- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.941
arkadaşlar;
Bir süredir üyeyim ve yazdıklarınızın takipçisiyim... egzersizlere regl dönemim yeni bittiği için bu akşam başladım. İlk önce bir ayna alıp inceledim.ama incelemeden önce bu kadar ön yargım yokken, şimdi ise sanki penis girişi daha zor olacak gibi geldi çünkü ne kadar küçük bir delik olduğunu bizzat gördüm.((((( Ama olumlu düşünmeye çalışarak serçe parmağım ile başladm ama yapamadım yaaa....Pes etmiş değilim ama çok moralim bozuldu benim ((
ilgin için teşekkür ederim fakat eşim bu konuda bana yardımcı olmuyor bana bır sure verıyor bırkaçhafta dıyelım ozamana kadar yapamassam artık benden ıstemeyecgını soyluyor ustu kaapalı tehtıt gıbı ve ben daraldım artık kafayı yıcem yanı bu sorunla yatıp bu sorunla kalkıyorum
merhaba ben aynaya bakamıyorum parmagımla denemek ıstesem de buarada küçük bı yere gelın geldım kesınlıkle bu konu ıcın doktora gıdemem.ayrıca ben kendımı rahat hıssedemıyorum esımın uzerımde sankı baskısı var.. benı asıl korkutan bu artık ne halın var der gıbı davranıyor umursamıyor...
merhaba ben aynaya bakamıyorum parmagımla denemek ıstesem de buarada küçük bı yere gelın geldım kesınlıkle bu konu ıcın doktora gıdemem.ayrıca ben kendımı rahat hıssedemıyorum esımın uzerımde sankı baskısı var.. benı asıl korkutan bu artık ne halın var der gıbı davranıyor umursamıyor...
nasıl başlamalıyım bu egzersize zaten birkere elimi oraya göturebılsem belkı kendımı daha rahatlamış hıssedıcem..
nasıl başlamalıyım bu egzersize zaten birkere elimi oraya göturebılsem belkı kendımı daha rahatlamış hıssedıcem..
nasılsın canım uyumamışsın hala.bende birazdan yatıcam
nasılsın canım uyumamışsın hala.bende birazdan yatıcam
ilginiz için hepinize cok tesekkür ederim bu konuyu baska yerlerdede cok arastırdım ve bı ara esımde arastırdı bes altı yıl ılışkıye gıremeyenler bıle olmuş bunları okudu ve bu durumu hıc bı zaman yenemıycegımı dusundu ozaman umudu kestı benden.. bu yazdıklarınızı denıycem hepınıze cok tesekkur ederım
benimki gecede ya bugün uyumuyorum yarın beraber uyuruz diye ama sanırım uykum geldi, ben de yatıcam şimdi valla hiç bekleyemicemyarında onla uyurum ben bu uykuculukla
ii geceler kızlar yatıyorum ben
yani kavgaların çıkış noktasına bakmak gerek öncelikle bacım... bizim durumda baya kritik süreçler oldu 3.yılı bitirdik evliliğmizde eşim azcık takıntılı (baya takıntılı aslında) ilk geceden kavga ettik ve sonra benim vajiyi kabul edip de durumu kavramam 2.yılımı aldı... dr a falan gidemedim dert sıkıntı uzadı gittti taki cidden buradaki bacılarla tanışıp konuşana dek ne vajimden ne deliğinden hiç bişeyden haberim yoktu adeta.... ha 6 ay sessizce girip okudum sonraaa baktım olmuyorrr üyeliğimle okudum yazdım paylaştım beynim sürekli aman tatilde yenerim aman bayram geçsin sonra yenerim diye erteledim durdum bu arada eşimle bissürü kavga ettim sürekli onun yüzünden bu haldeyim diyordum... veee günün birinde artık buraya üye olmuşken aparatla falan tanışıp egzersizlerde ilerleyince eşim odada yakaladı adeta ki anlatıyordummm ve adam onu internetten başkalarıyla konuştğmu sandıııı nasıl bir ruhsa (allah muhafaza) halbuki ben burdaki topicden sizlerin şimdi yaptığı gibi yazıyordum msn falan bile kullanmamm facede kullanmam zaten.... neyse baktım bu yüzden feci kavga çıktı derken kötü bir durumlar yaşandı ve boşanma davası açtım ve 3 dava daha açtım....siz nasıl oldunuz ki gökçe..çok kavga ediyoruz yaaa ne olacak bunun sonu(
yap bakalım cecem durmak yok egzersize devammm...hayırlı geceler canlarım nasılsınız
gökçecim inş. canım kegel i hep yapıyorum regl bitsin eşimle konuştuk baştan başlıcaz herşeye kıyamam oda heyecanlandı
karamsarım ne ettin canım hani deneme yapıyormuşun ne işin var burda git bu işi alttada hallet bakım yaparsın sen yaparsın
günaydın kızlarrr hoş saat sabahın 6:31 i ama ne bileyim uyandım öyle karamsar 12 de bi gitmişin adam bekliyo diye ee hani sonuç gece gelmişin bişiy yazmamışın olmadı galiba altta hı canım..
aman amannnn dahaa çok ufaklarmış anam anammm... seninde maşallah rüyaaa 3 çocuk hamilelik vay beee bak gördünmü sen reglide oldun rahatladın aldın haberi ablandannn amannnn yarabbi baya hızlıymış ablanalr... allah senide kurtarsında şu dertten versin veledlerini seninde:)ay 1 ay önce bir ruya görmüştüm elimde idrar testi ve çizft çizgi kopkoyu duruyordu sıkıca tutumuştum ardından bir doğumhane ve bir hemşire kucağıma ayrı ayrı tek tek 3 çocuk veriyordu üçüz dü en sonunkini baya seviyordum ve sonra doğum yapan kişi kimdir diye baktığımda ablamın olduğunu görüyordum adetim geciktiğinde o idrar testi sonucu benimmiydi acaba diye hep düşünmüştüm ama işte değilmiş ve bu az önce aldığım bir haber ablam hamileymiş şok oldum rüyam çıktıama garibimde şokta 2 çocuğu vardı biri 5diğeri 1 yaşında baya üzülüyor sürpriz oldu onada olacağı varmış işte ama rüyamın böyle çıkması beni çok şaşırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?