Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bana yardım edin yeter artık ne denedi isem olmuyor,vajinismusu yendim ama hala sorun bitmedi... Hep üstte ben olunca oluyor ama alta geçtim mi tutturamıyoruz yerini ne yapacağımı şaşırdım üstte hamile kalınmıyor biri biter biri başlar yenen arkadaşlar bana bi yol gösterin ne yapmalıyım :'(

Tesekkurler insallah herkez birgun bu illetten kurtulur mutlu olur....

evet üstteki şu pozisyonlar hem gerdek için hemde bayan için en kolay olanları bu şekildede hamile kalanlar oldu ama içine bittikden sonra yan ve sıırt üstü yatmak gerek...

ve bu şekilde iken ardından eşinin desteğiyle içindeyken dönerek alttarafa geçebilirsiniz bacım...

veya yatağın uç kısmına gel açıverir pozisyondyken eşin gelebilir üverine ne bilimmmm bunu dene zamanlaaa olucaktır kaç zaman oldu yeneli bacım....

çok açık yazdım kusura bakmasın okuyanlar.... inşlh hallolurrrr budaaa... vajiyi yendikden sonra buda neymiş halledersin inşlh en yakın zamanda da alırsın bebişini kucağına:)

slm kızlar ben geldimm..
birkaç gündür yoğundum giremedim nete..ben hala 1 cm de kaldım bir türlü eşimle fırsat olmadı ya kavga ediyoruz ya uyku oluyo mutlaka bişe oluyor yani şimdide reg oldum
sizler nasılsınız?

hoşgeldinnnn bacım.. olur öyle kavgalar uykular inişler çıkışlarrrrr.... ne olsun reglinde olmuş ne güzel kavgaların sebebi belli yani çaktırmaaa

herkesler iyi buseli yendi dün okadarcıkkk yarın haberleri alırız inşlhhhhhhh yeni gelinlerimizinn...

sende regl sonrası arayı soğutma bacım

Tamam canim sagol 14 yillik evliyim dr gittik herseyi denedik ama olmadi bi turlu bende egzersizlere agirlik vereyim dedim bu aralar ertelemekten bunca yilimiz heba oldu... azimliyim bu sefer insaklah olucak olnali

bacım msj kutuna bakmışındır inşllh...

inşallah yardımcı olur yazdıkalrım... 14 yıl dile kolay bacımmmm inşlh 14 güne kalmadan halledenlerden olursunnnnn....
:13::13::13::13:

buseli adına çok sevindim çekiyorum halayını

şekerim walla 5.5 aylık evliyiz 2 günde bir kavga 3-4 günlük küslük hep yanına ben gidiyorum sırnaşıyorum barışmak için bıktım bu sefer gitmedim zaten regl oldum diye
bu cicim aylarını ben hiç yaşamadım evlendiğimizden beri anormal derecede kavga ediyoruz nefret ediyorum artık yaa ben nelerle uğraşıyorum haberi yok o benim için hiç bişe yapmıyor çıldıracam yaa

bacım msj kutuna bakmışındır inşllh...

inşallah yardımcı olur yazdıkalrım... 14 yıl dile kolay bacımmmm inşlh 14 güne kalmadan halledenlerden olursunnnnn....
:13::13::13::13:

Cok tesekkur ederim cnm okudum fakat mesaj yollayamiyorum maalesef insallah en kiaa zamanda yener saglikli kadinlar oluruz dediklerini uygulama yapicam uzunca anlatmissin yorulmussun sagol cnm tekrar...

aynen ben gibisin cnm bizde öyle 2 günde bi kavga ederdik ve deneme yapamıyorduk uzayıp gidiyordu ben bi 15 gün kayınvalidemde kaldım o gün bu gündür kavga etmiyo vajiyide yendim hiç sesini cıkarmıyoo artık

canım aynı beni yazmıssın bizde eşimle öleyiz ama kavgalarımızın sebebi belli birlikte olamadığımız için hep üzülen ağlayan ben oluyorum

aynen ben gibisin cnm bizde öyle 2 günde bi kavga ederdik ve deneme yapamıyorduk uzayıp gidiyordu ben bi 15 gün kayınvalidemde kaldım o gün bu gündür kavga etmiyo vajiyide yendim hiç sesini cıkarmıyoo artık

walla ne yalan söyleyeyim kayınvalidem çok iyidir ama adı kayınvalide olduğu için seni tebrik ediyorum 15 gün kayınvalide ve sen :) :) nasıl becerdin kalmayı :))) inanmıyorum sana hemde 15 gün..aynı şehirdemisiniz yoksa uzaktamı kayınvaliden

canım aynı beni yazmıssın bizde eşimle öleyiz ama kavgalarımızın sebebi belli birlikte olamadığımız için hep üzülen ağlayan ben oluyorum

inşallah bir an önce kurtuluruz canım ben regle takıldım

ben kanepedeyim nette adam karşıda uzanmış tv izliyor kalkıp gelip barışmak aklına gelmezki..bu durumuda beni sinir ediyor

valla bende hiç inanmazdım kaldığıma ama kaldım öyle bi sinirlendim kii 15 gün nasıl gecti bilmiyorum bile hatta daha iyi geldi görümcemler eltim falan gecti zaman işte ama iyi oluyo esin değerini anlıyoo kuzum ayrı şehirlerdeyiz o antepte bn d. bakırdayımm=)

hımmm olur ya bacımmm

aman dikkattt ilk 5 ayda böyle isenizzz bizim gibi gitmesin anam anammmm.... dikkatli ilerleyin

Cok tesekkur ederim cnm okudum fakat mesaj yollayamiyorum maalesef insallah en kiaa zamanda yener saglikli kadinlar oluruz dediklerini uygulama yapicam uzunca anlatmissin yorulmussun sagol cnm tekrar...

reca ederim bacımmm.... inşallah uygularsında yenersinde sende mutluluğu tadarsın inşallahhh...

allah bu sitresi kimselere vermesinnn...

herkesi kurtarsın....

ve bunu yenmek içinnn

erteleme üşenme vazgeçmeee

durmak yok egzersize devam diyoruzzz...
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

kızlaaaaaar dua edin bana bu akşam ilk defa alta geçcem inş biraz tedirginim:18::18:eşime söz verdim artık iki ay geçti dedi e bende hak verdim

gercekten mi bunlari duymak cesaret veriyo bana cunku dr a gittim parmakla bakicam ileride bisey varmi dedi bende baktirmadim korktum peki neden hic kan gelmedi acaba ilerde hissettigim baski kizlik zarimi esniyomu acaba oraya kadar cok soru sordum biliyorum ama bi cesaret yazdiklarinizla yapicam

canım çoğunlukla kan gelmez zaten yani anormal bir durum yok. kendi parmağınla denedin mi hiç, hangi aşamadasın?

denedik tam üste iken dönmeye çalışıyorum o sırada bacağım engelliyor tam dönüyorum çıkıyo zaten dönecem diye adamın dikkati dağılıyo sert.... Gidiyo bu sefer hüsran oluyo ama bu gece tekrar deneyecem önerin için tesekkkür canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…