- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.581
gökçe şu listeyi mi yenileyip yayınlasak acaba işe yarar mıııı kiii .....
vallla çözmeleri lazımmm evlilik için önemliymiş şimdi daha iyi anlıyorum eşimle neredeyse 10 yıldır birlikteydik süerkli tek taş al diye kafasının etini yerdim almadıııı... 3,5yıl evlilik hala alamdıııı amaaaaaaa o işi yaptık bakışları değişti tavırları değişti akşamları benden çok o gözlerrr oduuuu veeeee dün bir süpriz yapıp tek taşıda aldııııı.........
vayyy güle güle takın canımayy çok güzel yaa
gökçe şu listeyi mi yenileyip yayınlasak acaba işe yarar mıııı kiii .....
vallla çözmeleri lazımmm evlilik için önemliymiş şimdi daha iyi anlıyorum eşimle neredeyse 10 yıldır birlikteydik süerkli tek taş al diye kafasının etini yerdim almadıııı... 3,5yıl evlilik hala alamdıııı amaaaaaaa o işi yaptık bakışları değişti tavırları değişti akşamları benden çok o gözlerrr oduuuu veeeee dün bir süpriz yapıp tek taşıda aldııııı.........
ya kızlar ben yazana kadar sayfaar çok ilerliyo yetişemiyom size beni unutmayın yani yenmek istiyorum inş
sizlere bişi sorcam ya ben de hiç deneme isteği yok yani siz de de böyle oluyomuydu çok isteksizlik var vajililerde normal mi bu canım hiç bişi yapmak istemiyor hani sonu olmasada öncesini bile istemiyo bu normal mi ya niye böyleyim ben
Sorun benim sadece belden asagi acilasan ve bozulan psikolojimmis:) birsuru jel denedim olmadi dedim oda psikolojini duzeltinceye kadar sivi vazalin onerdi cook memnun kaldim tavsiye ederim butun jelleri kullandim hepsi dokunmustu:) cok ucuz hemde:) Surup sisesinde:) iciliomus cunku bagirsaklar icin ilk aldigimda cok guldum ama cok rahat siddetle tavsiye ederim saf sivi vazalin:) tum kayganlastiricilarin icinde o varmis bu saf kimyasalsiz hali dedi digerleri yanma yapiyodu ertesi gun bu yapmadi:) sisesi 2 tl:) esimle guluyoruz yatmadan birer olcek icsek mi daha faydali olur belki die:)))) dr icine sik dedi ama benim aldigimda surup olcegi oldugu icin esime ve kendime surdum cok rahat
selam kızlarayy bugün hiç giremedim içime dert oldu
eşim evdeydi 4 e kadar sonra işe gitti , komşuma gttim sonra da otur otur bu saat olmuş
eeee nasıl keyifler, egzersiz yapan arkadaşlar ne durumda :26:
Ben 15 tlye aldım :/ ayni surup sisesinde!!
Kızlar merakımı mazur görün ama ben buraya sıkıntımı yazdım üzerine sabahtan buyana tam 10 sayfa geçti ve sadece iki arkadaş bana destek oldu...daha dogrusu cevap verdi... Bende 4 yıl yerel bir sitede yöneticidiydim... Buranın kurallarını bilmem yeniyim.. Ama ben şuan biri benim konuma cevap yazmışmı yazmamış mı diye her 5 dakkada bir sayfayı yeniliyorum ama sohbete denk geliyorum... bana cevap vermek zorundasınız gibi bir bencillikle eleştirmiyorum... şuan benim sıkıntımı gören cok azalıyor.. Bunun çözümü yok mu? yoksa ben her sayfada sohbetin arasında dizilerin arasına reklam girer gibi yazmam mı lazım fikirleriniz için ?
sağol yasemincimmm öyle işteeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa16 16:
Kızlar merakımı mazur görün ama ben buraya sıkıntımı yazdım üzerine sabahtan buyana tam 10 sayfa geçti ve sadece iki arkadaş bana destek oldu...daha dogrusu cevap verdi... Bende 4 yıl yerel bir sitede yöneticidiydim... Buranın kurallarını bilmem yeniyim.. Ama ben şuan biri benim konuma cevap yazmışmı yazmamış mı diye her 5 dakkada bir sayfayı yeniliyorum ama sohbete denk geliyorum... bana cevap vermek zorundasınız gibi bir bencillikle eleştirmiyorum... şuan benim sıkıntımı gören cok azalıyor.. Bunun çözümü yok mu? yoksa ben her sayfada sohbetin arasında dizilerin arasına reklam girer gibi yazmam mı lazım fikirleriniz için ?
güle güle kullan canım ya gerçekten değişiyo değilmi eşler.bendede aynısı oldu sanki yıllardır tanıdığım kişi değişti.iiken çok daha ii biri oldu.
kızlar yenenler bence böle şeyleri yazalım egzersiz aşamasında olanları yada hala sesiz takipçi olanları kıskandıralım onlarda daha çabuk olsunlar
,
kafanızı kıracam sizlerinnnn haniiiii ne oldu şubat bitiyorr.. mart gelini olucaksınız amaaa şubattaaaaşubattaaa halledeneee bir hediyemi göndersek ne etsekkk yoksa kafa göz bırakmayacammmm haniiiiii
hamilelik belirtisi olarak kaç gün adet gecikmesi olması gerekir...mesala bir gün gecsede olurmu:)))))))))))))
Hepimiz son haftayı bekledik:) bu hafta bereketiyle gelsin inşallah.. Yarın cuma hayırlı haberlerrrr
hamilelik belirtisi olarak kaç gün adet gecikmesi olması gerekir...mesala bir gün gecsede olurmu:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?