- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.201
Hipnoz yapamda var yapmayanda senin evde sokamadigin aparati orda dr sokuyor biraz kaba oldu tatlim ama oule napim:) sonrasindada aparatla ev odevi veriomus alusincaya kadar yap die. Burda bizker kendimize odev veriyoruz oyle dusun cnm coooook arastirdim cunku ben sen hangi asamadasin?
ben ılk normal mumla basladım snra kalın bı mumu arta kıwama getırdm ole calıstım bugun ılk defa bı erkek pens kadar kalınlıgnda bır mumla yaptım oldu ama cok acıyo kalınlastıca :)
Gecer guzelim gecer su sitede en cok aman yaniyo yok aciyo diyen biri varsa oda benimdir herslde hepsi geciyo inan bende ole bi mum yapmistim esim yok artik demisti:) bu olduysa penis de olur dedi gerci sonradan olctugumde penisle arasinda baya fark vardi ama dedigi oldu:) oldu valla:) 11 cm mis cunku:) bi hun sinirden neredeyse ustune oturdum:):):) sknra burdaki arkadadlara sordum zorladim kotumu ettim fie ama icerde bur saate takin hem beklettim hem gitgel yaptim kurudukca jel surdum cikarir cikarmaz esimle denedim ve oldu. Sen es demedi yaptin mi tatlim buarada ben telden girdigim icin yazmakta zorluk cekiyorum ve cok yazim hatalarim oluyo:) birler bur oluyo :)idare edin artik:)
yok yapmadım bugun ılık buyk mumdu dıye sence daha calısmalımıyım
Iste o biraz sana bagli ben ikinci kez bence buyuk olan 11 cm i denedigimle esimle denedim oldu:) illa olacak dedim ve inat ettim :) sonucta kimse bu isi yaparken olmemis dimi kotu ne olabilirki yaniertesi gun hic egzersiz yapmadan edimle olduguna gore beyin bu isin uzmani. Tamam mumla genidlettik de ertesi gune de genis kalmadi ya:) o yuzden o mumlar aparatlar sadece bizim beynimizi oraya bir seyin girecegi uyarisini vermemiz bes cm on cm farketmio tatlim beyinde bitir ve bence sen hazirsin dene olacak ikinnnnnn veeeee itttttt:)
benceden yarı sadece bı ıkı kere denıcem elmas ondansonra esım gelsın ısten denıcem :)
benceden yarı sadece bı ıkı kere denıcem elmas ondansonra esım gelsın ısten denıcem :)
ben bıde bebıs ıstıyorum hemen olsun artıkk 1 5 yıll olcakk
Beklet icinde hatta ben icindeyken mumu edime gitgel yaptirdim boylelikle onun hareket ettirfigi birseye olsn tepkimi kadilmalarimi kontrol altinda tutmayi basardim yada oyle sandim:) onada yaptirabilirdin sonrasinda ben alttaydim mum gibi fusunup yariya kadar sokaba kadar penise ben yon verdim acidigi yetde durdum ikindim asagi ittim sonrasini esim devam ettirfi poponun altina yastikda koyabilirsin yada usttede kontrol sendeyken de yapabilirsin bu senin rahatligina kalmus bise tatlim yon popoya unutma
banada ole gelıyo kimi es,ni ustune yapıyomus hangısı kolay ki altmi ustemi
Bana altta olmak kolay gelfi egzersizi yaptigim pizisyondu ama bu pozisyonda esine guven sart ! Yani onun hamle yapmayacagini biraz it dediginde biraz itecegini bilmen sart yoksa kadilir kalirsin dur dediginde cikmayacagini sadece duracagini vs bunlari kesin anlamadi ve uygulamadi lazim ben hala elimle kendim yerlestirip komutlarla yapiyorum ilk girisi ama ustte rahatsan oyle dene cunku onda kontrol sende oluyo. Mumla dene ole de yaptim ben comelur bozisuonda soktum mumu bu sekilde penis denemedinde ustteyken penisi nasil yonlendireceginide anliyosun ki usttede denedim bu sayede rahat oldugunu dusunuyorum
kizlarrrrrrrr ben yatarrrrrrrrr yarin cevaplarim sorulariniz olursa:) huzurlu gecelerrrr
Olur tatlim oda olur sen sunu bi bitir sona geldin oda olur:) o haberlerinide aliriz insalla ben simdi yatiyorum sorun olursa cekinmeden sor ben olmasamda cevaplayan olur yarin egzersiz asamalarinida yaz gun icinde girdikce ilgilenirim ben tatlim hafi sende guzeeeelllceeeee uyuuuu artik
O arkadas benim galiba :) bugun hittim dra doktor hicbiseyin yok dedi psikilojikmishay ben bu psikolojiye ne diyim bilmemki:) hep belden asagiya calisiyo mubarek:) habire belden assagisini kapatiyo:) once vaji simdi kuruluk:) muane etti bise yok hersey normal dedi. Sivi vazelin onerdi eczanede satiliyo 2 lira falan coooook ucuz denemedim henuz umarim iyi gelir:)
sen yendın mı sahra
Yok canım ben de yenmedim daha tam aşama kaydetmeye başladım regl oldum.cuma denemelere başlıcam inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?