- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.261
doğum günün kutlu olsunbi ömür boyu mutlu ol inşallah
onun içinde prezervatif almam lazım , onuda ben utanırım alamam
Evet haklısın sağolsun yinede... Ama düşünüyorum belki diyorum zar yırtılınca ben daha rahat olur sanıp ilişkiye girerim çünkü doktor çok başarılı olduğunu söyledi durdu. Anesteziyi önermedi o tek defalık olur dedi bunda sen içinde hissedeceksin bişeyler ama acı vermeyecek dedi sana hoşuna da gidecek tam aksine dedi sizce olur musana bir zararı olacağını düşünmüyorum ama bu yöntem geçici bir çözüm olabilir.. aynı şeyleri ben de yaşadım, nasıl bir kabus olduğunu iyi biliyorum. Allah yardımcın olsun.
bu sitede yaşı en büyük olan kim çok merak ettim
yasemincim msj atmışşın tekrar dönemedim atamadım buradan yazmak istedim ...evett ben yendim baya oldu yeneli yazmıştımda okumamışşın sanırım ilişki öncesi 2 3 dk egzersiz yaparak ilişkiye giriyordum artık onuda astım şimdi rahatım şükür Allah kimseye bu derdi vermesin kızlar tavsiyem korkmayın acıyacak die üzerine gidin basaramayanlar ben bile yaptıysam aczık canım varken herkes yapar..egzersiz yaparkende korkmayın hiç hergün cm büyültün en son eşinizin penisi kadar bir aparat yapın onunla yaptıktan sonra es denemesi yapın ben 5 cm de yendim ama büyülttükce daha kolay giriyo penis..tekrar sağolun kızlar hersey için..
canım benim yaaaa
açıklama yapmış bi de benim için
ne güzel kurtuldun artık, insan beyin olarak hazırsa egzersizde ne aşamada olursa olsun yenebiliyor demekki...
şimdi senin halayını çekeyim bakimmmm
Evet haklısın sağolsun yinede... Ama düşünüyorum belki diyorum zar yırtılınca ben daha rahat olur sanıp ilişkiye girerim çünkü doktor çok başarılı olduğunu söyledi durdu. Anesteziyi önermedi o tek defalık olur dedi bunda sen içinde hissedeceksin bişeyler ama acı vermeyecek dedi sana hoşuna da gidecek tam aksine dedi sizce olur mu
günaydın canlarımmmm
bugün benim doğum günümmm, eşim 4 te gelicek bakalım süpriz var mı
24 yaşınadayım yirmi aydır vajinusmusum
ya siiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
peki parmakla çalışanlar hiç acıyan bi kısma denk geldiniz mi? dün gece bi yer çok acıdı bende.
orta parmağımı bir boğum rahatça sokuyorum ama daha ileri gitmiyor bişeyler değiyor parmağıma karnıma ağrıyolar giriyor ya
Kızlar dünde yazmıştım aparatla direk başladım ama o girişteki dar kısmı geçemiyodum ben.dün ilk defa serçe parmağımı denedim daha önce parmak hiç yapamam gibi geliyodu.serçe parmağımı denedim oldu ama hiçbiyere takılmadı yani aparatla takılan yere kadr parmağımla gelemedim mi acaba.parmakla aparat yapanlar. serçe parmağımız o dar kısma kadr geliyomu yoksa serçe parmağımız o dar kısıma kadrki uzunluktan küçükmü anlamadım.baktım hepsi girmiş gibi ben yolumu yanlış yaptım acaba.tam düz değil aşağıa doğru eğimli yaptımm...
bu sitede yaşı en büyük olan kim çok merak ettim
28 yaşındayım ve 10 aydır(yazmak bile acı) vajinusmusum
28 yaşındayım ve 10 aydır(yazmak bile acı) vajinusmusum
saolasınn cnmm sizin sayenizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?