- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.001
FARKINDA BİLE DEĞİLİM ....nasilsiniz?ankara gunesli yazdan kalma birgun yasiyor.ivim kipir kopir oldu .ohhhhhh sicacaik valla...
üzülmekk yok artıkkkkkkkkk bittiiiii canım olcak inş. ayrılmıcaksınız düşünme öyle şeyler yenmene bişiy kalmamış uygulamada bitirmişin kafandada bitir olcak inş. dediklerimi yap aparat gibi düşün valla olcak inşallahh hadi görelim seniii sana özel halay çekicem sözzzz
ayy heyecanlandırdın beni yaaaaaaa
canım gerçekten çok zor bi durum 14 yıl dile kolay.inş en kısa zamanda yener bundan sonraki zamanlarının tadını çıkarırsın
inşallah bacımmmmmmm yenersinnnn...
ALLAH KORUSUN AYRILMAYIII SİZ EN ZOR DURUMDA SARILMIŞINIZZZ BAKSANAAA MAŞALLAHyenince herşey su gibi akıcak sizeeee
İNŞALLAH
Canim benim o kadarda degil dok.verdigi tup gibi camdan molt mus adida ucunda ama tamamen icinde zaten denemelerde uzunlukta hic sorun yok sukur dedigin gibi belli bir bolgeyi gecince uzay bosluguna giriyoruz sanki ilk kisin zorluyor insani oda alisinca sikinti olmuyor aci yok hicbir sekilde ama kasilinxa giris zorlaniyor haliyle ahhh ahhh kolay olan bir isi beynimiz bize ne kadar zorlastiriyor denemeleri yaptikca daha iyi anliyorum gecen zamana omurlerimize yazik...
ama çok bekledik seni öyle değilmiartık bahaneler yok 40 derece ateşlide olsan egzersize devam ha yazma konusundada ciddiyim ödül olarak istersen hemen gönderirim
boşver geçeniiii geleceğe bak ona bile hiç üzülmeeee....kimin ne kadar zamanı olacağnı da allah bileceğindennn öğüt vermek haddime olmadığından mevlananın güzel bir öğüdüyle yazayım istedim bacımaaaa....
Dün Dünde Kaldı Cancağızım Bugün Yeni Şeyler Söylemek Lazım
yani çok severim ve var zaten o şekilde çalışmalarımız mevlanayı anlamak bilmek... herneyse kızıcaksınız belki ama emin olum elimde olsa kendi sesimden okunmuş halini paylaşırdım sizlerleee...Evet canim Mevlana derde kotumu der ne guzel soylemis...
iyiyim cececmcim hosbuldum.hadi bakalim cogu gitti azi kaldi.
sana ayrı bi zaman ayırmam lazım azarlamak için eee dile kolay aylar geçti
hersey istedigin gibi olsun ama zararin neresinden donsek kardir deyip devam etmeliyiz.rabbim yardimcin olsunInsallah canlar gercekten kimse bu hastaligi cekmesin ama bu kadar uzun okunca daga zor Allaha sukur esim kizdigi zaman konusup dursada her zaman bana destek oldu fakat artik zaman herkezib cocuk olmuyomu sorusu ve cocuk hasretinden dolayi ondada sabir kalmadi artik uzatmalari oynuyoruz insallah okurda severek ayrilmak zorunda kalmayiz.
cecemmm ben bir zamanalr kareteciydimmm sağlam 4 kuşak atladımevet canım duanızı eksik etmeyinnn :))
evet lütfen bunu ricaediyorum senden ve diğer arkadaşlardan kızın banabağırın banaaa üzerime gelin az yaaa ancak böyle olursa yenicem ben öyle sessiz kalmayla olmuyo azıcık korkiyim sizden
cecemmm ben bir zamanalr kareteciydimmm sağlam 4 kuşak atladımbunu diyimdeeee haaa tipime baksan bişeye benzeteemssin ama elim bir ağırki sormaaaaa feciiii bu yüzdennnn bir daha düşün sen ve reglin geçene dek tadını çıkarrrr tatilinin:)
ziraaa egzersizlerni harfiyen anlatacan artıkkk yeter beee yeterrrr ayalrı devirdin kurları tamamladın sertifikanı almak için sadece son sınava girmen gerekkaçarı gideri yokkkk
karamsar özel msj atamıyorum msn adresını bana gonderırmısın benım gıbı olan arkadaslar nolur msn adresınızı gonderın dertleşelım. suan esımle tartıstık cıktı gıttı evden. ben hıc dr a gıtmedım hıc egzersızde yapmadım egzersız yapmak ıstedım parmak fılan fakat elımı oraya goturemıyorum esımle tam denıyelım dıyorum ben aglama krızıne gırıyorum oda cıkıp gıdıyor
ilgin için teşekkür ederim fakat eşim bu konuda bana yardımcı olmuyor bana bır sure verıyor bırkaçhafta dıyelım ozamana kadar yapamassam artık benden ıstemeyecgını soyluyor ustu kaapalı tehtıt gıbı ve ben daraldım artık kafayı yıcem yanı bu sorunla yatıp bu sorunla kalkıyorum
çok sağol bacım evet artık zamanı gelmişti ve zamanımda varken yapayım dedim...sonunda topici acmissin.hayirli olsun.orayada yazdim canim.iyi oldu.nasil yapcaz takip isini?mesela gunluk rapor mu vericez?boyle olursa daha iyi olur bence!
yani çok severim ve var zaten o şekilde çalışmalarımız mevlanayı anlamak bilmek... herneyse kızıcaksınız belki ama emin olum elimde olsa kendi sesimden okunmuş halini paylaşırdım sizlerleee...
özür dileyerek o harika sözün devamını paylaşmak istedim....
Her Gün Bir Yerden Bir Yere Göçmek Ne Güzel
Bulanmadan Dupduru Akmak Ne Hoş
Dün Dünde Kaldı Cancağızım
Bugün Yeni Şeyler Söylemek Lazım.Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikâyetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan, söze ama diye başlayacaksan, girme Aşk yoluna.
Aşk yolunda U dönüşü yoktur!
Aşk der ki sana; yolumdaysan, Başım Feda yoluna;
ama bil ki seninde başını isterim yoluma.
Kahır, kapris gelecekse senden, amenna.
Ama ayağına diken batarsa yolumda, ah edip vahlanma.
Aşk bilek gücü değil Yürek işidir.
Yüreğin Yetmiyorsa düşme yollara...Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.
Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır.Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir..!
Üzülme! Bil ki Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar.
Unutma; yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar.
Sabırlı olun zira bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl gülebilir?
Aceleci olmayın! Maksada Sabırla erişilir , acele ile değil.
Alelade otlar iki ay içinde, kırmızı gül ancak bir yılda yetişir. Tencerede bile yavaş ve ustaca kaynayan yemek,
Delice kaynayandan daha lezizdir...
Neden Duasız bırakıyorsun dilini ?
Kapıyı çalmadan, açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?Sen verdikçe Dost görünen çok olur.
İste de gör hepsi birden yok olur!
Sen kendi kendine yetmeyi öğren, tüm dünyanın malına gönlün tok olur!Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından
birşey kaybetmez.
hersey istedigin gibi olsun ama zararin neresinden donsek kardir deyip devam etmeliyiz.rabbim yardimcin olsun
kardesim bende öleyim eşim banada öle yapıyor hiç bana destek olduğunu görmedim ağzına geleni sölüyor bana en sonunda buğun çıktı gitti ben şimdi ne yapacağımı bilmez haldeyim senin dediğin gibi bende bu sorunla yatıp bununla kalkıyorum bu vaji yüzünden bütün düzenim alt üst oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?