- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.221
evet o sensinay bu vajide herşeyden etkileniyo bea neyse sen psikolojini düzeltmeye bak kuruluk olacak diye düşünme sana özelden bir msj attım bak ona birde öyle dene bakalım sonuç ne olcak seni bu kurak iklimden kurtaracaz elmascım sıkma canını
ahh çok mutlu oldum ya özelden mesaj atman beni önemsemen çok hoşuma gitti..
yanlışlarımı gördüm bebe yağ kullandım ben onu yapmıycam artık ve ve vee en kısa zamanda yenicem bunu inandım kendime :)
özelden msj atamıyorum daaha
wayyyyyyy wayyyyyyy wayyyyyyyyyyy kimler gelmişşşşş heyttttttt beee hoşgeldin bacım... baya gezmişin okuduk.... ya sen gittin baka ayberk ece 1 aylık hamile bu haberi hemen vermek istedim.... daha en önemliden daya yendi vajiyi....diğer kişilerle aynı anda denk gelmişindir az çok yenen var yine... ama şu sıralar ağır geçiyor yenenler...slm kızlar ben geldimbir ay aradan sonra hepinizi çok özledim ya...geri sayfaları okuyamıyorum çok uzun olur.varmı gelinler...
günaydın canlarımmmm
bugün benim doğum günümmm, eşim 4 te gelicek bakalım süpriz var mı
Kızlar bana da yardım edin nolurparmak egzersizlerini bırakın yapmayı düşünemiyorum bile korkuyorum çok zaten 3.5 yıllık evliyiz tak etti artık kesin çözüm istiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum artık doktor nasıl bir tedavi uyguluyor bilen var mı?
bende yarın ole denıcem mumula elmas olursa aksam ole yapcam hakımızda hayırlısı bn ıkınıca gırmıyo nefes alıp werınce gıryo ıkınca tıkanıyo
çokk teşekkür ederim
Rica ederim.. Ahmet'in sürpriz yaparsa yazarsın artık
Kızlar dünde yazmıştım aparatla direk başladım ama o girişteki dar kısmı geçemiyodum ben.dün ilk defa serçe parmağımı denedim daha önce parmak hiç yapamam gibi geliyodu.serçe parmağımı denedim oldu ama hiçbiyere takılmadı yani aparatla takılan yere kadr parmağımla gelemedim mi acaba.parmakla aparat yapanlar. serçe parmağımız o dar kısma kadr geliyomu yoksa serçe parmağımız o dar kısıma kadrki uzunluktan küçükmü anlamadım.baktım hepsi girmiş gibi ben yolumu yanlış yaptım acaba.tam düz değil aşağıa doğru eğimli yaptımm...
merhaba tivit bacı nasılsın ne aşamalar kaydettin ... mutlu olduysan ne alaa...yapıyorsan ve ilerlediysen bende mutlu olurum şimdi
baya sayfa vardı okumadan geçmişin tamamını görünce senide hemen yazmak istedim... inşlh iysindir...
wayyyyyyy wayyyyyyy wayyyyyyyyyyy kimler gelmişşşşş heyttttttt beee hoşgeldin bacım... baya gezmişin okuduk.... ya sen gittin baka ayberk ece 1 aylık hamile bu haberi hemen vermek istedim.... daha en önemliden daya yendi vajiyi....diğer kişilerle aynı anda denk gelmişindir az çok yenen var yine... ama şu sıralar ağır geçiyor yenenler...
Kızlar dünde yazmıştım aparatla direk başladım ama o girişteki dar kısmı geçemiyodum ben.dün ilk defa serçe parmağımı denedim daha önce parmak hiç yapamam gibi geliyodu.serçe parmağımı denedim oldu ama hiçbiyere takılmadı yani aparatla takılan yere kadr parmağımla gelemedim mi acaba.parmakla aparat yapanlar. serçe parmağımız o dar kısma kadr geliyomu yoksa serçe parmağımız o dar kısıma kadrki uzunluktan küçükmü anlamadım.baktım hepsi girmiş gibi ben yolumu yanlış yaptım acaba.tam düz değil aşağıa doğru eğimli yaptımm...
yazarım tabi yazmamısüpriz yapsın da bakalım yapıcak mı biz bekliyoz ama
hiç bişey yapmadım daha bi yanlız kalamıyorum kalıncada evi toparla yemek yap, keyfimde yok bugün ama boşluk bulduğumda deniycem canım tbi kaynanam gelmezse
orta parmağımı bir boğum rahatça sokuyorum ama daha ileri gitmiyor bişeyler değiyor parmağıma karnıma ağrıyolar giriyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?