- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.901
Allah yardımcın olsun, üst pozisyonda yapabiliyorsan alttayken yapmaman için hiçbir sebep yok canım, ha gayret yaparsın sen ^^
iki aydır üstte yapıyorum zatenişte yavaş yavaş dedik bayağı yavaş oldu ama olsun
iki aydır üstte yapıyorum zatenIşte yavaş yavaş dedik bayağı yavaş oldu ama olsun
walla ne yalan söyleyeyim kayınvalidem çok iyidir ama adı kayınvalide olduğu için seni tebrik ediyorum 15 gün kayınvalide ve sen :) :) nasıl becerdin kalmayı :))) inanmıyorum sana hemde 15 gün..aynı şehirdemisiniz yoksa uzaktamı kayınvaliden
inşallah bir an önce kurtuluruz canım ben regle takıldım
ben kanepedeyim nette adam karşıda uzanmış tv izliyor kalkıp gelip barışmak aklına gelmezki..bu durumuda beni sinir ediyor
hiç korkma cnm inan altta daha rahat oluyoo bende tırsıyodumm ama daha kolay ve zevkli
eş parmağı yapmışmıydın sen
gercekten mi bunlari duymak cesaret veriyo bana cunku dr a gittim parmakla bakicam ileride bisey varmi dedi bende baktirmadim korktum peki neden hic kan gelmedi acaba ilerde hissettigim baski kizlik zarimi esniyomu acaba oraya kadar cok soru sordum biliyorum ama bi cesaret yazdiklarinizla yapicam
cnm sen bildiğim kadarıyla yenmiştin vajinismusu dimi yanlış hatırlamıyosam? Ben eş parmağı yapmadım kulak çöpü bide parma egzerrsizi yaptım ve yendim yeneli 3 ay oldu yenelii
ben aparatlarla baya lerledim en son 10 11 cm lik mumu 7 cm falan alabildim esimle denedigimimizdede yarisindan fazlasi ldu 3 te 2 ama ilerde cok baski ve aci oluyo
bende iki ay oldu çok şükürama hep üstteyim acımayacağını biliyorum ama güvenemiyorum işte eşime bakalım bu akşam söz verdim bunuda halledersem ii olcak
hiç korkma cnm çok rahat oll elinle kendin yönlendir daha sonnra alışıyosunn
hımmm olur ya bacımmm
aman dikkattt ilk 5 ayda böyle isenizzz bizim gibi gitmesin anam anammmm.... dikkatli ilerleyin
kizlar nasilsiniz?haftasonu malum topic bos.kim var bakiyim?
bende iyiyim canim yuvarlanip gidiyoruz iste
kendi adıma iiyim canım sen nasılsın
bende iyiyim canim yuvarlanip gidiyoruz isteel isi yapiyorum
havlu kenari oruyorumne yapıyon kız ne örüyon
havlu kenari oruyorum
normal ama igne oyasinida ogreniyorum cok hosuma gidiyoriğne oyasımı yoksa normal dantelmi.bende çok güzel iğne oyası yaparım övünmek gibi olmasın
normal ama igne oyasinida ogreniyorum cok hosuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?