Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yasemincim msj atmışşın tekrar dönemedim atamadım buradan yazmak istedim ...evett ben yendim baya oldu yeneli yazmıştımda okumamışşın sanırım ilişki öncesi 2 3 dk egzersiz yaparak ilişkiye giriyordum artık onuda astım şimdi rahatım şükür Allah kimseye bu derdi vermesin kızlar tavsiyem korkmayın acıyacak die üzerine gidin basaramayanlar ben bile yaptıysam aczık canım varken herkes yapar..egzersiz yaparkende korkmayın hiç hergün cm büyültün en son eşinizin penisi kadar bir aparat yapın onunla yaptıktan sonra es denemesi yapın ben 5 cm de yendim ama büyülttükce daha kolay giriyo penis..tekrar sağolun kızlar hersey için..

sana bir zararı olacağını düşünmüyorum ama bu yöntem geçici bir çözüm olabilir.. aynı şeyleri ben de yaşadım, nasıl bir kabus olduğunu iyi biliyorum. Allah yardımcın olsun.
Evet haklısın sağolsun yinede... Ama düşünüyorum belki diyorum zar yırtılınca ben daha rahat olur sanıp ilişkiye girerim çünkü doktor çok başarılı olduğunu söyledi durdu. Anesteziyi önermedi o tek defalık olur dedi bunda sen içinde hissedeceksin bişeyler ama acı vermeyecek dedi sana hoşuna da gidecek tam aksine dedi sizce olur mu

canım benim yaaaa
açıklama yapmış bi de benim için
ne güzel kurtuldun artık, insan beyin olarak hazırsa egzersizde ne aşamada olursa olsun yenebiliyor demekki...
şimdi senin halayını çekeyim bakimmmm

Cnm ben lokal anestezi yaptirio esimle birlikte olmustum zar gidince duzelirim dedim evlilugimin ilk haftasiydi sonuc yedi ay vajinismus ama umarim sende ise yarar bu tarz bisemi yatiracaksin gecmis sayfalari okuyamadim. Malesef bu hastalik fiziksel degil zihinsel ama bak ben bir ayda alti yefi egzersizle yendim ama yonede gitmek istiyorsan git belki sende ise yarar tatlim

iyi günler.bir süredir giremiyordum siteye.ben hala egzersizdeyim eşimle denemek istedim ama olmadı.bugün de hamilelik testi yaptım sonuç pozitif.nasıl oldu derseniz evde aşılama gibi birşey denemiştik.klomen diye bir ilacı kullanmıştım ilk kez.herşeyin hayırlısı olsun

peki parmakla çalışanlar hiç acıyan bi kısma denk geldiniz mi? dün gece bi yer çok acıdı bende.

Evet canım benim de girerken acıyan bi nokta vardı ama orayı geçince acı da hissedilmiyor. Özellikle bol jellenmiş aparat denemesinde daha rahat oldu o kısım. Ama hiç kasmasak hissetmeyiz heralde. Egzersiz yaptıkça genişlicek genişledikçe de rahat ve acısız olacak inşallah

orta parmağımı bir boğum rahatça sokuyorum ama daha ileri gitmiyor bişeyler değiyor parmağıma karnıma ağrıyolar giriyor ya

Evet benim de bi noktada ağrı hissediliyodu hatta doktorum ağırmaması lazım dediğinde korkmuştum ama dairesel hareketlerle orayı atlatırsan gerisi çok daha rahat ve boşluk. Demekki yine kasıyoruz ondan ağrı oluyo ama bu zamanla geçecek bi durum diye düşünüyorum

Canım mesela benim parmaklar kısa olduğu için parmakla çok rahat giriyodum. Orta parmaktan sonra iki parmak denemeden aparata geçtim. Bi yerde takıldı biraz nefes biraz ıkınma derken o kısmı geçtim sonrası çok rahat. Ama hiç acı olmuyo aslında ben anladım ki acımasından değil vücuduma, çok küçük sandığım bi deliğe bişey sokmaktan korkuyomuşum. Tam yolu anlamak için parmakla tekrar dene ve sonra aparata geç takılan yerde de derin nefes al verirken ıkın ama bol jel kullan . Ben gözlerimi yumup yaptım. Girince de yok artık bu muymuş dedim! En kısa zamanda ilişkiye girip aynı şeyleri söyleriz inşallahhhhhhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…