Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben de kendi başıma aşamamıştım sorunu.. günlerce parmak egzersizi yapmıştım, sen hangi aşamadasın şu anda bilemiyorum. Hiç yapmadıysan, önce parmak egzersizini denemeni tavsiye ederim.benim yaptığım egzersizler yeterli olmadı, sorunu çözemeyeceğimizi anladık ve eşimle beraber dr. eserdağ a gittik. 3 gün içerisinde bu dertten kurtuldum binlerce kez şükürler olsun, daha fazla yıpratma kendini. araştır, soruştur aklına yatan hekime mutlaka görün, vakit kaybetme artık..

canım ben daha oraya parmak sokmayı bile denemedım bi kez jinekolojık muayne oldum doktor fiziksel birsey yok dedi psikolojık dedı ama hiç yardımcı olmadı kendim yenemeyecegımın farkındayım 2.5 yıl oldu daha fazla zaman kaybetmek ıstemıyorum eserdagı bende cok duydum ama eşim erkek dıye yanaşmıyor canım eserdag bizzat kendımı yaptıryor egzersızleri tedavi süreci nasıl

eger kesinlikle ben bu egzersizleri yapamam dersen maddi imkanın varsa bir cinsel terapiste gözükürsün cnm ama benm maddi imkanım yoktu ve cokta uygun bir yer bulamamıstım en asagı 2000 tl yi gözünden cıkartman lazım dediler bende sen gibiydim napsam ne etsem içim almıyodu egzersizleri yapmayı bırak düşününce bile tırsıyordum ama inan kii sonuc aldım cnm heleki ben cok panik,korkak ve canın az biri oalrak diyorum sana.bak asagıda nasıl vajiyi yendiğime dair hikayemi yazdıgım bölüm var tabii diger kızlarında yazıları var bide oraları oku inanki cogumuz bu site sayesinde yendikk. hic sıkma canını ben bu siteyi 4 aydır takip ediyordum ama son 2 aydır egzersizleri yapmaya karar verdim oldu olmadı derken sana sunu söyliyim 15 günde bitti sorun gitti bitti bak inan kendine güven herkes yardımcın olur. şimdilk cıkmam gerek aklına ne gelirse yaz cekinme. Rabbim yardımcımz olsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-33.html

Korkulacak hiçbir şey yok, duyduklarının, bildiklerinin, okuduklarının çoğu safsata.. Bizler de yaşadık aynı duyguları, ben kızlar sayesinde ilk kez dokunabilmiştim vajinama, onlardan aldığım cesaretle belli bir yol katedebilmiştim..Allah izin verirse başardığında göreceksin, ne acı, ne duvar.. hiçbir şey yok. İnşallah bir an önce bu dertten kurtulursun, dualarım yenmeye çalışan tüm arkadaşlarımla..

Bu illetin sebebi genelde psikolojik zaten. Egzersizleri kendisi yaptırmıyor, yine orada çalışan bir bayan eşliğinde yaptık .. Tedavi sürecine gelince söylememem senin iyiliğine olur, eğer kararlıysan kendin yaşa kendin gör isterim. Erkek-bayan kime gidersen git, artık bu sorunu erteleme derim tatlım, gün geçtikçe daha da yıpranırsın..

canım benim facebook hesabımda süleyman eserdağın hera kadın sağlığı merkezine üyeyim bir çok kişi3günde kurtulduğunu yazmış herhalde iyi bir doktor muayene ücreti olarak üye olan arkadaşlara sordun 3,500 ila 5000 tl arasında alıyormuş.diğer bayan doktoru ben daha yeni senden duyuyorum.

çok doğru söylüyosun canım benim bi an önce doktora gıdıp allahın izniyle yenmem lazım böyle oturdugum yerden olmayacak destek arıyorum çünkü bu sorunumu eşimle benden bide sizden baska kimse bilmıyo çok yıprandım çook senin yendiğinide çook sevindim darısı tüm vajilerın basına

canım bende bayan doktosu arastırıken buldum hatta gülbene ender saraç falan çıkmıs ama söyle bi gercek var ki bayan doktorlar bu konuda çook ama çook anlayısssız gelıyor bana

İnanıyorum ki en kısa zamanda bu sorunun üstesinden geleceksin, ne kadar yıprandığını tahmin edebiliyorum. Ben dokunamıyordum, tarifsiz korkularım vardı ama hepsi yersizmiş. Biz senin yanındayız, güzel haberlerini bekliyoruz canım.

çok sagol canım benim allah razı olsun duaya ıhtıyacım var hemde cok inşallah bende kurtulurum en en yakın zamanda

bıse olmadıkı adam hasta geldı bende bıraz egzersızz yaptımm moralım bozuldu esm yapalım dedı ama hasta dıye bıse demedım

Hay allah iyiligini versin bende bise oldu sandim:) bise olmamis cunku esin hastaymis tatlim kacmiyo esin hem onada hak ver onlarinda psikolojisi etkilenio bazen ben deneyelim derdim onun hazir olmasini beklerdim oda iyice strese girerdi olmazdi simdi cok sukur normale donduk ikimizde:) bak hastaymis vardir her serde bir hayir egzersize devam ama sakin birakma

bılıyorum canım benım mumlaa calıstıgımı gorunce cokk sasırdı gırcık yapıyodum o ara gel denyelım dedı bn yk ıyı ol ole dedım sadece gırerken 2 3 enfefla 4 dakka cabılıyorum bunu esıme dedım o da bıse yok onda bole yapalıdıgımı mılmıyodu ada :) wiyagra alırım dedı ıstedıgmız kadar denerı dedı bn de tmm yarın bı olsun dedım

Aynennnnn ole ben esimi dra bile gonderdim zorla cunku ilk denemeler uzun suruyo ve ereksiyon sikintisi oluyodu dr hicbiseyin yok dedi tabi o tarz bi ilac soyledi ama biz bi enerji icecegi var bu is icin gibi bise onla hallettik ilk denemeleri tatlim esine bi sole baksin burdan isim vermek dogru olurmu bilemedim alkol satilan yerde oluo genelde kycuk bi kutu farkli cesitleri var esim plus tazanini icmisti:) ilk iki demede icirttim:) bence ise yaradi ama ilacta alabilir o en etkili ve kesin olani. Sen sikma canini:) esinle bol bol konus tatlim nasil yapacaginizi ne yapmadi getektigini malesef ilk denemelerin spontane gelismiceni:) ama halledeceksin sen eminim ben

Iyi geceler kizlar beni hatirlayaniniz varmi bilmiyorum eskilerdenim eski arkadaslar hatirlar beni bi girip bi kayboluyorum takip ediyorum surekli sizleri sifremi unutmustum deneye deneye hatirladim bu gece ve girdim foruma:) sizlere yardimci olmak isterim ben bu illeti 11 senedir cektim ...cektim diyorum cunku ancak tam anlamiyla yendim ..kizlar beni yenenler listesine yazsada ben tam basarmis saymiyordum kendimi cunku anestezik kremle birlikte olabiliyodum ona takinti yapmistim bu sefer ama en sonunda oldu kremsizde nasil oldu bende anlamadim.esimle ayrilma noktasina geldik iliski olmazzsa tam anlamiyla yokum dedi artik o moral bozuklugu ile egzersiz yaptim aparatla sonra esimle denedim oldu ...egzersiz yapmaniz sart oranin alismasi icin k ben cok zor vakaydim ..bu kadar yil gecmesinin sebebi ise erteledim hep her takildigimda pes ettim sonra uzadi gitti ..tekrar cesaretlendim tekrar yoruldum biraktim ..tembellikte yaptim tabi ....sakin pes etmeyin ertelemeyin SIkI bir egzersizle cok kisa surede cozebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…