- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.021
arkadaşlar ben tek parmak denemesinde işaret parmagımı ve orta parmagımı sonuna kadar aldım daha sonra ikisini parmagın büküm yerine kadar aldım.iki parmagımıda ölcüm 10cm geldi şimdi ne yapmalıyım acil yazarmısınız eşimle tartıştım sabah evden çıktı gitti....
arkadaşlar ben tek parmak denemesinde işaret parmagımı ve orta parmagımı sonuna kadar aldım daha sonra ikisini parmagın büküm yerine kadar aldım.iki parmagımıda ölcüm 10cm geldi şimdi ne yapmalıyım acil yazarmısınız eşimle tartıştım sabah evden çıktı gitti....
süpersin canım harikasın valla aferin işte böyle eşinle kavgalı bile olsan pes etmiceksin kendin için yapıcaksınaparat denemesi yapabiliyormusun canım eğer yapabiliyorsan bir aparat hazırla yok yapamıyorum diyorsan 3 parmak denemeye çalış 3 parmağı deneyipde bu işi yenenler oldu çünkü hadi göreyim seniiiii
inşallah canım ya hemen kurtulmak istiyorum bundan başaracagım inşallah
eşinle tartışmana üzüldüm ama bence iyi gidiyosun.Ben senin kadar yapabilsem yaptım saycam herhalde(((
inşallah canım ya hemen kurtulmak istiyorum bundan başaracagım inşallah
hoşgeldin aramıza
ben serçe parmağımı sokmak için 2 gün uğraşmıştımmerak etme sen ne kadar disiplinli, gayretli, yenmeye istekli olursan bi şekilde ilerliyosun egzersizlerde
sen de söylemişsin pes etmedim diye, bencede pes etme çünkü başlamak bile cesaret işi bu egzersizlere..
şunu da söylim, ben hiç aynaya bakmadım içim tuhaf oluyodu, egzersiz yaparken bile tavana bakıyodum görmemek içineğer sende öyleysen aynaya bakma bi daha , parmağınla yokladığında buluyosun zaten girişi
kardesim bende öleyim eşim banada öle yapıyor hiç bana destek olduğunu görmedim ağzına geleni sölüyor bana en sonunda buğun çıktı gitti ben şimdi ne yapacağımı bilmez haldeyim senin dediğin gibi bende bu sorunla yatıp bununla kalkıyorum bu vaji yüzünden bütün düzenim alt üst oldu..
ama neden böle davranıyor bu eşleriniz ya.... Bu tek sizin sorununuz değil ki ortak bi sorun.Aileyiz biz onlar destek olmazsa bu konuda tek başına nasıl çözebiliriz.
Kızlar 11 cm de takıldım kaldım ilerleyemiyorum bazen 10a düşüyorum geriliyorum iki boğum uzunluğundan fazla da girmiyor ıkınıyorum popoya doğruda itmeye çalışıyorum neden gitmiyor ya çıldırıcam eşle denesem hüsrana uğramaktan korkuyorum ne olur bana akıl verin ne yapayım yastığın üzerine oturuyorum acaba yanlışım nerde bol jel de sürüyorum sadece çok rahat değilim korkuyu tam yenemedim hep kanayacak korkusu var beynimden atamıyorum bunu ve korkarak itiyorum acaba içimde çok uzun süre mi bekletsem ne yapsam.. Burada yenenleri okudukça seviniyorum ama ben hiç yapamayacakmışım gibi geliyor herkes çocuk soruyor bıktım artık.
ecem nasıl gidiyor? hangi aşamadasın?
ben şerçe parmağımı sokmaya çalışıyorum ama beceremiyorum.Çok kasıyorum ben kendimi. sen destek alarak 3 günde çözdüğünü belirtmiştin. acaba destek alıp biran önce kurtusam mı diye düşünüyorum. tedavini nerde oldun?
ben şerçe parmağımı sokmaya çalışıyorum ama beceremiyorum.Çok kasıyorum ben kendimi. sen destek alarak 3 günde çözdüğünü belirtmiştin. acaba destek alıp biran önce kurtusam mı diye düşünüyorum. tedavini nerde oldun?
Kızlar 11 cm de takıldım kaldım ilerleyemiyorum bazen 10a düşüyorum geriliyorum iki boğum uzunluğundan fazla da girmiyor ıkınıyorum popoya doğruda itmeye çalışıyorum neden gitmiyor ya çıldırıcam eşle denesem hüsrana uğramaktan korkuyorum ne olur bana akıl verin ne yapayım yastığın üzerine oturuyorum acaba yanlışım nerde bol jel de sürüyorum sadece çok rahat değilim korkuyu tam yenemedim hep kanayacak korkusu var beynimden atamıyorum bunu ve korkarak itiyorum acaba içimde çok uzun süre mi bekletsem ne yapsam.. Burada yenenleri okudukça seviniyorum ama ben hiç yapamayacakmışım gibi geliyor herkes çocuk soruyor bıktım artık.
11 cm mi, çok iyi, ee yenmene bir adım kalmış senem :)) canım bırakayım deme, kaygı düzeyin değişiyor tabii her gün, bazen daha rahat oluyorsun bazen daha endişeli, olur birkaç cm gerileme. yanlışın yok sadece kanayacak korkusunu sil aklından, çoğunlukla kanama olmuyor, olsa bile birkaç damla geliyor. canın acımayacak, sen rahat bırak kendini tekrar dene, derin bir nefes al önce, verirken ittir.ben daha önce her yer kan olacak diye düşünür kendi kendimi korkuturdum.. yok öyle bir şey, bir damla bile kan gelmedi. sen de yeneceksin, hatta o kadar ilerlemişsin ki yendin gözüyle bakıyorum ben sana ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?