Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rüyalarımda hep birşeyler çıkardı zaten çok net ve uzun ruyalar görürüm mutlakada bi sonuca uğrarım ama ilkez bukadar doğru çıktı tabi yine yanılttı biraz ama çıktı rüyalarım ah rüyalarım

valla canım ablamla konuşurken dellenmişti işte biri ordan ciyaklıyo diğeri ordan anne ah bide görsen civciv gibi nasıl tatlı çocukları bayılırsın hele 1 yaşındaki bal bal maşallah hayırlısı bakalım canım ya Rabbim zamanı geldiğinde hepimize nasip eder inş. o çocuğunda olacağı varmış artık sağlıklı ve hayırlı olur inş. 2 kızı vardı buda erkek olursa baya mutlu olurlar kabullenip tadını çıkarsın Allah da yardımcısı olsun :))

maşallah rüyaalrına da sana da

hadi inşallah sapa sağlam sağlıklıca alır kucağınaaa sevimli olazmı anam 1 yaş tam gel beni ısır sev yaşııı vallaa ben çok istiyorumda benim eş sıkıntılı... hep erteliyor sanırım 40da isteyecekkk onuda bu gidişle benden olamayacak kimden yaparsaa allah korusunnnn ufffff

dediğin gibi dilerim erkek olsun ve sevinecekelrse daha çok sevinsinler bıdıklarınaaa.... çok güzel ya darısı her isteyeneee

amin canım amin herzaman ilk önce hayırlı ve sağlıklı olmasını diliyoruz sonrası önemli değil ve bence sende eşinle konuş bu konuyu ne demek erteliyor ya yeter olsun işte 40 yaşından sonra çocukmu kaldırır insanın kafası canım valla senin için şöyle dua ediyorum inş. kazayla falan oluverir tez zamanda öyle diyelim ozaman

oldu çok şükür yani biraz değişik oldu tabi benim hangi işim normal oldukişimdi ben yine üstte aldım sonra eşim oturur şekilde beni kaldırdı ve yatağın ucuna getirdi öle oldu.ama üsttekinden daha rahat tabiki

bravooooooooooooooo bravoo bacım

bu arada baya da hamaratmışın iğne oyası felannnnn... gözlerin de ellerinde dert görmesin ne denir...

bugun eşim y.dışına gitti diye baya erken kalktık ve uyumadım derken tv açtım ve stv de marhabasabah diye sabah haber programını görünce konuda kanserdi yazdım mail ve birde diyorlardı ki bir kitapdan seçeceğimiz sayfayı okuyacağız isteyin seçileni okuyalım vekitap hediye edelim diye... neyse tam yazdım gönderdim hemen okudu spiker mailimi şaştım kaldım sonra bekledim haber akışını izledim 20 dkk sonra benim mailimde içimden 72.sayfa geçiyor ordaki sözü okurmusunuz diye yazmıştım ve okudu spiker ve hekim oğlu ismailin bir sözü çıktı tevafuken

aynen şöyle dedi okudu adeta bana okudu sunucu içim başka oldu
söz şuydu
"hayırsız çocuk yoktur,hayırsız ana-baba vardır.ALLAH hayırlı ana-baba versin."
diye inann tüylerim diken diken oldu.... tamamm dedimmmm rabbim aldım msjı benn...

eşim istemiyor ve köpek alalım diyor ayrı dünyalardayız onla azcık ama son 1 ayda daha iyi insan evladına bakışı daha ılımlı ya bakalım... yinede söz ve benim adımın 2 kez okunması seçtiğim sayfanın seçilmesi ve hususi okunması inan çok etkiledi....

bu yüzdennn bir kaç kat daha düşünmemm gerek hayırlı anne olacaksam rabbim versin desemde birde bunun eş boyutu var... rabbimm gönderdiği msjın yaşamam da da yardımcımız olsun ...

bu yüzden bacım demekki henüz hayırlı bir çift değiliz diye bir sonuç çııkardım .. daha vakti var demek... allahım en iyi vakitte versin inşallah dileyen herkese

selam kıslar
nasılsınız?
cecem canım sen kurtuldun mu vajı degıl mısın artık
uzun zamandır girmiyorum bebek mi varrr

haklısın canım bende hep Allah ım yetiştirebileceksem çocuk nasip eyle diyorum.sonuçta bu devirde çocuk yetiştirmek zor.

yatak ucu gerçekten çok iyi canım bende son denemede yatak ucunda durdum o şekil rahat olabileceğini gördüm hayırlısı bakalım sevindim ama ya artık öylede alışırsın inş. canım

gerçekten bu dediklerine bende etkilendim canım ya nasıl olmuş öyle Allah işte çok büyük biyerden msjı alıveriyorsun demek köpek alalım diyor he ay nerden buldun sen bu uyuz adamı ne yapıcan işte oda senin sınavın canım ya sabret dua et Allah hakkınızda hayırlısını nasip eder inş. ama üzüldüm gerçekten Allah kocacığına hidayet nasip etsin akıl versin mantık versin diyelim sanada sabır versin boşver inanç çok önemli bak ne güzel inancınla nasıl üzülsende sağlam durabiliyorsun bu çok güzel Allah yardımcın olsun canım..

sağol canım istersen yapıp göndereyim bi yazma
anammmm anammm sağol bacımmm... sana bir topik kuralım satışa çıkarrrr
kaçtan yapıyon bakalım gerçi ben naamzdan namaza ve kuran okurken cenaze kabir ziyaretlerinde takıyorum onuda şal takıyorum.... bizim adam gittiği her yerden şal alır hediye eder de:)

selam kıslar
nasılsınız?
ayyy seissss senide ALLAH konuşturdu desene cecem bak okudun dimiiii okuda regl sonrası yen hemende hamile kalırmışın

haklısın canım bende hep Allah ım yetiştirebileceksem çocuk nasip eyle diyorum.sonuçta bu devirde çocuk yetiştirmek zor.

kesinlikleeee eşime bile henüz tlfnu kapatmadan anlattım ama pek anlamadı yayının o kısmını netten bulurum inşlh gelince izletcemmm.... yada izletmiyim onun için hava hoş... neyseeee sabrediyorum ki hiç sabırlı biri değildimmmm ya bakalım

selam kıslar
nasılsınız?

kız ne bebeği yok öyle birşey daha yenemedim vajiyi ya başımdan birsürü dert geçti yeni regl oldum işte bitsin çalışmalara devam inş. bebek te hayırlısı ne zaman olursa Allah bilir sen nasılsın bakalım gözükmüyorsun

valla sabırlı değilim diyorsun ama yanında duruyorsun işte buda sabırlı olduğunu gösterir seninki kolay bir adam değil çünkü sende sabırlı olki sonucu güzel olsun inş.canım zor valla anam okadar regl gecikmesi bilmem ne derken hayalden hamiş kaldık doğum yaptık vajiyi yendik hayırlısı ay inş. mart ayında hepsi olmuş olur ama hamişlik biraz kalsın ya alışayım öyle gelsin

kızz karamsarrrr hani bana yazmaaa

Son düzenleme:
Kizlar aksamki esli denememiz yine husran ama sanki kafa kismini icimde hissettim gibiher ne kadar esim sana oyle geliyo desede eminim olucak insallah en kisa zamanda egerki esim her gun deneme yapmayi isterse su anda size yazarkende 10 cm aparat icimde ve tutuyorum sizce en kisa zamanda iliski yasarmiyim.... ...

hadi bakalım bu martta hepsi olmasadaaaa ilki kurtulma derdi olsun rahat ilişki düzeyine alış 6 ay sonraaa kal hamile 9 ayda doğurrr ohhhh ben yaptım planı sizin yerinize
kendime beceremiyorum millete atladım...

şaka maka inşlh mart uğurlu gelecektir...

ya ben eminim martta patlama yapacak yenenlerin sayısı..mart bu ya marttt:):):) eeeee anladın sen onu cecemmm...

hadi gari sende bu kervana katılacandaaaa inşlhhh başlarını çekersin kervanın

maşallah 10 cm lik aparat içinde ve endişemi duyuyorsun sen hiçç endişe duyma olcak inş. zaten eşinle denemede eşinin aparat gibi düşün pnsi canım ozaman inan hemen olur ve aparatı aldığın gibi al hangi işlemi yapıyorsan o şekil ilerle sen bu işi bitirmişin ya dün bile olabilirdi 10 cm lik aparat ne demek herkez çoğu kişi bu cm le yendi, üzülme ben 2 parmak ötesine geçemediğim halde çok iyi hisediyorum bana göre sen bu işi başarmışın

ahahaha mart kedisi gibi düşünelimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…