Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne dersin aramızda düğün tarihimiz 1 hafata var ya kim bilir belki sana yetişirim hamileleliğimizin arası 1 hafta olur
ayyyyyyyyyyyyyyyy ne hoş olur ama
bu arada senin yaşın ve işin neydi

ilginçmiş valla.sen memnunsan sorun yok.

öyle uzaktan okumayın,bir an önce üyü olun aramıza katılın size yardımcı olalım,sizde bizim gibi daha fazla bu kasma ve erteleme hastalığını devam ettirmeyin,hayat çok kısa

burda böyle güzel arkadaşlar olmazsa kızlar halimiz ne olurdu acaba iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun bizlerde yapınca başkalarına destek oluruz inşallah...

gökçe canım nasılsın napıyosun?misafirlerim vardı yatılı o nedenle giremedim bir süre.seninkinde iyi gelişmeler var.hadi hayırlısı bakalım.

ya bu sıtele ılgılı hıçbirşey bilmiyorum..nasıl mesaj yazıcam nasıl okıcam.nereyi okıcam hiçbirşeyy bılmıyorum.ben de vajınısmusluyum yardım edin lütfen...

hoşgeldin canım öncelikle burayı buldun ve yarısını yaptın sayılır.şimdi anlat bakalım ne kadarlık evlisin ne aşamadasın

bende iyiyim çok şükür.bendede yok inş olur.hangi pozisyondasın sen ve ne zaman yenmiştin?

ya bu sıtele ılgılı hıçbirşey bilmiyorum..nasıl mesaj yazıcam nasıl okıcam.nereyi okıcam hiçbirşeyy bılmıyorum.ben de vajınısmusluyum yardım edin lütfen...

canım hoşgeldin siteyi bulmuşsun mesajda yazmıişsın yavaş yavaş hepsini öğreneceksin
sen derdini anlat cevaplarını kesin bulursun

hiç böyle bişey duymamıştım elmascığım,gerçekten diğer jellerden daha mı kaygan yapıyo vazelin şurubu ben de kara veremiyodum ultrason jel mi alsam diye

Surup yazmiyo tatlim:) sivi vazalin diye geciyo:) zaten tum jeller ondan yapiliyomus baska kimyasallarda eklenerek. Dr ole dedi:) ben memnun kaldim durex kuruyodu ok de yanma yapti bebeyagi mantar:) simdilik bundan nemnunum iki kez denedim henuz bi sikayetim yok insallah da olmaz:)

bende iyiyim çok şükür.bendede yok inş olur.hangi pozisyondasın sen ve ne zaman yenmiştin?

üstteydim ben ve yapamıyorum alta geçemiyorum.çocuk içinde arkadaşım dün bi ot söyledi aktarlarda satılıyomuş suyunu içince çocuk oluyomuş işte belki doğru değildir ama demek istiyorum bakalım.

Doktorum psikolojik dedi:) tum jeller denedim cokgu dokundu dedim sivi vazalin onerdi eczaneden aldim simdilik cok memnunum. Alismaya calisiyorum tatlim. Sen nasilsin

iyiyim sağol.rabbim yardımcın olsun

üstteydim ben ve yapamıyorum alta geçemiyorum.çocuk içinde arkadaşım dün bi ot söyledi aktarlarda satılıyomuş suyunu içince çocuk oluyomuş işte belki doğru değildir ama demek istiyorum bakalım.

bebiş için altta olmak önemli.ota falan inanman ben herşey rabbimden ol derse olur.bizim içinde hemen ol der inşallah

elmas fıyatı nekadar benımjelım de kuryo pahali sen kaca aldın

iyiyim sağol.rabbim yardımcın olsun

bebiş için altta olmak önemli.ota falan inanman ben herşey rabbimden ol derse olur.bizim içinde hemen ol der inşallah

inş canım.bende çok inanmam ama işte bi umut...üst pozisyonda yapıyoruz sonra çıkmadan ters dönüyoruz öle çıkıyo eşim.geçen ay bacaklarımın altına yastık falan koydum öle yattım ilişkiden sonra çocuk olsun die.olmadı.sonra dedim hayırlısı Rabbim ne zaman isterse o zaman olur dedim.bekliyorum öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…