Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:))))) tatlim ozelden attim cok saol mesajin icin

merhaba tivit bacı nasılsın ne aşamalar kaydettin ... mutlu olduysan ne alaa...yapıyorsan ve ilerlediysen bende mutlu olurum şimdi

baya sayfa vardı okumadan geçmişin tamamını görünce senide hemen yazmak istedim... inşlh iysindir...

slm kızlar ben geldim bir ay aradan sonra hepinizi çok özledim ya...geri sayfaları okuyamıyorum çok uzun olur.varmı gelinler...
wayyyyyyy wayyyyyyy wayyyyyyyyyyy kimler gelmişşşşş heyttttttt beee hoşgeldin bacım... baya gezmişin okuduk.... ya sen gittin baka ayberk ece 1 aylık hamile bu haberi hemen vermek istedim.... daha en önemliden daya yendi vajiyi....diğer kişilerle aynı anda denk gelmişindir az çok yenen var yine... ama şu sıralar ağır geçiyor yenenler...

Canım doktorlar aparatla egzersiz yaptırıyorlar. 3.5 yıl uzun bir süre, neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Daha fazla bekleme bence, tedavi olup da yenemeyeni duymadım. İnan bana korkulacak hiçbir şey yok, var olduğunu sandığın duvar sadece beyninde. vajinanın yapısı esnektir, ne sokarsan onun şeklini rahatlıkla alır. İnandığın, bildiğini sandığın her şeyi unutmalısın.. Allah yardımcın olsun, inşallah bir an önce yenersin.

bende yarın ole denıcem mumula elmas olursa aksam ole yapcam hakımızda hayırlısı bn ıkınıca gırmıyo nefes alıp werınce gıryo ıkınca tıkanıyo

cnm ıkınınca girmiyo ama ıkındıktan sonra nefes alıp verince içeri vakkumluyor anlamıyorsun bile ıkınma çok önemli tek nefes al verle olmaz umarım kısa sürede atlatırsın..çok kolay aslında bizler çok büyütmüşüz bi bitse başarsanız şu egzersizler nasıl işkence gelecek nelerle uğraşmışız diyeceksiniz.. ALLAH HERKESİ KURTARSIN BU DERTTEN İNŞALLAHH

Kızlar dünde yazmıştım aparatla direk başladım ama o girişteki dar kısmı geçemiyodum ben.dün ilk defa serçe parmağımı denedim daha önce parmak hiç yapamam gibi geliyodu.serçe parmağımı denedim oldu ama hiçbiyere takılmadı yani aparatla takılan yere kadr parmağımla gelemedim mi acaba.parmakla aparat yapanlar. serçe parmağımız o dar kısma kadr geliyomu yoksa serçe parmağımız o dar kısıma kadrki uzunluktan küçükmü anlamadım.baktım hepsi girmiş gibi ben yolumu yanlış yaptım acaba.tam düz değil aşağıa doğru eğimli yaptımm...

canım doğru yapıyorsun yolda bir sorun yok ama acele etme yavaş yavaş olacak parmakla kolay oluyorsa parmakla yap serçe parmaktan sonra aparatla yapamadım diyorsun yüzük parmağını dene bakalım

hiç bişey yapmadım daha bi yanlız kalamıyorum kalıncada evi toparla yemek yap, keyfimde yok bugün ama boşluk bulduğumda deniycem canım tbi kaynanam gelmezse

Canım benim dar yer diye bir şey yok, onu sen yaratıyorsun zihninde.. vajinanın girişini kapatan senin düşüncelerin, canın acımayacak önce bunu kabullen. Derin bir nefes al, nefesini verirken serçe parmağını yavaş yavaş içeri doğru ittir. acımadığını göreceksin. yanlış yerdemiyim acaba diye düşündüğünde ıkın, ıkındığında parmağın doğru yolu bulacak zaten. serbest bırak kendini, parmağının kayıp gittiğini hissediceksin. Rabbim yardımcın olsun, haberini bekliyorum..

yazarım tabi yazmamı süpriz yapsın da bakalım yapıcak mıbiz bekliyoz ama

bence yapar

canım o bahsettiğin darlık senin kendini sıkmandan kasmandan kaynaklanıyor, bırak kendini bir gevşetmeye çalış bak o zaman göreceksin darlık yok olacak, genişleyecek vajin hatta parmağın kendi yolunu bulup gidecek, senin ittirmene bile gerek kalmayacak... şöyle yapmaya çalış, parmağını alacağında kendini dinle bi mutlaka sıkıyorsundur, hani çok yoruluruz da bir huuh çekeriz de bırakırız ya kendimizi öyle yap o anda bırak kendini o gevşemeyi sen bile hissedeceksin vücudunda, bir de bunu dene orası dar değil kesinlikle unut bunu o darlığı sen yapısıyon kendini sıkarak...

hiç bişey yapmadım daha bi yanlız kalamıyorum kalıncada evi toparla yemek yap, keyfimde yok bugün ama boşluk bulduğumda deniycem canım tbi kaynanam gelmezse

tivit kv sinde anahtarı olan senmiydin canım. eğer sen değilsen bunlar bahaneler, bahaneler, erteleme hastalığına yakalanmışsın sen... abboo hadi kalk şöyle bi toplayıver ortalığı egzersizini yap, egzersizi yapmanın gönül rahatlıyla daha çabuk bitirsin ortalığı

orta parmağımı bir boğum rahatça sokuyorum ama daha ileri gitmiyor bişeyler değiyor parmağıma karnıma ağrıyolar giriyor ya

canım parmakla yapamıyosan miden almıyosa aparat yap içini hissetmezsin böylelikle rahat yaparsın hem dışardan bişeyin oraya girebileceğini anlamış olursun

aman Allahımm sayfanınn sağ tarafında reklamlar çıkıyor bide hamile kıyafetleri :84:

erteliyorum dimii :18: hem yenmek istiyorum hemde egzersiz yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…