- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.541
enson ayberk ece böyle şeyler yazıyordu 1 aylık hamile kendisievet yaptım denemeler yapıyorduk hep regl öncesi ne bileyim kaçmışsa bişiyler bilemicemidrar testinide 15 gün öncesi yani kan testine kadar 3 kez yaptım tek çizgiydi hep kan testinden sonra bıraktım 13 gün falan oldu yapmadım yani çünkü kan testinden sonra artık olmaz diye inandırdım kendimi hani varsa büyük mucizedir bunca zaman geçti olmaz heralde ya bak sol kasığımda nasıl batma oluyo akşamdan beri bilsen bi ağrıyo bi batıyo öyle işte canım..
iiyim çok şükür ya sorma bi gittim daha gelemedim işte salı günü geldim.işe başladım birde pek giremiyorum artık...ama çok özlüyorum burayı.sınavlarda işte idare eder ben açıklanmadan pek bişi diyemiyorum birde çan sistemi olduya ne desem yalan olur.sen neler yaptın seninkiler nasıl geçti.
Yok cnm ve vaji ultrasonu benim evlenmeden once olmustu ustten bakiyolar kist icin icini rahat tut tatlim
enson ayberk ece böyle şeyler yazıyordu 1 aylık hamile kendisi
ne batması anammmm ya kan testinde yüzde 99 çıkardı yoksa yoktur ama dediğin gibi feci mucize olur hani.. neyse bir gitte dr a inşlh bir sıkıntı yokturda martta vajiden kurtulursunda mayısa hamile olursun ne diyim :)
Aman hepsi aynı bunların ya.
Allah yardımcımız olsun. :/
sağol canım
e yani bilmiyom artık canım dr lara baktım gideceğim hastanede 2 doktor var 2 side erkek ne şans artık ordaki hastalara da sorarım hangisi iyi diye bişiyler araştırırım ay bide erkek çıktı başımaa iğrenççç
olsun yaa cecemmm üstten bakacağı için rahat olursun erkek kadın farketmezz .. bak ben bu vaji dönemlerinde eşimlede sorunlu olduğum 1 ay üzüntüdeennnn ölüyordum nerdeyse vücudumda sağ mememde biz beze oldu büyüdü derken vucudum döktü ve bir kısım kanser olabilir derken genel cerraha gittim özel hastanede ben önce cilt dr na gittim o genel cerraha yönlendirdi genel cerrah erkek ve genç biri çıkmazmı tamamen üzerimi çıkardım uzandım veee ömrümün en berbat dkklarydıı adam meme falan bırakamdı elledi.. neyse bezeleri buldu yazdı çizdi radyolojiye yolladııı anlayacağınnnnn ellemesi kötüydi ama kaçamadım o zaman ağrımda çoktu...
radyolojide hekim birdaha ultrasonla mr ile baktı falannn sonraaa kontrol edecezzz mamografilernizi saklayın dedi.... neyseeee bir daha ciltdr na gittim meğer zona olmuşum.... anam ağladı ne berbat hastalık bu zonaaa... kaç gece uyuyamadımm vucudm döktü battı iğne iğnee..uffff....
yani kaçılmayacak anda kaçmamak gerek dr dan....
ha ayrıcaaa vajide olsa eş de olsa sakın çok germeyin kendinizi üzülmeyin bacılar... ALLAH ZONA DAN DA HASTALIKLARIN HER TÜRLÜSÜNDEN DE KORUSUN ALLAHIM...
UFFFF EVET azcukk öyleeeeay canım çok üzüldüm yaaa ilk defa duydum bu hastalığı şimdi baktım küçük sivilceler gibi kızarıklıklar gözüküyor Allah korusun zor valla sende ne çok şey yaşamışın Allah bidaha yaşatmasın haklısın tabi canım kaçmak olmaz mecburi sağlığımız için neyapıcan yapçak bişiy yok kötü bişiy gerçekten kadın olmak zor çok zor Allah yardımcımız olsun...
Aminn yaa dün kurşunculara götürdü beni bide biliyo ya bu iletti çok sıkıldım artık 1 haftadır yapışık gibiyiz
kız kurşuncu ne oluyor bacımmmm[/QUO
carsafla kapatıyor seni suya kursun dokuyo basımın ustunde canım rahatlım diye
nasıl ilişkiden sonramı oluyo
Yeterince islanman olmuyosa zamanla kuruyosan ondan olabilir bende de ayni sikayetler vardi dr kuruluktan dedi tatlim
evet bir gittin pir gittin hani.... neyseeee hoş geldin işe başlamanda güzel olmuş vallaaa...
benimde hiç bir fikrim yok sınavlarla ilgili çok absürt sorulardı gerekli bölgelerden sormamışlardı eğer umduğumdan az düşük gelirse ortalamamm bırakcam zaten amacım dgs idi bakalım artık haftaya açıklansadaaa rotamı çizsemmm
kız kurşuncu ne oluyor bacımmmm[/QUO
carsafla kapatıyor seni suya kursun dokuyo basımın ustunde canım rahatlım diye
kız amannnn nirelisiniz siz bacım.... onu edeceğne felak nas oku bacım....
bunu vajiden kurtulmak için mi yaptılar sana
olsun yaa cecemmm üstten bakacağı için rahat olursun erkek kadın farketmezz .. bak ben bu vaji dönemlerinde eşimlede sorunlu olduğum 1 ay üzüntüdeennnn ölüyordum nerdeyse vücudumda sağ mememde biz beze oldu büyüdü derken vucudum döktü ve bir kısım kanser olabilir derken genel cerraha gittim özel hastanede ben önce cilt dr na gittim o genel cerraha yönlendirdi genel cerrah erkek ve genç biri çıkmazmı tamamen üzerimi çıkardım uzandım veee ömrümün en berbat dkklarydıı adam meme falan bırakamdı elledi.. neyse bezeleri buldu yazdı çizdi radyolojiye yolladııı anlayacağınnnnn ellemesi kötüydi ama kaçamadım o zaman ağrımda çoktu...
radyolojide hekim birdaha ultrasonla mr ile baktı falannn sonraaa kontrol edecezzz mamografilernizi saklayın dedi.... neyseeee bir daha ciltdr na gittim meğer zona olmuşum.... anam ağladı ne berbat hastalık bu zonaaa... kaç gece uyuyamadımm vucudm döktü battı iğne iğnee..uffff....
yani kaçılmayacak anda kaçmamak gerek dr dan....
ha ayrıcaaa vajide olsa eş de olsa sakın çok germeyin kendinizi üzülmeyin bacılar... ALLAH ZONA DAN DA HASTALIKLARIN HER TÜRLÜSÜNDEN DE KORUSUN ALLAHIM...
ilişki sırasında d sonrasında da canım ama çok fazla acı ve yanma oluyo
ıslaklık var canım ama neden oluyo anlamıyorum acı cok fazla yanma asırı derec de zaten
Aminn yaa dün kurşunculara götürdü beni bide biliyo ya bu iletti çok sıkıldım artık 1 haftadır yapışık gibiyiz
kız amannnn nirelisiniz siz bacım.... onu edeceğne felak nas oku bacım....
bunu vajiden kurtulmak için mi yaptılar sana
yok kurtulmak için değil nazara göze gelmeyelim diye düğünden öncede götürüyordu :)
gözçmeniz bu arada canım ben bulgaristan eşim arnavut
yok kurtulmak için değil nazara göze gelmeyelim diye düğünden öncede götürüyordu :)
annemde nazara geliyoz die düşünmüştü yapamadığımızı duyunca.inş sende yenersin canım en kısa zamanda
kız k.validene mi söledinay eşim anneme söylemiş neler çektim bi ay boyunca yaptınızmı yaptınızmı...sonunda yaptık dedik bizde ay öle rahatladık.bence sende öle yap rahatlarsın
aminnnnnnnnnnnn kimse üzülmesin böylesine.. zaten birdaha tekrarı çok riskli sinirsel dokulardan kaynaklandığı için bölgesel felç riski bile varmış amannn neysee güzel konuşalım güzel olsun....
geçmiş olsun canım ya duymuştum bende bu hastalığı çok üzülünce çıkıyomuş.inş hayatın boyu bidaha bu kadar üzülmezsin
kızzzz göçmenleri çok severim ben ünvrsted ebir arkdş vardı masmavi gözler ona bizde selocan ve tiviti derdik yoksa o senmisin
ama yok yaaa o vajili olmazdı gayettt özgüvenli rahattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?