Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bacım nasılsın denk gelemez olduk, diğer topicin de yerinde yeller esiyor ne zamandır...
nasıl sende durumlar, özgürlüğüne iki gün kaldı nasıl var mı heyecan :)))))

tanıyamadım avatarındaki hayalet yüzünden.... bir hooperfor da varda o sandım..... ama sen bizim hopeforsun....

nasılsın ne var ne yok.....

bende aynen devam durmlar aynı...

geçen misafirimiz vardı bizim adam 6 aylık bebekleri var bir sevdi bir sevdiiiiii herkes sizin çocuk vakti gelmiş dedi.... ama herşeye müdehaleci kaynana gibi davranıd yine... bebişin annesine onu verme eline yüzünü çizer eldiven giydir yüzünü çizmesin yok mikrop kapar yok o mama sıcaktır.... anam dedikkk demek gökçeee sizin bebek olsa bu adam acaip bunaltır herkes anlıyor işte opsesifliğini...ufff korkuyorum bu yüzden bir bebek olsaa iyice anamı ağlatacak bu adammm... neyse hem iyi hem kötü gelişmeler bunlar bakalım.....

e sen de ne var ne yok ....işler nasıl

bacım nasılsın denk gelemez olduk, diğer topicin de yerinde yeller esiyor ne zamandır...
nasıl sende durumlar, özgürlüğüne iki gün kaldı nasıl var mı heyecan :)))))
heheheee evet 2 gün kaldııı bacım... bissürü kipat aldı kocamm ben yokken internete girme bunları oku diyeee

onuda yaparım bunudaaa dedim ..

niyeyse feci kıskanıyor internetten yahu... kesin geçmişinde bir internet kazığı var gibi gibi ya neyse.....

evet denk gelemiyoz genelde giriyorum amaa az dururu oldum bissürü iş güç okul derken amannnn zaman akıp gidiyor......

sen ne yaptın çalışmalar nasıl....

hem klavye çalışman hemde bebiş çalışman

kızlar şimdi ben dün serçe parmağımı sokmayı baaşrdım ama hiçbi acı falan hissetmedim.normalde ilk aparatla yaprken çok az kısmı giriyor orda biyere takılıyodu ilerletemiyodum.yönünümü yanlış yapıyorum yön çok kafama takılıyor.işaret parmağına geçtim birboğum ancak giriyor.sonra böyle sanki etparçaları gibi biyere takılıyor.

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar akşam başladım ilk önce vajina mı tanıdım nefes alıp verdim ıkındım oranın açıldıgını gördüm jeli sürdüm serçe parmagıma ama içime almaya cesaret edemedim olsun inşallah onuda yapacam bu kadarı bile benim için güzel ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz mutluluga kavuşalım

Güzel gidiyorsun, işaret parmağıyla devam et canım.. yönünü bulman için ıkın, ıkındıkça yolu kolaylıkla bulacaksın.

Günaydın.. cesaret et, kararlı ol canım bugün tekrar dene regl döneminde değilsen. erteleme, erteledikçe kendinden çok şey yitiriyorsun. Yaparsın inşallah, Allah yardımcın olsun.

iyi değilim ya hastayım üşüttüm grip ateş halsizlik var işe geldim daha kötü oldum eşim gelcek alcak şimdi eve gitcem

iyi değilim ya hastayım üşüttüm grip ateş halsizlik var işe geldim daha kötü oldum eşim gelcek alcak şimdi eve gitcem

ÇOK geçmiş olsunnn... bende de öyle bir kırgınlık varrr ayrıca üşüttüğümden dolayımı ,lazereden sonra kıl yapılarının uzamasındanmı yoksa mantar diyicem ama vajinada kaşıntı var hafifde olsa.... bende şimdilik akuntı yok diye mantar değildir diyorum.... eczacı arkdşda git kuşburnu al çay yap içiver 3 bardak günde dedi kaşıntıyı söker atar... bende öyle yapacam...hemde genzim kapalııııı dışarı çıkıyorum şimdi.....sende dikkat et bacım...c vitamini ve bitki çayı içiverrrr

hopeforcum geçmişi okuyon galibaaaaa... ben kaçtım bacım......kal sağlıcaklaaaaa

görüşürüz bacılarrr

teldeydim canım iyi gidiyor çok şükür, yaklaştı o yüzden bende çok giremiyorum ama arada giriyorum soru soran var mı diye takip etmeye calışıyorum...bebiş çalışmaları da devam ediyor bakalım sonuc ne olacak Allah ım hayırlısıyla birlikte nasip etsin inşaallah
olsun kız bu da bi gelişme, docan önce köpek istiyordu bak bebege doğru yelken açmaya başlamış
yaa evet avatarı da değiştirdim :) yok bacım benden tek tam istediğim gibi bişey bulana kadar hoşuma gidenlerle değişiklik yapıyorum bazen :)))))ben de diyorum bu gökçe bana bişey yazmaz oldu neden ki
ne güzel ya çok özledim kitap okumayı, yaparsın sen evvelallah ikisini de bir ara aç şu kitap topicini de oraya atalım kendimizi :)))

canım süpersin işaret i de almışsın, yöne dikkat et parmağı popoya doğru yönlendircen... zaten etrafı et vajinin içinin yani onları hissetmen normal, önemli olan senin rahat olup kendini kasmaman o zaman daha kolay ilerleyecek göreceksin

işte bu :))) ilk adımı atmışsın , gerisi de gelcek Allah ın izniyle... yaparsın çok fazla ara verip soğutma kendini... nasılsa açıldığını gördn yani gidecek bir yer var buna şüphen yok artık, almaya karar verdiğiinde, yine ıkın deliği gör, nefes al ver bi kaç defa sonra nefesini verirken parmağını iceri al ve popona dogğru yönlendir bak inanamıcaksın girdiğini görünce sevinçten deliye döneceksin tabi bunları yaparken kendini kasmayacak ve sıkmayacaksın tamam mı hadi güzel haberler ver bize

Günaydın.. cesaret et, kararlı ol canım bugün tekrar dene regl döneminde değilsen. erteleme, erteledikçe kendinden çok şey yitiriyorsun. Yaparsın inşallah, Allah yardımcın olsun.

Amin cümlemizin inş Çok sagol ertelemicem inş bu sefer davam etcem yapmaya çalışcam içim kalksada bir tuhaf olsamda yapmaya çalışcam yoksa her günüm kötü geçiyor düşünmekten

canım cok teşekkür ederim yazdıkların için.açıkcası sık sık birlikte olamıyoruz iş gereği mesela aydan aya desek yanma normal olur dıe dusunuorum ve egzersızlerı onun ıcın yapıorum ama cok can sıkıcı bır durum.alıstırma yapmazsam eger cok fazla yanma hıssedıorum.bu kas nasıl bir kastır ya

sağol canım sana da geçmiş olsun lazer bende yaptırıyom ama ilk gün biraz oldu kaşıntı sonrasında olmadı sende ihmal etme mantarda olabilir

İnşallah cnm çok sagol ara vermicem artık bişeyler yapamam lazım sizin desteginizle ALLAHIN izniyle mücadele etcem başarmaya çalışcam bu sefer yoksa sonu yok düşünmekten bişey olmuyor içim bir tuhaf oluyr yaparken karnım agrı giriyormuş gibi nasıl çözecem bu olayı bilmiyorum

arkadaşlar ben parmagımı sokunca hemen tuvalet ihtiyacı duyuyorum ve bırakıp tuvalete gidiyorum ..bunun nedeni nedir heyecandan mı yoksa

arkadaşlar ben parmagımı sokunca hemen tuvalet ihtiyacı duyuyorum ve bırakıp tuvalete gidiyorum ..bunun nedeni nedir heyecandan mı yoksa

hem heycandan hem psikolojik...egzersize başlamadan önce tuvalete git egzersiz sırasında gelirse tekrar gitme zaten aklının sana oyunu aslında tuvaletin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…