- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.441
ilginçmiş valla.sen memnunsan sorun yok.Sorun benim sadece belden asagi acilasan ve bozulan psikolojimmis:) birsuru jel denedim olmadi dedim oda psikolojini duzeltinceye kadar sivi vazalin onerdi cook memnun kaldim tavsiye ederim butun jelleri kullandim hepsi dokunmustu:) cok ucuz hemde:) Surup sisesinde:) iciliomus cunku bagirsaklar icin ilk aldigimda cok guldum ama cok rahat siddetle tavsiye ederim saf sivi vazalin:) tum kayganlastiricilarin icinde o varmis bu saf kimyasalsiz hali dedi digerleri yanma yapiyodu ertesi gun bu yapmadi:) sisesi 2 tl:) esimle guluyoruz yatmadan birer olcek icsek mi daha faydali olur belki die:)))) dr icine sik dedi ama benim aldigimda surup olcegi oldugu icin esime ve kendime surdum cok rahat
ben 10 cmdeydim deneme yapmıcaktım daha.eşim ısrar edince denedik oldu.öncelikle ön sevişmenin uzun tutulması gevşeme ve ıslaklık açısından çok önemliyatağın kenarına geldim popo hafif dışarda gibi yani eşin sana destek olucak bacaklarından tutması lazım.öyle işte
25 yaşındayım.çalışmıyorum...inşallah canım bebiş haberlerini arka arkaya veririzNe dersin aramızda düğün tarihimiz 1 hafata var ya kim bilir belki sana yetişirim hamileleliğimizin arası 1 hafta olur
ayyyyyyyyyyyyyyyy ne hoş olur ama
bu arada senin yaşın ve işin neydi
teşekkürler canım sen yenisin değil miburda böyle güzel arkadaşlar olmazsa kızlar halimiz ne olurdu acaba iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun bizlerde yapınca başkalarına destek oluruz inşallah...
gökçe canım nasılsın napıyosun?misafirlerim vardı yatılı o nedenle giremedim bir süre.seninkinde iyi gelişmeler var.hadi hayırlısı bakalım.tanıyamadım avatarındaki hayalet yüzünden.... bir hooperfor da varda o sandım..... ama sen bizim hopeforsun....
nasılsın ne var ne yok.....
bende aynen devam durmlar aynı...
geçen misafirimiz vardı bizim adam 6 aylık bebekleri var bir sevdi bir sevdiiiiii herkes sizin çocuk vakti gelmiş dedi.... ama herşeye müdehaleci kaynana gibi davranıd yine... bebişin annesine onu verme eline yüzünü çizer eldiven giydir yüzünü çizmesin yok mikrop kapar yok o mama sıcaktır.... anam dedikkk demek gökçeee sizin bebek olsa bu adam acaip bunaltır herkes anlıyor işte opsesifliğini...ufff korkuyorum bu yüzden bir bebek olsaa iyice anamı ağlatacak bu adammm... neyse hem iyi hem kötü gelişmeler bunlar bakalım.....
e sen de ne var ne yok ....işler nasıl
sen nasılsın?bebiş istiyomusun var mı bişeyler
ya bu sıtele ılgılı hıçbirşey bilmiyorum..nasıl mesaj yazıcam nasıl okıcam.nereyi okıcam hiçbirşeyy bılmıyorum.ben de vajınısmusluyum yardım edin lütfen...
bende iyiyim çok şükür.bendede yok inş olur.hangi pozisyondasın sen ve ne zaman yenmiştin?iiyim minacım sen nasılsın.maalesef yokiraz zor olur die düşünüyorum çünkü hala jel kullanıyorum,ya onsuz yapamıyorum ondan dolayıda moraim bozuk zaten...pozisyonda değişmedi hala sende varmı bişeyler
elmascım nasılsın alıştın mı?kuruluk problemini naaptın?
ya bu sıtele ılgılı hıçbirşey bilmiyorum..nasıl mesaj yazıcam nasıl okıcam.nereyi okıcam hiçbirşeyy bılmıyorum.ben de vajınısmusluyum yardım edin lütfen...
hiç böyle bişey duymamıştım elmascığım,gerçekten diğer jellerden daha mı kaygan yapıyo vazelin şurubu ben de kara veremiyodum ultrason jel mi alsam diye
bende iyiyim çok şükür.bendede yok inş olur.hangi pozisyondasın sen ve ne zaman yenmiştin?
Doktorum psikolojik dedi:) tum jeller denedim cokgu dokundu dedim sivi vazalin onerdi eczaneden aldim simdilik cok memnunum. Alismaya calisiyorum tatlim. Sen nasilsin
üstteydim ben ve yapamıyorum alta geçemiyorum.çocuk içinde arkadaşım dün bi ot söyledi aktarlarda satılıyomuş suyunu içince çocuk oluyomuş işte belki doğru değildir ama demek istiyorum bakalım.
Surup yazmiyo tatlim:) sivi vazalin diye geciyo:) zaten tum jeller ondan yapiliyomus baska kimyasallarda eklenerek. Dr ole dedi:) ben memnun kaldim durex kuruyodu ok de yanma yapti bebeyagi mantar:) simdilik bundan nemnunum iki kez denedim henuz bi sikayetim yok insallah da olmaz:)
iyiyim sağol.rabbim yardımcın olsun
bebiş için altta olmak önemli.ota falan inanman ben herşey rabbimden ol derse olur.bizim içinde hemen ol der inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?