Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yengemden ogreniyorum bende.benimde tig isi dantellerim guzel olur guzel duser elimden

canım sana özelden soru sormam gerekiyor msj atacam atamıyorum msj kutun doluymus rica etsem silermisin ?

hayırlı geceler canlarım nasılsınız

gökçecim inş. canım kegel i hep yapıyorum regl bitsin eşimle konuştuk baştan başlıcaz herşeye kıyamam oda heyecanlandı

karamsarım ne ettin canım hani deneme yapıyormuşun ne işin var burda git bu işi alttada hallet bakım yaparsın sen yaparsın

zaten yapmamak için oyalanıyomsöz verdim gerçi kurtuluşu yok bakalım

arkadaşlar;

Bir süredir üyeyim ve yazdıklarınızın takipçisiyim... egzersizlere regl dönemim yeni bittiği için bu akşam başladım. İlk önce bir ayna alıp inceledim.ama incelemeden önce bu kadar ön yargım yokken, şimdi ise sanki penis girişi daha zor olacak gibi geldi çünkü ne kadar küçük bir delik olduğunu bizzat gördüm.((((( Ama olumlu düşünmeye çalışarak serçe parmağım ile başladm ama yapamadım yaaa....Pes etmiş değilim ama çok moralim bozuldu benim((

canım bende senin gibiydim yani aynaya bakmak beni daha çok tedirgin ediyodu ve ben ayna kullanmadım hiç.sadece egzersiz sırasında aparatı yada parmağımı içeri alınca bakıyodum.bence ii düşünmeye çalış yani küçücük delik diosun ama ordan bebek çıkıyo düşünsene.orası esnek bi yer bunu egzersiz sırasında daha rahat göreceksin.ben ilk kulak çöpünü iki günde yaptım nasıl olacak diodum ve yapınca sanki yenmiş gibi oldum.sende yapabilirsin ilk adım olarak buraya geldin ve aynaya baktın çünkü başarmak istiyosun.dediğim gibi ayna kullanma.nasıl bulacağım diyosan ben kegel egzersizi yaparak buluyodum.denemelisin.çözülemeyecek bi sıkıntı değil çok şükür.biraz cesaret azim ve kararlı olmak...sonuç mutluluk

7 aydır evlıyım boşanma derecesıne geldım napıcam bılmıyorum eşim her geldıgınde acaba benı aldatmısmıdır dıye dusunmekten kafayı yıyıcem bırılerı bana akıl versın..

öncelikle sakin olmalısın.inş burda hep beraber çözcez bu sıkıntıyı Allahtan bi çözümü var.önce hangi aşamadasın yani ne durumdasın onu anlat hiç dr a gittinmi bu konuyla ilgili

karamsar özel msj atamıyorum msn adresını bana gonderırmısın benım gıbı olan arkadaslar nolur msn adresınızı gonderın dertleşelım. suan esımle tartıstık cıktı gıttı evden. ben hıc dr a gıtmedım hıc egzersızde yapmadım egzersız yapmak ıstedım parmak fılan fakat elımı oraya goturemıyorum esımle tam denıyelım dıyorum ben aglama krızıne gırıyorum oda cıkıp gıdıyor

canım benim pc de msn yok.
bunlar çok normal.bak şimdi öncelikle pazartesi bi jinekolağa gidiyosun ve durumunu söylüyosun.dr bakacak fiziksel bi sorun varmı die.korkma sadece dıştan bakacak öle.birde bana sormuştu aşağıdan ultrason yapayımmı die istememiştim.sende istemezsin öle bişi olsa.zaten yapmazlar.sıkıntı yoksa hemen egzersizlere başla.öncelikle ilk sayfada kegel egzersizleri var şimdi bak ve hemen başla onu yapmaya.dr sıkıntı yok deyincede kulak çöpüyle başlarsın.serçe parmak gözünde büyüyebilir ilk aşamada.canım rahat ol inş çözülecek.sen isteyip egzersizleri aksatmadığın sürece en kısa zamanda hallolur.bazı arkadaşlar bi hafta olmadan hallettiler.sende yapabilirsin.eşinlede paylaş bu durumu.sonuçta egzersiz yapacaksın bilmezse yanlış anlayabilir.

ilgin için teşekkür ederim fakat eşim bu konuda bana yardımcı olmuyor bana bır sure verıyor bırkaçhafta dıyelım ozamana kadar yapamassam artık benden ıstemeyecgını soyluyor ustu kaapalı tehtıt gıbı ve ben daraldım artık kafayı yıcem yanı bu sorunla yatıp bu sorunla kalkıyorum

canım hoşgeldin
artık ne duruyosun o zaman başlasana egzersizlere, bu hastalığın kurtuluşu egzersizzz, hep söylüyoruz
eğer bi tarafaından başlarsan egzersize devamı da gelir.. şimdi hiç eşinle olan sorunları düşünme..
bu hastalık senin hastalığın ve doktora gidemiceksen sen kendin çözceksin.. ve burda senin durumunu yaşamış, çözmüş olan bizler varız, bize güven burda yazılanlara güven.. al kayganlaştırıcını sür serçe parmağına ve başlaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…