- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.481
İşim var de, git odan da biraz dene canım.
Ya da gece yaparsın olmaz mı.
slm kızlar ben baya ilerlemiştim ama araya düğündü adetimdi girince kaldı şimdi bitiyo adetim bugün tekrar egzersizlere başlıcam ama artık bitsin istiyorum 5 buçuk ay oldu artık kocama karşı isteksizlik başladı nedense sizdede olmuşmuydu bu kocam dün hatta sen önceden böle değildin dedi bende bahane uydurdum ama isteksizleşiyorum git gide nolacak böle çok üzgünüm.
Ya arkadaşlar bende egzersizlerimi yapıyorum. Biraz fazla zorladım sanırım iki parmak denemiştim ilk kez.
tahriş oldu galiba, kızardı vajina girişi, ve idrar yaparken yanıyo çok fena. Otururken falan da aynı. Nasıl geçer acaba?
Ne sürsem ki.
Egzersizde yapamıyorum o yüzden bayağıdır
Birde doktor mantar için krem vermişti bana 2 tane onları da kullanamadım, birşey olur mu ki sürsem.
Hem vajinismusun için veriyorum hem de mantar için dedi. Ama baktım ikisi de mantar için diyo.
Bilen var mı bu kremleri.
İsimleri; Gyno-Trosyd ve Travazol Krem.
geceya kaldı canımm artık yaa gelme desem küsüyor tansiyonları çıkıyor şekeri düşüyor yakın oturmanın dejavanajı işte .. dün gecede onda kaldık he öğlenden sonra geldim evime görmese beni neysee :95::95::95:
diğer ilacı bilmiyorum da travazol mantar ilacı. böyle bir şey yaşamadım açıkçası yanlış yönlendirmeyim...
keşke yapsaydın alır almaz, şimdi tahriş olmuş vajinaya bilmiyorum ki nasıl bir şey yakar makarsa... sen bilirsin...Teşekkür ederim canım. Diğeri de tek dozluk bi krem. Çubuğu var, içeri kadar sokup boşaltıyormuşsun içine.
1 ay olacak nerdeyse yapamadım, hep erteliyorum :/
keşke yapsaydın alır almaz, şimdi tahriş olmuş vajinaya bilmiyorum ki nasıl bir şey yakar makarsa... sen bilirsin...
slm kızlar ben baya ilerlemiştim ama araya düğündü adetimdi girince kaldı şimdi bitiyo adetim bugün tekrar egzersizlere başlıcam ama artık bitsin istiyorum 5 buçuk ay oldu artık kocama karşı isteksizlik başladı nedense sizdede olmuşmuydu bu kocam dün hatta sen önceden böle değildin dedi bende bahane uydurdum ama isteksizleşiyorum git gide nolacak böle çok üzgünüm.
kızlaaaarrrrrrrrr....
21.02.2013 tarihi itibariyle artııkkkk bendee VAJİYİ yendimmmmmm :):)))))))):)):):):))))
kurtuldum artıkkkkkk,yeterrrrrr.vaji kabusum sona erdiiiiiiii.
inşallah hepiniz bu işi başarırsınız,ben bunu yapabildiysem herkes başarır.sakın üzmeyin kendinizi,olacak.inanın sadece.inanınca herşey yoluna giriyorrrr.
buradaki herkese moral veren,gaza getiren herkese cok teşekkür ederimmm.sizlerin sayesinde bazı korkularımı yenerek başladım egzersizlere.kızlar egzersizlere devam,hiç usanmadan bıkmadan devam edin,olacak.
yeni gelin adayları var hoşgelmişler :))
kasımda yendim vajiyi bu başlık sayesinde :)) darısı herkesin başına :)) sorusu olan varsa burdayım herrkesss gelin olsunnn!!!
Merhaba tivit kaynananı uyut erkenden çok sohbet etme sıkılıp yatsın:) saat geç de olsa erteleme dene. Artık hiçbişey bundan daha önemli değil bunu kabul edelimçıldırıcam ya çıldırıcam kaynanam geliyor gene yanlız kalmayayımmış korkarmışım gene yalan egzersizzz ooooffffff
Ya arkadaşlar bende egzersizlerimi yapıyorum. Biraz fazla zorladım sanırım iki parmak denemiştim ilk kez.
tahriş oldu galiba, kızardı vajina girişi, ve idrar yaparken yanıyo çok fena. Otururken falan da aynı. Nasıl geçer acaba?
Ne sürsem ki.
Birde doktor mantar için krem vermişti bana 2 tane onları da kullanamadım, birşey olur mu ki sürsem.
Hem vajinismusun için veriyorum hem de mantar için dedi. Ama baktım ikisi de mantar için diyo.
Merhaba tebrikler Allah başka dert vermesin.. Egzersizlere başladıktan ne kadar sonra yenebildin? Paylaşır mısın
ben mayıs sonunda evlenmiştim. denemelerimiz başarılı olmayınca internetten araştırma yapmaya başladık doktorlara falan bakarken bu forum çıktı karşımıza. baktım doktorlar da sitelerinde egzersizden bahsetmişler, aynıları burda da var. şehirdışına erkek doktora gitmektense burda bayanlara sormak yaşamışlardan dinlemek daha rahat ettirir beni diye düşündüm. bu forumu bulan 10 adım yaklaşmış çözüme demektir rahat olun... tam olarak ne zaman başladım egzersize hatırlamıyorum. ekim ayı olabilir... ya da eylül sonu... ekim bitmeden yapacağım diyordum. eşim de destekliyordu beni. bir kere eş parmağı denemesi de yapmıştık hatta. sonra ekimin son haftası ağır bir grip geçirdim, arkasından regl başladı. kasıma sarktı o yüzden. elbette yapacaksınız olmayacak sanmayın. sadece kararlı azimli olun, bırakmayın egzersizi. ben dönüp baktığımda egzersiz yapmadan yenemezdim diyorum. darısı başınıza inşallah pes etmeyin :))
Tebriklerrrrrrrr darısı başımıza bizlere dua etmeyi unutma:) hikayeni paylaşır mısın gaza gelelim:)
Aminnnnn evet artık ben de görüyorum ki egzersiz yapmada kendiliğinden düzelecek bi problem değil. Bugüne kadar kendimi kandırıp erteleyip durmuşum yazık. Ben de Şubat ayına odakladım kendimi umarım Mart'a bu problemi atlatmış olara girerim ben ve problemi olan herkes.. Çok teşekkürler bilgiler için. Bebek düşünüyo musun hemen? Sorular bitmez ya şimdi de bebek sorulur:)))
Aminnnnn evet artık ben de görüyorum ki egzersiz yapmada kendiliğinden düzelecek bi problem değil. Bugüne kadar kendimi kandırıp erteleyip durmuşum yazık. Ben de Şubat ayına odakladım kendimi umarım Mart'a bu problemi atlatmış olara girerim ben ve problemi olan herkes.. Çok teşekkürler bilgiler için. Bebek düşünüyo musun hemen? Sorular bitmez ya şimdi de bebek sorulur:)))
teldeydim canım iyi gidiyor çok şükür, yaklaştı o yüzden bende çok giremiyorum ama arada giriyorum soru soran var mı diye takip etmeye calışıyorum...bebiş çalışmaları da devam ediyor bakalım sonuc ne olacak Allah ım hayırlısıyla birlikte nasip etsin inşaallah
olsun kız bu da bi gelişme, docan önce köpek istiyordu bak bebege doğru yelken açmaya başlamış
yaa evet avatarı da değiştirdim :) yok bacım benden tektam istediğim gibi bişey bulana kadar hoşuma gidenlerle değişiklik yapıyorum bazen :)))))ben de diyorum bu gökçe bana bişey yazmaz oldu neden ki
ne güzel ya çok özledim kitap okumayı, yaparsın sen evvelallah ikisini de bir ara aç şu kitap topicini de oraya atalım kendimizi :)))
canım süpersinişaret i de almışsın, yöne dikkat et parmağı popoya doğru yönlendircen... zaten etrafı et vajinin içinin yani onları hissetmen normal, önemli olan senin rahat olup kendini kasmaman o zaman daha kolay ilerleyecek göreceksin
işte bu :))) ilk adımı atmışsın , gerisi de gelcek Allah ın izniyle... yaparsın çok fazla ara verip soğutma kendini... nasılsa açıldığını gördn yani gidecek bir yer var buna şüphen yok artık, almaya karar verdiğiinde, yine ıkın deliği gör, nefes al ver bi kaç defa sonra nefesini verirken parmağını iceri al ve popona dogğru yönlendir bak inanamıcaksın girdiğini görünce sevinçten deliye döneceksin tabi bunları yaparken kendini kasmayacak ve sıkmayacaksın tamam mı hadi güzel haberler ver bize
mina kız nerelerdesin yahu..... nasılsın nasıl gidiyor bacım....uzunca bi aradan sonra yeniden girebildim.yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler. geçmişi okumadım yeni gelinimiz var mı?evrim hayal naaptınız kızlar?
iyiyim canım daha egzersizdeyimhafta sonu daha yoğun yapabiliyorum,2 parmak ve tek eş parmağındayımaraya regl girdi bi de 10 gün kadar yatıyodum belimi incittim diyebakalım hayırlısıeger şubat gelini olamazsam mutlaka mart gelini olmak istiyorum,çünkü ben mart ayını çok severim.sen ne yaPION BEBİŞ YOK MU KIZ
tövbe de iskan bacı ne kalıcı olucan burdaaa anamm.... allah kimseyi vaji ile sınamasın.. herkesi kurtarsın.... sende rahatça sevdiğinle olasın inşlhhımmmmm doğal yollardan bir deneyin olmassaaa duruma göre sıkıntı ne açıdan öyle yorumlamak gerek.... haa sıkıntı kasılma ise çok keskin çözüm olmasada ön sevişme uzun tutulması ve 45 dkk öncesinden bir iki kas gevşetici hap alınması bir ihtiimal..hele bir evlennnn o karmaşada yorgunlukla belki öyle bir derdin olmayacak bile inşlh....
İnşallah hiç bir sorun yaşamam kimsede yaşamasın evlilikte çok önemli cinsellik diyolar evli kuzenlerim... Bende daha dün katıldım aranıza ama sevdim burayı kalıcı olurum umarım sevgiler :)
gökçe canım nasılsın napıyosun?misafirlerim vardı yatılı o nedenle giremedim bir süre.seninkinde iyi gelişmeler var.hadi hayırlısı bakalım.
bizimde öyle okul iş güç misafir... ama bize öyle yatıya gelmez kimseeee sabah işe gidiyorum yaaa allahtan öyle... sende uzun süre olmayınca dedim ahanda hamile gelecek bu minaaaa... iysindir inşlh
eldiven işte lastik beyaz eldiven bacım... her zaman hijyene dikkat et parmakla çalıacaksan:) haa sıvı vazelin konusunda uzman sanırım elmascım.... elmassss bacım ya ne bu sıvı vazelin... şimdi millet gidip yanlışlıkla vaselinin çıkardığı sıvı losyonumsu kremlerini alırda alimallah tüm topic mantar olur.....doktor eldiveni dedim beybininkini verdi sıkıntı olmaz dimi ? sıvı vazelinde aldımbaşlıcaam egzersize 1 saate kadar
anlayacağın arkdşm bu sıvı vazelin denileni arkdşn dr u önermiş eczanelerde oluyormuş ama pek bilgim yok... eczaneye gidersem bir arkdşm var eczacı ona uğrarsammm kesin sorucammmm sizler için bakalım...
Ne sürsem ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?