- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.661
iyi geceler kızlar. bu illeti yeneli 6 ay oldu. yaklaşık 2 aylık hamileyim. 15 ay bekledim bunu yenebilmek için ve hiç kolay olmamıştı. ama egzersiz sayesinde,burada rahatça konuşabildiğim sizler sayesinde şimdi başka şeyleri bekliyorum şaşkınlıkla. dilerim hepiniz bu illetten kurtulursunuz. ve hayırlı zamanlarda bebiş beklemeyi nasip etsin.
ıyım canım napıym kalıcı misafirim war tam 10 gun canım ya ama ben pes etmıcem sımdı bıle senle knustuktan sonra kalkıp calıscam ya nı uzerımde emegınız war bunu yok sayamam canım gıtımm yemek yaparken arada jel vıyagra aldım esımle yarın oburgun yapıcam ama ben egzersızımı hıc bırkmıcam canımnmm bı de mısafır olmasa::)
Herkese merhaba. Ben de 7 yıllık evliyim ve ümidimi tamamen kestiğim anda bu siteyle tanıştım. Yazılanları görünce umutlanmaya başladım. Bana bu hastalığı yenen bayanlardan yardım istiyorum. Siteye yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Herkese merhaba. Ben de 7 yıllık evliyim ve ümidimi tamamen kestiğim anda bu siteyle tanıştım. Yazılanları görünce umutlanmaya başladım. Bana bu hastalığı yenen bayanlardan yardım istiyorum. Siteye yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Merhaba bahar hoşgeldin aramızaEğer burayı bulduysan emin ol doğru adrestesin ben ve diğer yenen kızlar sana seve seve yardım ederiz, ilk geldiğimizde bizlerde senin gibiydik o yüzden endişelenme yenebileceğine inan en başta herkes gibi bunu sende başarabilirsin. Hangi aşamadasın 7 yıldır hiç birleşme olmadı mı ?
Evlendikten 1 ay sonra zoraki bir şekilde ( Artık olacaksa olsun diyerekten) bir birleşme oldu ve sanırım ben onun etkisinde çok kaldım. Daha sonraki denemelerimizde yaklaştıramadım bile eşimi. Hep bir acı hissi vardı. Ve sürekli iteliyordum eşimi. Ben de artık bu duruma psikolojik olarak dayanamadım ve denemeleri falan bıraktım. Sanırım ne durumda olduğumu anlayabiliyorsunuz. Dün parmak egzersizleriniz okudum ve denemeye karar verdim. İşaret parmağımla denedim ve bir sorun olmadı. Artık egzersizleri bitirip eşimle öyle denemek istiyorum ve ona da sürpriz yapmak istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim
Anlıyorum sen. Öncelikle yapabileceğine inanman lazım , herkes yapıyor sen neden yapamayacaksınkitamam ilk adımı atmışsın ,inşallah kısa sürede yenersin canım sende. işaret parmağının tamamını aldıysan ve rahat hissediyorsan kendini 2 parmağını dene bakalım nasıl olacak, sonra her aşamayı gelip burda yaz sorun yaşarsan yapamazsan ona göre yardımcı olalım sana
Dün akşam iki parmağımı denedim fakat olmadı. Sanki çok darda girmeyecekmiş gibiydi.
nefes egzersizi yapıyormusun bu sırada , kendini kastığın için sana girmeyecek gibi geliyor , nefes egzersizi yap rahatla sonra tekrar dene sende girdiğini göreceksin rahatlıkla. Nefesi burundan alıp ağızdan veriyorsun ,bu seni baya rahatlatır
nefes egzersizi ile çalışmamıştım. Daha çok nefesimi tutarak yaptım. Bir de sormak istediğim birşey var. Egzersizleri yaparken herhangi bir krem veya jel kullanmama gerek var mı? Belli bir zamandan sonra tahriş veya acıma olur mu ?
Bu arada şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için
Nefes egzersizi ile çalışmamıştım. Daha çok nefesimi tutarak yaptım. Bir de sormak istediğim birşey var. Egzersizleri yaparken herhangi bir krem veya jel kullanmama gerek var mı? Belli bir zamandan sonra tahriş veya acıma olur mu ?
Bu arada şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için
jel kullanırsan tabiki daha rahat yaparsın bu egzersizleri, bir eczaneden alabilirsin çok çeşitli var , zaman zaman jel kullansanda vajina tahriş olabiliyor çok zorlamayla alakalı öyle birşey olursa bir kaç gün ara verir sonra denersin tekrar
Sizden ricam bir jel adı verir misiniz? Eczacıya derdimizi anlatmayalım bir de :)
Kızlar işaret pamrağımıda aldım tamamen içime çok mutluyum yaa.inanamıyorum hemen girdi ilk.o girişteki kısımı geçemek zor değilmiş yaa gerçekten midem bulandı ama ıkındım öksürdüm öksürdükçe ıkındıkça açılıyor.orayı geçince zaten parmağın kayıyo resmen inanamadım yaa.aparatla hiç sokamamıştım bile.şimdi işaretle tekrar çalışıp aparata geçicem.bikere yaptım şimdi yapamam diye korku var içimde yaparım diem tekrardan...
Cok sevinfim cnm bir kere orayi gecince ve icerde aci olmadigini gorunce gerisi gelio zaten. Hadi bakalim ben bur kere tamamini alanlara sona yaklastin derim cunku en buyuk kismi atlattin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?