Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin aramıza
ben serçe parmağımı sokmak için 2 gün uğraşmıştım merak etme sen ne kadar disiplinli, gayretli, yenmeye istekli olursan bi şekilde ilerliyosun egzersizlerde
sen de söylemişsin pes etmedim diye, bencede pes etme çünkü başlamak bile cesaret işi bu egzersizlere..
şunu da söylim, ben hiç aynaya bakmadım içim tuhaf oluyodu, egzersiz yaparken bile tavana bakıyodum görmemek için eğer sende öyleysen aynaya bakma bi daha , parmağınla yokladığında buluyosun zaten girişi

ohoooo bikaç haftada çok rahat halledersin.eşinin sana yardımcı olmasına gerek yok sen kendin için yapmalısın.eşin seni bıraksa ne olacak sen yine aynı kalacaksın önemli olan bu sorununu çözmen.emin ol burdaki çoğu kişinin eşide yardımcı olmamıştır.ben egzersiz yapardım ama eşim inanmazdı hiç olacağına.söylemelisin çünkü bazıları kırmızı görmek isteyebiliyo bu durumda bazı arkadaşlardan gelmediği oldu.ve bilmediği için senin yaptığın egzersizler garip gelebilir.birde nette çok olacaksın o sıra yanlış anlayabilir.onun bilmesi seni hertürlü rahatlatır

merhaba ben aynaya bakamıyorum parmagımla denemek ıstesem de buarada küçük bı yere gelın geldım kesınlıkle bu konu ıcın doktora gıdemem.ayrıca ben kendımı rahat hıssedemıyorum esımın uzerımde sankı baskısı var.. benı asıl korkutan bu artık ne halın var der gıbı davranıyor umursamıyor...

seni çok iyi anlıyorum ama egzersiz yapmazsan yenmen çok zor canım
eşinle egzersiz meselesini konuşsan , böyle böyle çözümü varmış desen destek olur sana belki.. sen onun arkanda desteğini görmek istiyosun galiba:26:

eşini boşver şimdi kendini düşün ve bunu kendin için yap.genellikle psikolojik dio drlar sen bilirsin istersen başla egzersize zaman kaybetmeden aynaya bakmadan yap ben öle yapmıştım

nasıl başlamalıyım bu egzersize zaten birkere elimi oraya göturebılsem belkı kendımı daha rahatlamış hıssedıcem..

canım elini götüremiyosan aparat hazırlarsın
bi tane kulak çubuğu alıp peçeteye sar ve streçle ve onu sokmaya çalış.. hem oraya bişey girme korkusundan da kurtulursun.. çözmek için sen gayret göstermelisin.. eşini umursama sen yendiğinde inşallah tatsız günler bir anı olarak kalır

nasıl başlamalıyım bu egzersize zaten birkere elimi oraya göturebılsem belkı kendımı daha rahatlamış hıssedıcem..

bu sana bağlı yani ben ilk kulak çöpüyle yapmıştım yani durumum okadar vahimdi.ama bazı arkadaşlar serçe parmakla başladılar.
önce bi kayganlaştırıcı jel al.kulak çöpüne sür.kulak çöpünü yavaş yavaş vajinanın etrafında gezdir ve yavaşça içeri almaya başla kegel yardımıyla.yaparkende oradan bi bebeğin çıkabildiğini düşün eşini sevdiğini düşün yaptıktan sonraki mutluluğunu hayal et.daha kolay olr

ilginiz için hepinize cok tesekkür ederim bu konuyu baska yerlerdede cok arastırdım ve bı ara esımde arastırdı bes altı yıl ılışkıye gıremeyenler bıle olmuş bunları okudu ve bu durumu hıc bı zaman yenemıycegımı dusundu ozaman umudu kestı benden.. bu yazdıklarınızı denıycem hepınıze cok tesekkur ederım

eşine bi haftada yenenlerin olduğunuda söylesakın pes etme senin bizden hiçbir eksiğin yok.şükretki inş senin yıllarını almadan halledeceksin bu meseleyi

günaydın kızlarrr hoş saat sabahın 6:31 i ama ne bileyim uyandım öyle karamsar 12 de bi gitmişin adam bekliyo diye ee hani sonuç gece gelmişin bişiy yazmamışın olmadı galiba altta hı canım..

siz nasıl oldunuz ki gökçe..çok kavga ediyoruz yaaa ne olacak bunun sonu (
yani kavgaların çıkış noktasına bakmak gerek öncelikle bacım... bizim durumda baya kritik süreçler oldu 3.yılı bitirdik evliliğmizde eşim azcık takıntılı (baya takıntılı aslında) ilk geceden kavga ettik ve sonra benim vajiyi kabul edip de durumu kavramam 2.yılımı aldı... dr a falan gidemedim dert sıkıntı uzadı gittti taki cidden buradaki bacılarla tanışıp konuşana dek ne vajimden ne deliğinden hiç bişeyden haberim yoktu adeta.... ha 6 ay sessizce girip okudum sonraaa baktım olmuyorrr üyeliğimle okudum yazdım paylaştım beynim sürekli aman tatilde yenerim aman bayram geçsin sonra yenerim diye erteledim durdum bu arada eşimle bissürü kavga ettim sürekli onun yüzünden bu haldeyim diyordum... veee günün birinde artık buraya üye olmuşken aparatla falan tanışıp egzersizlerde ilerleyince eşim odada yakaladı adeta ki anlatıyordummm ve adam onu internetten başkalarıyla konuştğmu sandıııı nasıl bir ruhsa (allah muhafaza) halbuki ben burdaki topicden sizlerin şimdi yaptığı gibi yazıyordum msn falan bile kullanmamm facede kullanmam zaten.... neyse baktım bu yüzden feci kavga çıktı derken kötü bir durumlar yaşandı ve boşanma davası açtım ve 3 dava daha açtım....

sonraaa amcama gittim onla yaşayım derken 15 gün kalmışmdır eşim 4 gün ağla ağla çiçekler böcekler takiplerrr derkenn anladı durumu ve yalvar yakar ailemide arkasına alarak barıştırttılar.... ama bak benim eşin annesi (babadan ayrı zaten anası 2.adamla evlenmiş ondanda ayrılmış )
bana düğünden 1 ay sonra hiç unutmam kandilde berat kandiliydi aramıştım sonra kadın 20 dkk sonra aradı açtığımda bak kızım yol yakınken sen oğlumdan ayrıl dedi durdu.... ilk ayımızda düşün... asıl kavgamızda bu kadındı zatennn allaha havele ediyorum onu,rabbim veriyor cvbını da ucu gene bize dokunuyor :)
herneyseee ailesel sıkıntılarsaaa cidden vahim dielrim ben gibi yaşamazsın geleceği....

ha şu noktaya gelecem ki cidden barıştık ve eşim psikoterapi aldı adam kendine geldi, ve bende onun iyliğini görünce önemsedim ve tamm dedim yendim ,yoksa inan ne bu be bunun için ne kendimi verecem ona diye kurgular yapıyordu beynim... erteliyor vazgeçiyor değmez diyordu....
yendikkkk şükür hattaaaa yendik demeyeyim YENDİM çünkü zerre destek almadım eşimden aksine kaba saba bişey oldu o süreçte ama şimdi kendime benzetiyorum acısını çıkartıyorum.... herneyseee inşallh sende en yakın zamanda yenersin abcım sakın erteleme egzersizleri... kavgaların azcıkda sebebi budur... sonuçta bizler için 1 önemliyse erkekler için 9kat önemli....

dilerim inşallah erkencikden yenersin bacım....

yap bakalım cecem durmak yok egzersize devammm...

günaydın kızlarrr hoş saat sabahın 6:31 i ama ne bileyim uyandım öyle karamsar 12 de bi gitmişin adam bekliyo diye ee hani sonuç gece gelmişin bişiy yazmamışın olmadı galiba altta hı canım..

günaydın kızlar bizde 1.30da uyuduk bizim adamı uğurlamak için erkencikden kalkmak zorunda kaldık... herkese iyi pazarlar diliyorummmmmmmmm güzel haberler verin kızlarrrrrrr

ay 1 ay önce bir ruya görmüştüm elimde idrar testi ve çizft çizgi kopkoyu duruyordu sıkıca tutumuştum ardından bir doğumhane ve bir hemşire kucağıma ayrı ayrı tek tek 3 çocuk veriyordu üçüz dü en sonunkini baya seviyordum ve sonra doğum yapan kişi kimdir diye baktığımda ablamın olduğunu görüyordum adetim geciktiğinde o idrar testi sonucu benimmiydi acaba diye hep düşünmüştüm ama işte değilmiş ve bu az önce aldığım bir haber ablam hamileymiş şok oldum rüyam çıktı ama garibimde şokta 2 çocuğu vardı biri 5diğeri 1 yaşında baya üzülüyor sürpriz oldu onada olacağı varmış işte ama rüyamın böyle çıkması beni çok şaşırttı

aman amannnn dahaa çok ufaklarmış anam anammm... seninde maşallah rüyaaa 3 çocuk hamilelik vay beee bak gördünmü sen reglide oldun rahatladın aldın haberi ablandannn amannnn yarabbi baya hızlıymış ablanalr... allah senide kurtarsında şu dertten versin veledlerini seninde:)

hadi bakalım bacım... rüyan hayırlı çıkmış... demek bu bebişi daha çok sevecen haa:) darısı sana cecemcikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…