Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gökçe şu listeyi mi yenileyip yayınlasak acaba işe yarar mıııı kiii .....

vallla çözmeleri lazımmm evlilik için önemliymiş şimdi daha iyi anlıyorum eşimle neredeyse 10 yıldır birlikteydik süerkli tek taş al diye kafasının etini yerdim almadıııı... 3,5yıl evlilik hala alamdıııı amaaaaaaa o işi yaptık bakışları değişti tavırları değişti akşamları benden çok o gözlerrr oduuuu veeeee dün bir süpriz yapıp tek taşıda aldııııı.........

ya kızlar ben yazana kadar sayfaar çok ilerliyo yetişemiyom size beni unutmayın yani yenmek istiyorum inş

sizlere bişi sorcam ya ben de hiç deneme isteği yok yani siz de de böyle oluyomuydu çok isteksizlik var vajililerde normal mi bu canım hiç bişi yapmak istemiyor hani sonu olmasada öncesini bile istemiyo bu normal mi ya niye böyleyim ben

vayyy güle güle tak canım ayy çok güzel yaa

Son düzenleme:

çok sevindim canım senin adına iyi günlerde tak kocişlerin sağı solu belli olmuyor valla

oluyo canım oluyo olmazmı normal yani bu tür şeyler bak başıma gelen aksiliklerden iyice soğudum hoş iyi olayım aksilikler bitsin canım istemesede yapıcam buda bi sorun zaten stres stres mahvolduk bi,tirmek lazım artık bu işi

yasemincimm canım hoşgeldinn nasılsınnnn

Ben 15 tlye aldım :/ ayni surup sisesinde!!

Kızlar merakımı mazur görün ama ben buraya sıkıntımı yazdım üzerine sabahtan buyana tam 10 sayfa geçti ve sadece iki arkadaş bana destek oldu...daha dogrusu cevap verdi... Bende 4 yıl yerel bir sitede yöneticidiydim... Buranın kurallarını bilmem yeniyim.. Ama ben şuan biri benim konuma cevap yazmışmı yazmamış mı diye her 5 dakkada bir sayfayı yeniliyorum ama sohbete denk geliyorum... bana cevap vermek zorundasınız gibi bir bencillikle eleştirmiyorum... şuan benim sıkıntımı gören cok azalıyor.. Bunun çözümü yok mu? yoksa ben her sayfada sohbetin arasında dizilerin arasına reklam girer gibi yazmam mı lazım fikirleriniz için ?

ben sizi şimdi gördüm...yardım edebileceğim bir şey var mı...?

sağol yasemincimmm öyle işteeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1616:

güle güle kullan canım ya gerçekten değişiyo değilmi eşler.bendede aynısı oldu sanki yıllardır tanıdığım kişi değişti.iiken çok daha ii biri oldu.
kızlar yenenler bence böle şeyleri yazalım egzersiz aşamasında olanları yada hala sesiz takipçi olanları kıskandıralım onlarda daha çabuk olsunlar

özelden yazdım canım gelmedimi

haklısınnnn biraz cesaret lazımm bazıları sonuna geldi hatttttaaaa...
şu listeyi arıyorummm bulamadım bir türlüüü..
herşeyyy inanılmaz değişiyorr öncesi çok iyi iki arkadaşmışızzz ammaaaa şimdi tam karı koca oldukkk o da bana artık arkadaşı değilde karısı gibi bakmaya başladııı.....16:

MASALL hoşgeldin canımm şu saatlerde daha fazla kişi oluyorrr şimdi sen sor biz söyleyelimmmm ......:26: :26:

,
kafanızı kıracam sizlerinnnn haniiiii ne oldu şubat bitiyorr.. mart gelini olucaksınız amaaa şubattaaaa şubattaaa halledeneee bir hediyemi göndersek ne etsekkk yoksa kafa göz bırakmayacammmm haniiiiii

Hepimiz son haftayı bekledik:) bu hafta bereketiyle gelsin inşallah.. Yarın cuma hayırlı haberlerrrr

masal ben yardımc olabilecek kapasitede olsam olurdum ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer bende yardım bekleyen gelin adaylarındanım arkadaşlar saolsun hem motive ediyor hem yol gösteriyor hepsinden allah razı olsun eminim gözden kaçmıştır yani sayfalar hızlı ilerlediğinden yoksa cvpsız bırakmıyorlar saolsunlar

bazen bu tür şeyler olabiliyo maalesef kbakma canım :) hoşgeldin gözden kaçabiliyo yada oan biri sesleniyo evden kalkıyorsunuz oturuyorsunuz sayfalar ilerlemiş oluyo anlık şeyler oluveriyo yani diğer yazınıda okudum bende senin gibi parmakla çalışanlardanım ama tabi 2 parmakta kaldım maalesef ve daha yenemedim belki okumuşundur başımda bazı sıkıntılar var onları bi aşıyım devam edicem inş. 1 parmağı yapabildiysen 2.ciside çok kolay olur ama tabi 1 parmağa iyice alışman gerek canım baktın ondan rahatsın sonra parmaklarını küs şeklinde yapıp öyle deniceksin tabi bol jelle jelsiz yapma sakın tahriş sorunu olabilir çünkü orası daha birşeylere alışık değil umarım ilerleme olur sen benide geçersin benden önce yenersin inş. :))

hamilelik belirtisi olarak kaç gün adet gecikmesi olması gerekir...mesala bir gün gecsede olurmu:)))))))))))))

valla kimisinde 1 gün geçiyo belli oluyo kimisinde 1 hafta öncesi bile oluyo ama en sağlıklısı 1 hafta beklemek 1 hafta geçerse bakılır yada idrar testi yaparsın evde olmadıkça hergün yap 1 hafta sonrasıda kan testi yaparsın gelmezse regl in ben öyle yaptım negatif 21 gün oldu yarın tekrar dr a gidicem iş hamilelikten çıktı farklı boyutta şu an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…