Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yeteramabukadar - elmas
kızlar ne durumdasınız görüşmeyeli inşallah yenmişsinizdirrrr
hoşgeldin bacımmm...
elmas yendi bestcim... ama yeteramabukadar adlı şahsımuhterem bugune sakladı yenmeyi....

eşinin doğumgünüymüşte bugun bakalım inşallahhhhh bugun hallolacakkk

Son düzenleme:
evet hatırladın hatırlamasına daaaa hani karşındaki romantik bir balık erkeği..... Ona göre çık ve hemen egzersizini yappp ve....e........... Hediyen bu deeeeeee

ya evet adam acaip romantik benim dogum günümde neler yaptı görseniz neyse daha geniş zamanda anlatırım ben çıkim bişeyler yapim ya iyi akşamlar size

hoşgeldin bacımmm...
elmas yeni bestcim... ama yeteramabukadar adlı şahsımuhterem bugune sakladı yenmeyi....

eşinin doğumgünüymüşte bugun bakalım inşallahhhhh bugun hallolacakkk

elmas uzun zamandır buralarda ya ben görüyordum onu geçtiğimiz haftalarda konuştuk hatta
hadi bakalım o zaman yeteramabukadar sana bıl şans yenmeden gelme emiiii

Canım benim harika gidiyorsun, tek parmağın, mum girdiğine göre vajinanda herhangi bir engelin olmadığını da görmüşsündür.. içi tamamen esnek, hangi nesneyi sokarsan onun şeklini alıyo. regl dönemin bittiğinde önce tek parmağı tekrar dene sonra iki parmağa geçersin.. parmağını içeri almadan önce derin bir nefes al, verirken ittir en önemlisi kendini kasma serbest bırak.. inan bana çok kolay.. yendikten sonra bu kadarmıydı diyeceksin :)) sende muradına erersin inşallah, bu illeti yaşayan kimse kalmasın artıkk..

acayip motive oldum pazartesi icin randevu verdi esinle beraber gel terapi yapicaz dedi..benim merk ettigm sadece psikiyatriyle bu illeti atlatabilirmiym varmi aranzda psikiyatrla vajiyi yenen ??

elmas uzun zamandır buralarda ya ben görüyordum onu geçtiğimiz haftalarda konuştuk hatta
hadi bakalım o zaman yeteramabukadar sana bıl şans yenmeden gelme emiiii

canım ben ozelden maj atamıyorum sana beste yenı benım profıll bılıyosun wallaa ozletın kendını bende yasemıne sordum o soledı ailenın yanına gıtmısın ıyıkı geldın ben artık son asamdayım canım erkek p...s kalındıgnda denedım dun oldu sımdı bugun bıraz daha calısıp sonra esımle denicem insallah olucakk :) yardımların ıcınn cooooooooooooooook saolll acık oldugunu gordumde yazıcam sana canımm

acayip motive oldum pazartesi icin randevu verdi esinle beraber gel terapi yapicaz dedi..benim merk ettigm sadece psikiyatriyle bu illeti atlatabilirmiym varmi aranzda psikiyatrla vajiyi yenen ??
öncelikle merhaba iyi bir girişimde bulunmuşun bacım.... benim başka evliliğe dair sıkıntıalrdan dolayı terapiste psikologa gitmiştik eşide psikiyatırdı ve vajiliydim o zaman derken eşine yönlendirdi ama ben zaten egzersizlerimi buradaki bacılar sayesinde yapıyordum..... vel hasıl zaten bu aparatlardan ve bu siteden dolayı eşimle tartışıp benim onu aldattığımı düşünüp bir takım sıkıntılar çıkmıştı ve gittiğimizde ilk seansada eşimde ciddi rahatsızlıklar takıntıya dair çıktı ve psikiyatıra yönlendirdi banada durumdan dolayı aynı anda görünmemi istersem önerdi... gittik

ve sonra eşime ilaç tedaviye başladı banada yaşadığım olumsuzlukalrdan dolayı basit düzeyde antidepresan verdi... bu sayede hem ben rahatlayacaktım hemde eşimede bak bende ilaç kullanıyorum imajı vererek onun asıl önemli olan onun ilaç kullanımını desteklemiş olucaktım.... vel hasıl ben kullandım inann yarım doz bile yetti bir taraftan egzersiz yaaprken bir taraftan bu hapmı ne inanılmaz vurdumduymaz yapıp rahatlattı beni vee denediğimizdeeeoldu.... burda önemli olan bizde eşimdi o kızıyordu banaa ve onun ilaç sayesinde relaks biri oluncaaa ve bende öyle kasılmayınca oldumu oldu....

ama ben yinede ilaca bağlamıyorum..ben cidden egzersiz yaptım yer yer aksatsam oflasam puflasamdaaaa yaptım.... o şekilde oldu bacım....

inşallh en yakın zamanda kurtulanalrdan olursunnnn

İnanamıyorum anlattıklarına sanki ben yazdım:)) ben de tek parmak aldım iki yapamadım. Sonra mum denedim ve tam olarak içime aldığımda ağlama krizine girdim ve aynı gün regl oldum:) ama ilk defa bu kadar rahat regl dönemi geçiriyorum çünkü artık umutlarım var çok şükür bişeyler deneyebildim.. Şimdi bitmesini bekliyorum işte. Bundan sonraki aşamaları da rahatlıkla halleder ve muradımıza ereriz inşallah canımm

atlatirm
anladm canim doktormda bana sana ilerleyen zamnda parmak egzersizleri ev odevleri vericem dedi duzenli yaparsan cok kisa bi surede bunu yenicez dedi icim cok rahatladi ya insallah bende atlatirm

Senin lokal anestezi dediğin şey kıztık zarına yaptırdığın iğne mi? Lütfen acil cevap yazarmısın????

Senin lokal anestezi dediğin şey kıztık zarına yaptırdığın iğne mi? Lütfen acil cevap yazarmısın????

Hayir tatlim belinden uyusturdular kuzluk zarina yapilan igne oraya mydahale olacagi icin soneasinda iyice kasarim die yaptirmadim ama bence fizyolojik birseyin yoksa o bolgeye bise yaptirmsk icin iki kez deil uc kez dusun yani sonradinda sikinti taratip iyice tranvatik bi durum olysturma kendine yasadiklarimdan tavsiye

Son düzenleme:

elmas bız dun senle konusmustık dimi

nasıl yendin canım yazarmısın çok özel değilse..

Cnm dun yazdim irdan arkadasa yazdigimdan direk kopyaliyorum telden girdigim icin yazmak zor oluyor ekstra sorun olursa mutlska yaz yardimci olurum. Canim benim hikayem soyle ilkten ayna karsisinda ikinarak vajina girisine baktim inan midem kalkiyodu sonra hafif dokundum girise yok yapamicam dedigim gunden iki gun sonra parmagimin ucunu sokmayi denedim birazi girdi sonra ikinarak popo yonune dogru yavasca ittim. O dokunamayan ben ilk parmak denememde hepsini almistim ertesi gun ilk once kendi parmagimi sonra esimin parmagini denedim oda oldu sonraki egzersizde iki parmak denemek ustefim ama yapsmadkm ve kendime mumdan aparat yaptim peceteyi sardim ce strecledim hicccc olcmedim. Ilkten parmagimla tapip sonra aparatla denedim ayna karsisinda degil ama. Pakmayinca dsha rahattim acidigi yerde durdum ve ikinarak asagi digru ittirdim ilkten yarisi sonra hepsi girdi bi olctum 9 cm mis sok oldum sonra 11 cme gectim onla 1 saate takin egzersizden sonra esimle denedim ve oldu . Mutlu son:) toplamda 6-7 egzersizle yendim ama bir ayimi aldi. Sen ger aklina takilani sor. Mutlulugunu uzuntunu paylas mutlaka burda sana cevap veren olacaktir. Cok yildigim gunlerde oldu ama inat ettim . Aklimda su vardi gep zarar veremem kendime cunku oraya kesici bise sokmuyorum. Ole dusun tv karsisinda yap sadece oraya kitleme kendini ve ortam sicak olsun ben elektrik sobasi takiyodum ram karsima:) tez zamanda kurtulacaksin inan buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…