Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar yaa 5 gün günüm geçti..geçen gün eşim penisinin ucu girmişti sızıyo dedi..sonra çekildim..birde idrar yollarım enfeksiyon kapmıştı antibiyotik kullandım acaba o yüzdenmi gecikti

ya arkadaşlar yanma problemi yaşamış olanlar..zamanla alışıyor mu orası? yanmaya karşı daha az hassas oluyor mu? acaba ilk denedik diye mi yandı bende parmak egzersizinde?

bi de işaret parmağı ile orta parmak arasında bi fark var mı? orta parmaktan sonra 2li parmağa geçeyim mi

orta parmağımı bir boğum rahatça sokuyorum ama daha ileri gitmiyor bişeyler değiyor parmağıma karnıma ağrıyolar giriyor ya

kendeni sıkıyorsundur tivitçim ne değecek orası boşluk ki

aman Allahımm sayfanınn sağ tarafında reklamlar çıkıyor bide hamile kıyafetleri :84:

erteliyorum dimii :18: hem yenmek istiyorum hemde egzersiz yapmak istemiyorum

evet erteliyorsun, heralde bi 3- 5 sene geçsin istiyorsun erteleme bitsin bu çile bitsin bu dertler

kızlar yaa 5 gün günüm geçti..geçen gün eşim penisinin ucu girmişti sızıyo dedi..sonra çekildim..birde idrar yollarım enfeksiyon kapmıştı antibiyotik kullandım acaba o yüzdenmi gecikti

canım bi bilgim yok ama olabilir belki sen yine de dikkatli ol

bu sitede yaşı en büyük olan kim çok merak ettim

galiba ben 33

evet canım zamanla alışıyor, eğer kendini rahat hissediyorsan yapabileceğine inanıyorsan geç, bütün parmakları yapmak vajiyi alıştırmak için gerekli ama sen yaparım ben diye güveniyorsan kendine geç canım

canım zaten vajina popoya doğru eğimli hafif sen serçe parmağı yaptıysan işin yarısı bitmiştir öyle düşün tek yapman gereken ister aparat ister parmak derin nefes alıyosun yavaşça sonra veriyosun bunu 5 kere tekrar et güzel şeyler düşün sonra tekrar nefes al , nefes verirken hafif hafif parmağını,yada aparatı ittir, nefes verirken ıkınır gibi oluyosun ve kaslarını gevşetebiliyosun baktın yine korku geldi elini çekmeden tekrar nefes al ver 5 kere- 10 kere kendini rahatlatana kadar sakın elini geri çekme tut orda ben en kötü vaka idim bu konuda ben bile aştıysam senin yenmen çoookk daha kolay olacaktır,pes etme elini çekme nefesine odaklan işin sırrı bu hadi bakalımm...

peki parmakla çalışanlar hiç acıyan bi kısma denk geldiniz mi? dün gece bi yer çok acıdı bende.

özlemcim ben başta parmakla çalıştım sonra aparata geçtim, inan bana o acıma hissi kendini kastığın için oluyor, istersen yapan diğer arkadaşlardan da fikir al ama başka bir sebep olabileceğini zannetmiyorum, kendini rahatlatma yolları bul kendince, mesela ıkınmak bana iyi gelmedi ama nefes iyi geldi sen de kendine iyi gelen rahatlama yöntemini sec ve onunla birlikte yap egzersizlerini, yukarda oksamen çok güzel açıklamış nefes olayını; nefeni al bırakırken parmağını içeri almaya başla yavaşça bak göreceksin cuup diye girecek :))

hopefor teşekkür ederim:)
bu acıma hissi eşimin baş parmağını tamamen soktuğunda oldu..milim milim ilerledi ama en son bi yerde acıdı

hopefor teşekkür ederim:)
bu acıma hissi eşimin baş parmağını tamamen soktuğunda oldu..milim milim ilerledi ama en son bi yerde acıdı

ne demek tatlım :)
o zaman şundan olmuş olabiilir... sen en son orta parmakla mı yapmıştın ? eğer öyleyse yeteri kadar genişlemediyse ve eşinin baş parmağı da kalınsa kalınlıktan dolayı canın yanmış olabilir, o zaman bi önceki parmağını rahat alıp verebiliyorsan, en son yaptığın kalınlığı (parmağı kastediyorum) artırarak yap canım egzersizini. bi de sen hangi parmakla yapıyorsan egzersizi eşin de ona yakın kalınlıktaki parmağıyla yapsın, yöne de dikkat edin belki yönle ilgili bir sorun da olmuş olabiliir, parmağı popoya dogru ilerleteceksiniz

Arkadaşlar ben de vajınusmusum ne yaptımsa yenemedim son bir kez jınekoloğa gitmeye karar verdim o da bana şunlar söyledi : dediki kıztık zarına bir iğne yapacak orayı uyuşturucam iğneyi de fızfısla yapacam hiç. Bişey hissetmeyeceksin ama 1saat içinde ilişkiye gireceksin dedi her pn hastanın 9 U başarılı olmuş iğne fiyatı 350 tmiş ne diyorsunuz bayanlar sizce olur mu yada bana zararı olur mu

valla tereddütlüyüm biraz:26: çünkü kızlık zarı sorun olanlarda yapıyorlar bunu daha çok diye biliyorum, ama karar senin tabi

Aynı şeyleri bende yaşadım huzur diye bişey kalmadı 1 senedir inş bende senin gibi epey yol katederim başlamam lazım artık....

arkadaşlar bu dertten kurtulmak sizlerin elinde!!! lütfen erteleyip de kendinizi huzurdan mutluluktan yoksun bırakmayın, elinizdeyse eğer bir an önce başlayın egzersizlere, öyle 1 ay 2 ay beklemek zorunda kalmayacaksınız belki de burda 4 günde yenen arkadaşlar oldu... cesaretinizi toplayın, kararlı olun ve hayatınızdan bu sıkıntıyı atın.sevgiler :))

canım bence o doktorun dediği olur ama emin ol 1 defalık çözüm olur 2. de yine yapamazsın..bu vajinusmusun kızlık zarı ile alakası yok sadece psikolojik benim kızlık zarım bozuldu ama yine yapamadım çünkü kas sistemi ve psikolojiyle alakalı ben tavsiye etmem yinede olur diyosan tabiki yap ama 1 defalık bir çözüm..ne hikayeler var kimileri anestezi alıp uyuşup eşleri yapıyo fayda etmiyo kimileri 1 gece boyunca penis bekletiyolar orda fayda etmiyo çünkü orası uyuşuyo bişe hissetmiyosun..
benim sana tek mdiyebileceğim şey burayı takip et denilenleri yap sen bile şaşıracaksın olanlara

sana bir zararı olacağını düşünmüyorum ama bu yöntem geçici bir çözüm olabilir.. aynı şeyleri ben de yaşadım, nasıl bir kabus olduğunu iyi biliyorum. Allah yardımcın olsun.

durex ve okey jelin fiyatı ne kadar,ve kaç ml???
ben giler gelen jelini almıştım memnudum ama içinde çok az var pahalı
ultrason jelin faydası var mı en ucuzu o

anladım cnm tmm akşam tekrar serçe parmağımı denicem eğer rahat yaprsam orta parmağıma geçicem.hiç parmak denemeden aparat denememişitm cnm ama aparatla yolu tam bulamıyodum sanırım parmakla hissdince daha kolay oluyo sankii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…