Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

takmayacağım diyorumm ama dört gözle martı bekliyor buluyorum kendimiiii...... inşş tez zamanda kalırız hamileeee [/QUOTE]

aslında stres yapmamak gerekiryormuş cevremdeki coğu insan bunu söylüyor...stres bile hamile kalmayı zorlaştırıyormuş ama dediğin gibi elde değil...kafa kurcalıyor...

Hoşgeldin masal..parmak egzerszinde başta ben de aynı sorunu yaşadım ama parmağını takıldığın yerde bekletip dairesel hareketler yapınca kapılar açılıyor:) sonra geniş bi oda var. Mumla denersen aslında sandığın kadar korkunç değil hatta bence daha hızlı ilerleme kaydedebilirsin onunla. Ben de şu an mum egzersizindeyim yarın kalınlaştırmaya başlıcam. Bol şans hepimize Allah yardım etsin..

takmayacağım diyorumm ama dört gözle martı bekliyor buluyorum kendimiiii...... inşş tez zamanda kalırız hamileeee [/QUOTE]

yendiğim ilk ay çok ümitlenmiştim olacak die ama şimdi düşünmüyorum hiç olacağı varsa olur diyorum.ilk ay her ilişkiden sonra bacağımın altına yastık koyuyorum falan yapmıyorum artık öle.ya ama dün bi arkadaşta bi ot söledi çocuk isteyenler içince oluyomuş die.bi yandanda kullansammı diyorum.aktarlarda satılıyomuş öle.çok inanmıyorum ama bi umut işte

hadi gözün aydın canım kaptın tek tası sıra bizde o zaman

takmayacağım diyorumm ama dört gözle martı bekliyor buluyorum kendimiiii...... inşş tez zamanda kalırız hamileeee

yendiğim ilk ay çok ümitlenmiştim olacak die ama şimdi düşünmüyorum hiç olacağı varsa olur diyorum.ilk ay her ilişkiden sonra bacağımın altına yastık koyuyorum falan yapmıyorum artık öle.ya ama dün bi arkadaşta bi ot söledi çocuk isteyenler içince oluyomuş die.bi yandanda kullansammı diyorum.aktarlarda satılıyomuş öle.çok inanmıyorum ama bi umut işte[/QUOTE]

neyse kısmettt bunuda aşarız inşşş MEVLAMM dert verip derman artamaz inş...... sorunun birini aştıkkkk.... ilk ay galiba aynı geçiyor şuan bende her ilişki sonrası yarım saat yastık koyup bekliyorummmm yaaaaaaaaaaa çok istiyorummm artıkkkk akışa bırakmalıyızzzzzzzzzzzz ama 3,5 yılll zaten beklemişken zor geliyor beklemekkk...bakalımmmmm...........

Vajililerin konustugu bi topik vardı ya bulamıyorum kızlar link atarmısınız :26::26::26::26::26:

hani burda tsnısıp sorunu çözüp görüştükleri yer. sorularımı soramıyorum cünküüü

bırakmak çok zor burayı ama erken kalmak zor oluyor ben kaçtımm kendinize iyi bakınnn.....
MASALLL küsmece darılmaca yokkk egz devammm utanmadan sor buaradki herkes aynı sorunla yüz yüze elimizden geleni yaparız...
yarın yine dört gözle güzel haberlerrr için gireceğimm inş aranızdan kurtulanlarınız olurrrrrr....
yendim......... yeneriniz.......... yeneceklerrr... bu beynimizin oynadığı bir oyun yalnız değiliz hep birlikte bitecek bu sorunlar MEVLAMIN İZNİYLE yeterki moraliniz iyi olsunnnnn ....
hepinize tekrar iyi geceerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. 16: 16: 16: 16: 16: 16: 16: 16: 16: 16: 16: 16: 16: 16:

iyi akşamlar kızlar...dualarım sizinle inşallah en kısa sürede,hatta bu gece bu sorunu atlatırsınız ve yenersiniz vajiyi.egzersizlere devam,durmayın,eşinizle birlikte yapın.ben aparat kullanmadan sadece parmak egzersiziyle yendim,sizde yapacaksınız,inanın...

neyse kısmettt bunuda aşarız inşşş MEVLAMM dert verip derman artamaz inş...... sorunun birini aştıkkkk.... ilk ay galiba aynı geçiyor şuan bende her ilişki sonrası yarım saat yastık koyup bekliyorummmm yaaaaaaaaaaa çok istiyorummm artıkkkk akışa bırakmalıyızzzzzzzzzzzz ama 3,5 yılll zaten beklemişken zor geliyor beklemekkk...bakalımmmmm...........[/QUOTE]

bende aynısını yapıyorum yastık koyuyorum belimin altına ve 25 30 dakika kalkmıyorum:))))

Vajililerin konustugu bi topik vardı ya bulamıyorum kızlar link atarmısınız :26::26::26::26::26:

hani burda tsnısıp sorunu çözüp görüştükleri yer. sorularımı soramıyorum cünküüü

senin istediğin bu sanırım http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/590088-vajinismus-topiginde-tanisip-kaynasanlarin-topigi

arkadaşlar ben aslında bu siteye sırf bu vajinismus belası yüzünden üye olmuştum tam 10 ay önce

bikaç yazdım burda. hatta arkadaşlar sen vajinismus değil p...ismus olmuşsun filan demişlerdi :) sonradan uğramadım bile kaçtım sorunumdan.

ben herhalde buradaki en ağır vakayım. ne yapıcam hiç bilmiyorum.

şöyle anlatıyım. ben 10 aylık evliyim ama henüz eşimin p..sine dokunamıyorum bile bakamıyorum bile.

5 ay önce bu konuda uzman , makaleleri filan olan bir doktora gittim. eğer dediklerimi yaparsan 10 haftada çözeriz dedi.

ilk ödev bi aynayla vajinana yarım saat bak ve dokun dedi. ama ben bunu bile yapamadım ve birdaha gitmedim

eşimle de kanka olduk resmen. çoğu zaman yanaşmıyor bile bana. arada bi coşuyo sadece. arada bi kızıyo filan. Ama Allahtan anlayışlı biri çok şükür.

hani siz burda egzersizlerden filan bahsediyosunuz ya hani yapıyosunuz ya . ben onları düşünemiyorum bile. aklımdan geçirince bile heryerim kasılıyo.

biraz uzun oldu kusura bakmayın.ev şuan jellerle, kas gevşeticilerle, bitkisel psikoloji haplarıyla dolu. ama öylece duruyolar ama ben napcam ya

nolur bana yardım edin. çok çok yavaştan başlamam lazım. yani bilmiyorum. içim bi tuhaf oluyo.

nerden başlıyım ne yapıyım ?

Son düzenleme:

ben yardım etmek isterdim ama bikaç dk sonra çıkmam lazım yarım kalır sonra.arkadaşlar eminim yardımcı olur.
ama şunu bil kaçmak çözüm değil nereye kadar kaçacaksın eşin için değil kendin için yapmalısın.senin bizden ne farkın var bende senin gibiydim bende düşünemiyodum bile bunun için bir buçuk yılım gitti boşuna.adet olduğum eşimin üstelemediği hergünü kar sayardım.sende yapabilirsin açıkcası kimse gelip senin yerine yapmayacak herşey sende bitiyo.bak sen parmaktan önce kulak çöpüyle başla hemen.olmayınca moral bozukluğu yok bi şekilde olacak yeterki kararlı ol ve pes etmezamanım yok dedim yine tutamadım kendimiinş yardımcı olabilmişimdir.ayrıntılı olarak arkadaşlar yazar

cnm aynı durumdayız seninle hemen hemen bende hiçbir şekilde yenemedim dediğin gibi yapmayı düşünemiyorum bile int. araştırırken murat ulusoyu buldum eğer ki maddi durum açısından sıkıntınız yoksa ona git derim benimde randevum 13 martta hayırsıyla yenicem inşallah..bu forumda konusu var doktorun yenen arkadaşlar çok bi oku istersen...

ya ben de özel msj atabilmek istyurm bi türlü dolmadı şu mesaj hakkım kızlar ya bu sadece parmakla yendim falan yazanları gördükçe acaip gaza geliyor insan o yüzden yakın zamanda yenen arkadaşlar desteklerinizi bekliyoruz :) şu regl bitsin inş başlıcam allahım yardım et bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…