- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.421
canım cok teşekkür ederim yazdıkların için.açıkcası sık sık birlikte olamıyoruz iş gereği mesela aydan aya desek yanma normal olur dıe dusunuorum ve egzersızlerı onun ıcın yapıorum ama cok can sıkıcı bır durum.alıstırma yapmazsam eger cok fazla yanma hıssedıorum.bu kas nasıl bir kastır ya
günaydın kızlarrr
İnşallah cnm çok sagol ara vermicem artık bişeyler yapamam lazım sizin desteginizle ALLAHIN izniyle mücadele etcem başarmaya çalışcam bu sefer yoksa sonu yok düşünmekten bişey olmuyor içim bir tuhaf oluyr yaparken karnım agrı giriyormuş gibi nasıl çözecem bu olayı bilmiyorum
arkadaşlar ben parmagımı sokunca hemen tuvalet ihtiyacı duyuyorum ve bırakıp tuvalete gidiyorum ..bunun nedeni nedir heyecandan mı yoksa
rice edirm canım ne demek :)
haa bak ondan da olabilir senin durumun, hani en azından yendiğin sıralar sık ilişkiye girebilseydin daha çabuk atlatırdın... ama madem durum bu yapacak bişey yok o zaman yanma normal canım endişe etmeevet o cok can sıkıcı oluyor, hani en azından hafta bir yapabilseniz egzersizi bırak dicem ama şimdi bırakırsan da ters teper mi diyorum. en iyisi ilişki sırasında hiç sorun yaşamamaya başladığında bırak egzersizi sen
günaydın tatlım
onları görmiceksin duymayacaksın hissetmeyeceksin yenene kadar yendikten sonra bir daha onlara ihtiyacın kalmayacak zaten canımkarın ağrısı da muhtemelen bunları hissetiğin için stres yapıyosun ondan oluyordur
bu tuvalet ihtiyacı normalde gökçe bacımın engin bilgilerinden öğrendiğimi göre zevk almakla ilgili ama senin durumunda böyle bir şey olmayacağına göre; heyecan yapıyorsundur belki :18:
evet arkadasım çok heyecan yapıyorum ben yeni baslayanlardanım inşallah bir an önce kurtuluruz bu illetten
hayırlı olsun omruncüm, kendinize bi hedef tarih koymanızı tavsiye ederim ama çok uzak olmasınböylece kendinizi güdülemiş olursunuz, alıştıkça ve yaptıkça da heyecanın azalacaktır, Allah tez zamanda kurtarsın inşaallah
iyi değilim ya hastayım üşüttüm grip ateş halsizlik var işe geldim daha kötü oldum eşim gelcek alcak şimdi eve gitcem
uzunca bi aradan sonra yeniden girebildim.yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler. geçmişi okumadım yeni gelinimiz var mı?evrim hayal naaptınız kızlar?
amin inş.bende 2013 ocak geliniyim ve bura sayesinde yendimüzerime alınabilirim :) hoşbulduk minacım. 2013 geliniyim ben de, buradaki tavsiyeler sayesinde epey yol katedip ,terapi alarak bu illeti yendim. Darısı bekleyenlerin başına..
canım merhaba.nasılsın nasıl gidiyor?ben ultrason jeli kullandım ve cok memnun kaldım tavsiye ederimdurex ve okey jelin fiyatı ne kadar,ve kaç ml???
ben giler gelen jelini almıştım memnudum ama içinde çok az var pahalı
ultrason jelin faydası var mı en ucuzu o
elmascım nasılsın alıştın mı?kuruluk problemini naaptın?Tunaydin arkadaslarrrrrrrrrr
çok geçmiş olsun canım.artık geç olsun da güç olmasın sen bırakma hiç egzleri.bende iyiym çok şükür bebiş çalışmalarına devamiyiyim canım daha egzersizdeyimhafta sonu daha yoğun yapabiliyorum,2 parmak ve tek eş parmağındayımaraya regl girdi bi de 10 gün kadar yatıyodum belimi incittim diyebakalım hayırlısıeger şubat gelini olamazsam mutlaka mart gelini olmak istiyorum,çünkü ben mart ayını çok severim.sen ne yaPION BEBİŞ YOK MU KIZ
hımmmmm doğal yollardan bir deneyin olmassaaa duruma göre sıkıntı ne açıdan öyle yorumlamak gerek.... haa sıkıntı kasılma ise çok keskin çözüm olmasada ön sevişme uzun tutulması ve 45 dkk öncesinden bir iki kas gevşetici hap alınması bir ihtiimal..hele bir evlennnn o karmaşada yorgunlukla belki öyle bir derdin olmayacak bile inşlh....
İnşallah hiç bir sorun yaşamam kimsede yaşamasın evlilikte çok önemli cinsellik diyolar evli kuzenlerim... Bende daha dün katıldım aranıza ama sevdim burayı kalıcı olurum umarım sevgiler :)
çok geçmiş olsun canım.artık geç olsun da güç olmasın sen bırakma hiç egzleri.bende iyiym çok şükür bebiş çalışmalarına devamallahtan hayırlısı çok istiyoruz bakalım rabbim dileyen isteyen herkese versin
canım ben altta yendim.üstte cesaretim olmadı.benim altta çok kolay oldu.eşinin sana daha kolay yanaşması için yatağın kenarında olmanı tavsiye ederimsen üstte mi yenmiştinben altta denedim kayıyor olmuyor,üsttede cesaret edemiyorum ya
canım ben altta yendim.üstte cesaretim olmadı.benim altta çok kolay oldu.eşinin sana daha kolay yanaşması için yatağın kenarında olmanı tavsiye ederim
sorun benim sadece belden asagi acilasan ve bozulan psikolojimmis:) birsuru jel denedim olmadi dedim oda psikolojini duzeltinceye kadar sivi vazalin onerdi cook memnun kaldim tavsiye ederim butun jelleri kullandim hepsi dokunmustu:) cok ucuz hemde:) surup sisesinde:) iciliomus cunku bagirsaklar icin ilk aldigimda cok guldum ama cok rahat siddetle tavsiye ederim saf sivi vazalin:) tum kayganlastiricilarin icinde o varmis bu saf kimyasalsiz hali dedi digerleri yanma yapiyodu ertesi gun bu yapmadi:) sisesi 2 tl:) esimle guluyoruz yatmadan birer olcek icsek mi daha faydali olur belki die:)))) dr icine sik dedi ama benim aldigimda surup olcegi oldugu icin esime ve kendime surdum cok rahat
ben 10 cmdeydim deneme yapmıcaktım daha.eşim ısrar edince denedik oldu.öncelikle ön sevişmenin uzun tutulması gevşeme ve ıslaklık açısından çok önemlinasıl......................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?