- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.981
anammmm anammm sağol bacımmm... sana bir topik kuralım satışa çıkarrrr
kaçtan yapıyon bakalım gerçi ben naamzdan namaza ve kuran okurken cenaze kabir ziyaretlerinde takıyorum onuda şal takıyorum.... bizim adam gittiği her yerden şal alır hediye eder de:)
ayyy seissss senide ALLAH konuşturdu desene cecem bak okudun dimiiii okuda regl sonrası yen hemende hamile kalırmışın
kesinlikleeee eşime bile henüz tlfnu kapatmadan anlattım ama pek anlamadı yayının o kısmını netten bulurum inşlh gelince izletcemmm.... yada izletmiyim onun için hava hoş... neyseeee sabrediyorum ki hiç sabırlı biri değildimmmm ya bakalım
Kizlar aksamki esli denememiz yine husran ama sanki kafa kismini icimde hissettim gibiher ne kadar esim sana oyle geliyo desede eminim olucak insallah en kisa zamanda egerki esim her gun deneme yapmayi isterse su anda size yazarkende 10 cm aparat icimde ve tutuyorum sizce en kisa zamanda iliski yasarmiyim.... ...
gözün aydın canım, çok sevindim..
sen gül böyleeeee mart kedisi olursannnn ki inşallahhhhhhhhhhhh ben o zamana saklıyorum gülmeyi hahahahaahahaha mart kedisi gibi düşünelimmmm
valla sabırlı değilim diyorsun ama yanında duruyorsun işte buda sabırlı olduğunu gösterir seninki kolay bir adam değil çünkü sende sabırlı olki sonucu güzel olsun inş.canım zor valla anam okadar regl gecikmesi bilmem ne derken hayalden hamiş kaldık doğum yaptık vajiyi yendik hayırlısıay inş. mart ayında hepsi olmuş olur ama hamişlik biraz kalsın ya alışayım öyle gelsin
kızz karamsarrrr hani bana yazmaaa
ohoooo sen hep böyle güzel kafanı dağıt bacımkız satmadım hiç öle söylüyorum ben işte yapıyorum arada kafamı dağıtıyo ii oluyo.
maşallah 10 cm lik aparat içinde ve endişemi duyuyorsun sen hiçç endişe duyma olcak inş. zaten eşinle denemede eşinin aparat gibi düşün pnsi canım ozaman inan hemen olur ve aparatı aldığın gibi al hangi işlemi yapıyorsan o şekil ilerle sen bu işi bitirmişin ya dün bile olabilirdi 10 cm lik aparat ne demek herkez çoğu kişi bu cm le yendi, üzülme ben 2 parmak ötesine geçemediğim halde çok iyi hisediyorum bana göre sen bu işi başarmışın
kesinlikle en kısa sürede yaşarsın..... dediğin gibi eşelr bu denemeelrde pek bir huysuzlanıyor bende 4kez eşli denemeden sonraa yendimmm... sen aparatı beklet ve ıkınarak çıkartmayı dene kasların itsinnnn onu gör bak en kısa sürede yeneceksindir.. veeeeee eşli denemede kayması için jeli daha bol kullan tmm bacım iyi haberlerle görüşmek ümidiyle
canımmmmm sen istersinde yapmazmıyım hemen yaparım tabi.ama yendikten sonra ödül olsun
sen gül böyleeeee mart kedisi olursannnn ki inşallahhhhhhhhhhhh ben o zamana saklıyorum gülmeyi hahahaha
canımmmmm sen istersinde yapmazmıyım hemen yaparım tabi.ama yendikten sonra ödül olsun
inşallah yakındır bacım...Kizlar inanin ilk defa ben bile kendimden cok umutluyum insallah bir kac gune olacak vede bende 14 yil sonra gelin olucam inaniyorum ne olur sizlerde desteginizi esirgemeyin inanin ozellikle yenen arkadaslar bizleri cok iyi anlar...
Kizlar inanin ilk defa ben bile kendimden cok umutluyum insallah bir kac gune olacak vede bende 14 yil sonra gelin olucam inaniyorum ne olur sizlerde desteginizi esirgemeyin inanin ozellikle yenen arkadaslar bizleri cok iyi anlar...
inşallah yakındır bacım...
sana 14 gün halay çekecezz söz...
bak mutfakda iş yaparken laf söylerken bile bir taraftan kegelleri yap sık bırak...
ve aparatalrın içindeyken otur tv izle yazış falan veee bekle... mesela 30 dkkmı sonraki gün azami30 dkk geç
45dk
50dk
derken olucaktırrrrrrrrrrrr hadi bakalım
neyden yaptın bilememm aman dikkat etttt yaaa uzay gibi rahim feci bir boşluk... yinede dışında tutucak kısmı ciddi ciddi bırak birde hastane işi çıakrtmaaaa kendineeee alimallahhhh... zaten kalınlık önemli boyda elinin boyukadar olsun yeter hani....Su an hala icimde zaten uzaniyorum ama tv karsisinda fakat tamamen icimde iceri kacmaz dimi su an hic his yok ama yazarken denedim ikininca cikti disari :)
hepimiz herzaman yanındayız canım 14 koca yıl Rabbim inş. gönlüne göre nasip ederr bunu çokk içten söylüyorum çok zaman geçmişş inş. birdahaki denemen süper olacak bizde burda süper halaylar çekicezzz az kaldı az hisediyorummm penisii aparat gibi düşünüceksin inan ozaman olacak kendine güvennnn
göreceğiz bakalımmmmm
ayy canım benimmm valla yapmış kadar oldunnn eline yüreğine sağlıkkk bakalım mart da neler olacakkkk
Insallah canlar gercekten kimse bu hastaligi cekmesin ama bu kadar uzun okunca daga zor Allaha sukur esim kizdigi zaman konusup dursada her zaman bana destek oldu fakat artik zaman herkezib cocuk olmuyomu sorusu ve cocuk hasretinden dolayi ondada sabir kalmadi artik uzatmalari oynuyoruz insallah okurda severek ayrilmak zorunda kalmayiz.
neyden yaptın bilememm aman dikkat etttt yaaa uzay gibi rahim feci bir boşluk... yinede dışında tutucak kısmı ciddi ciddi bırak birde hastane işi çıakrtmaaaa kendineeee alimallahhhh... zaten kalınlık önemli boyda elinin boyukadar olsun yeter hani....
Kizlar inanin ilk defa ben bile kendimden cok umutluyum insallah bir kac gune olacak vede bende 14 yil sonra gelin olucam inaniyorum ne olur sizlerde desteginizi esirgemeyin inanin ozellikle yenen arkadaslar bizleri cok iyi anlar...
Insallah canlar gercekten kimse bu hastaligi cekmesin ama bu kadar uzun okunca daga zor Allaha sukur esim kizdigi zaman konusup dursada her zaman bana destek oldu fakat artik zaman herkezib cocuk olmuyomu sorusu ve cocuk hasretinden dolayi ondada sabir kalmadi artik uzatmalari oynuyoruz insallah okurda severek ayrilmak zorunda kalmayiz.
martta cecemm gelin olacakkkkk
inşallah bacımmmmmmm yenersinnnn...Insallah canlar gercekten kimse bu hastaligi cekmesin ama bu kadar uzun okunca daga zor Allaha sukur esim kizdigi zaman konusup dursada her zaman bana destek oldu fakat artik zaman herkezib cocuk olmuyomu sorusu ve cocuk hasretinden dolayi ondada sabir kalmadi artik uzatmalari oynuyoruz insallah okurda severek ayrilmak zorunda kalmayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?