkıntılar değil. Bu paylaşım ortamı olmasa birçok kişi belki de yıllarca uğraşacaktı aynı problemlerle. O yüzden herkesten Allah razı olsun. Sorununuzu halletseniz de yardımcı olmaya devam ediyorsunuz bu çok güzel. Hep dualarıyla destek olan aileme ve size sonunda başardım haberini vermeyi hayal ediyorum. İnanılmaz motive eden bişey bu... Sen ne kadar zamanda yenmiştin ne kadarlık evlisin?

ilk önce beyinde cözmen lazım bunu sonra egzersizlerle devam edip bir cesaretlede ilişki denemeleri yapmalısın ama dediğim gibi beyinde bitiyor...

bencede piskolojık kızlar bende doktora gıtıım ban 1 2 3 parmak demıstı ben ıkıde tıkandım ya ve bı sure esım calısamayınca gıdemesdım sonra ınternetten gezınırken burayı buldum tesdufenn ıyııkı buldu sımdı basarmadım ama ben ıkı parmagı sokmayan ınsan sımdı bır errkek p..s kadar mumu sokuyorum kemdıme ınanamıyorum yapıyorum artıkk kızlarr olucak ınsallahh arkadslara tawsıyem burda kı arkadsları dınlesınle sahra sen yendın mı

Son düzenleme:

inşallah sizin dediğiniz gibi olur bende kurtulurum bu illetten bundan sonra çalışmaya başlıyorum

Evet tatlim bursn once basla zaman zaman pes edeceksin ben ozaman siteye giriodum iki ahlanip vahlaniyodum burdski arkadaslar gaza getiriyodu devam ediyodum. Biara komple pes ettim o iki gunde halleden dr lari aradim 5000 dedi ve onlardada aparatla bu isi hallettiklerini ogrendim. Kisacasi egzersizden kacis yok . Beyinde de butirdikmi tamamdir. Bir kere taptiktan sonra hic egzersiz yapmadim ben . Inan sende basaracaksin bi baslasan kendine cesaretin gelecek ve dahada hizli yol alacaksin guzelim ama ilkten dra gidip fiziksel bir sikintin varmi baktirman lazim

bende sordum o dedıgınız doktorları onlar hıpnoz flan demıslerdı ama fıyat pahalı ck

bende sordum o dedıgınız doktorları onlar hıpnoz flan demıslerdı ama fıyat pahalı ck

Hipnoz yapamda var yapmayanda senin evde sokamadigin aparati orda dr sokuyor biraz kaba oldu tatlim ama oule napim:) sonrasindada aparatla ev odevi veriomus alusincaya kadar yap die. Burda bizker kendimize odev veriyoruz oyle dusun cnm coooook arastirdim cunku ben sen hangi asamadasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…