- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.601
ben sizi şimdi gördüm...yardım edebileceğim bir şey var mı...?
özelden yazdım canım gelmedimi
bazen bu tür şeyler olabiliyo maalesef kbakma canım :) hoşgeldin gözden kaçabiliyo yada oan biri sesleniyo evden kalkıyorsunuz oturuyorsunuz sayfalar ilerlemiş oluyo anlık şeyler oluveriyo yani diğer yazınıda okudum bende senin gibi parmakla çalışanlardanım ama tabi 2 parmakta kaldım maalesef ve daha yenemedim belki okumuşundur başımda bazı sıkıntılar var onları bi aşıyım devam edicem inş. 1 parmağı yapabildiysen 2.ciside çok kolay olur ama tabi 1 parmağa iyice alışman gerek canım baktın ondan rahatsın sonra parmaklarını küs şeklinde yapıp öyle deniceksin tabi bol jelle jelsiz yapma sakın tahriş sorunu olabilir çünkü orası daha birşeylere alışık değil umarım ilerleme olur sen benide geçersin benden önce yenersin inş. :))
bazen bu tür şeyler olabiliyo maalesef kbakma canım :) hoşgeldin gözden kaçabiliyo yada oan biri sesleniyo evden kalkıyorsunuz oturuyorsunuz sayfalar ilerlemiş oluyo anlık şeyler oluveriyo yani diğer yazınıda okudum bende senin gibi parmakla çalışanlardanım ama tabi 2 parmakta kaldım maalesef ve daha yenemedim belki okumuşundur başımda bazı sıkıntılar var onları bi aşıyım devam edicem inş. 1 parmağı yapabildiysen 2.ciside çok kolay olur ama tabi 1 parmağa iyice alışman gerek canım baktın ondan rahatsın sonra parmaklarını küs şeklinde yapıp öyle deniceksin tabi bol jelle jelsiz yapma sakın tahriş sorunu olabilir çünkü orası daha birşeylere alışık değil umarım ilerleme olur sen benide geçersin benden önce yenersin inş. :))
bende 1 parmakta hiçç sıkıntı yoktu ama 2 de takılıyordumm o zaman bırakıyordummm... aparattan sonra 2 çok rahat olduuu aparat kalınlaştıkça 3 parmak bile kolay olmuştuu parmakla yapamamıştım öncesindeeeee oradaki kası hissedince gitmiyor gibi geiyorduu aparat işimi çokk kolaylaştırdıı benim..
İnşş hep beraber yenerizz... ben şimdi ameliyat oldum bogazımdan oda sıkıntı oluşturdu geçsin başlıcam... bide kegel egzersizi diyosunuz ya ben onda kasımı değil kalçamı sıkıyorum die karamsarlıga düşüyorummm tuvalette kası buluyorum içeri geliyorum olmuyo :)
vajinusmusum canım 10 sayfa öncesinde uzunca kendimi biraz anlattım tekrar anlatıp herkesi tekrar tekrar bogmak istemem ama bu illetten kurtulmak istiyorum... Şuan bekarım... 5 yıllık birlikteligim var ve 1 seneye kalmaz nişandı evlilikti seneye kadar ilerlicez nasipse.. evliliğimde bu sorundan kurtulmuş olarak hayatıma devam etmek istiyorum... o yüzden egzersiz sordum... parmak egzersizinde birinci parmakta sıkıntım yok ama nasıl yapılacak die bilgiye ihtiyacım vardı... karamsar sağolsun özelden detaylıca yazmış :)
arkadasım geldi mesajın ama benim cevap verme hakkım yok suanda o yüzden yazamadım bir kaç sorum var ama burdanda utanıyorum yazmaya :) özelim açılsın cevaplıcam mesajını...
Kızlar ben de 1,5 senedir vajinismustan çekiyorum. Psikolojimi alt üst etti bu illet. Geçen sene (ismini vermek istemiyorum) bu işte ünlü olduğu söylenen bir doktora da gittim ona giden herkesin başarılı olduğunu okuyordum internetten ama bende başarılı olamadı. Daha beter bozuldu psikolojim. Daha sonra bir de üstüne 7 cm lik çikolata kistim olduğunu öğrendim ve sürekli takip gerektiriyor. Doktora gitmek ayrı eziyet. Hepsine vajinismus olduğunu anlatmak zorunda kalmak ve ona göre ultrasonla baktırmak. Ama bu süreçte psikiyatristi de gitmeyi hiç ihmal etmedim. Onun verdiği ilaçlarda az da olsa rahatlıyorum. Elimle bile dokunamayan ben birgün yine dibe vurmuş bir haldeyken orta parmağımı içime alabildim. Yaklaşık bir ay oldu. Kendime inanamadım o an nasıl yapabildim diye. Sonra mumla ve iki parmakla hatta üç parmakla da yapıyorum. Ama bu arada eşimle aramız açıldı beni hep sabırla bekledi ve bu konuda sıkıntı yaratmadı. ama artık onunda parmaklarıyla denemesi lazım ama buna yanaşmıyor ben bu halde kontrolü ona bırakmayı nasıl öğrenicem bilmiyorum. Eşiye aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba aranızda? Bende de bıkkınlık oluştu artık açıkçası egzersizleri bu nedenle bıraktım.
valla kimisinde 1 gün geçiyo belli oluyo kimisinde 1 hafta öncesi bile oluyo ama en sağlıklısı 1 hafta beklemek 1 hafta geçerse bakılır yada idrar testi yaparsın evde olmadıkça hergün yap 1 hafta sonrasıda kan testi yaparsın gelmezse regl in ben öyle yaptım negatif 21 gün oldu yarın tekrar dr a gidicem iş hamilelikten çıktı farklı boyutta şu an :)
hooper hayırdırrrrr.. bende 2 martı bekliyorummm inş birşeyler olur.... bende merak ediyorum kaç gün sonra testlerde çıkıyorrr....
şeyyy o aparatın ismini rica edebilir miyim :) bu arada masal Allah bana bebiş sahibi olmayı nasip ederde kızım olursa ismini koymayı düşünüyorum :)
tamam canım ama utanma burda hepimiz aynıyız.burdanda sorabilirsin.özelde sadece ben cvplarım ama burda diğer arkadaşlarda cvplar.tabi yinede sen bilirsin ben herzaman cvplarım.inş uzun olup kafanı karıştırmamışımdır.bildiğim herşeyi yazayım derken bazen karışıyoda
anladım canım yarın kendimi dinliyorum o halde cok teşekkürBu arada kızlar kusura bakmayın ben bu duruma sinirlenince sizde sohbete dalınca bıraz sıtem eder gıbı yazdım ama kimse cevap vermeyince sanki hiç çözülmicekmiş gibi geldi ondan hemen yazdım size... konuşmalarınız için cok teşekkür ederim.... egzersizlere baslayınca yazarım sizlere:)
ayın 14 ünde yaptım bir şey cıkmadı....bakalım hayırlısı...
dün olmam gerekiyordu eee bugünde bitiyor...ama göğüslerim şiş hafif acıyorlar kasıklarım ağrıyor...arada cok hafif mide bulantısı ama umutlanmıyorum çünkü streste yapıyorum ve bedenimin bana oynadığı bir yanıltmacada olabilir....yinede umutsuz değilim bu ay olmazsa önümüzdeki aya bakacaz:)))
olur öyle şeyler bizler koca bi aileyiz öyle darılmaca kırılmaca olmaz yeni gelenlerde buradakileri tanıdıkça anlıyacaklar send eöyle yenisin daha ilerde seninde yardımın dokunacağı insanlar olur merak etme hadi kolay gelsin
İnanıyorumki olacaktır... Çk teşekkür ederim tekrardan... sağolun... ben vi atlatsam herkese günlük tutar gibi yazıcam emin olabilirsiniz :)
şeyyy o aparatın ismini rica edebilir miyim :) bu arada masal Allah bana bebiş sahibi olmayı nasip ederde kızım olursa ismini koymayı düşünüyorum :)
Ben direk orta parmagımı aldım canım içime ama üstte duvar var sanki cıkamadım yukarı sola kaydım canım yandı asaga inmeyi denemedim ama bide baya kasıldım cıkardım bende parmagımıküçücük geldi orası elime.. o yüzden korktum bir anda :) pamuktan öteye geçebildim die sevinirken ilerleyemedim ona üzüldüm... ama yine baslıcammm egzersizlere... önce kegeli ögrenicem sonra bunu... inşallah atlatırım cok saol :)
Allah gönlüne göre versin canım vajiyi yendin şimdide bebişzamanı inş. tez zamanda hayırlı ve sağlıklı şekilde olur senin ve diğer tüm isteyen arkadaşların
önce dar gibi gelir ama parmağını orda beklet biraz alışınca bi bakıyosun içerisi bomboş.yukarı değil popoya doğru olacak haberlerini bekliyoruz
benim kimslerin haberi olmadııııııııııı 3 yılda
hatta profesyonel sanıp dertlerni danışan bile oldu...
o vajili halimde kaç kişiye dr a git şunu et aaa olurmu test yapsın yalandan ne palavralarla yönlendirmişimdir... gerçi hepsi çok teşekkür etmiştir amaaa işte bir kendime yetemiyordum...
hatta eşimde ilk 1 yıl zavallı yapabildiğimizi sanıyorduya ben gibi olan varmı aranızdaaaa...
ben 2.yıldan sonraa geçen martta vajinüsmus oldğmu kabul ettim yaaa sizlere maşallahhhh 3 aylık evliler burda çok güzel valla:)
ben gibi numune yok
ben hep aman eşim sorun çıkarmasa üzmese bende yaparım diye düşünyordum erteliyordum anammm amma problemmişim şimdi şöyle bir en az 8 ay geriye bakınca uf uf uffff....
yahu yalan değil kocasını ben gibi içine giryormuş imajı veren olmamıştırrr ufff gıcıkmışımmmmm vallaa....
bu yüzden kızlar hemencecik kurtulun bu dertten kurtulunca aile olunyor....
kurtulduk 1 ay sonra ev aldık
1 de çocuk yapsak demek ne ler olucak
adam annesine çok gider yalnız bırakır kalırdı yatıya aynı şehirde olammıza rağmen beni yalnız bırakırdı sabah dersim erken diye gitmezdim uzaklığndan dolayı amaaa şimdiii 1 gece bile kalamdı anasında ebesindeee...
haaaa:)
dua
şart bencede
iyi düşünmek şart
bende yer yer okudum ve bazı duaları üzerimde taşıdım taşıyorumdaaa ne derseniz diyin ... sonuçda hiç inanmayan birileride olsanız duanında en azından psikolojik bir gücü var insanı rahatlatan...
öyle aman geçmiş geçti gözümdennnn anam anamm
bacım hangi duaları tasıdın üstünde bende üstümde tasımak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?