Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bana ustumde oldıyo ben mılım mılım gelemem dıyo bende mumla ole bı denedımde tek basıma o sekıl caısamadım ı elmas nasıl olcak ya napmam lazım

Kesinlikle katiliyorum allah sanada baska dert vermedin cok mutlu oldum kurtulmus olmana

bana ustumde oldıyo ben mılım mılım gelemem dıyo bende mumla ole bı denedımde tek basıma o sekıl caısamadım ı elmas nasıl olcak ya napmam lazım

Dogru dio o gelmeyecek sen sokacaksin ben sole yaptim. Bacaklarimi rahat edecegim kadar actim esim yaklasti uc kismini ayni aparati sokar gibi girise yerlestirfim oda uzerime dogru egilmedini soyledim iki elini omuzlarimin yanina koydu boylelikle penis istedigim sekli aldi hem elimle biraz itti e ben cekince o geldi durunca durdu:))))) oyle oyle mum gibi dusunup ilerledim o sikinti yarattigini dusundugumyz yeti gecinde ayni mumdaku gibi kendi girmedi icin elimi cektim. Alt pozisyon bu uste gectigimde surtim esime donuktu oda eahat yerlestirfikten sonra esinin bacaklarina dogru egil popoyu ese dogru hafif yonelt ve comelur gibi yavas yavas nefes ala ala otur:) biraz karisik anlattim galiba ben ustte de denedim tercih sizin rahatliginiza kalmis dene altta olmu uste cik yuzunu don sirtini don olana kadar dene yeterki tatlim. Takviyede alirsaniz bu pozisyon denemeleri esin icin sikinti olmayacaktir

cok saol elmas bır kendınden bahset mesla yasın kac nerde oturuyorsun falan ben sen sormadan dıyım bne20 yasındayım istanbulda oturuyorum cnm

Iyi geceler kizlar beni hatirlayaniniz varmi bilmiyorum eskilerdenim eski arkadaslar hatirlar beni bi girip bi kayboluyorum takip ediyorum surekli sizleri sifremi unutmustum deneye deneye hatirladim bu gece ve girdim foruma:) sizlere yardimci olmak isterim ben bu illeti 11 senedir cektim ...cektim diyorum cunku ancak tam anlamiyla yendim ..kizlar beni yenenler listesine yazsada ben tam basarmis saymiyordum kendimi cunku anestezik kremle birlikte olabiliyodum ona takinti yapmistim bu sefer ama en sonunda oldu kremsizde nasil oldu bende anlamadim.esimle ayrilma noktasina geldik iliski olmazzsa tam anlamiyla yokum dedi artik o moral bozuklugu ile egzersiz yaptim aparatla sonra esimle denedim oldu ...egzersiz yapmaniz sart oranin alismasi icin k ben cok zor vakaydim ..bu kadar yil gecmesinin sebebi ise erteledim hep her takildigimda pes ettim sonra uzadi gitti ..tekrar cesaretlendim tekrar yoruldum biraktim ..tembellikte yaptim tabi ....sakin pes etmeyin ertelemeyin SIkI bir egzersizle cok kisa surede cozebilirsiniz...

cok saol elmas bır kendınden bahset mesla yasın kac nerde oturuyorsun falan ben sen sormadan dıyım bne20 yasındayım istanbulda oturuyorum cnm

28 yasindayim tatlim ne guzel nekadar gencsin :) dusun ki bu duyguyu senden sekiz sene sonra yasadim ve yefi ayimi alan sey bir ayda halloldu sen daha gozu karasindir en deli yaslarimiz:) bian yaslandimi hissettim:):):) samsundayim bende tatlim

28 yasindayim tatlim ne guzel nekadar gencsin :) dusun ki bu duyguyu senden sekiz sene sonra yasadim ve yefi ayimi alan sey bir ayda halloldu sen daha gozu karasindir en deli yaslarimiz:) bian yaslandimi hissettim:):):) samsundayim bende tatlim

yk daha gencsın elmas abla demıyorum cunku cok cana yakınsın cnm bn esımle aynı yastayım o daha askere gıtmedı elmas a6 ayı war ben o gıdene kadar yenıp hamıle kalmak ıstıyorum acill canıma tak etıı 1.5 yıl olucak :)

Iyi geceler kizlar beni hatirlayaniniz varmi bilmiyorum eskilerdenim eski arkadaslar hatirlar beni bi girip bi kayboluyorum takip ediyorum surekli sizleri sifremi unutmustum deneye deneye hatirladim bu gece ve girdim foruma:) sizlere yardimci olmak isterim ben bu illeti 11 senedir cektim ...cektim diyorum cunku ancak tam anlamiyla yendim ..kizlar beni yenenler listesine yazsada ben tam basarmis saymiyordum kendimi cunku anestezik kremle birlikte olabiliyodum ona takinti yapmistim bu sefer ama en sonunda oldu kremsizde nasil oldu bende anlamadim.esimle ayrilma noktasina geldik iliski olmazzsa tam anlamiyla yokum dedi artik o moral bozuklugu ile egzersiz yaptim aparatla sonra esimle denedim oldu ...egzersiz yapmaniz sart oranin alismasi icin k ben cok zor vakaydim ..bu kadar yil gecmesinin sebebi ise erteledim hep her takildigimda pes ettim sonra uzadi gitti ..tekrar cesaretlendim tekrar yoruldum biraktim ..tembellikte yaptim tabi ....sakin pes etmeyin ertelemeyin SIkI bir egzersizle cok kisa surede cozebilirsiniz...

Suratimda sapsal bi ifade belirdi benimde esim benle yasit ve oda askere gitmedi calusiyo bi yandan okuyo o yuzden henuz gondermeyi dusunmuyorum:):):) siz cok erken evlenmisdiniz be guzelim :) dur bi yende cocugu yaparsin daha cok gencsin askere gidene kadar alus sonra gelince cocuk yap derim ama cok istiyosun sanirim:) istiyosan olur umarim ama cocugun ilk uc ayinda iliski tehlikeli o nedenle biraz alis ole yap cocuktan sonra sikinti olmasin

ole ama ben 1 ay sonra hamile kalmak ıstıyorum cunku kanyıwalıdemlle oturuyorum ben gumushaneli esım urfa cok sıkıntı yasdım ailesıyle gelen gıdenlerı cokk elmas ya eltımler bebk yapmamı ıstemıyo cunku hamile kalırsam onlara yemk yapammam ılgılenem dıye bence bnı kıskanırlr semezler acıkcası bırazda o yuzden ıstıyorum

Birlikte yasamanin zorluklari ama bu yuzden cocuk yapma tatlim ikiniz icin yapin gidecek 15 ay yok zor olmadin senin icin yalniz hamilelik dogum vs iyi dusunun esinle konusun bunlarin her ayrintisini

Birlikte yasamanin zorluklari ama bu yuzden cocuk yapma tatlim ikiniz icin yapin gidecek 15 ay yok zor olmadin senin icin yalniz hamilelik dogum vs iyi dusunun esinle konusun bunlarin her ayrintisini

cok konustuk etrafımda bızım gbı cıftler war soruyorum arastırıyorum genelde bebek olmasa zaman nasıl ggcer yap dıyolar en azından bebekle ılgılenır sın dusunup uzulmesın dıyolar coogg kısı yapma tarftarı bı tek gorumcem eltılerım ıstemıyo sebebını de soledın cnm bem ılk once kndım ıcın ıstıyorum tabıı

Oda dogru. o acidan bakinca mantikli ama ben tek basima cesaret edemezdim ama zaman cabuk gecer hakli olabilirler.Ozaman yen de basla calismalara gencecik anne olursun hem:) rahatladiysan ve miralin duzeldiyse ben yatim artik yarin devam edelim olurmu :) iyi geceler canim sorun olursa yaz yine tamam mi

tmm canımm bende yatıyorumm ıyı gecelerrr :)

Henüz nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var ama ilk gece korkusunu şimdiden yaşıyorum engin tecrübelerinize ihtiyacım var sanırım..Evli insanların söylediği tek şey kasma rahat ol iyide nasıl olcak bu offff...

Ben de aynı şeyleri söyleyeceğim canım.. korkularını az çok tahmin edebiliyorum, canın yanmayacak, 3 ayı şimdiden kendine zehir etme, düğün hazırlıklarıyla ilgilen, olumlu düşün ki her şey güzel olsun. ilişki sırasında eşine güven ve kendini rahat bırak.. kaygı düzeyinin artmasına izin verme, yaparsın sen.

hımmmmm doğal yollardan bir deneyin olmassaaa duruma göre sıkıntı ne açıdan öyle yorumlamak gerek.... haa sıkıntı kasılma ise çok keskin çözüm olmasada ön sevişme uzun tutulması ve 45 dkk öncesinden bir iki kas gevşetici hap alınması bir ihtiimal..hele bir evlennnn o karmaşada yorgunlukla belki öyle bir derdin olmayacak bile inşlh....
Günaydın:97::97::97:

günaydın elabım nabersin

günaydın herkeseeee :) biraz geçmiş okuyım dedim de

canım, süleyman beyi duydum ama diğerini duymadım, eğer dr da kararlıysan, burda yeşim yerçok du galibi, ona gidip memnun olanlar da vardı, yaklaşımı falan da iyiymiş, ben dr suz yendim çok şükür buradaki dr lar sayesinde reklam falan yapmıyorum yani, ama ümitsiz olduğum birgünde hani olmazsa son çare diye giden arkadaşa mesaj atmıştım o söyledi ücreti de 2 ya 2500 dü.
hakkında hayırlısı olsun canım. burda yenmek istersen de biz burdayız elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız belki hepimiz aynı anda burada olamayız ama illaki birileri olur ve sana yol gösterir
seçimin ne olursa olsun, sakın erteleme bak 2,5 yıl olmus degil bir 2.5 yıl daha bir gün bile kaybetme
yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…