- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.461
en kısa zamanda hamiş olruz inşallah...inş canım.bende çok inanmam ama işte bi umut...üst pozisyonda yapıyoruz sonra çıkmadan ters dönüyoruz öle çıkıyo eşim.geçen ay bacaklarımın altına yastık falan koydum öle yattım ilişkiden sonra çocuk olsun die.olmadı.sonra dedim hayırlısı Rabbim ne zaman isterse o zaman olur dedim.bekliyorum öle
elmas fıyatı nekadar benımjelım de kuryo pahali sen kaca aldın
slm kızlar bende ne yazıkkı bu sorunu yasadım ama cok sukur atlattım ve sımdı 7 aylk kızım var.bızde tam ılıskıye gıremeden hamıle kaldım.p...yarısını ıcıme alabılıodm ve ılıskıden sonra yataktan hemen kalkmıoydm ve cok sukur bı kızım oldu sımdı cok ıyız umarım sızlerde kurtukur ve anne olursz
Herkese merhaba bayanlar...
İnternette vajinusmusla ilgili bilgiler araştırırken sizlerin yazılarını okumaya başladım ve üye olmaya karar verdim... Bende sıkıntımdan önce kendimi tanıtmalıyım sanırım.. 25 yaşındayım bekarım...5 yıldır süre gelen bir ilişkim var ve aileler ilişkimizi biliyorlar.. Nasipse işler yoluna girerse 1 sene içerisinde evlilik adımlarını atmaya başlayacağız... sevgilimle 5 yılın sonunda bu beraberliği bir deneyelim dedik fakat ben hepinizin bildiği üzere vajinusmusa adım adım yakalandım... ve şuan tam bir vajinusmus hastasıyım...
Yanma,acı meydana gelince doktora gittim birde bekarken bilirsiniz toplumsal bakış açısını...Sanırım ilişkiye giremememde bu bilinç altımdaki baskılarda etkili olduğu düşüncesindeyim..Aranızda belki bekarken bunu yaşadıgıma dair beni ayıplayanlar cıkabilir Fakat 5 yıldır tanıyıp 1 sene içerisinde de evlenmeyi planladıgım adama olan sevgim herşeyin ötesinde... O karşıma çıkmış çıkabilecek tek gerçek... Herşeyiyle mükemmel bir adam..
İşin özünü kısaca anlatmam gerekirse simdiye dek 3 doktora gittim... İlki kızlık zarımın cok kalın oldugunu ilişkiye girmemem gerektigini vs söyledi bana ameliyat olmalıyım diye reçete verdi yolladı... birde burda belirtmek istemiyorum oldukca korkuttu sözleriyle.. bende o psikolojik durum hepten arttı.. Ardından tatmin olmadım doktordan baska doktora gittim oda tam zıttını soyledı... zarın asla kalın deıl suan ameliyatlık değilsin... uça uça sevgilimin yanına gittim tabiki bır daha denedik benden minik bir kan geldi ama acı sankı azdı yani baslangıcı atlatsam gerisi gelcekmiş gibi kendimi öyle bir kasıyorumki farkındayım gevşeyemiyorum... 2.gittigim doktora kontrole gittim
ufak bir yırtılma bile olmuş dedi... bende yine bir sevinç tabi... aradan zaman geçti 2*3 ay kadar ben baska doktora gittim oda ilk gittigim doktorun hocası cıktı... oda asla yırtılma
olmamış ameliyattan öteye geçemezsin sen deyip resmen azarlar gibi
dayanabiliosan yap bizi baglamaz dedi delirdim resmen... sonra psikolojik bunalıma girdim ama sevgilim simdiden daha eşim olmadan bana o kadr anlayışla yaklaştıkı... bir kez daha işte benimm sevdiğim adam dedim.. Cem Keçenin 10 adımda vajinusmus tedavisi adlı kıtabını aldım... yazdıgınız tüm egzersizlerin cogu ordada mevcut hepsini denedim ama takdir edersiniz ki bekar olup evli olmadıgım için sevgilimle yaptıgım egzersizleri yapamadım... Ben evliliğimde bu sorunla yaşamak istemiyorum bu nedenle simdiden egzersizlerime basladım...
Yalnız belirtmek istedigim bişey var siz parmak egzersizleri yapıyorsunuz ya ben o egzersizleri tek parmak olanı hiç zorlanmadan yapabiliyorum... yani sizce zarım komple kapalı olsaydı yapabilir miydim ? ve tek parmagın 3 bogumunuda alabiliyorum ama içerisi o kadar dar geliyoki kendime acaba kendimi kasıyorumda ben mi fark etmiyorum diyorum? kafam çok karışık bu sorunumu çözmek istiyorum... sizce zarım kalınmıdır evlenmeden nişanlandıghımızda felan cenk kipere gitmeyi düşnüyüoruz... siz ne dersiniz? ben bu durumda kendi kendime yenebilir miyim?
çok teşekkür ederim yorumun için bu durumun kısa bir özetini dr.Cenk kipere maille anlattım... oda muayene etmeden bişi diyemem dedi ama anladığım kadarıyla bu durum ameliyatlık olsamda psikolojide bitiyo... cünkü cogu ameliyat olanlarda bu sorun geçmemiş araştırdım onu... bende artık kendime gülüyorum ya burda ne kadar açık yazabilirim bilmediğimden çok detaya girmekten çekiniyorum açıkçası.. ama çk farklı durumlar içerisindeyim..psikolojim allak bullak.. atlatmak ıstıyorum suan tek çözüm cenk kipere muayene olmak gibi gelio... ama ona kadar bu kegel egzersizlerini deniyim parmak egzersizini yapayım diyorum... İnş atlatırım bu durumu...
Seni çok iyi anlıyorum ve atlatmanı en az senin kadar istiyorum. Evet, fiziksel problem yoksa ameliyat olanların sorunu büyük ölçüde çözülmüyor, kafada bitirmek lazım, çok kararlı gördüm seni yeneceğini düşünüyorum. düğününe ne kadar var bilmiyorum ama her şey güzel olur inşallah.
selam kızlarrr nasıl gidiyorr :) Yaşadığınız sıkıntıları tahmin edebiliyorum, o nedenle yardımcı olabileceğim bir nokta varsa lütfen sorunn.
benim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
aparatı doktor eldiveninede geçirsen oluyor,ben öyle yaptım
oy oyyy oyyy iyiki doğdun jesminnnnnnnnnnnn mutlu yıllar jesminnnnnnnnnnn güzel çoğal jesminnnnnnnnn
jesmin şimdi eşi gelmiştir 4 de kutlamaya geçmiştirrr... hadi bakalım
hımmmmmmmmmmmmm tivittttt seni döverim bakkkkk ..... bacımmmm böyle yazma ve böyle yapmaa... ilerleyen sahifelerde yazmışın zaten prezervtf almayı utanırım demişin yaaa , eşinle egzersizleri paylaş hani sonra sıkıntı çıkarmasın bu yüzden eşin alabilir yahut parmak la yapıyordun sanırım 1 boğumdaydın onuda latex eldivenle yapmanı tavsiye ederim.....
bir kaç arkdşda jeli sormuş ben durex kullanmıştım yani fiyatı tam hatırlamasamda 12 tl dolaylarıydı sanırsammm.... ama cidden güzel bir jeldiii
yaren kızzzz selamsız sabahsız yarennnn nasıl gidiyorrr ne var ne yokkk
çıldırıcam ya çıldırıcam kaynanam geliyor gene yanlız kalmayayımmış korkarmışım gene yalan egzersizzz ooooffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?