Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben sizi şimdi gördüm...yardım edebileceğim bir şey var mı...?

vajinusmusum canım 10 sayfa öncesinde uzunca kendimi biraz anlattım tekrar anlatıp herkesi tekrar tekrar bogmak istemem ama bu illetten kurtulmak istiyorum... Şuan bekarım... 5 yıllık birlikteligim var ve 1 seneye kalmaz nişandı evlilikti seneye kadar ilerlicez nasipse.. evliliğimde bu sorundan kurtulmuş olarak hayatıma devam etmek istiyorum... o yüzden egzersiz sordum... parmak egzersizinde birinci parmakta sıkıntım yok ama nasıl yapılacak die bilgiye ihtiyacım vardı... karamsar sağolsun özelden detaylıca yazmış :)

özelden yazdım canım gelmedimi

arkadasım geldi mesajın ama benim cevap verme hakkım yok suanda o yüzden yazamadım bir kaç sorum var ama burdanda utanıyorum yazmaya :) özelim açılsın cevaplıcam mesajını...

bende 1 parmakta hiçç sıkıntı yoktu ama 2 de takılıyordumm o zaman bırakıyordummm... aparattan sonra 2 çok rahat olduuu aparat kalınlaştıkça 3 parmak bile kolay olmuştuu parmakla yapamamıştım öncesindeeeee oradaki kası hissedince gitmiyor gibi geiyorduu aparat işimi çokk kolaylaştırdıı benim..

İnşş hep beraber yenerizz... ben şimdi ameliyat oldum bogazımdan oda sıkıntı oluşturdu geçsin başlıcam... bide kegel egzersizi diyosunuz ya ben onda kasımı değil kalçamı sıkıyorum die karamsarlıga düşüyorummm tuvalette kası buluyorum içeri geliyorum olmuyo :)

şeyyy o aparatın ismini rica edebilir miyim :) bu arada masal Allah bana bebiş sahibi olmayı nasip ederde kızım olursa ismini koymayı düşünüyorum :)

vucudunu dinle oraya odaklan ozaman kalçayımı yoksa vajiyimi kastığını anlarsın çok belirgin oluyor zaten kendini dinleyince canım önemli olan onu tanımak.

tamam canım ama utanma burda hepimiz aynıyız.burdanda sorabilirsin.özelde sadece ben cvplarım ama burda diğer arkadaşlarda cvplar.tabi yinede sen bilirsin ben herzaman cvplarım.inş uzun olup kafanı karıştırmamışımdır.bildiğim herşeyi yazayım derken bazen karışıyoda

anladım canım yarın kendimi dinliyorum o halde cok teşekkür Bu arada kızlar kusura bakmayın ben bu duruma sinirlenince sizde sohbete dalınca bıraz sıtem eder gıbı yazdım ama kimse cevap vermeyince sanki hiç çözülmicekmiş gibi geldi ondan hemen yazdım size... konuşmalarınız için cok teşekkür ederim.... egzersizlere baslayınca yazarım sizlere:)

canım aynı dert bende de var .bizimde ilişki felan olmayınca eşimle aram açıldı benim eşimde yanasmıyor napacaksak böyle

ayın 14 ünde yaptım bir şey cıkmadı....bakalım hayırlısı...

hooper hayırdırrrrr.. bende 2 martı bekliyorummm inş birşeyler olur.... bende merak ediyorum kaç gün sonra testlerde çıkıyorrr....

dün olmam gerekiyordu eee bugünde bitiyor...ama göğüslerim şiş hafif acıyorlar kasıklarım ağrıyor...arada cok hafif mide bulantısı ama umutlanmıyorum çünkü streste yapıyorum ve bedenimin bana oynadığı bir yanıltmacada olabilir....yinede umutsuz değilim bu ay olmazsa önümüzdeki aya bakacaz:)))

Ben direk orta parmagımı aldım canım içime ama üstte duvar var sanki cıkamadım yukarı sola kaydım canım yandı asaga inmeyi denemedim ama bide baya kasıldım cıkardım bende parmagımı küçücük geldi orası elime.. o yüzden korktum bir anda :) pamuktan öteye geçebildim die sevinirken ilerleyemedim ona üzüldüm... ama yine baslıcammm egzersizlere... önce kegeli ögrenicem sonra bunu... inşallah atlatırım cok saol :)

olur öyle şeyler bizler koca bi aileyiz öyle darılmaca kırılmaca olmaz yeni gelenlerde buradakileri tanıdıkça anlıyacaklar send eöyle yenisin daha ilerde seninde yardımın dokunacağı insanlar olur merak etme hadi kolay gelsin

Allah gönlüne göre versin canım vajiyi yendin şimdide bebiş zamanı inş. tez zamanda hayırlı ve sağlıklı şekilde olur senin ve diğer tüm isteyen arkadaşların

Allah gönlüne göre versin canım vajiyi yendin şimdide bebiş zamanı inş. tez zamanda hayırlı ve sağlıklı şekilde olur senin ve diğer tüm isteyen arkadaşların[/QUOTE]

teşekkür ederim inşallah isteyen herkese bana,size herkese nasip etsin Allah....sorun bitmiyorki ilişki yaşayamıyorduk onu aştık şimdi de hamile kalırmııyım diye düşünüyoruz bu kadınlara bir rahat yok:)))))

şeyyy o aparatın ismini rica edebilir miyim :) bu arada masal Allah bana bebiş sahibi olmayı nasip ederde kızım olursa ismini koymayı düşünüyorum :)
:34.
aparatın bir ismi yokkkk kendimiz yarıyoruz kulak çöplerini birleştirip yapan da var beyaz bakkal mumunu kullananda var.. mumu ilk olarak streçle sarıp prezervatif geçiriyoruz sonra jel sürüp egz yapıyorsun.. onu yapmışsan mumun etrafına peçete sarıp tekrar streçle srıp kalınlaştırıyoruz oldukça kalınlaştırıyoruz bu şekilde... çevresini ölç ben 5 cm başladımm enson 13 14 cm le yendimmmmm, tabi bu iş için satılan aparatlarda var galiba boy boyy ama almak benim için zordu utandım alamadımm zaten jel bile alırken neler çekmiştik eşimleeeeee.... .

önce dar gibi gelir ama parmağını orda beklet biraz alışınca bi bakıyosun içerisi bomboş.yukarı değil popoya doğru olacak haberlerini bekliyoruz

Allah gönlüne göre versin canım vajiyi yendin şimdide bebiş zamanı inş. tez zamanda hayırlı ve sağlıklı şekilde olur senin ve diğer tüm isteyen arkadaşların

teşekkür ederim inşallah isteyen herkese bana,size herkese nasip etsin Allah....sorun bitmiyorki ilişki yaşayamıyorduk onu aştık şimdi de hamile kalırmııyım diye düşünüyoruz bu kadınlara bir rahat yok:)))))[/QUOTE]

takmayacağım diyorumm ama dört gözle martı bekliyor buluyorum kendimiiii...... inşş tez zamanda kalırız hamileeee

önce dar gibi gelir ama parmağını orda beklet biraz alışınca bi bakıyosun içerisi bomboş.yukarı değil popoya doğru olacak haberlerini bekliyoruz

Tamamdırrrr su enfeksıyonlarımdan kurtulayımm hemen baslayıp yazıcam :)) bir bakmışssınız yenmısımm... Yenersem size ne dua etcem varyaaa mumu da yenı duydum gerçekten kimse anlamaz aslında ama o gozumu korkuttu ben direk kendi parmaklarımı kullanayım :) cok sağolunnn kızlarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…