Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım senin fiziksel bir sorunun yok sanırım, zihinsel olduğunu düşünüyorum.. bildiğim kadarıyla fiziksel bir sorun yoksa, vajinaya herhangi bir müdahalenin yapılması önerilmiyor, çünkü belirttiğim gibi geçici bir çözüm.. parmak egzersizine devam etmeni tavsiye ederim.. Senin de müjdeli haberlerini alırız inşallah.

merhaba... ben de 9 aydır vajiyim. doktora gittim psikolojık dedi psikiyatriste de gitmedim bu ara bu siteyi takip etmeye başladım ve sonunda üye oldum sizin sayenizde parmak egzersizinden sonra şimdi muma geçtim ama su ara yapamıyorum sizin başka tavsiyeniz olurmu?

günaydın canlarımmmm
bugün benim doğum günümmm, eşim 4 te gelicek bakalım süpriz var mı
oy oyyy oyyy iyiki doğdun jesminnnnnnnnnnnn mutlu yıllar jesminnnnnnnnnnn güzel çoğal jesminnnnnnnnn

jesmin şimdi eşi gelmiştir 4 de kutlamaya geçmiştirrr... hadi bakalım

hiç bişey yapmadım daha bi yanlız kalamıyorum kalıncada evi toparla yemek yap, keyfimde yok bugün ama boşluk bulduğumda deniycem canım tbi kaynanam gelmezse
hımmmmmmmmmmmmm tivittttt seni döverim bakkkkk ..... bacımmmm böyle yazma ve böyle yapmaa... ilerleyen sahifelerde yazmışın zaten prezervtf almayı utanırım demişin yaaa , eşinle egzersizleri paylaş hani sonra sıkıntı çıkarmasın bu yüzden eşin alabilir yahut parmak la yapıyordun sanırım 1 boğumdaydın onuda latex eldivenle yapmanı tavsiye ederim.....
bir kaç arkdşda jeli sormuş ben durex kullanmıştım yani fiyatı tam hatırlamasamda 12 tl dolaylarıydı sanırsammm.... ama cidden güzel bir jeldiii

yaren kızzzz selamsız sabahsız yarennnn nasıl gidiyorrr ne var ne yokkk

Hoşgeldin canım iyiki katıldın. Ben de parmak egzersiziyle başladım şimdi mumla devam ediyorum.Neden egzersiz yapamıyosun ne aşamadasın?

ayy çok sağol canımmmmm
evet 4 te geldi bi sürü hediye almış makyaj seti almış bi sürü 1 tane fön tarağı 1 tane de normal tarak bana bakımlı ol diyo galiba alttan alttan bi de pepeli bardak almış ben bayılırım pepeye de şimdi ekmek almaya gtti, kutlama kaynanamlardaymış akşam 9 da

Merhaba..Evet canım bu sorunun kaynağı genelde psikolojik, bize öğretilen ya da çevreden duyduğumuz saçma sapan bilgiler bizleri bu hale getiren. İyi ki geldin, bu illeti egzersizle yenen bir sürü insan var burda. Sen de yeniceksin inşallah. bu arada parmak egzersizinde hangi noktaya gelmiştin? 3 parmak denedin mi?

Hadi gözün aydınnn :))

Hoşgeldin canım iyiki katıldın. Ben de parmak egzersiziyle başladım şimdi mumla devam ediyorum.Neden egzersiz yapamıyosun ne aşamadasın?

hoşbuldum hemde cok . kabus dolu günlerden sonra buraya katılmak güzel oldu okuya okuya o kadar gaza geldim ki artık başladım bende tek parmak yapmıştım önceden 2 parmak yapamadım daha doğrusu beceremedim işte sonra burda mum demişler bende bakkaldan eskilerin o beyaz mumunu aldım streçle sardım önce yapamadım sonra sıcak bi duş rahatladım ve oldu onu tamamen içime alabildim sonra sevinçten ağla ağla ..tam herşey iyiydi ertesi gün kalınlaştıracaktım ki simdi regl oldum ama suan bile öyle mutluyum ki seninde allah yardımcın olsun senin nasıl gidiyor.

aman allahım yasemin dogum günü dedin güne baktım bügün kocamında dogum günü 1 saate gelir ya bu hastalık beni bititrdi ne yapcam şimdi unuttum ya

İyiki doğdun eşinle ailenle mutlu huzurlu sağlıklı yıllar inş. Hediyelerin de cok güzel hep ve en bakımlı günlerde inş.

wayy wayy wayyyy harikaaaaaa... e almışında msjı.... ol bakımlı bakalım......

benim eş ilk 1. yılımızda boşver gökçem yemek yapıcağına giyin süslen bekleeee.... dedi durdu... sonraaa kendi şimdi girergirmez eve pijamaalrını takar haldeeee ne öyleeee bende yemeği yapmasam açlıkdan dolabı yer hale geldii.... yaniiii iyi değerlendir jesmincimmm yoksaaaa bak bu yılki hediyesi adamın tost makinesi oldu gayet ciddi diyorum ilk yıl saç düzleştiricim olmasına rağmen bir başka iyi modeli alan adam gitti yerine tost makinesi kap çanak alan adam geldiiii..... aman dikkat etttt jesmin... kullan ve uygula hediyeelrin anlamlarını....... ben ettim sen etme anlayacağın....

haaaaa pepeci seniii kız yap bir bebek birlikte izleyin pepeyi

kaynanalardaki kutlama olayınaaaa ayrıca bayıldım dostuda düşmanıda çatlatır bu cümleee heyy heyyyy... bizimki oğluyla 1 ay aralıklarla aynı gün doğmuş olmama rağmen 1 kez kutlamayı bırak hatırlayıp aramadı bileeee bende sallamıyorummmmmmmm kendine eder çatlasın kuma damarlı karıııı.......

aman allahım yasemin dogum günü dedin güne baktım bügün kocamında dogum günü 1 saate gelir ya bu hastalık beni bititrdi ne yapcam şimdi unuttum ya
yapacağın bir şey geliyor aklıma amaaa....... rütük var desem......

kız evrimmmmm nasıl unutursun yahu sen hakikaten iyimisin abovvvvvvvvvv...

şimdi yemek yapmışındır

iki üç bişeler yaz aşk sözcükleriii notlar koyyyy banyoya mutfağa yemeğe falan öyle geçiştir....

yada bizim adam gibi olaydıııı mutfakdan bir kap çanak paket yap derdimmm hemennnnn ama seninkine gitmezzz mutfak eşyası.....

tühh ne yapsak ki....

resimlerinizi müzikle powent yap ne etsek ne eylesekkk

hoşbuldum:) 3 parmak denemedim tek parmak cok iyiydi ama iki parmagı yapamadım beceremedim pek heralde ama gecen gün burda okudum mum egzersizi die gittim eskilerin beyaz uzun mumunu aldım onu tamamen içime alabildim o an sanki yapmışım bitmiş gibiydi o sevincim anlatılamaz benimde açılabiliyomış die kocama sarılarak ağladım şimdi regl oldum deneyemiyorum ama onu kalınlaştırarak devam edicem size ne mutlu allah bizede o mutluluğu yasatır inş.

ya gökçem ya ben aslında çok düşünceliyimdir tarihte ilk yasıyorum yasemin olmasa gene uyanmıcaktım saolsun neyse

bişeyler yapacaz sonuçta son anada hatırladım dimi ama

Kızlar merhaba gene gelemedim uzun zamandır , nasılsınız ???
Bakıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza , hoşgeldiniz kızlar şimdiden

ayy bende inanamıyorum vallahi unuttum yasemin çok sinirlerim bozuldu çok ayıp ya yılda 1 gün nasıl unutulur kesin anlayacak

olur yahuuu paniklemee zaten yılda 1 gün olduğu için unutulurr be bacım... size hergün kutlama günü öyle bak buna... ama kızıyorum bak 20 şubat balık burcu erkeğineee harika romantik ruhlu bu adamların doğum günü unutulmamalı....

azcık işin zorrrr evrim bacım hemennnn el attt yada bir yer ayarla yemeğe git olamzmı.... aslındaaaa ne yap bir şiir oku seslendir telefonuna ve ona gönder.... ne bilim ne etsenki

beynim feci çalışır olduu :)

ya gökçem ya ben aslında çok düşünceliyimdir tarihte ilk yasıyorum yasemin olmasa gene uyanmıcaktım saolsun neyse

bişeyler yapacaz sonuçta son anada hatırladım dimi ama

evet hatırladın hatırlamasına daaaa hani karşındaki romantik bir balık erkeği..... ona göre çık ve hemen egzersizini yappp ve....e........... hediyen bu deeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…