Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız satmadım hiç öle söylüyorum ben işte yapıyorum arada kafamı dağıtıyo ii oluyo.

kesinlikle en kısa sürede yaşarsın..... dediğin gibi eşelr bu denemeelrde pek bir huysuzlanıyor bende 4kez eşli denemeden sonraa yendimmm... sen aparatı beklet ve ıkınarak çıkartmayı dene kasların itsinnnn onu gör bak en kısa sürede yeneceksindir.. veeeeee eşli denemede kayması için jeli daha bol kullan tmm bacım iyi haberlerle görüşmek ümidiyle

canımmmmm sen istersinde yapmazmıyım hemen yaparım tabi.ama yendikten sonra ödül olsun

Kizlar inanin ilk defa ben bile kendimden cok umutluyum insallah bir kac gune olacak vede bende 14 yil sonra gelin olucam inaniyorum ne olur sizlerde desteginizi esirgemeyin inanin ozellikle yenen arkadaslar bizleri cok iyi anlar...

sen gül böyleeeee mart kedisi olursannnn ki inşallahhhhhhhhhhhh ben o zamana saklıyorum gülmeyi hahahaha

göreceğiz bakalımmmmm

canımmmmm sen istersinde yapmazmıyım hemen yaparım tabi.ama yendikten sonra ödül olsun

ayy canım benimmm valla yapmış kadar oldunnn eline yüreğine sağlıkkk bakalım mart da neler olacakkkk

Kizlar inanin ilk defa ben bile kendimden cok umutluyum insallah bir kac gune olacak vede bende 14 yil sonra gelin olucam inaniyorum ne olur sizlerde desteginizi esirgemeyin inanin ozellikle yenen arkadaslar bizleri cok iyi anlar...
inşallah yakındır bacım...
sana 14 gün halay çekecezz söz...

bak mutfakda iş yaparken laf söylerken bile bir taraftan kegelleri yap sık bırak...

ve aparatalrın içindeyken otur tv izle yazış falan veee bekle... mesela 30 dkkmı sonraki gün azami30 dkk geç
45dk
50dk
derken olucaktırrrrrrrrrrrr hadi bakalım

hepimiz herzaman yanındayız canım 14 koca yıl Rabbim inş. gönlüne göre nasip ederr bunu çokk içten söylüyorum çok zaman geçmişş inş. birdahaki denemen süper olacak bizde burda süper halaylar çekicezzz az kaldı az hisediyorummm penisii aparat gibi düşünüceksin inan ozaman olacak kendine güvennnn

Su an hala icimde zaten uzaniyorum ama tv karsisinda fakat tamamen icimde iceri kacmaz dimi su an hic his yok ama yazarken denedim ikininca cikti disari :)

Su an hala icimde zaten uzaniyorum ama tv karsisinda fakat tamamen icimde iceri kacmaz dimi su an hic his yok ama yazarken denedim ikininca cikti disari :)
neyden yaptın bilememm aman dikkat etttt yaaa uzay gibi rahim feci bir boşluk... yinede dışında tutucak kısmı ciddi ciddi bırak birde hastane işi çıakrtmaaaa kendineeee alimallahhhh... zaten kalınlık önemli boyda elinin boyukadar olsun yeter hani....

Insallah canlar gercekten kimse bu hastaligi cekmesin ama bu kadar uzun okunca daga zor Allaha sukur esim kizdigi zaman konusup dursada her zaman bana destek oldu fakat artik zaman herkezib cocuk olmuyomu sorusu ve cocuk hasretinden dolayi ondada sabir kalmadi artik uzatmalari oynuyoruz insallah okurda severek ayrilmak zorunda kalmayiz.

canım gerçekten çok zor bi durum 14 yıl dile kolay.inş en kısa zamanda yener bundan sonraki zamanlarının tadını çıkarırsın

Canim benim o kadarda degil dok.verdigi tup gibi camdan molt mus adida ucunda ama tamamen icinde zaten denemelerde uzunlukta hic sorun yok sukur dedigin gibi belli bir bolgeyi gecince uzay bosluguna giriyoruz sanki ilk kisin zorluyor insani oda alisinca sikinti olmuyor aci yok hicbir sekilde ama kasilinxa giris zorlaniyor haliyle ahhh ahhh kolay olan bir isi beynimiz bize ne kadar zorlastiriyor denemeleri yaptikca daha iyi anliyorum gecen zamana omurlerimize yazik...

üzülmekk yok artıkkkkkkkkk bittiiiii canım olcak inş. ayrılmıcaksınız düşünme öyle şeyler yenmene bişiy kalmamış uygulamada bitirmişin kafandada bitir olcak inş. dediklerimi yap aparat gibi düşün valla olcak inşallahh hadi görelim seniii sana özel halay çekicem sözzzz

martta cecemm gelin olacakkkkk

ayy heyecanlandırdın beni yaaaaaaa

inşallah bacımmmmmmm yenersinnnn...
ALLAH KORUSUN AYRILMAYIII SİZ EN ZOR DURUMDA SARILMIŞINIZZZ BAKSANAAA MAŞALLAH yenince herşey su gibi akıcak sizeeee

İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…