Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

söylemek büyük hataymış gerçekten her gün bebek bebek deyince sussun die söyledik ama yanlış yaptım , bu konuda tek bişey söylemesine tahammül edemiyorum

ben annemin söylemesine dayanamıyodum.bide k.validen...Allah yardımcın olsun canım.bence sizde yaptık deyin bikaç güne inan çok rahatlarsın

canım ben yaptım hemde 3 tanesini birden

gerçekten miiii?? yaa bana yardımcı olurmusun ben tek parmak egzersızındeyım suan ameliyat oldugum ıcın bogazlarımdan antıbıyotıkler ıdrar yolunda ıltıhaplanma yaptı suanda canım yanıo ara verdım simdi gecsın tekrar baslıcamm.. bana aşamaları özelden anlatırmısın ? o güzergahta baslıyım bende arkdasım :) şimdiden teşekkürler 3 deil 2 olsada yeter yani :))

selam kızlar ayy bugün hiç giremedim içime dert oldu
eşim evdeydi 4 e kadar sonra işe gitti , komşuma gttim sonra da otur otur bu saat olmuş
eeee nasıl keyifler, egzersiz yapan arkadaşlar ne durumda :26:
evet ya jesmin yoktunnnn...

senle ben vardiyalı çalışyoruzzzzz.... sen geldin benim eşde geldi ben kaçar kızlarr görüşürüzzz

bu aralar siteye yeni gelen arkadaşalar çok,kimin ne sıkıntısı var birbirine karıştırıyorum.

şubatta pek gelin veremedik ya acaba problem nede bu ayhava mı çok soğuk diye acaba :)

flower cecem yeteramabukadar ve ben ve diğer arkadaşlar bu defa çok uzattık bi sirkelenmemiz lazım.
Bizi iyi bir sirkeleyin gökçe,elmas,yasemin,sudenazy,beray,elab,mina,hopefer,karamsar ve tüm arkadaşalrım

evet ya şubatta ne kadar az gelin ettik neyse daha bi hafta var şubatın bitmesine ben tam 30 aralıkta yenmiştim . aralık ayının son geliniyim yani
hadi kızlar inat edin, valla zor bişey değil

şahsen ben aranızda yeni olanlardanım sohbetlere yetişemiyorum :) hepiniz kocam gelecek yazıyor ben anca seneye bu cümleleri kurabilecem sanırım bu arada ben neden hiç smiley kullanamıyorum... neyse ilk gün heyecanı acemiliği sanırım değil mi bayanlar :)

,
kafanızı kıracam sizlerinnnn haniiiii ne oldu şubat bitiyorr.. mart gelini olucaksınız amaaa şubattaaaa şubattaaa halledeneee bir hediyemi göndersek ne etsekkk yoksa kafa göz bırakmayacammmm haniiiiii

birileri bana kızmadan gideyimmm....

ama hayalcim sen silkele dedin ben öldürdüm azcukkkk..
yeneceksiniz inşlh bugun yarınnnn....

hadi bol egzersizle kalın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…