- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.341
insallahh bna boll bol duaa edın canım bı olsun halayın basını ben cekıcem :) bestecimm
Insallahhhhhhh cnm bnm sakin ol nefes alip vermeyi unutma veeee sabirrrrr acidiginda dur devam et yine dur yine devam... Hepsini yarisi sldiktan sknra gerisi girio zaten tatlim yarisi girdiginde bacaklarini kasma esin devam etsin. Ben bacaklarimi yukari kaldirmistim girdikten sonra ama daha rahat oluyo ole tatlim . Neyse bi girdin en rahat pozisyonu kendin bulcan:) ben hala pozisyon deniyorum dusun:) ve artik farkli pozisyonlardada rahat olmaya basladim yani onemli olan bir kere girmedi bir kere oldumu tamamdir lutfen vazgecme oldumu azcik iki sn kadar kendini rahatlat oldu bitti:)
dualarımız seninle canımcım hadi kır şeytanın bacağını
nasılsın doktoro gidecektin galiba kuruluk için neler dediiiii...kısmen bende de var eskiden ıslaklığım daha fazlaydııııı....sorun neymiiiişşşşş???????????
Sorun benim sadece belden asagi acilasan ve bozulan psikolojimmis:) birsuru jel denedim olmadi dedim oda psikolojini duzeltinceye kadar sivi vazalin onerdi cook memnun kaldim tavsiye ederim butun jelleri kullandim hepsi dokunmustu:) cok ucuz hemde:) Surup sisesinde:) iciliomus cunku bagirsaklar icin ilk aldigimda cok guldum ama cok rahat siddetle tavsiye ederim saf sivi vazalin:) tum kayganlastiricilarin icinde o varmis bu saf kimyasalsiz hali dedi digerleri yanma yapiyodu ertesi gun bu yapmadi:) sisesi 2 tl:) esimle guluyoruz yatmadan birer olcek icsek mi daha faydali olur belki die:)))) dr icine sik dedi ama benim aldigimda surup olcegi oldugu icin esime ve kendime surdum cok rahat
hadı kızlar cokk saolun ben kacıyorum esım gelmek uzre ben hazırlık yapıym :) yarın konusuruz hepınızı cook optum
Sorun benim sadece belden asagi acilasan ve bozulan psikolojimmis:) birsuru jel denedim olmadi dedim oda psikolojini duzeltinceye kadar sivi vazalin onerdi cook memnun kaldim tavsiye ederim butun jelleri kullandim hepsi dokunmustu:) cok ucuz hemde:) Surup sisesinde:) iciliomus cunku bagirsaklar icin ilk aldigimda cok guldum ama cok rahat siddetle tavsiye ederim saf sivi vazalin:) tum kayganlastiricilarin icinde o varmis bu saf kimyasalsiz hali dedi digerleri yanma yapiyodu ertesi gun bu yapmadi:) sisesi 2 tl:) esimle guluyoruz yatmadan birer olcek icsek mi daha faydali olur belki die:)))) dr icine sik dedi ama benim aldigimda surup olcegi oldugu icin esime ve kendime surdum cok rahat
Bollll sansssss menidilim ve ben halaya hazirimmmm
o da psikolojik yaniiiiii AH ah ne bu psikolojiden çektiğimiz inş alışırız çabuçakkk.... dün jelsiz denedik oldu ama sanki önceden daha rahat ıslaklık oluyorduuuuuu...biraz stres yapıyoruz galiba hala .... 1 aya otururmuş okuduğum yazılar hep öyle diyor.... ilk zaman göre alıştımmm amaaa....
ınsallh canım ya son asamadayımm ınsallhh yenıcem destek oldugnuz ıcın cok saolun hıc bı doktor sızler gbı destek olmuyo arkads olmuyo ben basdıgmda ınsallah hem bu ılletı yenmıs olucam we sızın gbı guz arkadslarımda olck ben yensemde hep sızle olucam kızlar
Arkadaşlar ben de vajınusmusum ne yaptımsa yenemedim son bir kez jınekoloğa gitmeye karar verdim o da bana şunlar söyledi : dediki kıztık zarına bir iğne yapacak orayı uyuşturucam iğneyi de fızfısla yapacam hiç. Bişey hissetmeyeceksin ama 1saat içinde ilişkiye gireceksin dedi her pn hastanın 9 U başarılı olmuş iğne fiyatı 350 tmiş ne diyorsunuz bayanlar sizce olur mu yada bana zararı olur mu
bende ole dusunmutum ablacım cok saol cunku ılk bu denedım zorlandı anladım kı bırz daha az ınce olması gerek bu arda :) abla dıyorum ama yasınız kac :) benum 20 de
arkadaşım ben de geçen gün gittim doktora banada iğne yapacağını bir hafta ilişkiye girilemeyeceğini söyledi.hastaneye ödemem gereken fiyat ise 490 tl imiş...ama ben vazgeçtim eğer sen kararlıysan dene
kızlar merhaba iki buçuk yıldır vajinismusum ne yazık ki kendım aşamıyorum keşke bu kadar korkak olmasaydım çok yıprandım ankarada iki tane doktor varmış süleyman eserdag ve yasemin yıldız diye iki doktor buldum eşim erkek olanı istemiyor yasemin yıldıza gidip tedavi olan var mı noolurr yardım edin çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?