Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umutsuzluğa yer yok kızlar, azimle, sebatla devam edin.. her karamsarlıkta en başa dönülüyor, üzerine gidin korkularınızın. 30 yıldır bu illete dayanıp, yenen insanları biliyorum ben. tam 30 yıl sabretmiş ve 50 li yaşlarında ilk kez cinsel ilişkiye girebilmiş eşiyle. beterin beteri var, kendinizi en kötü durumda olan benim diyerek üzmeyin. İnşallah hepiniz yeneceksiniz bu illeti, dualarım sizinle..

nedense bugun hiç bir sebebi yok inannın yeni gelin yeteramabukadar diyesim varrrrrrrrrrrr...

ama kendinden hiç ses seda yokkk.. her neredeyseeeeee

arkadaşlar ben tek parmak denemesinde işaret parmagımı ve orta parmagımı sonuna kadar aldım daha sonra ikisini parmagın büküm yerine kadar aldım.iki parmagımıda ölcüm 10cm geldi şimdi ne yapmalıyım acil yazarmısınız eşimle tartıştım sabah evden çıktı gitti....

süpersin canım harikasın valla aferin işte böyle eşinle kavgalı bile olsan pes etmiceksin kendin için yapıcaksın aparat denemesi yapabiliyormusun canım eğer yapabiliyorsan bir aparat hazırla yok yapamıyorum diyorsan 3 parmak denemeye çalış 3 parmağı deneyipde bu işi yenenler oldu çünkü hadi göreyim seniiiii

eşinle tartışmana üzüldüm ama bence iyi gidiyosun.Ben senin kadar yapabilsem yaptım saycam herhalde (((

inşallah canım ya hemen kurtulmak istiyorum bundan başaracagım inşallah

ben 3 parmakta yenmıstım 3 hafta içinde 3 parmak asamasına geldım ve ucu aldım üçğü aldığım günün ertesigünü yendim cok az kalmıss sakın pes etme devam et tartısmalar cok normal yendıkten sonra cıcım aylarınız baslıcak hersey cok farklı olacak kendınızı bundna mahrum etmeyın

eşinle tartışmana üzüldüm ama bence iyi gidiyosun.Ben senin kadar yapabilsem yaptım saycam herhalde (((

bende senin gibiydim diğerleride senin gbiydi başta öyle yapamıyoruz gibi geliyor ama bi başladınmı devamı geliyor canım pes etme umudunu hiç kaybetme

başarıcaksın tabiki görüyorsun işte parmakların giriyor orası o iş için yaratılmış herkez yapıyor biz neden yapmayalım... neyimiz eksikki...

Aman inan girmicek gibi geliyo yaaa.. Ama allahtan eşim arıza çıkartmıyo bu konuda yoksa kahrolurdum.burdaki tüm tavsiyeleri dikkate alıyorum.umarım yenicez

ama neden böle davranıyor bu eşleriniz ya.... Bu tek sizin sorununuz değil ki ortak bi sorun.Aileyiz biz onlar destek olmazsa bu konuda tek başına nasıl çözebiliriz.

çok iyi gidiyorsun canım moralini bozma.. eşler bizim kadar duyarlı olamıyor maalesef bazı konularda.. 2 parmak ilk boğuma kadar girmiş sanırım.. 2 parmağın tamamını içeri almaya çalış, ıkın ıkındıkça yolu buluyorsun. poponun altına yastık koy, daha rahat yaparsın.. 2sini tamamen sokmadan 3 parmağa geçme, bu kadarı bile büyük başarı yapacağına inanıyorum..

Kızlar 11 cm de takıldım kaldım ilerleyemiyorum bazen 10a düşüyorum geriliyorum iki boğum uzunluğundan fazla da girmiyor ıkınıyorum popoya doğruda itmeye çalışıyorum neden gitmiyor ya çıldırıcam eşle denesem hüsrana uğramaktan korkuyorum ne olur bana akıl verin ne yapayım yastığın üzerine oturuyorum acaba yanlışım nerde bol jel de sürüyorum sadece çok rahat değilim korkuyu tam yenemedim hep kanayacak korkusu var beynimden atamıyorum bunu ve korkarak itiyorum acaba içimde çok uzun süre mi bekletsem ne yapsam.. Burada yenenleri okudukça seviniyorum ama ben hiç yapamayacakmışım gibi geliyor herkes çocuk soruyor bıktım artık.

11 cm mi, çok iyi, ee yenmene bir adım kalmış senem :)) canım bırakayım deme, kaygı düzeyin değişiyor tabii her gün, bazen daha rahat oluyorsun bazen daha endişeli, olur birkaç cm gerileme. yanlışın yok sadece kanayacak korkusunu sil aklından, çoğunlukla kanama olmuyor, olsa bile birkaç damla geliyor. canın acımayacak, sen rahat bırak kendini tekrar dene, derin bir nefes al önce, verirken ittir.ben daha önce her yer kan olacak diye düşünür kendi kendimi korkuturdum.. yok öyle bir şey, bir damla bile kan gelmedi. sen de yeneceksin, hatta o kadar ilerlemişsin ki yendin gözüyle bakıyorum ben sana ^^

canım ben hiç serçe parmagımı sokmadım direk orta ve işaret parmagımla denedim ilk başta bende alamadım daha sonra yavaş yavaş almaya basladım kkasma kendini kasarsan korkuların da çok olur bende yapamam zannediyorddum ama parmagımı soktum

canım anlıyorum seni, ister istemez kasılıyorsun. ben ankarada dr eserdağ a gittim, diğer konu başlığında yazmıştım sana. ama ben önce parmak egzersizini denedim, yapabildiğim yere kadar yaptım tedavi sürecinde de çok faydasını gördüm. tek başına çözemiyorsan, gitmeni öneririm. daha fazla erteleme ecem, bekledikçe yıpranıyorsun çünkü.

cnm hiç korkma gerçekten hiç acı yok ve bence yenen biri olaraktan en etkili egzersiz parmak egzersiziiii parmagı bi sok gezintiye başla yön nerede orası genişmi valla o parmaktan sonra kensine güvenin gelir o kadar rahat giriyokiii ve orası o kadar genişki inanamyacaksınnnben wc de otururken eldiven geçirdim kayganlaştırıcı dök ve parmagını sokkk çok rahatt giricek sonra bütün parmagını dene tercih meselesi ama ben hiç aparat yapamadım itici geldiii odun gibi en azından kendi parmak daha rahat oluyoodene bak pişman olmucan ben hiç aparat kullanmadım bu arada ben yeneli 3 ay oldu çok şükür çok güzel bişi kafanız rahat oluyo arkadaşlar evliliğin tadına varıyosunuz sorunuz olursa özelden de yardımcı olurumm

çok sağol canım ya moral oldun bana sen yenmişmiydin? Ben çok fazla okuyamadım bu aralar kimler yendi bilemiyorum foruma girsem de hemen bakıp çıkıyorum bir de şeyi sorucam yenen arkadaşlar acaba p.... denemesinde baskı hissi ve yanma aparata göre daha mı çok oluyor aparat kalınlaştıkça çok baskı oldu yanma da var itsemde gitmiyor acaba bu yanma ne kadar zamanda geçer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…