- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.281
Evet haklısın sağolsun yinede... Ama düşünüyorum belki diyorum zar yırtılınca ben daha rahat olur sanıp ilişkiye girerim çünkü doktor çok başarılı olduğunu söyledi durdu. Anesteziyi önermedi o tek defalık olur dedi bunda sen içinde hissedeceksin bişeyler ama acı vermeyecek dedi sana hoşuna da gidecek tam aksine dedi sizce olur mu
merhaba... ben de 9 aydır vajiyim. doktora gittim psikolojık dedi psikiyatriste de gitmedim bu ara bu siteyi takip etmeye başladım ve sonunda üye oldum sizin sayenizde parmak egzersizinden sonra şimdi muma geçtim ama su ara yapamıyorum sizin başka tavsiyeniz olurmu?Canım senin fiziksel bir sorunun yok sanırım, zihinsel olduğunu düşünüyorum.. bildiğim kadarıyla fiziksel bir sorun yoksa, vajinaya herhangi bir müdahalenin yapılması önerilmiyor, çünkü belirttiğim gibi geçici bir çözüm.. parmak egzersizine devam etmeni tavsiye ederim.. Senin de müjdeli haberlerini alırız inşallah.
oy oyyy oyyy iyiki doğdun jesminnnnnnnnnnnn mutlu yıllar jesminnnnnnnnnnn güzel çoğal jesminnnnnnnnngünaydın canlarımmmm
bugün benim doğum günümmm, eşim 4 te gelicek bakalım süpriz var mı
hımmmmmmmmmmmmm tivittttt seni döverim bakkkkk ..... bacımmmm böyle yazma ve böyle yapmaa... ilerleyen sahifelerde yazmışın zaten prezervtf almayı utanırım demişin yaaa , eşinle egzersizleri paylaş hani sonra sıkıntı çıkarmasın bu yüzden eşin alabilir yahut parmak la yapıyordun sanırım 1 boğumdaydın onuda latex eldivenle yapmanı tavsiye ederim.....hiç bişey yapmadım daha bi yanlız kalamıyorum kalıncada evi toparla yemek yap, keyfimde yok bugün ama boşluk bulduğumda deniycem canım tbi kaynanam gelmezse
yasemincim msj atmışşın tekrar dönemedim atamadım buradan yazmak istedim ...evett ben yendim baya oldu yeneli yazmıştımda okumamışşın sanırım ilişki öncesi 2 3 dk egzersiz yaparak ilişkiye giriyordum artık onuda astım şimdi rahatım şükür Allah kimseye bu derdi vermesin kızlar tavsiyem korkmayın acıyacak die üzerine gidin basaramayanlar ben bile yaptıysam aczık canım varken herkes yapar..egzersiz yaparkende korkmayın hiç hergün cm büyültün en son eşinizin penisi kadar bir aparat yapın onunla yaptıktan sonra es denemesi yapın ben 5 cm de yendim ama büyülttükce daha kolay giriyo penis..tekrar sağolun kızlar hersey için..
merhaba... ben de 9 aydır vajiyim. doktora gittim psikolojık dedi psikiyatriste de gitmedim bu ara bu siteyi takip etmeye başladım ve sonunda üye oldum sizin sayenizde parmak egzersizinden sonra şimdi muma geçtim ama su ara yapamıyorum sizin başka tavsiyeniz olurmu?
merhaba... ben de 9 aydır vajiyim. doktora gittim psikolojık dedi psikiyatriste de gitmedim bu ara bu siteyi takip etmeye başladım ve sonunda üye oldum sizin sayenizde parmak egzersizinden sonra şimdi muma geçtim ama su ara yapamıyorum sizin başka tavsiyeniz olurmu?
ayy çok sağol canımmmmm
evet 4 te geldi bi sürü hediye almışmakyaj seti almış bi sürü 1 tane fön tarağı 1 tane de normal tarak bana bakımlı ol diyo galiba alttan alttan bi de pepeli bardak almış ben bayılırım pepeye de şimdi ekmek almaya gtti, kutlama kaynanamlardaymış akşam 9 da
Hoşgeldin canım iyiki katıldın. Ben de parmak egzersiziyle başladım şimdi mumla devam ediyorum.Neden egzersiz yapamıyosun ne aşamadasın?
ayy çok sağol canımmmmm
evet 4 te geldi bi sürü hediye almışmakyaj seti almış bi sürü 1 tane fön tarağı 1 tane de normal tarak bana bakımlı ol diyo galiba alttan alttan bi de pepeli bardak almış ben bayılırım pepeye de şimdi ekmek almaya gtti, kutlama kaynanamlardaymış akşam 9 da
ayy çok sağol canımmmmm
aman allahım yasemin dogum günü dedin güne baktım bügün kocamında dogum günü 1 saate gelir ya bu hastalık beni bititrdi ne yapcam şimdi unuttum ya
ayy çok sağol canımmmmm
inanmıyorum kocanın doğum gününü mü unuttunnn
neyse bişey olmaz , napabilirsin pratik olarak kalk bişey yap kız adama yazık
yapacağın bir şey geliyor aklıma amaaa....... rütük var desem......aman allahım yasemin dogum günü dedin güne baktım bügün kocamında dogum günü 1 saate gelir ya bu hastalık beni bititrdi ne yapcam şimdi unuttum ya
Merhaba..Evet canım bu sorunun kaynağı genelde psikolojik, bize öğretilen ya da çevreden duyduğumuz saçma sapan bilgiler bizleri bu hale getiren. İyi ki geldin, bu illeti egzersizle yenen bir sürü insan var burda. Sen de yeniceksin inşallah. bu arada parmak egzersizinde hangi noktaya gelmiştin? 3 parmak denedin mi?
yapacağın bir şey geliyor aklıma amaaa....... Rütük var desem......
Kız evrimmmmm nasıl unutursun yahu sen hakikaten iyimisin abovvvvvvvvvv...
şimdi yemek yapmışındır
iki üç bişeler yaz aşk sözcükleriii notlar koyyyy banyoya mutfağa yemeğe falan öyle geçiştir....
Yada bizim adam gibi olaydıııı mutfakdan bir kap çanak paket yap derdimmm hemennnnn ama seninkine gitmezzz mutfak eşyası.....
Tühh ne yapsak ki....
Resimlerinizi müzikle powent yap ne etsek ne eylesekkk
ayy bende inanamıyorum vallahi unuttum yasemin çok sinirlerim bozuldu çok ayıp ya yılda 1 gün nasıl unutulur kesin anlayacak
ya gökçem ya ben aslında çok düşünceliyimdir tarihte ilk yasıyorum yasemin olmasa gene uyanmıcaktım saolsun neyse
bişeyler yapacaz sonuçta son anada hatırladım dimi ama
Kızlar merhaba gene gelemedim uzun zamandır , nasılsınız ???
Bakıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza , hoşgeldiniz kızlar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?