- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.301
hoşgeldin bacımmm...yeteramabukadar - elmas
kızlar ne durumdasınız görüşmeyeli inşallah yenmişsinizdirrrr
evet hatırladın hatırlamasına daaaa hani karşındaki romantik bir balık erkeği..... Ona göre çık ve hemen egzersizini yappp ve....e........... Hediyen bu deeeeeee
hoşgeldin bacımmm...
elmas yeni bestcim... ama yeteramabukadar adlı şahsımuhterem bugune sakladı yenmeyi....
eşinin doğumgünüymüşte bugun bakalım inşallahhhhh bugun hallolacakkk
yeteramabukadar - elmas
kızlar ne durumdasınız görüşmeyeli inşallah yenmişsinizdirrrr
hoşbuldum:) 3 parmak denemedim tek parmak cok iyiydi ama iki parmagı yapamadım beceremedim pek heralde ama gecen gün burda okudum mum egzersizi die gittim eskilerin beyaz uzun mumunu aldım onu tamamen içime alabildim o an sanki yapmışım bitmiş gibiydi o sevincim anlatılamaz benimde açılabiliyomış die kocama sarılarak ağladım şimdi regl oldum deneyemiyorum ama onu kalınlaştırarak devam edicem size ne mutlu allah bizede o mutluluğu yasatır inş.
çık hadi zaten.... sonra laflarız ... kolay geleee bacım ..inşallah çok güzel geçerrrya evet adam acaip romantik benim dogum günümde neler yaptı görseniz neyse daha geniş zamanda anlatırım ben çıkim bişeyler yapim ya iyi akşamlar size
elmas uzun zamandır buralarda ya ben görüyordum onu geçtiğimiz haftalarda konuştuk hatta
hadi bakalım o zaman yeteramabukadar sana bıl şans yenmeden gelme emiiii
öncelikle merhaba iyi bir girişimde bulunmuşun bacım.... benim başka evliliğe dair sıkıntıalrdan dolayı terapiste psikologa gitmiştik eşide psikiyatırdı ve vajiliydim o zaman derken eşine yönlendirdi ama ben zaten egzersizlerimi buradaki bacılar sayesinde yapıyordum..... vel hasıl zaten bu aparatlardan ve bu siteden dolayı eşimle tartışıp benim onu aldattığımı düşünüp bir takım sıkıntılar çıkmıştı ve gittiğimizde ilk seansada eşimde ciddi rahatsızlıklar takıntıya dair çıktı ve psikiyatıra yönlendirdi banada durumdan dolayı aynı anda görünmemi istersem önerdi... gittikacayip motive oldum pazartesi icin randevu verdi esinle beraber gel terapi yapicaz dedi..benim merk ettigm sadece psikiyatriyle bu illeti atlatabilirmiym varmi aranzda psikiyatrla vajiyi yenen ??
hoşbuldum hemde cok . kabus dolu günlerden sonra buraya katılmak güzel oldu okuya okuya o kadar gaza geldim ki artık başladım bende tek parmak yapmıştım önceden 2 parmak yapamadım daha doğrusu beceremedim işte sonra burda mum demişler bende bakkaldan eskilerin o beyaz mumunu aldım streçle sardım önce yapamadım sonra sıcak bi duş rahatladım ve oldu onu tamamen içime alabildim sonra sevinçten ağla ağla ..tam herşey iyiydi ertesi gün kalınlaştıracaktım ki simdi regl oldum ama suan bile öyle mutluyum ki seninde allah yardımcın olsun senin nasıl gidiyor.
28 yasindayin ve yendimmmm darisi herkesin basinaaaa
atlatirmöncelikle merhaba iyi bir girişimde bulunmuşun bacım.... benim başka evliliğe dair sıkıntıalrdan dolayı terapiste psikologa gitmiştik eşide psikiyatırdı ve vajiliydim o zaman derken eşine yönlendirdi ama ben zaten egzersizlerimi buradaki bacılar sayesinde yapıyordum..... vel hasıl zaten bu aparatlardan ve bu siteden dolayı eşimle tartışıp benim onu aldattığımı düşünüp bir takım sıkıntılar çıkmıştı ve gittiğimizde ilk seansada eşimde ciddi rahatsızlıklar takıntıya dair çıktı ve psikiyatıra yönlendirdi banada durumdan dolayı aynı anda görünmemi istersem önerdi... gittik
ve sonra eşime ilaç tedaviye başladı banada yaşadığım olumsuzlukalrdan dolayı basit düzeyde antidepresan verdi... bu sayede hem ben rahatlayacaktım hemde eşimede bak bende ilaç kullanıyorum imajı vererek onun asıl önemli olan onun ilaç kullanımını desteklemiş olucaktım.... vel hasıl ben kullandım inann yarım doz bile yetti bir taraftan egzersiz yaaprken bir taraftan bu hapmı ne inanılmaz vurdumduymaz yapıp rahatlattı beni vee denediğimizdeeeoldu.... burda önemli olan bizde eşimdi o kızıyordu banaa ve onun ilaç sayesinde relaks biri oluncaaa ve bende öyle kasılmayınca oldumu oldu....
ama ben yinede ilaca bağlamıyorum..ben cidden egzersiz yaptım yer yer aksatsam oflasam puflasamdaaaa yaptım.... o şekilde oldu bacım....
inşallh en yakın zamanda kurtulanalrdan olursunnnn
Senin lokal anestezi dediğin şey kıztık zarına yaptırdığın iğne mi? Lütfen acil cevap yazarmısın????Cnm ben lokal anestezi yaptirio esimle birlikte olmustum zar gidince duzelirim dedim evlilugimin ilk haftasiydi sonuc yedi ay vajinismus ama umarim sende ise yarar bu tarz bisemi yatiracaksin gecmis sayfalari okuyamadim. Malesef bu hastalik fiziksel degil zihinselama bak ben bir ayda alti yefi egzersizle yendim ama yonede gitmek istiyorsan git belki sende ise yarar tatlim
Senin lokal anestezi dediğin şey kıztık zarına yaptırdığın iğne mi? Lütfen acil cevap yazarmısın????
Hayir tatlim belinden uyusturdular kuzluk zarina yapilan igne oraya mydahale olacagi icin soneasinda iyice kasarim die yaptirmadim ama bence fizyolojik birseyin yoksa o bolgeye bise yaptirmsk icin iki kez deil uc kez dusun yani sonradinda sikinti taratip iyice tranvatik bi durum olysturma kendine yasadiklarimdan tavsiye
nasıl yendin canım yazarmısın çok özel değilse..
Evet tatlim naptin bakalim:)elmas bız dun senle konusmustık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?