Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasılsın doktoro gidecektin galiba kuruluk için neler dediiiii...kısmen bende de var eskiden ıslaklığım daha fazlaydııııı....sorun neymiiiişşşşş???????????

ewt bı 5cm kadar gırdım gıdıyoo du mum ole olcak ınsallhh herkesın tawsıyesı aklımda yapıcam ınsallahh yılmıcam :)

nasılsın doktoro gidecektin galiba kuruluk için neler dediiiii...kısmen bende de var eskiden ıslaklığım daha fazlaydııııı....sorun neymiiiişşşşş???????????

Sorun benim sadece belden asagi acilasan ve bozulan psikolojimmis :) birsuru jel denedim olmadi dedim oda psikolojini duzeltinceye kadar sivi vazalin onerdi cook memnun kaldim tavsiye ederim butun jelleri kullandim hepsi dokunmustu:) cok ucuz hemde:) Surup sisesinde:) iciliomus cunku bagirsaklar icin ilk aldigimda cok guldum ama cok rahat siddetle tavsiye ederim saf sivi vazalin:) tum kayganlastiricilarin icinde o varmis bu saf kimyasalsiz hali dedi digerleri yanma yapiyodu ertesi gun bu yapmadi:) sisesi 2 tl:) esimle guluyoruz yatmadan birer olcek icsek mi daha faydali olur belki die:)))) dr icine sik dedi ama benim aldigimda surup olcegi oldugu icin esime ve kendime surdum cok rahat

hadı kızlar cokk saolun ben kacıyorum esım gelmek uzre ben hazırlık yapıym :) yarın konusuruz hepınızı cook optum

o da psikolojik yaniiiiii AH ah ne bu psikolojiden çektiğimiz inş alışırız çabuçakkk.... dün jelsiz denedik oldu ama sanki önceden daha rahat ıslaklık oluyorduuuuuu...biraz stres yapıyoruz galiba hala .... 1 aya otururmuş okuduğum yazılar hep öyle diyor.... ilk zaman göre alıştımmm amaaa....

Evet tatlimmm bu vaji sikintisini yasamayan arkadadlar bile iki ayda anca oturdu dio

canım inşallah sende bende kurtuluruz bu dertten en kısa zaman da

arkadaşım ben de geçen gün gittim doktora banada iğne yapacağını bir hafta ilişkiye girilemeyeceğini söyledi.hastaneye ödemem gereken fiyat ise 490 tl imiş...ama ben vazgeçtim eğer sen kararlıysan dene

kızlar merhaba iki buçuk yıldır vajinismusum ne yazık ki kendım aşamıyorum keşke bu kadar korkak olmasaydım çok yıprandım ankarada iki tane doktor varmış süleyman eserdag ve yasemin yıldız diye iki doktor buldum eşim erkek olanı istemiyor yasemin yıldıza gidip tedavi olan var mı noolurr yardım edin çok çaresizim

Canim sakın ol.... Dediğin isimleri bende araştırmıştım ama bir türlü gitmek nasip olmadı şimdi gerekte kalmadı buradaki kızların tecrübeleri sayesinde hallettim... İstersen uygulamaya calissss yapabilirsen fiziksel bir sorun yoksa vajinanda .... Olmazsa gidersin zatennnnn.... Hiç burada yazılanları okuyup denedin mı ???????

Son düzenleme:

canım daha önce jinekologa gittiysen fiziksel bir sorunun yok ama ilişkiye giremiyosan psikolojik bi durumdur bizimkisi gibi. saolsun bu site sayesinde yendim bende sitenin ilk syfasındaki egzersizleri yaparsan kısa sürede sorunu çözersin ben bile cook tırsak ve canı az biri olaraktan yaptıysam herkes yapar üzülme bak şükür etki burda herkes aynı dertten muzdarip yaniii sorularına cvp alabilceğin bi yer buldun sorgusuz hesapsz istediğin soruları yazabilirsin cekinme hepimiz anlarız seniii.

burda yazılanları okuyrum saolsun sizler hep yardım ediyorsunuz ama bende sorun yapamıyorum aklım çıkıyo çok korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler gelıyor tükendım artık bi an önce bitsin istıyorumm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…