- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.361
kızlar merhaba iki buçuk yıldır vajinismusum ne yazık ki kendım aşamıyorum keşke bu kadar korkak olmasaydım çok yıprandım ankarada iki tane doktor varmış süleyman eserdag ve yasemin yıldız diye iki doktor buldum eşim erkek olanı istemiyor yasemin yıldıza gidip tedavi olan var mı noolurr yardım edin çok çaresizim
Canım ben de kendi başıma aşamamıştım sorunu.. günlerce parmak egzersizi yapmıştım, sen hangi aşamadasın şu anda bilemiyorum. Hiç yapmadıysan, önce parmak egzersizini denemeni tavsiye ederim.benim yaptığım egzersizler yeterli olmadı, sorunu çözemeyeceğimizi anladık ve eşimle beraber dr. eserdağ a gittik. 3 gün içerisinde bu dertten kurtuldum binlerce kez şükürler olsun, daha fazla yıpratma kendini. araştır, soruştur aklına yatan hekime mutlaka görün, vakit kaybetme artık..
burda yazılanları okuyrum saolsun sizler hep yardım ediyorsunuz ama bende sorun yapamıyorum aklım çıkıyo çok korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler gelıyor tükendım artık bi an önce bitsin istıyorumm(
burda yazılanları okuyrum saolsun sizler hep yardım ediyorsunuz ama bende sorun yapamıyorum aklım çıkıyo çok korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler gelıyor tükendım artık bi an önce bitsin istıyorumm(
canım ben daha oraya parmak sokmayı bile denemedım bi kez jinekolojık muayne oldum doktor fiziksel birsey yok dedi psikolojık dedı ama hiç yardımcı olmadı kendim yenemeyecegımın farkındayım 2.5 yıl oldu daha fazla zaman kaybetmek ıstemıyorum eserdagı bende cok duydum ama eşim erkek dıye yanaşmıyor canım eserdag bizzat kendımı yaptıryor egzersızleri tedavi süreci nasıl
ilk defa duydum bu yöntemi keşke gercekten çare olsa da yaptırsan arkdasım hangi hastane acaba
kızlar merhaba iki buçuk yıldır vajinismusum ne yazık ki kendım aşamıyorum keşke bu kadar korkak olmasaydım çok yıprandım ankarada iki tane doktor varmış süleyman eserdag ve yasemin yıldız diye iki doktor buldum eşim erkek olanı istemiyor yasemin yıldıza gidip tedavi olan var mı noolurr yardım edin çok çaresizim
çok doğru söylüyosun canım benim bi an önce doktora gıdıp allahın izniyle yenmem lazım böyle oturdugum yerden olmayacak destek arıyorum çünkü bu sorunumu eşimle benden bide sizden baska kimse bilmıyo çok yıprandım çook senin yendiğinide çook sevindim darısı tüm vajilerın basınaBu illetin sebebi genelde psikolojik zaten. Egzersizleri kendisi yaptırmıyor, yine orada çalışan bir bayan eşliğinde yaptık .. Tedavi sürecine gelince söylememem senin iyiliğine olur, eğer kararlıysan kendin yaşa kendin gör isterim. Erkek-bayan kime gidersen git, artık bu sorunu erteleme derim tatlım, gün geçtikçe daha da yıpranırsın..
canım benim facebook hesabımda süleyman eserdağın hera kadın sağlığı merkezine üyeyim bir çok kişi3günde kurtulduğunu yazmış herhalde iyi bir doktor muayene ücreti olarak üye olan arkadaşlara sordun 3,500 ila 5000 tl arasında alıyormuş.diğer bayan doktoru ben daha yeni senden duyuyorum.
batman medical park hastanesi canım
çok doğru söylüyosun canım benim bi an önce doktora gıdıp allahın izniyle yenmem lazım böyle oturdugum yerden olmayacak destek arıyorum çünkü bu sorunumu eşimle benden bide sizden baska kimse bilmıyo çok yıprandım çook senin yendiğinide çook sevindim darısı tüm vajilerın basına
İnanıyorum ki en kısa zamanda bu sorunun üstesinden geleceksin, ne kadar yıprandığını tahmin edebiliyorum. Ben dokunamıyordum, tarifsiz korkularım vardı ama hepsi yersizmiş. Biz senin yanındayız, güzel haberlerini bekliyoruz canım.
çok sagol canım benim allah razı olsun duaya ıhtıyacım var hemde cok inşallah bende kurtulurum en en yakın zamanda
Botoks tarzinda sanirim ama lutfen iyi dusun tatlim
elmas( yaaaaaaaa
Cnm dur sakin!!!!!! Sen simdi ne durumda oldugunu anlat bakim yardimci olmayi denim
bıse olmadıkı adam hasta geldı bende bıraz egzersızz yaptımm moralım bozuldu esm yapalım dedı ama hasta dıye bıse demedım
Hay allah iyiligini versin bende bise oldu sandim:) bise olmamis cunku esin hastaymistatlim kacmiyo esin hem onada hak ver onlarinda psikolojisi etkilenio bazen ben deneyelim derdim onun hazir olmasini beklerdim oda iyice strese girerdi olmazdi simdi cok sukur normale donduk ikimizde:) bak hastaymis vardir her serde bir hayir egzersize devam ama sakin birakma
bılıyorum canım benım mumlaa calıstıgımı gorunce cokk sasırdı gırcık yapıyodum o ara gel denyelım dedı bn yk ıyı ol ole dedım sadece gırerken 2 3 enfefla 4 dakka cabılıyorum bunu esıme dedım o da bıse yok onda bole yapalıdıgımı mılmıyodu ada :) wiyagra alırım dedı ıstedıgmız kadar denerı dedı bn de tmm yarın bı olsun dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?