Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım arasıra isteksizlik oluyor elbette makine değiliz :)) enerji verici yiyecekler ye ve moralini hiç bozma. egzersizlere devam etmelisin. şubat dolmadan yapacam de kendine vakit belirle. ben de ekimde yenicem demiştim, kasımın ilk haftası yenmiştim. kararlı ol daya sen halledersin :)

diğer ilacı bilmiyorum da travazol mantar ilacı. böyle bir şey yaşamadım açıkçası yanlış yönlendirmeyim...

kızlaaaarrrrrrrrr....
21.02.2013 tarihi itibariyle artııkkkk bendee VAJİYİ yendimmmmmm :):)))))))):)):):):))))
kurtuldum artıkkkkkk,yeterrrrrr.vaji kabusum sona erdiiiiiiii.
inşallah hepiniz bu işi başarırsınız,ben bunu yapabildiysem herkes başarır.sakın üzmeyin kendinizi,olacak.inanın sadece.inanınca herşey yoluna giriyorrrr.
buradaki herkese moral veren,gaza getiren herkese cok teşekkür ederimmm.sizlerin sayesinde bazı korkularımı yenerek başladım egzersizlere.kızlar egzersizlere devam,hiç usanmadan bıkmadan devam edin,olacak.

Teşekkür ederim canım. Diğeri de tek dozluk bi krem. Çubuğu var, içeri kadar sokup boşaltıyormuşsun içine.
1 ay olacak nerdeyse yapamadım, hep erteliyorum :/
keşke yapsaydın alır almaz, şimdi tahriş olmuş vajinaya bilmiyorum ki nasıl bir şey yakar makarsa... sen bilirsin...

Merhaba diyar.. Ben de bi dönem çok isteksizlik eşime karşı normaldir. Sürekli olumsuz sonuç yıldırıyo insanı artık. Gündüzleri hep akşama deneyelim ve artık yol katedelim diye düşünüyordum akşam olunca kaçacak delik, sığınacak bahane arıyodum ama ben biraz geç başladım egzersizlere burdaki birçok insan gibi. Bu anlamda kendini şanslı hisset ve yol yakınken sorunun üstüne git. Allah yardımcımız olsun...

Tebriklerrrrrrrr darısı başımıza bizlere dua etmeyi unutma:) hikayeni paylaşır mısın gaza gelelim:)

Çok geçmiş olsun ama bu konuda en doğru kararı doktor verir en güzeli yeniden doktora görünmen. Orası hassas bi yer sana bu konuda doktordan daha iyi kimse tavsiyede bulunamaz canım

Merhaba tebrikler Allah başka dert vermesin.. Egzersizlere başladıktan ne kadar sonra yenebildin? Paylaşır mısın

ben mayıs sonunda evlenmiştim. denemelerimiz başarılı olmayınca internetten araştırma yapmaya başladık doktorlara falan bakarken bu forum çıktı karşımıza. baktım doktorlar da sitelerinde egzersizden bahsetmişler, aynıları burda da var. şehirdışına erkek doktora gitmektense burda bayanlara sormak yaşamışlardan dinlemek daha rahat ettirir beni diye düşündüm. bu forumu bulan 10 adım yaklaşmış çözüme demektir rahat olun... tam olarak ne zaman başladım egzersize hatırlamıyorum. ekim ayı olabilir... ya da eylül sonu... ekim bitmeden yapacağım diyordum. eşim de destekliyordu beni. bir kere eş parmağı denemesi de yapmıştık hatta. sonra ekimin son haftası ağır bir grip geçirdim, arkasından regl başladı. kasıma sarktı o yüzden. elbette yapacaksınız olmayacak sanmayın. sadece kararlı azimli olun, bırakmayın egzersizi. ben dönüp baktığımda egzersiz yapmadan yenemezdim diyorum. darısı başınıza inşallah pes etmeyin :))

Aminnnnn evet artık ben de görüyorum ki egzersiz yapmada kendiliğinden düzelecek bi problem değil. Bugüne kadar kendimi kandırıp erteleyip durmuşum yazık. Ben de Şubat ayına odakladım kendimi umarım Mart'a bu problemi atlatmış olara girerim ben ve problemi olan herkes.. Çok teşekkürler bilgiler için. Bebek düşünüyo musun hemen? Sorular bitmez ya şimdi de bebek sorulur:)))

ne zaman evlenmiştin ne kadar oldu??
evet canım bebek düşünüyoruz şimdi çalışmalar o yönde :) ilk yıl hamile kelmak istemiyordum, elimde olmayan sebeplerle zaten o yönde gelişti olaylar :) Allah hepinize nasip etsin inşallah. dediğim gibi egzersizi ihmal etmeyin. egzersiz hem vücudunuzu size tanıtıyor, hem korkunuzu yendiriyor, hem kendinize ilişkiye girebileceğinize olan güveninizi artırıyor. başka türlü olmaz... isteksizlik falan yaşasanız da yılmayın sakın. mutlaka olacak yani ilişkiye giremiyorum diye bir şey yok :) iş sizde bitiyor...

kendine hedef koyman, egzersizin önemini kavraman gösteriyor ki sen problemin dörtte üçünü çözmüşsün kafanda sadece harekete geçmen kalmış :)) devam et çalışmalara, her ilerlemeyi gel burda anlat rapor ver :) tebrik aldıkça cesaretleneceksin.

ATMAZ OLURMUYUMMMMMMM YAZMAZOLURMUYUM hopeforcummmmmmmm..... ne olsun böyle geçiyor günlerr dediğim yeri kurduk arkdşla mesneviye dair başladık... diğeri duruyor halaaa şöyle bir netle boş kalabilsem ahhh neler yapacamda nerdeeeee... bakalım.... sen de iysindir inşlh... atlat şu sınavlı durumunuda halledek bacım....

uzunca bi aradan sonra yeniden girebildim.yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.geçmişi okumadım yeni gelinimiz var mı?evrim hayal naaptınız kızlar?
mina kız nerelerdesin yahu..... nasılsın nasıl gidiyor bacım....

hayalcim mart baya iyi bir ay bu açılardan

Ben yanmam oldugunda travazol kullaniyorum dr verdi mantarim yok tahris vardi. Sadece mantara iyi gelmio bence mutlaka kullan sonra enfeksiyon olmasin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…