- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.321
Evet tatlim naptin bakalim:)
elmas ben sımdı deneme yaptım gene gıreken bı 3 5 dkka ugrasıyorum ama sonra gırınce gırcık yapıyorum cokk rahhat ılerlıyo ben bıde comelır pozusyonde dendım kı ben esımın ustunde olunca rahat edıyım ama comelerk yapamadım senını gbı yapıcam galıba altıma yaastık alcmm bugnn
O ana kadar egzerdiz yap yada esinle denemeden once sole bi yarim saat onceden aparatla calus icerde beklet cikarir cikarmaz dene esinle iyice dun anlattiklarimi konus. Yapamazsan ustte dene acidikca dur nefes al verirken bastir. Unutna o bir et parcasi sana bise yapamanaz:):):) olski yapamadin ki inaniyorum ben sana moral bozmak yooook. Yanabilir baski olabilir ama ikiside dayanilmayacak aci degil. Eminim hepimiz hayatimizin bir evresinde daha fazla aciya dayanmisizdir:) aci yok unutna o kastigimizdan yaniyoo . Bolllll jel kullan :) tum sanslar seninle ve burdaki herkesle olsun
saol cnım onerın ıcın bugun denıcem ınsallahh herhese yarın guzell hberler werımı esım daha gelmedı mesai yapıyo ben o geldıgnde bı aksılık cıkmasa eger calısmaya baslarım dedıgn gbı yarım saat sonra onula yaparımm bende heycanlandım :) ınsllahh olur olmasa uzlmıcem daha cok calısıcm canım
Evet iste duymak istedigim buuuuu durmak yok yola devam. Bence guzel haberlerini alcaz cnmmmm halayin mendili elimde bekliyorum bak:)
ben yapabilcegıme ınanıyorum canım ınsallahh yarın guzzl haber wermek ıstıyorumm werınce bende sızınle haylaımı cekıcem ınsallhh coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook saooooooolll ıyıkı warsınızzz:)
hadi iyi haberlerini bekliyoruzzzz berns....
canım ben ozelden maj atamıyorum sana beste yenı benım profıll bılıyosun wallaa ozletın kendını bende yasemıne sordum o soledı ailenın yanına gıtmısın ıyıkı geldın ben artık son asamdayım canım erkek p...s kalındıgnda denedım dun oldu sımdı bugun bıraz daha calısıp sonra esımle denicem insallah olucakk :) yardımların ıcınn cooooooooooooooook saolll acık oldugunu gordumde yazıcam sana canımm
9 msj daha atarsan forumlara artık sende bize özel mesaj atabileceksinçok sevindim canım bu aşamaya gelmene hadi çok az kaldı yenmene
ınsallh canım ya son asamadayımm ınsallhh yenıcem destek oldugnuz ıcın cok saolun hıc bı doktor sızler gbı destek olmuyo arkads olmuyo ben basdıgmda ınsallah hem bu ılletı yenmıs olucam we sızın gbı guz arkadslarımda olck ben yensemde hep sızle olucam kızlar
ben yapabilcegıme ınanıyorum canım ınsallahh yarın guzzl haber wermek ıstıyorumm werınce bende sızınle haylaımı cekıcem ınsallhh coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook saooooooolll ıyıkı warsınızzz:)
evet canım bizim yaşadığımızı yaşamayan anlayamıyor biziziiiiiiii..... yaparsınnn kendini hazir hiisset eşini yönlendir birlikte çözersin sen zaten egz yaptınnnnnn hazırsın yapılmayacak hiçbirşey yokkk .....bende 1 haftada çözdümmmmm buradakiler sayesinde yarın bakacağım iyi haberlerini bekliyorummm... bir aksilik olurda olmazsa canını hiççççççç sıkma olabilir biraz daha egz tamam dır merak etmee sıkıldıkça yazzzzz bizeeee...........
günaydın canlarımmmm
bugün benim doğum günümmm, eşim 4 te gelicek bakalım süpriz var mı
Nedemek canim herzamanan:) ben burdan gazi fulledim gerisi sende artik tatlim:)
ewt canım ya bugun esımle denemek ıstıyorum ınsallahh basarıcam :)
canım benim güzel haberlerini bekliyorum yarın gündüz giremesemde akşam gireceğim nete ilk sana bakacağımnefes almayı ve ıkınmayı unutma , zorlandığın an bekle sonra devam et yaparsın merak etme
ole yapıcam canım ınsallaahhhh bii olsunn zaten yardım eden herheze duaa edıyorum edıcemm :) cnm
ohhh yarın halay var o zaman senin halayını çekiyoruz yuppiiii
insallahh cok saol yarıın solcem herkes olursa ınsalllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?