Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ama çok bekledik seni öyle değilmiartık bahaneler yok 40 derece ateşlide olsan egzersize devam ha yazma konusundada ciddiyim ödül olarak istersen hemen gönderirim

canım gerçekten çok zor bi durum 14 yıl dile kolay.inş en kısa zamanda yener bundan sonraki zamanlarının tadını çıkarırsın

inşallah bacımmmmmmm yenersinnnn...
ALLAH KORUSUN AYRILMAYIII SİZ EN ZOR DURUMDA SARILMIŞINIZZZ BAKSANAAA MAŞALLAH yenince herşey su gibi akıcak sizeeee

İNŞALLAH

Insallah dediginuz gibi olur arkadaslar inanin olmasi lazim artik bu arada aparat hala icimde ikinip ittiriyorum sonra geri yerine gonderiyorum yok gibi artik icimde o derece insl. Pe.. denenesinide atlatirim bu kadar rahat olur...

boşver geçeniiii geleceğe bak ona bile hiç üzülmeeee....kimin ne kadar zamanı olacağnı da allah bileceğindennn öğüt vermek haddime olmadığından mevlananın güzel bir öğüdüyle yazayım istedim bacımaaaa....

Dün Dünde Kaldı Cancağızım Bugün Yeni Şeyler Söylemek Lazım

ama çok bekledik seni öyle değilmiartık bahaneler yok 40 derece ateşlide olsan egzersize devam ha yazma konusundada ciddiyim ödül olarak istersen hemen gönderirim

inş. canım biraz üzerime gelin şu mart ayında c,dden sessiz lik çökünce bende sallıyorum biraz sarsın beni bu ay kızın bağırın yapmak zorunda kalayım yazma içinde eline sağlık şimdiden canım cidden yapmış kadar oldun güzel yüreğine sağlık ben sana kıyarmıyım almış kadar oldumm sağol tatlımmm sen üzerime gell yapayım diye zorla beni en güzeli bu olur çünkü bencede yeter yaniiiii

bu arada mina hoşgeldin canımmm :)))

Evet canim Mevlana derde kotumu der ne guzel soylemis...

Evet canim Mevlana derde kotumu der ne guzel soylemis...
yani çok severim ve var zaten o şekilde çalışmalarımız mevlanayı anlamak bilmek... herneyse kızıcaksınız belki ama emin olum elimde olsa kendi sesimden okunmuş halini paylaşırdım sizlerleee...

özür dileyerek o harika sözün devamını paylaşmak istedim....

Her Gün Bir Yerden Bir Yere Göçmek Ne Güzel
Bulanmadan Dupduru Akmak Ne Hoş
Dün Dünde Kaldı Cancağızım
Bugün Yeni Şeyler Söylemek Lazım.
Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikâyetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan, söze ama diye başlayacaksan, girme Aşk yoluna.
Aşk yolunda U dönüşü yoktur!
Aşk der ki sana; yolumdaysan, Başım Feda yoluna;
ama bil ki seninde başını isterim yoluma.
Kahır, kapris gelecekse senden, amenna.
Ama ayağına diken batarsa yolumda, ah edip vahlanma.
Aşk bilek gücü değil Yürek işidir.
Yüreğin Yetmiyorsa düşme yollara...
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.
Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır.
Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir..!
Üzülme! Bil ki Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar.
Unutma; yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar.

Sabırlı olun zira bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl gülebilir?
Aceleci olmayın! Maksada Sabırla erişilir , acele ile değil.
Alelade otlar iki ay içinde, kırmızı gül ancak bir yılda yetişir. Tencerede bile yavaş ve ustaca kaynayan yemek,
Delice kaynayandan daha lezizdir...
Neden Duasız bırakıyorsun dilini ?
Kapıyı çalmadan, açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?
Sen verdikçe Dost görünen çok olur.
İste de gör hepsi birden yok olur!
Sen kendi kendine yetmeyi öğren, tüm dünyanın malına gönlün tok olur!
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından
birşey kaybetmez.

iyiyim cececmcim hosbuldum.hadi bakalim cogu gitti azi kaldi.

evet canım duanızı eksik etmeyinnn :))

sana ayrı bi zaman ayırmam lazım azarlamak için eee dile kolay aylar geçti

evet lütfen bunu ricaediyorum senden ve diğer arkadaşlardan kızın bana bağırın banaaa üzerime gelin az yaaa ancak böyle olursa yenicem ben öyle sessiz kalmayla olmuyo azıcık korkiyim sizden

hersey istedigin gibi olsun ama zararin neresinden donsek kardir deyip devam etmeliyiz.rabbim yardimcin olsun

cecemmm ben bir zamanalr kareteciydimmm sağlam 4 kuşak atladım bunu diyimdeeee haaa tipime baksan bişeye benzeteemssin ama elim bir ağırki sormaaaaa feciiii bu yüzdennnn bir daha düşün sen ve reglin geçene dek tadını çıkarrrr tatilinin:)

ziraaa egzersizlerni harfiyen anlatacan artıkkk yeter beee yeterrrr ayalrı devirdin kurları tamamladın sertifikanı almak için sadece son sınava girmen gerek kaçarı gideri yokkkk

bi an dediğin gibi iyiki regl mişim dedim heee işe yarıyorr ahahaha sağol canım olcak inş....

canım bende akşam tartıstım sabah kaltım eşim hazırlanmış çıktı gitti ne halin varsa gör dedi bana ..seninle aynı kaderi paylasıyoruz aynı sende benim gibisin

sonunda topici acmissin.hayirli olsun.orayada yazdim canim.iyi oldu.nasil yapcaz takip isini?mesela gunluk rapor mu vericez?boyle olursa daha iyi olur bence!

kardesim bende öleyim eşim banada öle yapıyor hiç bana destek olduğunu görmedim ağzına geleni sölüyor bana en sonunda buğun çıktı gitti ben şimdi ne yapacağımı bilmez haldeyim senin dediğin gibi bende bu sorunla yatıp bununla kalkıyorum bu vaji yüzünden bütün düzenim alt üst oldu..

sonunda topici acmissin.hayirli olsun.orayada yazdim canim.iyi oldu.nasil yapcaz takip isini?mesela gunluk rapor mu vericez?boyle olursa daha iyi olur bence!
çok sağol bacım evet artık zamanı gelmişti ve zamanımda varken yapayım dedim...

şimdi okumak önemli cidden ben ilişkimde bile iletiişim adına gerek dini gerek sosyolojik gerek psikolojik bir takım kitapalr okudum ve yer yer yararınıda gördüm.... birikim adına cidden önemli..

isteğinide yazabilirsin okuman gerekenide... herşeyi okuyabilirsinnn... onu sen seç daha sonra zaten paylaşımlarla okundukça sana tavsiyeler gelicektir.... şuan öncelikle hangi türden başlayacağını bilmediğim için pek bişey diyemeycem... şimdilik....

sonra alıcan eline okuycan gelicen listendee hangi sayfada olduğnu kaçıncı kipatın olduğnu yazarız... ama cidden kitap hakkında konuşup yorum yapacağmız bir yer olucaktır listeyide o şekilde takip ederizzzz... zamanla daha iyi drumlar ortaya dökeriz... belki ödüller falan bile olabilir bakalım
:126::126::126::126::126::126::126::126::126:

hersey istedigin gibi olsun ama zararin neresinden donsek kardir deyip devam etmeliyiz.rabbim yardimcin olsun

Super Mevlana hazretlerinin yasadigi hayat ve insanlaea miras biraktigi guzel sozler insaninornek almasi gereken cok sey var hayatta...

Insallah cnm hepimizin Allahim istedigini gonlundekini nasip etsin insallah.....

yazmışın ya gece gitti diye (sendin demi yazan)
vallaaa uffffffff tüm 3 yılım gözümün önünden geçtiiiiiiiiii inann çok dua edicem rabbim hidayet versin eşineeee.uffffff ne denirki...

neyseeeee halledeceksindir sen eşini seviyormusun? amacın vajiyi çözmek mi?
vaji sıkıntısı ortadan kalkınca (inşallah) düzeleceğini düşünebiliyor musun?
bunları merak ettim kendime de çok sorardımmm....

ne aşamalrdasınnn cidden sana yazmak anlatmak paylaşmak yalnız olamdığını hissettirmek istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…