Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inan senden hiçbir farkım yoktu benim de iki hafta öncesine kadar. şuan seni çok i anlıyorum, ama düşünsene kendini bu kadar üzmene, hergün canını sıkıp psikolojini bozmaya değermi. lütfen bunları düşün ve hemen başla egzersizlere. çok faydası var egzersizlerin, düşünsene bu hastalığı yenmişsin ve kuşlar gibisin. hadi daha fazla bekleme ve hemen işe koyul, unutma başlamak bitirmenin yarısıdır. Allah yardımcın olsun...

canım ben 3 yıllık evliyim ve vajinismus oldugum halde bir tanede kızım var hep bu güne kadar erteledim,eşimle sürekli bu konu yüzünden tartışıyoruz doktora bile gittim ama bir faydasını göremedim hatta zararı oldu bana.kimseye de derdimi anlatamadım,en sonunda bu güzel siteyi bu güzel anlayışlı arkadasları buldum ve yazılarını okudum iyikide okumuşum birazda olsa cesaretlendim ve egzersizlere baslamaya karar verdim bende burda yeniyim ,kimse durup dururken bişeyleri başaramaz biz biraz azmetmeliyizki başaralım inşallah sende ,bende kurtuluruz bu vaji.den umudunu hiçbir zaman kaybetme ve en kısa zamanda sende basla ben inanıyorum ki başaracağız ... bak ne güzel dostlarımız oldu ne güzel birbirimizin dertlerine ortak oluyoruz hiç bir zaman erteleme canım biraz cesaretini topla ...bizde birgün başardık diye buraya yazalım olur mu güzel arkadasım benim..ve sitedeki diğer arkadaslarım İYİKİ VARSINIZ

Orta parmagimin hepsini soktum inanamıyorum yaa kocanin parmaginida deneyim dedim hatta jelledik falan ama korktum istemedim. Parmagimida gel git yapiyorum ama saniyelik bekletiyorum yarında bekletmeeye caliscam inşallah.

inan bana sadece parmak egzersiziyle yendim ve ben yendiysem bu hastalığı herkes yener. ilk üç gün tek parmak, sonra 1 hafta 2 parmak ve son olarak 3 parmak denediğimiz gün yendim ben bu hastalığı, eşimin de çok desteğini gördüm sağolsun. sizde egzersizleri beraber yapın ve beyninize hükmedin bu hastalık tamamen beyinde bitiyo. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda, güven kendine ve hemen başla lütfen...

canm bende yyenemedım ama su an son asamsındayım ben bende senın gbı dusunurdum o kucuk delige nasıl gırıcek ıkı parmakta tıkanıyordum ama sımdı bır erkek p..s kadr mumla calısıyorum cnm we sımdı bıle calısıcam pes etmek yk benım senın bız gbı olanların dıger kadınlardan farkı ne burası cok guzel bı yer canım cok yardım eden arkadslar war hepsı saolsun yapmaya basladıkca kendını kadınlıgnı tam hısdeceksın emın ol

lipalipa bence şöyle düşün erteleyim kaçayım sürekli bi bahane çıksın 2-3-5 derken belki 10 yıl bile geçer peki sonuç ne olucak düşünmesi bile feci allah korusun bu kendiliğinden çözülen bişi deil malesef.eşler ne kadar anlayışlıda olsa bu evlilikte olmazsa olmaz biz çözmezsek kim çözücek.ben de geldim gittim 1 ay önce yazmştım buraya heralde ara verdim sonra yine burdayım değşen bişi olmadı sadece boşa geçen zaman aleyhime işledi.her gün eşimize bakıp üzüntü karamsarlık çaresizlik bu dugulardan arınıp üstümden o yükün kalktığını düşününce öyle bi mutluluk doluoki içime ki bunu yaşayınca düşünemiyorum nasıl olcamı bunları düşün canım sende, ben de ilk zaman kulak çöpü koyamıyodum sonra birden gitti hakketen sonra bi doktora muayene oldum bayandı rahattım sadece iteceği zaman kasıldım ama sözleriyle sakinleştim biraz ve parmk denedi çok rahat grdi hiç bişi hissetmedim inanki yani dolaştırdı yine dedimki şimdi içerdemi yani arkadaşların dediği doğru sanırım acı yok acıya koşullanma var çünkü kulak çöpünü iterken kasmaktan sızlamştı ama doktora güvendim parmak ona göre kalın olmasına rağmen hissetmedim bile işte böyle bende kaldığım yerden devam edicem hiçbirimiz farklı yaratılmadık normaliz hepimiz sadece ufak bir sorun edinmişiz kendimize inşallah çözücez inan buna

Burdayim tatlim nasilsin bakalim

Burdayim tatlim nasilsin bakalim

ıyım canım napıym kalıcı misafirim war tam 10 gun canım ya ama ben pes etmıcem sımdı bıle senle knustuktan sonra kalkıp calıscam ya nı uzerımde emegınız war bunu yok sayamam canım gıtımm yemek yaparken arada jel vıyagra aldım esımle yarın oburgun yapıcam ama ben egzersızımı hıc bırkmıcam canımnmm bı de mısafır olmasa::)

Kızlar o kadar bunaldım ki artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ne güzel kalınlaştırarak gidiyordum ama 11 cm takılıp kaldım kaç gündür, sanırım uzun süre bu seviyede kalıcam ilerleyemiyorum çok fazlada itemiyorum buradaki arkadaşlar sağolsun moral verdi az kalmış sona yaklaşmışsın diye ama nedense takılıyorum itiyorum gitmiyor popoya doğru yapıyoum ıkınıyorunyine gitmiyor acaba ultrason jeli yetersiz mi geliyor bol sürüyorum ama başka bir jel mi alsam popomu altına yastıkta koyuyorum ama bende hala korku var kan korkusu. Acaba biraz daha itersem kan gelirmi diye çok fazla itemiyorum bir an cesaret geliyor iteyim desem de bu sefer de azıcık giriyor bana tavsiyesi olan varmı, eşimle deniyeyim dedim p... değdiği gibi sıçradım aylardır egzersiz yapıyorum bu sıçramak neyinnesi anlamadım psikoloğa da gitmiştim ama faydası olmadı parmakla çalış dedi ben mumla çalışıyorum parmak yapamıyorum, neyse sizi de bunaltmak istemem Allah herkesin yardımcısı olsun bu aşamadan sonra Saygın Beye ya da başka bir kadın doğum uzmanına gitsem ona da gerek varmıdır ki sona yaklaştım gibi de geliyor çaresizim işte ne yapacağımı bilmiyorum...

Son düzenleme:

Tatlim bi enerji icecegiyle deneseydin ilactan ziyade ben ole halletmistim ilk denemeyi. Egzersizi sakin birakma ve anlattiklarimi unutma aklina bise takildigi andada mutlaka sor cnm

Yeteramabukadar cnm nasilsin nasil gidiyo

dedgım gbı canım 10 gun kalıcı mısafırım war ama ben pes etmıcem senle konustuktan sora bıle calıscam egzersizmi yemek arasnıda bıle gıtıım jel vıyagra aldım canım napım mısfırr dınleyemem bı an once olsun artık cok karlıym emegnızı yok sayama

Tatlim bi enerji icecegiyle deneseydin ilactan ziyade ben ole halletmistim ilk denemeyi. Egzersizi sakin birakma ve anlattiklarimi unutma aklina bise takildigi andada mutlaka sor cnm

sadece bugn jel aldım kadın lıtreyle satılıyo ben sana wersem nasıl kulanncan dedı sıwı vazelını pahalı jel aldım mecburen acabo o ucuz dıye wermemk ıcnı mı yaptı

Canim yeteramabukadar sana degildi:):):) arkadasin ismi yeteramabukadar pardon yanlis anlasildik:):)

Bilemedim ben sivi vazalin aldim ucuzdu tatlim

bılmıyorum canım ınan kalkcak halım yok ama sımdı kalkcam egzersıze sonra dus sonra yatna kadarrr satt kac olcak 7.30 kalkcam mısfıre kahwaltı felen yarın mısfrımı gomeye gelıcek uc eltım yanı 15 bızle 21 ahhh ahh ben napcam bılmıyo oluym ama gende yapıcam karlıym yorgunluktan gebersemde yapcam burcumun werdıgı bı ozelık heralde elmas olum asamsında bıle pes etmyen bı burcum yanı

iyi geceler kızlar. bu illeti yeneli 6 ay oldu. yaklaşık 2 aylık hamileyim. 15 ay bekledim bunu yenebilmek için ve hiç kolay olmamıştı. ama egzersiz sayesinde,burada rahatça konuşabildiğim sizler sayesinde şimdi başka şeyleri bekliyorum şaşkınlıkla. dilerim hepiniz bu illetten kurtulursunuz. ve hayırlı zamanlarda bebiş beklemeyi nasip etsin.

canlar ben karacr egzersıze hadı optumm ıyıy gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…