Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rice edirm canım ne demek :)
haa bak ondan da olabilir senin durumun, hani en azından yendiğin sıralar sık ilişkiye girebilseydin daha çabuk atlatırdın... ama madem durum bu yapacak bişey yok o zaman yanma normal canım endişe etme evet o cok can sıkıcı oluyor, hani en azından hafta bir yapabilseniz egzersizi bırak dicem ama şimdi bırakırsan da ters teper mi diyorum. en iyisi ilişki sırasında hiç sorun yaşamamaya başladığında bırak egzersizi sen

günaydın kızlarrr

günaydın tatlım

onları görmiceksin duymayacaksın hissetmeyeceksin yenene kadar yendikten sonra bir daha onlara ihtiyacın kalmayacak zaten canım karın ağrısı da muhtemelen bunları hissetiğin için stres yapıyosun ondan oluyordur

arkadaşlar ben parmagımı sokunca hemen tuvalet ihtiyacı duyuyorum ve bırakıp tuvalete gidiyorum ..bunun nedeni nedir heyecandan mı yoksa

bu tuvalet ihtiyacı normalde gökçe bacımın engin bilgilerinden öğrendiğimi göre zevk almakla ilgili ama senin durumunda böyle bir şey olmayacağına göre; heyecan yapıyorsundur belki :18:

evet arkadasım çok heyecan yapıyorum ben yeni baslayanlardanım inşallah bir an önce kurtuluruz bu illetten

evet arkadasım çok heyecan yapıyorum ben yeni baslayanlardanım inşallah bir an önce kurtuluruz bu illetten

hayırlı olsun omruncüm, kendinize bi hedef tarih koymanızı tavsiye ederim ama çok uzak olmasın böylece kendinizi güdülemiş olursunuz, alıştıkça ve yaptıkça da heyecanın azalacaktır, Allah tez zamanda kurtarsın inşaallah

uzunca bi aradan sonra yeniden girebildim.yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.geçmişi okumadım yeni gelinimiz var mı?evrim hayal naaptınız kızlar?

uzunca bi aradan sonra yeniden girebildim.yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.geçmişi okumadım yeni gelinimiz var mı?evrim hayal naaptınız kızlar?

üzerime alınabilirim :) hoşbulduk minacım. 2013 geliniyim ben de, buradaki tavsiyeler sayesinde epey yol katedip ,terapi alarak bu illeti yendim. Darısı bekleyenlerin başına..

durex ve okey jelin fiyatı ne kadar,ve kaç ml???
ben giler gelen jelini almıştım memnudum ama içinde çok az var pahalı
ultrason jelin faydası var mı en ucuzu o

iyiyim canım daha egzersizdeyimhafta sonu daha yoğun yapabiliyorum,2 parmak ve tek eş parmağındayımaraya regl girdi bi de 10 gün kadar yatıyodum belimi incittim diyebakalım hayırlısıeger şubat gelini olamazsam mutlaka mart gelini olmak istiyorum,çünkü ben mart ayını çok severim.sen ne yaPION BEBİŞ YOK MU KIZ

çok geçmiş olsun canım.artık geç olsun da güç olmasın sen bırakma hiç egzleri.bende iyiym çok şükür bebiş çalışmalarına devamAllahtan hayırlısı çok istiyoruz bakalım rabbim dileyen isteyen herkese versin

sen üstte mi yenmiştinben altta denedim kayıyor olmuyor,üsttede cesaret edemiyorum ya

hiç böyle bişey duymamıştım elmascığım,gerçekten diğer jellerden daha mı kaygan yapıyo vazelin şurubu ben de kara veremiyodum ultrason jel mi alsam diye

nasıl......................................
ben 10 cmdeydim deneme yapmıcaktım daha.eşim ısrar edince denedik oldu.öncelikle ön sevişmenin uzun tutulması gevşeme ve ıslaklık açısından çok önemliyatağın kenarına geldim popo hafif dışarda gibi yani eşin sana destek olucak bacaklarından tutması lazım.öyle işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…