- 22 Ağustos 2007
- 266
- 109
- 648
- 45
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.861
bak cnm 10 cm almışşın ne kadar güzell onuda yaparsın cesaretini topla üstte sen durduğunda daha cabuk yenersin eşine sırtını dönük şekilde otur iyice ıkın kayıp gidio korkmaa..
Offf deniyorum her pozisyonda cesaret edip olmuyor gerisi bide ben cok uzun suredir evliyim esimde artik sabirda kalmsdi acil sonuca ulasmamiz gerekli artik...
kızlaar günaydın herkese :)
cecemim nasıl sevindim anlatamam canım, çok geçmiş olsun, ilk tecrübeyi yenmeden atlattın yenince daha kolay olcak herşey :)) ben de korka korka gitmiştim hatta vajinal muayene de yapalım dedi önce çekindim ama hopefor gelmişken yaptır bu bi gün olacak korkulardan kaçtıkça daha kötü oluyor herşey, üstüne git dedim ve korktuğum gibi olmadı :)))
çok şükür temiz çıkmış artık gönül rahatlığıyla egzersizlerine devam edebilirsin :))bundan sonra ertelemek yokvalla çok bekledik seni cecem artık ver şu güzel haberi bize tatlım
yaaa bak sende bizler gibi yaşamışın ilk muayeneni hadi bakalım çok çok geçmiş ola cecemcim.... gördüğün gibi korkunç değilmiş :) hadi çok sevindim söktürücü ile halledilecek bişey olmasına da... iyi bak kendineee
cnm bnde cok korkuyordum sen gibi ama bak bi dene esine arkanı döndüğünde hem daha bi rahar oluyosun ve penis yönü arkaya doğru olduğu için daha kolay giriyo dediğim gibi iyice ıkın nefes alıp vererek kendini rahatlat yavas yavas otur bi kerede değil eger hemen oturmak alıştırmak iştiyorsan bi kaç kez basını hafif sokup cıkar sonra otur ..
Tamam canim sagol 14 yillik evliyim dr gittik herseyi denedik ama olmadi bi turlu bende egzersizlere agirlik vereyim dedim bu aralar ertelemekten bunca yilimiz heba oldu... azimliyim bu sefer insaklah olucak olnali
ay çok teşekkür ederimmm inşallahh bu arada bi güzel haberim daha varrr söktürücüyü bugün kullanıcaktım gerek kalmadııı regl oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmay ne güzel nasıl mutluyum anlatamam ya dün öyle bi rahatladımki sanırım ilacada falan gerek kalmadı çok şükür çokkkkk ay ilk defa hasta olmayı sevdimmm
evett cnm erteleme bn de 4 ay cektim kendime değil eşime üzülüyordum mutsuz olduğunu görüyordum ama şimdi cok mutlu onu mutlu etmeyi düşün egzersizi asla bırakma birde ilişki öncesi egzersiz yap 5 dk falan ondan sonra penis denemesine gec öyle öyle alıştır penise kendini olur mu cnmm..
Tamam canim sagol 14 yillik evliyim dr gittik herseyi denedik ama olmadi bi turlu bende egzersizlere agirlik vereyim dedim bu aralar ertelemekten bunca yilimiz heba oldu... azimliyim bu sefer insaklah olucak olnali
Gercektende cok uzgyn ve mutsuz Allaha sukur baska sorynumuz yok o yuzde bu zamana kadar ite kaka geldik ama onu mutsuz gormek beni cok uzuyor artik dediklerini aynen uygulicam kismetse insallah bizde mutlu oluruz sonunda olmazsada severkeb birbirimizi evliligimizin biticek olmasi daha cok kahrediyor bizi zrn ama daha n kadar surer boyle onada yazik bunca zaman bekledi bir gun olur umudu ile(
hoşgeldin delikıss
14 yılı görünce bi şaşırdım ben 3 ayda kafayı yemek üzereydimminşallah bu topik sayesinde yenenlerden biri de sen olursun
egzersizleri disiplinle yapmaya devam edersen bi haftada yenersin, egzersiz sırasında kayganlaştırıcı jele ihtiyacın olcak.. su bazlı okey veya durex marka bi jel temin et.. sonra serçe parmakla başla egzersizlere...buraya da aşamalarını yaz yardımcı oluruz inşallah
inşallah yenicez cnm burada hep beraber bnm dediğim gibi bi uygula egzersizi kesin yap ilişki öncesi cok rahat oluyor öylee...
Hosbulduk canim tesekkur ederim ilginiz icin insanin motive edilmeye cok ihtiyaci var ozelliklede bu rahatsizlikta. Insallah olur bende burada paylasirim basaranlari okuyunca inan cok mutlu oluyorum . Ben parmak egz. Cok rahatim 8 - 9 cm cok rahat 10 cm yapabiluyorum ama cok zor tabii kolay olmuyor maalesef ... Okeyin jelini ve emla kullaniyorum emlayi kullabinca 19 cm daha rahat oluyor 8 cm emlasizda cok rahat git geldede super ama esli denemde cesaretim yok ustte her sekilde deniyoruz ama maalesef kasiyorum onu atlatamiyorum aparatta sikinti fazla yasamiyirum...
Insallah dile kolay 14 senemiz biticek haziran ayinda yasimizda geciyor bebek icinde gec olucak sonunda evliligimde bitmis olucak(
kızlar ben 3 parmaktan sonra penis denemesi yaptım.. iki kez falan farklı günlerde. yeteri kadar ıslanmış olmama rağmen olmadıyine o ilerlememe hissi.. parmakla denedik önce gayet iyi giriyo penise gelince olmuyoo çok üzülüyorum neden olmuyo yaa
bu hata bitireceğiz tmm mı canım ve diğer ki ay hamileyim haberleriylee geleceksin söz mü bak hepimiz aynı dertten kurtuluyoruz korkma kasma kendini 14 senen boşa gitmiş kendini motive et düşün cocuğum olacak die elele eşimle cocuğumla gezeceğiz gibisinden hayaller kur bunlar seni daha fazla motive ederrr bizde korktuk hep yapamayacagımı düşündüm ama bak kolayy üzerine git kaçmaa..
Bitsin bu hafta vebde cok umutluyum kendimden denemeleri ve egzersizleri artiricam kimetse her sey dedigin gibi olucak canim cok sagol iyi niyetin dusuncelerin icin ...
cecemmm artık hamile de olmadığına göre senden büyük bi performans bekliyoruzzzbende korkuyodum ama göğüslerim şişti baya, karnım da ağrıyo sanırım bende adet olucam .. hep psikolojikk hamile kaldım diye ne korkmuştumm tabi Allahtan gelene razı olcaktım ama planlı olsun istiyorum işte
iyim bacım sende durumlar nasıl?gökçe ablacımm nassınnnn ..=))
öncelikle hoş geldin bacım... okudum yazılarını dilerim ve inşallah burdaki paylaşımlarla kendini daha rahat hissedip yeneceksindir....Kuzlar bende uzun zanandir konuyu takip ediyorum 10 cm deneyip gitgel yapiyorum zorda olsa fakat esli denemede cesaret edip beceremeyorum
bacımmm evet parmak egzersizinden sonra eşin parmağına geçiyorlar genelde eğer o şekilde egzersize devam etmediyseniz deneyebilirsin... yoksa aparatla kaslarını daha iyi geliştirebilirsin..... ayrıca elbette bizlerinde olmadığı söylendiğimiz zamanalr oldu emin ol kendini en relax hissettiğin anda olucaktır pes etme dene ...kızlar ben 3 parmaktan sonra penis denemesi yaptım.. iki kez falan farklı günlerde. yeteri kadar ıslanmış olmama rağmen olmadıyine o ilerlememe hissi.. parmakla denedik önce gayet iyi giriyo penise gelince olmuyoo çok üzülüyorum neden olmuyo yaa
ay çok teşekkür ederimmm inşallahh bu arada bi güzel haberim daha varrr söktürücüyü bugün kullanıcaktım gerek kalmadııı regl oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmay ne güzel nasıl mutluyum anlatamam ya dün öyle bi rahatladımki sanırım ilacada falan gerek kalmadı çok şükür çokkkkk ay ilk defa hasta olmayı sevdimmm
hoşgeldin bacım.. benimde parmakla gelişmedi aparatla daha hızlı ilerlemiştim.... aynenn sen gibi olmuştu eşimle denemelerde olmadığı sıkıntılı analr yaşamıştımmm.... sen maşallak 3te 2 yi hallettiysen ben gelin sayarım seni... bacım....bende yeni uyelerdenim yaklasik iki yildir asamadim bu sorunu en sonunda siteden okuduklarimla parmak egzersizini denedim ve basaramadim daha sonra kulak copuyle denedim cok daha rahatti ondan sonra mum la denemeye basladim be cok hizli ilerledim en son cevresi 11 cm uzunlugu 9 cm lik mumu aldim esimlede denedik en son fakat tam olarak birliktelik olmadi 3te 2 lik kismi oldu ve ilerde asiri baski hissettim ve tekrar basa dondum benle ayni sorunu yasayanlar bunu nasil asti yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?