- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.241
canım parmakla yapamıyosan miden almıyosa aparat yap içini hissetmezsin böylelikle rahat yaparsın hem dışardan bişeyin oraya girebileceğini anlamış olursun
orta parmağımı bir boğum rahatça sokuyorum ama daha ileri gitmiyor bişeyler değiyor parmağıma karnıma ağrıyolar giriyor ya
aman Allahımm sayfanınn sağ tarafında reklamlar çıkıyor bide hamile kıyafetleri :84:
erteliyorum dimii :18: hem yenmek istiyorum hemde egzersiz yapmak istemiyorum
kızlar yaa 5 gün günüm geçti..geçen gün eşim penisinin ucu girmişti sızıyo dedi..sonra çekildim..birde idrar yollarım enfeksiyon kapmıştı antibiyotik kullandım acaba o yüzdenmi gecikti
bu sitede yaşı en büyük olan kim çok merak ettim
ya arkadaşlar yanma problemi yaşamış olanlar..zamanla alışıyor mu orası? yanmaya karşı daha az hassas oluyor mu? acaba ilk denedik diye mi yandı bende parmak egzersizinde?
bi de işaret parmağı ile orta parmak arasında bi fark var mı? orta parmaktan sonra 2li parmağa geçeyim mi
Kızlar dünde yazmıştım aparatla direk başladım ama o girişteki dar kısmı geçemiyodum ben.dün ilk defa serçe parmağımı denedim daha önce parmak hiç yapamam gibi geliyodu.serçe parmağımı denedim oldu ama hiçbiyere takılmadı yani aparatla takılan yere kadr parmağımla gelemedim mi acaba.parmakla aparat yapanlar. serçe parmağımız o dar kısma kadr geliyomu yoksa serçe parmağımız o dar kısıma kadrki uzunluktan küçükmü anlamadım.baktım hepsi girmiş gibi ben yolumu yanlış yaptım acaba.tam düz değil aşağıa doğru eğimli yaptımm...
peki parmakla çalışanlar hiç acıyan bi kısma denk geldiniz mi? dün gece bi yer çok acıdı bende.
özlemcim ben başta parmakla çalıştım sonra aparata geçtim, inan bana o acıma hissi kendini kastığın için oluyor, istersen yapan diğer arkadaşlardan da fikir al ama başka bir sebep olabileceğini zannetmiyorum, kendini rahatlatma yolları bul kendince, mesela ıkınmak bana iyi gelmedi ama nefes iyi geldi sen de kendine iyi gelen rahatlama yöntemini sec ve onunla birlikte yap egzersizlerini, yukarda oksamen çok güzel açıklamış nefes olayını; nefeni al bırakırken parmağını içeri almaya başla yavaşça bak göreceksin cuup diye girecek :))
hopefor teşekkür ederim:)
bu acıma hissi eşimin baş parmağını tamamen soktuğunda oldu..milim milim ilerledi ama en son bi yerde acıdı
Arkadaşlar ben de vajınusmusum ne yaptımsa yenemedim son bir kez jınekoloğa gitmeye karar verdim o da bana şunlar söyledi : dediki kıztık zarına bir iğne yapacak orayı uyuşturucam iğneyi de fızfısla yapacam hiç. Bişey hissetmeyeceksin ama 1saat içinde ilişkiye gireceksin dedi her pn hastanın 9 U başarılı olmuş iğne fiyatı 350 tmiş ne diyorsunuz bayanlar sizce olur mu yada bana zararı olur mu
Canım ben de yaklaşık 1 yıllık evliyim ertele ertele bu zamana geldim ama artık bekleyecek gücüm kalmadı. Hayatımda o kadar çok şeyi etkiledi ki bu durum başlarda eşimden uzaklaştım sonra çevremden arkadaşlarımdan işimden.. Ama artık başlıyorum dediğim an bile rahatlama hissettim kesin kararlı olmalıyız. Şu anda reglim, yeni başlamıştım egzersizlere. Dokunmaya korkarken baya yol katettim. Sen de önce parmağınla keşfet kendini yönünü gör ve kendini hazır hissettiğinde aparata başla. Yenelim kurtulalım artık kendimize de eşimize de zehir etmeyelim hayatı!
Arkadaşlar ben de vajınusmusum ne yaptımsa yenemedim son bir kez jınekoloğa gitmeye karar verdim o da bana şunlar söyledi : dediki kıztık zarına bir iğne yapacak orayı uyuşturucam iğneyi de fızfısla yapacam hiç. Bişey hissetmeyeceksin ama 1saat içinde ilişkiye gireceksin dedi her pn hastanın 9 U başarılı olmuş iğne fiyatı 350 tmiş ne diyorsunuz bayanlar sizce olur mu yada bana zararı olur mu
durex ve okey jelin fiyatı ne kadar,ve kaç ml???
ben giler gelen jelini almıştım memnudum ama içinde çok az var pahalı
ultrason jelin faydası var mı en ucuzu o
Canım benim dar yer diye bir şey yok, onu sen yaratıyorsun zihninde.. vajinanın girişini kapatan senin düşüncelerin, canın acımayacak önce bunu kabullen. Derin bir nefes al, nefesini verirken serçe parmağını yavaş yavaş içeri doğru ittir. acımadığını göreceksin. yanlış yerdemiyim acaba diye düşündüğünde ıkın, ıkındığında parmağın doğru yolu bulacak zaten. serbest bırak kendini, parmağının kayıp gittiğini hissediceksin. Rabbim yardımcın olsun, haberini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?