- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.521
ay sorma canım ya 27 yaşıma girdim daha böyle bir gecikme görmedim ay 10 gün önce kan tahlili yaptırmıştım oda sağlık ocağında negatif çıkmıştı ama dr söktürücü vermicem dedi niye öyle dediyse ama bak olacağım yok ya sana yaptığı gibi yapıversin artık o aleti, üstten gezdirsin heryerimde yeterki içeri girmesin neyse ayy çok fena oldum inş. uyuz dr a denk gelmem :18: bide kist mist oluşmuşsa hayda bide o dert var Allah ım sen büyüksün yarabbim kurtulamadım hastalıktan sorunlardan nasıl vajiyi yenicem böyle hayırlısı
ayy ne insanlar var yeni sistemde canları çıksa sırf eskisine uymayalım diye ses çıkarmıcaklar aman boşver kimse bizi anlıyamaz anca bizim gibiler işte dua edin canım bişiy çıkmasın kötü ya Allah ım düşürmesin bizi şunların eline inş... bakalım ne olcak..
sen relax halde git bacım... ve bilgilendir bizi ya çok geçmiş olsunnn ne diyim erken lması ayrı dert olmaması ayrı dert... kadın olmak ap ayrı bir dert zaten....
bakmazlar diye diyorummm... zaten meyilli olmayınca merklımız olmuyorlar umurlarına değil helede devlete gidiyorsann....
haaaa öylede deme eskiden bumu vardı diyeee ben dr a gittikden sonra iş yerinde arkdşlra anlattım hahaha hiçte zor değilmiş kolaymış kadın alttan bakmadı dedim güldümmm onlar o nasıl dr a gittin sen kaçıncı çağdayız gökçeee delirdinmi muhakkak bakması gerek demezlermiii ifrit olmuştum hanımlara daha demedim ben vajiliydimmmm diye yani.. çaktırmaaaa
ben hususi bayan dr seçmiştim hastane randevo sistemindennn...sanada inşallah insan bir dr denk gelir... yoksa amannn....
ben bi kez gittiydim öyleee kaçtımmm dr dan vallaaaa o zaman vajiliydim....:)
yaniii cidden hem en mahremin hemdee ne bilim insan eşli olan o zevkli kısma bile alışamayınca öyle sağlığı için bileee çok zorlanıyor o bölgesinde... dilerim güzel geçer muayenennn
yaaa azcık karanfil yiyeydin çiğneseydin çayını içeydin rezeneyle cukkkk diye gelirdi belkiiii.. ne bilim eğer hamile değilsen ki (vajiyi yenmeden öyle bir durumla akrşılaşmanı istememm ama allahbilir) eminsen yani karanfil baya bu durumlarda içirtirler
Arkadaşlar aranızda parmak egzersizi yapıpta sonuç alan varsa bana bi dönebilir mi ? Aklına takılan minik bir soru varda kendisinden cevaplamasını rica edicem... Şimdiden teşekkür ederim..
inşallah bişey çıkmaz dualarımız senle bacım.... yaa bekarkennn :):):) yani benimkide lafmı yani evlenmeden önce oluyormuydu böyle gecikmeler....
hani belki aşırı stres beslenem düzensizliği sıkıntı üzüntü sebebi olabilir...
zaten dr lar maşallah öyle alışmışlarki bişey anlamayınca çözemeyince ilk sözleri psikolojik bu durum... stresden bu diyip başlarından savuşturuyorlar yaaa....şidddetle kınıyorum böylesini...... gelde şidddet uygulamaaa... hem madem psikolojim bozuk bunu diyon o zaman ona göre davran dimiii neyse aman... bende hiç sevmemm sağlık konusunda dr ları yoksa çok iyi arkdşm olanalr var onlarda deli gibi gidip göz dru yahut hemotoloji uzmanı veya kbb cı oldular biride olaydı ya jinekolog....
bir arkdşmın eşi jinekologdu geçen yıl tüm arkdşlr karısıyla adama jinekolojik sorular soruyordu hergün herkese bir cvb getiryordu kızcağız.... en sonu ben pek sormuyordum hatta hiç eee vajiliyim ne soracaammm daha diyeeee:):) bana diyordu sen hiç bişey sormuyon maşallah dieğrleride o genç bizden daha iyi okumuş ya ondan iyi biliyordur bunları demezlermi daha dedim içi sizi dışı beni yakarrrr anam anam vajiyi bile yenememişken o zamanalr
arkşn eşi en sonu eşiyle haber yollatmıştı bizeee isterseniz gelim jinekolojik seminer verim diye okuldaa baya gırgır olmuştu adam da askeri dr du baya şamataydı amannnn....
sanaa inşlh iyi dr denk gelirrr.....
bak gülesin diye bissürü şeyde anlattım rahat ol
tabi canım ben 25gün araştırıp gittim 1 dkkda kaçtım birinden diğerinide yine bir 25 gün araştırıp gitmiştim ama bayandı iyiyidi kaçmadımmm :):) sen halledersin cecem bacı... ama yinede bak butopiclere bencede....canım istersen birde kk dan sor.yani adanada jinekolog die.birde ismiyle ve adresleriyle en ii jinekologlar die bi topic var orayada bakabilirsin.öle rast gele gitme bence
evet bende güldüm :))aynı şeyler gerçekten yani insanlar çevremizde bazı şeyleri rahat konuşuyorken bizim sessiz kalmamızı farklı yorumluyorlar sorunumuz yokmuş gibi algılıyorlar ama nerde ah bilselerrrr bu durum zaten pisikolojik bunu biliyoruz e sende dediğin gibi insan gibi davranda bizde daha çok alt üst olmayalım illa para basmamız gerekiyor oda yine iyisi denk gelirmi acaba bu arada canım yazmıştım yukarda 27 yaşıma girdim işte daha ilkez böyle gecikme oldu düzenliydi hep hisetmezdim her ay olurdum düzenli püff
canım istersen birde kk dan sor.yani adanada jinekolog die.birde ismiyle ve adresleriyle en ii jinekologlar die bi topic var orayada bakabilirsin.öle rast gele gitme bence
cecem ne diyim bilemedimkiii yani 27 yaşına dek düzenli ol ol... o zaman kanda çıkmadı dedin..alaydın bir idrar testi yapaydın anam 1 kapı bırakyon bize yaptınmı kocanlaa ölee işler bakayım hamilemisin... mesela rashiba ydı galiba vajiliyken hamile kalmış doğurmuş 3 yaşında veledi ama hala vajili.... ne diyim böyle 2-3 kişi daha var burdan duyduğum yaniiii ne bilim cecemmmm ... sen yinede sakin ol.... hayırlısı.. inşallh bir sıkıntın yoktur....
haaa bir arkdşnda olmuştu ama yaşı vardı 43 dü rahmi kalınlaşmıştı öyle diyordu menepoz erken olunabilyormuş o durumdaa ne bilimmm inşlhhhh sadeceeee bir gecikmedirrrr bu öylesine bir gecikmeeee....
tabi canım ben 25gün araştırıp gittim 1 dkkda kaçtım birinden diğerinide yine bir 25 gün araştırıp gitmiştim ama bayandı iyiyidi kaçmadımmm :):) sen halledersin cecem bacı... ama yinede bak butopiclere bencede....
bu arada karamsarrr kız nerelerdesin nasılsın... sınavların nasıl geçti
canım görümcemle gidicem onun bişiy bildiği yok çaktırmamam lazım o cildi için gidicek devlet hastanesine bende bi muayene olayım bari diye geleyim dedim senle bişiy çaktırmamam lazım anlıyacağın gideceğim devlet hastanesi nerde onu bile bilmiyorum yabancısıyım bu şehirin bilmiyorumkio dediğini anca eşimle gittiğimde yaparım oda müsait değil o yüzden sıkıştırdım kendimi görümcemle gitmeye yoksa çatlıcam meraktan niye gelmedi bu regl
evet yaptım denemeler yapıyorduk hep regl öncesi ne bileyim kaçmışsa bişiyler bilemicemidrar testinide 15 gün öncesi yani kan testine kadar 3 kez yaptım tek çizgiydi hep kan testinden sonra bıraktım 13 gün falan oldu yapmadım yani çünkü kan testinden sonra artık olmaz diye inandırdım kendimi hani varsa büyük mucizedir bunca zaman geçti olmaz heralde ya bak sol kasığımda nasıl batma oluyo akşamdan beri bilsen bi ağrıyo bi batıyo öyle işte canım..
slm bayanlar nasılsınız ??
benim bi sorum vardı yenen arkadaşlara biz ilişkiye giriyoruz ama belli zaman sonra bende aşırı derece de acı ve yanma oluyo neden olur ?? ve ben gibi olan var mı??
slm bayanlar nasılsınız ??
benim bi sorum vardı yenen arkadaşlara biz ilişkiye giriyoruz ama belli zaman sonra bende aşırı derece de acı ve yanma oluyo neden olur ?? ve ben gibi olan var mı??
ya ne deyim bilemedimki.ozaman gideceğin hastanedeki drlara bak netten araştır.sor görümcene hangi hastaneye gideceğinizi.yada oraya yakın devlet astanesi nerdeyse oraya gider belki eşine sorsan o bilmezmi
Cecemcigim belki kist tarzinda bise vardir bende de olmustu sokturucu bi ilac verio adet olunca kist eriyip gidio erimezse ku bende erimedi bir ay dogum kontrol hapi kullandim gecti tatlim icini ferah tut kotu bise yoktur
inşallah canım :) başlamak bitirmenin yarısıdır. karar vermişsin, çalışmaya da başlamışsın sen bu ay bitireceksin bu işi daha on gün var marta. hatta hadi okumayı bırak doğğğru çalışmaya, okumak yetmiyor maalesef :))
aynen dediğini yapıyordum bende canım :)) onu öğreniyorum doktorlara bakıcam
evet canım benimde aklıma kist geliyo aman basit bişiy olsunda inş. yaparız ne gerekirse vaji ultrason hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?