- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.561
annemde nazara geliyoz die düşünmüştü yapamadığımızı duyunca.inş sende yenersin canım en kısa zamanda
amin canımm inşallah bir an önce bitsin ...:13:
söylemek büyük hataymış gerçekten her gün bebek bebek deyince sussun die söyledik ama yanlış yaptım , bu konuda tek bişey söylemesine tahammül edemiyorum
aminnnnnnnnnnnn kimse üzülmesin böylesine.. zaten birdaha tekrarı çok riskli sinirsel dokulardan kaynaklandığı için bölgesel felç riski bile varmış amannn neysee güzel konuşalım güzel olsun....
kızzzz göçmenleri çok severim ben ünvrsted ebir arkdş vardı masmavi gözler ona bizde selocan ve tiviti derdik yoksa o senmisin
ama yok yaaa o vajili olmazdı gayettt özgüvenli rahattı
aşşk olsunnn özgüven bendede var rahattımda bu olayda yaşıyorum onlarıı elimde değil
selam kızlarayy bugün hiç giremedim içime dert oldu
eşim evdeydi 4 e kadar sonra işe gitti , komşuma gttim sonra da otur otur bu saat olmuş
eeee nasıl keyifler, egzersiz yapan arkadaşlar ne durumda :26:
annemde nazara geliyoz die düşünmüştü yapamadığımızı duyunca.inş sende yenersin canım en kısa zamanda
benim kimslerin haberi olmadııııııııııı 3 yılda
hatta profesyonel sanıp dertlerni danışan bile oldu...
o vajili halimde kaç kişiye dr a git şunu et aaa olurmu test yapsın yalandan ne palavralarla yönlendirmişimdir... gerçi hepsi çok teşekkür etmiştir amaaa işte bir kendime yetemiyordum...
hatta eşimde ilk 1 yıl zavallı yapabildiğimizi sanıyorduya ben gibi olan varmı aranızdaaaa...
ben 2.yıldan sonraa geçen martta vajinüsmus oldğmu kabul ettim yaaa sizlere maşallahhhh 3 aylık evliler burda çok güzel valla:)
ben gibi numune yok
ben hep aman eşim sorun çıkarmasa üzmese bende yaparım diye düşünyordum erteliyordum anammm amma problemmişim şimdi şöyle bir en az 8 ay geriye bakınca uf uf uffff....
yahu yalan değil kocasını ben gibi içine giryormuş imajı veren olmamıştırrr ufff gıcıkmışımmmmm vallaa....
bu yüzden kızlar hemencecik kurtulun bu dertten kurtulunca aile olunyor....
kurtulduk 1 ay sonra ev aldık
1 de çocuk yapsak demek ne ler olucak
adam annesine çok gider yalnız bırakır kalırdı yatıya aynı şehirde olammıza rağmen beni yalnız bırakırdı sabah dersim erken diye gitmezdim uzaklığndan dolayı amaaa şimdiii 1 gece bile kalamdı anasında ebesindeee...
haaaa:)
dua
şart bencede
iyi düşünmek şart
bende yer yer okudum ve bazı duaları üzerimde taşıdım taşıyorumdaaa ne derseniz diyin ... sonuçda hiç inanmayan birileride olsanız duanında en azından psikolojik bir gücü var insanı rahatlatan...
öyle aman geçmiş geçti gözümdennnn anam anamm
canım ben yaptım hemde 3 tanesini birden
aminnnnnnnnnnnn kimse üzülmesin böylesine.. zaten birdaha tekrarı çok riskli sinirsel dokulardan kaynaklandığı için bölgesel felç riski bile varmış amannn neysee güzel konuşalım güzel olsun....
aşşk olsunnn özgüven bendede var rahattımda bu olayda yaşıyorum onlarıı elimde değil
yanlış bir kelime bacımmm özgüvenderkenn yani inanılmaz rahat bir arkdşdııı hehehehe yoksa senmisin o....
ya bendeee bu vaji durumu ile son 2 yılda özgüven kalmamıştı bu açıdan ne yalan söyleyim ağlamalar sızlamaalr olmuyorrrrrrrr demeler ufff ne berbattı ne günlerdi uffff dilerim çarçabuk atlatırsın...
ben yendiysemmmmmm herkes yenerrrr vallaaa
evet ya jesmin yoktunnnn...selam kızlarayy bugün hiç giremedim içime dert oldu
eşim evdeydi 4 e kadar sonra işe gitti , komşuma gttim sonra da otur otur bu saat olmuş
eeee nasıl keyifler, egzersiz yapan arkadaşlar ne durumda :26:
benim kimslerin haberi olmadııııııııııı 3 yılda
hatta profesyonel sanıp dertlerni danışan bile oldu...
o vajili halimde kaç kişiye dr a git şunu et aaa olurmu test yapsın yalandan ne palavralarla yönlendirmişimdir... gerçi hepsi çok teşekkür etmiştir amaaa işte bir kendime yetemiyordum...
hatta eşimde ilk 1 yıl zavallı yapabildiğimizi sanıyorduya ben gibi olan varmı aranızdaaaa...
ben 2.yıldan sonraa geçen martta vajinüsmus oldğmu kabul ettim yaaa sizlere maşallahhhh 3 aylık evliler burda çok güzel valla:)
ben gibi numune yok
ben hep aman eşim sorun çıkarmasa üzmese bende yaparım diye düşünyordum erteliyordum anammm amma problemmişim şimdi şöyle bir en az 8 ay geriye bakınca uf uf uffff....
yahu yalan değil kocasını ben gibi içine giryormuş imajı veren olmamıştırrr ufff gıcıkmışımmmmm vallaa....
bu yüzden kızlar hemencecik kurtulun bu dertten kurtulunca aile olunyor....
kurtulduk 1 ay sonra ev aldık
1 de çocuk yapsak demek ne ler olucak
adam annesine çok gider yalnız bırakır kalırdı yatıya aynı şehirde olammıza rağmen beni yalnız bırakırdı sabah dersim erken diye gitmezdim uzaklığndan dolayı amaaa şimdiii 1 gece bile kalamdı anasında ebesindeee...
haaaa:)
dua
şart bencede
iyi düşünmek şart
bende yer yer okudum ve bazı duaları üzerimde taşıdım taşıyorumdaaa ne derseniz diyin ... sonuçda hiç inanmayan birileride olsanız duanında en azından psikolojik bir gücü var insanı rahatlatan...
öyle aman geçmiş geçti gözümdennnn anam anamm
Duanın gücüne en çok inananlardanım
evet ya jesmin yoktunnnn...
senle ben vardiyalı çalışyoruzzzzz.... sen geldin benim eşde geldi ben kaçar kızlarr görüşürüzzz
bu aralar siteye yeni gelen arkadaşalar çok,kimin ne sıkıntısı var birbirine karıştırıyorum.
şubatta pek gelin veremedik ya acaba problem nede bu ayhava mı çok soğuk diye acaba :)
flower cecem yeteramabukadar ve ben ve diğer arkadaşlar bu defa çok uzattık bi sirkelenmemiz lazım.
Bizi iyi bir sirkeleyin gökçe,elmas,yasemin,sudenazy,beray,elab,mina,hopefer,karamsar ve tüm arkadaşalrım
yanlış bir kelime bacımmm özgüvenderkenn yani inanılmaz rahat bir arkdşdııı hehehehe yoksa senmisin o....
ya bendeee bu vaji durumu ile son 2 yılda özgüven kalmamıştı bu açıdan ne yalan söyleyim ağlamalar sızlamaalr olmuyorrrrrrrr demeler ufff ne berbattı ne günlerdi uffff dilerim çarçabuk atlatırsın...
ben yendiysemmmmmm herkes yenerrrr vallaaa
yenicem inşallah canımmm çok bilgilendim burda az kaldı hissediyorum bu ay bitmeden gelin olurum inşallah
,bu aralar siteye yeni gelen arkadaşalar çok,kimin ne sıkıntısı var birbirine karıştırıyorum.
şubatta pek gelin veremedik ya acaba problem nede bu ayhava mı çok soğuk diye acaba :)
flower cecem yeteramabukadar ve ben ve diğer arkadaşlar bu defa çok uzattık bi sirkelenmemiz lazım.
Bizi iyi bir sirkeleyin gökçe,elmas,yasemin,sudenazy,beray,elab,mina,hopefer,karamsar ve tüm arkadaşalrım
yenicem inşallah canımmm çok bilgilendim burda az kaldı hissediyorum bu ay bitmeden gelin olurum inşallah
yende inşallah seni listeye en başlaraaa koyayımdaaa yeni geldi hemen yendi diyeeee diğerleride anladın kendini..... bazılarıııııı
,
kafanızı kıracam sizlerinnnn haniiiii ne oldu şubat bitiyorr.. mart gelini olucaksınız amaaa şubattaaaaşubattaaa halledeneee bir hediyemi göndersek ne etsekkk yoksa kafa göz bırakmayacammmm haniiiiii
yende inşallah seni listeye en başlaraaa koyayımdaaa yeni geldi hemen yendi diyeeee diğerleride anladın kendini..... bazılarıııııı
anladım gökççççeciğim anladım sen merak etme,
BU ARADA VUR DEDİK ÖLDÜR DEMEDİK,NEYSE YENECEKSEK DEĞER KIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?