Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

enson ayberk ece böyle şeyler yazıyordu 1 aylık hamile kendisi

ne batması anammmm ya kan testinde yüzde 99 çıkardı yoksa yoktur ama dediğin gibi feci mucize olur hani.. neyse bir gitte dr a inşlh bir sıkıntı yokturda martta vajiden kurtulursunda mayısa hamile olursun ne diyim :)

evet bir gittin pir gittin hani.... neyseeee hoş geldin işe başlamanda güzel olmuş vallaaa...
benimde hiç bir fikrim yok sınavlarla ilgili çok absürt sorulardı gerekli bölgelerden sormamışlardı eğer umduğumdan az düşük gelirse ortalamamm bırakcam zaten amacım dgs idi bakalım artık haftaya açıklansadaaa rotamı çizsemmm

Yok cnm ve vaji ultrasonu benim evlenmeden once olmustu ustten bakiyolar kist icin icini rahat tut tatlim

sağol canım

e yani bilmiyom artık canım dr lara baktım gideceğim hastanede 2 doktor var 2 side erkek ne şans artık ordaki hastalara da sorarım hangisi iyi diye bişiyler araştırırım ay bide erkek çıktı başımaa iğrenççç

olsun yaa cecemmm üstten bakacağı için rahat olursun erkek kadın farketmezz .. bak ben bu vaji dönemlerinde eşimlede sorunlu olduğum 1 ay üzüntüdeennnn ölüyordum nerdeyse vücudumda sağ mememde biz beze oldu büyüdü derken vucudum döktü ve bir kısım kanser olabilir derken genel cerraha gittim özel hastanede ben önce cilt dr na gittim o genel cerraha yönlendirdi genel cerrah erkek ve genç biri çıkmazmı tamamen üzerimi çıkardım uzandım veee ömrümün en berbat dkklarydıı adam meme falan bırakamdı elledi.. neyse bezeleri buldu yazdı çizdi radyolojiye yolladııı anlayacağınnnnn ellemesi kötüydi ama kaçamadım o zaman ağrımda çoktu...
radyolojide hekim birdaha ultrasonla mr ile baktı falannn sonraaa kontrol edecezzz mamografilernizi saklayın dedi.... neyseeee bir daha ciltdr na gittim meğer zona olmuşum.... anam ağladı ne berbat hastalık bu zonaaa... kaç gece uyuyamadımm vucudm döktü battı iğne iğnee..uffff....

yani kaçılmayacak anda kaçmamak gerek dr dan....

ha ayrıcaaa vajide olsa eş de olsa sakın çok germeyin kendinizi üzülmeyin bacılar... ALLAH ZONA DAN DA HASTALIKLARIN HER TÜRLÜSÜNDEN DE KORUSUN ALLAHIM...

ay canım çok üzüldüm yaaa ilk defa duydum bu hastalığı şimdi baktım küçük sivilceler gibi kızarıklıklar gözüküyor Allah korusun zor valla sende ne çok şey yaşamışın Allah bidaha yaşatmasın haklısın tabi canım kaçmak olmaz mecburi sağlığımız için neyapıcan yapçak bişiy yok kötü bişiy gerçekten kadın olmak zor çok zor Allah yardımcımız olsun...

UFFFF EVET azcukk öyleeee

daha dur neler yaşayacağızdır.. amannnn sağlık çok önemli çok

ha birde o sivilcelerin ana besleyicisi bir nevi kanserli meme bezesi gibi kocaman bir bezesi oluyor memedee ufffff berbatt günlerdiii şükür allaha birdaha olmamm inşallh..şimdi relax olayım desemde beynim bazen takınca bişeye takıyor insanın elinde değilkiii yaniii

Son düzenleme:
nasıl ilişkiden sonramı oluyo

ilişki sırasında d sonrasında da canım ama çok fazla acı ve yanma oluyo

Yeterince islanman olmuyosa zamanla kuruyosan ondan olabilir bende de ayni sikayetler vardi dr kuruluktan dedi tatlim

ıslaklık var canım ama neden oluyo anlamıyorum acı cok fazla yanma asırı derec de zaten

martın 8 yada 9 unda açıklanacakmış.evet ya iş ii oldu maddi olarak birazda olsa rahatlarızama burdan ayrı kalınca aklım burda oluyo.birde akşamları genellikle arkadaşlarla beraber oluyoruz bu ara hiç giremiyorum

geçmiş olsun canım ya duymuştum bende bu hastalığı çok üzülünce çıkıyomuş.inş hayatın boyu bidaha bu kadar üzülmezsin

Aminn yaa dün kurşunculara götürdü beni bide biliyo ya bu iletti çok sıkıldım artık 1 haftadır yapışık gibiyiz

kız k.validene mi söledinay eşim anneme söylemiş neler çektim bi ay boyunca yaptınızmı yaptınızmı...sonunda yaptık dedik bizdeay öle rahatladık.bence sende öle yap rahatlarsın

kız k.validene mi söledinay eşim anneme söylemiş neler çektim bi ay boyunca yaptınızmı yaptınızmı...sonunda yaptık dedik bizdeay öle rahatladık.bence sende öle yap rahatlarsın

söylemek büyük hataymış gerçekten her gün bebek bebek deyince sussun die söyledik ama yanlış yaptım , bu konuda tek bişey söylemesine tahammül edemiyorum

geçmiş olsun canım ya duymuştum bende bu hastalığı çok üzülünce çıkıyomuş.inş hayatın boyu bidaha bu kadar üzülmezsin
aminnnnnnnnnnnn kimse üzülmesin böylesine.. zaten birdaha tekrarı çok riskli sinirsel dokulardan kaynaklandığı için bölgesel felç riski bile varmış amannn neysee güzel konuşalım güzel olsun....

selam kızlar ayy bugün hiç giremedim içime dert oldu
eşim evdeydi 4 e kadar sonra işe gitti , komşuma gttim sonra da otur otur bu saat olmuş
eeee nasıl keyifler, egzersiz yapan arkadaşlar ne durumda :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…