- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.641
canım ben 3 yıllık evliyim ve vajinismus oldugum halde bir tanede kızım var hep bu güne kadar erteledim,eşimle sürekli bu konu yüzünden tartışıyoruz doktora bile gittim ama bir faydasını göremedim hatta zararı oldu bana.kimseye de derdimi anlatamadım,en sonunda bu güzel siteyi bu güzel anlayışlı arkadasları buldum ve yazılarını okudum iyikide okumuşum birazda olsa cesaretlendim ve egzersizlere baslamaya karar verdim bende burda yeniyim ,kimse durup dururken bişeyleri başaramaz biz biraz azmetmeliyizki başaralım inşallah sende ,bende kurtuluruz bu vaji.den umudunu hiçbir zaman kaybetme ve en kısa zamanda sende basla ben inanıyorum ki başaracağız ... bak ne güzel dostlarımız oldu ne güzel birbirimizin dertlerine ortak oluyoruz hiç bir zaman erteleme canım biraz cesaretini topla ...bizde birgün başardık diye buraya yazalım olur mu güzel arkadasım benim..ve sitedeki diğer arkadaslarım İYİKİ VARSINIZarkadaşlar ben aslında bu siteye sırf bu vajinismus belası yüzünden üye olmuştum tam 10 ay önce
bikaç yazdım burda. hatta arkadaşlar sen vajinismus değil p...ismus olmuşsun filan demişlerdi :) sonradan uğramadım bile kaçtım sorunumdan.
ben herhalde buradaki en ağır vakayım. ne yapıcam hiç bilmiyorum.
şöyle anlatıyım. ben 10 aylık evliyim ama henüz eşimin p..sine dokunamıyorum bile bakamıyorum bile.
5 ay önce bu konuda uzman , makaleleri filan olan bir doktora gittim. eğer dediklerimi yaparsan 10 haftada çözeriz dedi.
ilk ödev bi aynayla vajinana yarım saat bak ve dokun dedi. ama ben bunu bile yapamadım ve birdaha gitmedim
eşimle de kanka olduk resmen. çoğu zaman yanaşmıyor bile bana. arada bi coşuyo sadece. arada bi kızıyo filan. Ama Allahtan anlayışlı biri çok şükür.
hani siz burda egzersizlerden filan bahsediyosunuz ya hani yapıyosunuz ya . ben onları düşünemiyorum bile. aklımdan geçirince bile heryerim kasılıyo.
biraz uzun oldu kusura bakmayın.ev şuan jellerle, kas gevşeticilerle, bitkisel psikoloji haplarıyla dolu. ama öylece duruyolarama ben napcam ya
nolur bana yardım edin. çok çok yavaştan başlamam lazım. yani bilmiyorum. içim bi tuhaf oluyo.
nerden başlıyım ne yapıyım ?
ya ben de özel msj atabilmek istyurm bi türlü dolmadı şu mesaj hakkım kızlar ya bu sadece parmakla yendim falan yazanları gördükçe acaip gaza geliyor insan o yüzden yakın zamanda yenen arkadaşlar desteklerinizi bekliyoruz :) şu regl bitsin inş başlıcam allahım yardım et bizlere
canım ben 3 yıllık evliyim ve vajinismus oldugum halde bir tanede kızım var hep bu güne kadar erteledim,eşimle sürekli bu konu yüzünden tartışıyoruz doktora bile gittim ama bir faydasını göremedim hatta zararı oldu bana.kimseye de derdimi anlatamadım,en sonunda bu güzel siteyi bu güzel anlayışlı arkadasları buldum ve yazılarını okudum iyikide okumuşum birazda olsa cesaretlendim ve egzersizlere baslamaya karar verdim bende burda yeniyim ,kimse durup dururken bişeyleri başaramaz biz biraz azmetmeliyizki başaralım inşallah sende ,bende kurtuluruz bu vaji.den umudunu hiçbir zaman kaybetme ve en kısa zamanda sende basla ben inanıyorum ki başaracağız ... bak ne güzel dostlarımız oldu ne güzel birbirimizin dertlerine ortak oluyoruz hiç bir zaman erteleme canım biraz cesaretini topla ...bizde birgün başardık diye buraya yazalım olur mu güzel arkadasım benim..ve sitedeki diğer arkadaslarım İYİKİ VARSINIZ
canm bende yyenemedım ama su an son asamsındayım ben bende senın gbı dusunurdum o kucuk delige nasıl gırıcek ıkı parmakta tıkanıyordum ama sımdı bır erkek p..s kadr mumla calısıyorum cnm we sımdı bıle calısıcam pes etmek yk benım senın bız gbı olanların dıger kadınlardan farkı ne burası cok guzel bı yer canım cok yardım eden arkadslar war hepsı saolsun yapmaya basladıkca kendını kadınlıgnı tam hısdeceksın emın ol
Burdayim tatlim nasilsin bakalim
inan bana sadece parmak egzersiziyle yendim ve ben yendiysem bu hastalığı herkes yener. ilk üç gün tek parmak, sonra 1 hafta 2 parmak ve son olarak 3 parmak denediğimiz gün yendim ben bu hastalığı, eşimin de çok desteğini gördüm sağolsun. sizde egzersizleri beraber yapın ve beyninize hükmedin bu hastalık tamamen beyinde bitiyo. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda, güven kendine ve hemen başla lütfen...
ıyım canım napıym kalıcı misafirim war tam 10 gun canım ya ama ben pes etmıcem sımdı bıle senle knustuktan sonra kalkıp calıscam ya nı uzerımde emegınız war bunu yok sayamam canım gıtımm yemek yaparken arada jel vıyagra aldım esımle yarın oburgun yapıcam ama ben egzersızımı hıc bırkmıcam canımnmm bı de mısafır olmasa::)
Yeteramabukadar cnm nasilsin nasil gidiyo
Tatlim bi enerji icecegiyle deneseydin ilactan ziyade ben ole halletmistim ilk denemeyi. Egzersizi sakin birakma ve anlattiklarimi unutma aklina bise takildigi andada mutlaka sor cnm
dedgım gbı canım 10 gun kalıcı mısafırım war ama ben pes etmıcem senle konustuktan sora bıle calıscam egzersizmi yemek arasnıda bıle gıtıım jel vıyagra aldım canım napım mısfırr dınleyemem bı an once olsun artık cok karlıym emegnızı yok sayama
Canim yeteramabukadar sana degildi:):):) arkadasin ismi yeteramabukadar pardon yanlis anlasildik:):)
sadece bugn jel aldım kadın lıtreyle satılıyo ben sana wersem nasıl kulanncan dedı sıwı vazelını pahalı jel aldım mecburen acabo o ucuz dıye wermemk ıcnı mı yaptı
Bilemedim ben sivi vazalin aldim ucuzdu tatlim
iyi geceler kızlar. bu illeti yeneli 6 ay oldu. yaklaşık 2 aylık hamileyim. 15 ay bekledim bunu yenebilmek için ve hiç kolay olmamıştı. ama egzersiz sayesinde,burada rahatça konuşabildiğim sizler sayesinde şimdi başka şeyleri bekliyorum şaşkınlıkla. dilerim hepiniz bu illetten kurtulursunuz. ve hayırlı zamanlarda bebiş beklemeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?