- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.621
sen nasılsın görüşemiyoruz hiç
msn de iptal olmuş artık
Ben direk orta parmagımı aldım canım içime ama üstte duvar var sanki cıkamadım yukarı sola kaydım canım yandı asaga inmeyi denemedim ama bide baya kasıldım cıkardım bende parmagımıküçücük geldi orası elime.. o yüzden korktum bir anda :) pamuktan öteye geçebildim die sevinirken ilerleyemedim ona üzüldüm... ama yine baslıcammm egzersizlere... önce kegeli ögrenicem sonra bunu... inşallah atlatırım cok saol :)
teşekkür ederim inşallah isteyen herkese bana,size herkese nasip etsin Allah....sorun bitmiyorki ilişki yaşayamıyorduk onu aştık şimdi de hamile kalırmııyım diye düşünüyoruz bu kadınlara bir rahat yok:)))))
hafta sonu bu iş için idealll tabiiii bol gelinli olur inşallah bu hafta sonu...
gökçe şu listeyi mi yenileyip yayınlasak acaba işe yarar mıııı kiii .....
vallla çözmeleri lazımmm evlilik için önemliymiş şimdi daha iyi anlıyorum eşimle neredeyse 10 yıldır birlikteydik süerkli tek taş al diye kafasının etini yerdim almadıııı... 3,5yıl evlilik hala alamdıııı amaaaaaaa o işi yaptık bakışları değişti tavırları değişti akşamları benden çok o gözlerrr oduuuu veeeee dün bir süpriz yapıp tek taşıda aldııııı.........
takmayacağım diyorumm ama dört gözle martı bekliyor buluyorum kendimiiii...... inşş tez zamanda kalırız hamileeee
hadi gözün aydın canım kaptın tek tası sıra bizde o zaman
Vajililerin konustugu bi topik vardı ya bulamıyorum kızlar link atarmısınız :26::26::26::26::26:
hani burda tsnısıp sorunu çözüp görüştükleri yer. sorularımı soramıyorum cünküüü
yendiğim ilk ay çok ümitlenmiştim olacak die ama şimdi düşünmüyorum hiç olacağı varsa olur diyorum.ilk ay her ilişkiden sonra bacağımın altına yastık koyuyorum falan yapmıyorum artık öle.ya ama dün bi arkadaşta bi ot söledi çocuk isteyenler içince oluyomuş die.bi yandanda kullansammı diyorum.aktarlarda satılıyomuş öle.çok inanmıyorum ama bi umut işte
Vajililerin konustugu bi topik vardı ya bulamıyorum kızlar link atarmısınız :26::26::26::26::26:
hani burda tsnısıp sorunu çözüp görüştükleri yer. sorularımı soramıyorum cünküüü
iyi akşamlar kızlar...dualarım sizinle inşallah en kısa sürede,hatta bu gece bu sorunu atlatırsınız ve yenersiniz vajiyi.egzersizlere devam,durmayın,eşinizle birlikte yapın.ben aparat kullanmadan sadece parmak egzersiziyle yendim,sizde yapacaksınız,inanın...
arkadaşlar ben aslında bu siteye sırf bu vajinismus belası yüzünden üye olmuştum tam 10 ay önce
bikaç yazdım burda. hatta arkadaşlar sen vajinismus değil p...ismus olmuşsun filan demişlerdi :) sonradan uğramadım bile kaçtım sorunumdan.
ben herhalde buradaki en ağır vakayım. ne yapıcam hiç bilmiyorum.
şöyle anlatıyım. ben 10 aylık evliyim ama henüz eşimin p..sine dokunamıyorum bile bakamıyorum bile.
5 ay önce bu konuda uzman , makaleleri filan olan bir doktora gittim. eğer dediklerimi yaparsan 10 haftada çözeriz dedi.
ilk ödev bi aynayla vajinana yarım saat bak ve dokun dedi. ama ben bunu bile yapamadım ve birdaha gitmedim
eşimle de kanka olduk resmen. çoğu zaman yanaşmıyor bile bana. arada bi coşuyo sadece. arada bi kızıyo filan. Ama Allahtan anlayışlı biri çok şükür.
hani siz burda egzersizlerden filan bahsediyosunuz ya hani yapıyosunuz ya . ben onları düşünemiyorum bile. aklımdan geçirince bile heryerim kasılıyo.
biraz uzun oldu kusura bakmayın.ev şuan jellerle, kas gevşeticilerle, bitkisel psikoloji haplarıyla dolu. ama öylece duruyolarama ben napcam ya
nolur bana yardım edin. çok çok yavaştan başlamam lazım. yani bilmiyorum. içim bi tuhaf oluyo.
nerden başlıyım ne yapıyım ?
arkadaşlar ben aslında bu siteye sırf bu vajinismus belası yüzünden üye olmuştum tam 10 ay önce
bikaç yazdım burda. hatta arkadaşlar sen vajinismus değil p...ismus olmuşsun filan demişlerdi :) sonradan uğramadım bile kaçtım sorunumdan.
ben herhalde buradaki en ağır vakayım. ne yapıcam hiç bilmiyorum.
şöyle anlatıyım. ben 10 aylık evliyim ama henüz eşimin p..sine dokunamıyorum bile bakamıyorum bile.
5 ay önce bu konuda uzman , makaleleri filan olan bir doktora gittim. eğer dediklerimi yaparsan 10 haftada çözeriz dedi.
ilk ödev bi aynayla vajinana yarım saat bak ve dokun dedi. ama ben bunu bile yapamadım ve birdaha gitmedim
eşimle de kanka olduk resmen. çoğu zaman yanaşmıyor bile bana. arada bi coşuyo sadece. arada bi kızıyo filan. Ama Allahtan anlayışlı biri çok şükür.
hani siz burda egzersizlerden filan bahsediyosunuz ya hani yapıyosunuz ya . ben onları düşünemiyorum bile. aklımdan geçirince bile heryerim kasılıyo.
biraz uzun oldu kusura bakmayın.ev şuan jellerle, kas gevşeticilerle, bitkisel psikoloji haplarıyla dolu. ama öylece duruyolarama ben napcam ya
nolur bana yardım edin. çok çok yavaştan başlamam lazım. yani bilmiyorum. içim bi tuhaf oluyo.
nerden başlıyım ne yapıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?