- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.921
yengemden ogreniyorum bende.benimde tig isi dantellerim guzel olur guzel duser elimdeniğne oyası güzel oluyo bende genelde yazma yaparım yapacaksam hatta bi ara yapıp satmayı düşündümişe başlayınca zamanım olmaz die vageçtim
birde kursa gitmiştim evlenmeden iğne oyası öğrenmek için
iğne oyası güzel oluyo bende genelde yazma yaparım yapacaksam hatta bi ara yapıp satmayı düşündümişe başlayınca zamanım olmaz die vageçtim
birde kursa gitmiştim evlenmeden iğne oyası öğrenmek için
canım sana özelden soru sormam gerekiyor msj atacam atamıyorum msj kutun doluymus rica etsem silermisin ?
tamam canım bi dk
tamam canım bi dk
hayırlı geceler canlarım nasılsınız
gökçecim inş. canım kegel i hep yapıyorum regl bitsin eşimle konuştuk baştan başlıcaz herşeye kıyamam oda heyecanlandı
karamsarım ne ettin canım hani deneme yapıyormuşun ne işin var burda git bu işi alttada hallet bakım yaparsın sen yaparsın
zaten yapmamak için oyalanıyomsöz verdim gerçi kurtuluşu yok bakalım
arkadaşlar;
Bir süredir üyeyim ve yazdıklarınızın takipçisiyim... egzersizlere regl dönemim yeni bittiği için bu akşam başladım. İlk önce bir ayna alıp inceledim.ama incelemeden önce bu kadar ön yargım yokken, şimdi ise sanki penis girişi daha zor olacak gibi geldi çünkü ne kadar küçük bir delik olduğunu bizzat gördüm.((((( Ama olumlu düşünmeye çalışarak serçe parmağım ile başladm ama yapamadım yaaa....Pes etmiş değilim ama çok moralim bozuldu benim ((
7 aydır evlıyım boşanma derecesıne geldım napıcam bılmıyorum eşim her geldıgınde acaba benı aldatmısmıdır dıye dusunmekten kafayı yıyıcem bırılerı bana akıl versın..
karamsar özel msj atamıyorum msn adresını bana gonderırmısın benım gıbı olan arkadaslar nolur msn adresınızı gonderın dertleşelım. suan esımle tartıstık cıktı gıttı evden. ben hıc dr a gıtmedım hıc egzersızde yapmadım egzersız yapmak ıstedım parmak fılan fakat elımı oraya goturemıyorum esımle tam denıyelım dıyorum ben aglama krızıne gırıyorum oda cıkıp gıdıyor
ilgin için teşekkür ederim fakat eşim bu konuda bana yardımcı olmuyor bana bır sure verıyor bırkaçhafta dıyelım ozamana kadar yapamassam artık benden ıstemeyecgını soyluyor ustu kaapalı tehtıt gıbı ve ben daraldım artık kafayı yıcem yanı bu sorunla yatıp bu sorunla kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?