Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm arkadaşlar ben yarın bi kadın doğuma gidicem ve vajili olduğumu söylersem muayene sorunu ortadan kalkarmı acaba canlarım bi cvplayan çıkıversin çok ihtiyacım var nedense korku kapladı muayene olamam ben vajiden

Eet cnm dr biliodu ve alttan muane yapacagi zaman sadece bakiodu iceriye mudahale etmuodu tatlim soyle ana mutlaka korkma bise olmaz

canım ben iki kere gittim doktora bir faydasını göremedim beni muayenede etti bana sadece psikolojik dedi yani herşey beyinde bitiyo arkadaşların dediği gibi yinede kendin bilirsin için rahatlayacaksa git...

Benim 1 yıla yaklaşıyo. Bu son problemli ayım olacak inşallah:)

Eet cnm dr biliodu ve alttan muane yapacagi zaman sadece bakiodu iceriye mudahale etmuodu tatlim soyle ana mutlaka korkma bise olmaz

sağol canım bu iyi oldu bana umarım sert bir dr a denk gelmem...

canım ben iki kere gittim doktora bir faydasını göremedim beni muayenede etti bana sadece psikolojik dedi yani herşey beyinde bitiyo arkadaşların dediği gibi yinede kendin bilirsin için rahatlayacaksa git...

canım ben dr a vajinismus için gitmicem 21 gündür adet olamıyorum ilkez başım geldi bu durum ve kasıklarımda hafif ağrılar oluyor bunun için gidicem o yüzden sordum sen gittiğinde vaji ultrason a girdinmi yoksa üsttenmi muayene oldun.. yani bazı dr lar acaba uyuz olurmu sorun çıkarırmı:26:

Cnm gecmis olsun demeyi unuttum . Vaji icin mi gidiyosun kontrol mu ? Bi sikinti yok dimi tatlim

Evet haklısın uzun zaman sadece okudum ama üye olunca her şey değişti. Burdaki yorumlar ve gazlar işe yaradı! Çok teşekkürler herkese..

Benim 1 yıla yaklaşıyo. Bu son problemli ayım olacak inşallah:)

inşallah canım :) başlamak bitirmenin yarısıdır. karar vermişsin, çalışmaya da başlamışsın sen bu ay bitireceksin bu işi daha on gün var marta. hatta hadi okumayı bırak doğğğru çalışmaya, okumak yetmiyor maalesef :))

cecemmmmmmmm geçmiş olsun...

vajiyi yenince gitmiştim özellikle bayan dr seçmiştim. ve kadına girer girmez vajiliydim dedim yeni yendim sayılır dedim... ve allttan bakmadı bol su içirttirdi geldim ultasonla baktı üstten.... ve dediki 6 ay cinsel birliktelik yaşamın oldukdan sonra tekrar gel artık alttan bakalım dedi... bendeee gelecek aya gitsem iyi olur amaaaa.....işte uff puffffff uffffff anlayacağın....

neyse panikleme sakin ol.... derdin neyseee bi baksın üstten altta gerek kalmaz belki bu durumdaaa... sakin ol...

Geçmiş olsun canım ama adet olamadığın için alttan muayeneye almaz heralde..

canım ben doktora sorunumu söledim sadece alttan muayene etti tabi ona etmek denirse banapsikolojik dedi ve muayene odasından çıktı ben doktordan memnun kalmadım anlayacağın

tabiki alltan muayene daha kesin teşhis oluyormuş... ama düşünkü bir çok genç kızın regl düzensiz ve gecikeli oluncaaa asla etik olarak alttan bakmıyor türk hekimlerimiz....

sonra şimdi sen regl gecikmesi için gidicen ve vajili oldğnu dile getirince bakmaz ya alttan.... zaten allah korusun kist mist yahut yumurtalıklarda sıkıntı varsaa onu ultrason içten bakınca gözüküyorrr ki zaten o da bakarken banaa sankide bikini bölgeme dek üstten değdirmişti cihazı sadece içime girmedi dıştan hani:)

sonraaaa budurumdaaa kan testi ileee herşey de çıkabiliyor...

örneğin gecikme sebebin hamilelik mi :):):):):)

yoksaaa bu gecikme hormonelmi bu testleride yaptırıyorrr.... sen herşeye rağmen hormon ve bariz kan testleri için aç gidiver... ama hamilelik aç olmana gerek yok dermişim cecemmmm iyice seni dellendiririmişim bacım......

şakayla karışık gerçekelrdi bu yazdıklarımmmm inşlh strese bağlı bir gecikmedirrr bacımm baya geçmiş hani günün

Cnm gecmis olsun demeyi unuttum . Vaji icin mi gidiyosun kontrol mu ? Bi sikinti yok dimi tatlim

adet olamadım canım ya 21 gün oldu çatlıcam ondan gdiicem işte korkumdan daha gitmezdimde işte hastalık mastalıkmı var diyede beynimi kemiriyorum mecburi gidicem ama korkuyorum yaaa

ayy canımm çok korkuyorum ya dr ları hiç sevmiyorum iyisi oakdar az denk geldiki bana birgün saldırabilirim bi dr a okadar yani vajiliyim desem bakmazlar yani diyosun işte inş. bakmazlar nedir bu kadınların çektiği alttan muayenemi vardı önceden ya püffff saçma sapan icatlar çıkarıyorlar vallaa

Geçmiş olsun canım ama adet olamadığın için alttan muayeneye almaz heralde..

ay alsada ben aldıramam canım nasıl olayım ilk evlendiğim ayda kaynanam yanımda vajili olduğumu duymasın diye bişiy diyemedim ve yapıldı alttan ama yok anam bidaha olamam tam rahatlamışken başa dönemem zaten o muayene sonrası sol kasığım hep ağrıdı normal bi iş değil o ya neysee

ay sorma canım ya 27 yaşıma girdim daha böyle bir gecikme görmedim ay 10 gün önce kan tahlili yaptırmıştım oda sağlık ocağında negatif çıkmıştı ama dr söktürücü vermicem dedi niye öyle dediyse ama bak olacağım yok ya sana yaptığı gibi yapıversin artık o aleti, üstten gezdirsin heryerimde yeterki içeri girmesin neyse ayy çok fena oldum inş. uyuz dr a denk gelmem :18: bide kist mist oluşmuşsa hayda bide o dert var Allah ım sen büyüksün yarabbim kurtulamadım hastalıktan sorunlardan nasıl vajiyi yenicem böyle hayırlısı

sen relax halde git bacım... ve bilgilendir bizi ya çok geçmiş olsunnn ne diyim erken lması ayrı dert olmaması ayrı dert... kadın olmak ap ayrı bir dert zaten....

bakmazlar diye diyorummm... zaten meyilli olmayınca merklımız olmuyorlar umurlarına değil helede devlete gidiyorsann....

haaaa öylede deme eskiden bumu vardı diyeee ben dr a gittikden sonra iş yerinde arkdşlra anlattım hahaha hiçte zor değilmiş kolaymış kadın alttan bakmadı dedim güldümmm onlar o nasıl dr a gittin sen kaçıncı çağdayız gökçeee delirdinmi muhakkak bakması gerek demezlermiii ifrit olmuştum hanımlara daha demedim ben vajiliydimmmm diye yani.. çaktırmaaaa

canım ben doktora sorunumu söledim sadece alttan muayene etti tabi ona etmek denirse banapsikolojik dedi ve muayene odasından çıktı ben doktordan memnun kalmadım anlayacağın

sanki biz bilmiyoruz pisikolojik olduğunu delimi ne ya işte böylelerine sinir oluyorum doktora gitmeyi hiç ama hiç sevmiyorum onlar kadar şeyi okuyup araştırıyoruz burda böyle bilmişlik taslıyorlar inş. aklıma gelen başıma gelmez Allah yardım etsin...

ayy ne insanlar var yeni sistemde canları çıksa sırf eskisine uymayalım diye ses çıkarmıcaklar aman boşver kimse bizi anlıyamaz anca bizim gibiler işte dua edin canım bişiy çıkmasın kötü ya Allah ım düşürmesin bizi şunların eline inş... bakalım ne olcak..

ben hususi bayan dr seçmiştim hastane randevo sistemindennn...sanada inşallah insan bir dr denk gelir... yoksa amannn....

ben bi kez gittiydim öyleee kaçtımmm dr dan vallaaaa o zaman vajiliydim....:)
yaniii cidden hem en mahremin hemdee ne bilim insan eşli olan o zevkli kısma bile alışamayınca öyle sağlığı için bileee çok zorlanıyor o bölgesinde... dilerim güzel geçer muayenennn

yaaa azcık karanfil yiyeydin çiğneseydin çayını içeydin rezeneyle cukkkk diye gelirdi belkiiii.. ne bilim eğer hamile değilsen ki (vajiyi yenmeden öyle bir durumla akrşılaşmanı istememm ama allahbilir) eminsen yani karanfil baya bu durumlarda içirtirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…