Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm parmak korkutucu geliyosa kulak çöpünden başla sonra yavaş yavaş tüm parmakları denersinn

kızlar bu aradaaa ben 3.5 yıl sonra vajinismusu yendim düşünün dile kolay yaniiii ben bile yendiysemmmm oooooooooooo herks yenerrr normalda canı tatlı bi insanımdır ama 3 günde hiç aparatsız sadece parmak egzersiziyle oda 1 kerede denedim hepsi girdi daha sonra direk eş denemesi ve bittiii yenelii 4 ay oldu ertelemeyinnnnnnnnnnnnnnnnn çok kolay rahat herşey kafadaaa

cnmm kesinliklee hayır p........ çok rahatt aparattan bin kat daha rahat ve zevklii:26::26::26::26::26:bikere kasmıyosun kendini sakın kormaane yanma ne kasma hiç bişi

canım sağolasın ben parmak yapamıyorum gittiğim psikolog da parmak önerdi ama yapamadım deneyeyim dedim vajiye girer girmez kötü oldum hem de elimde eldiven olduğu halde yapamadım, gitmeyi de bıraktım zaten psikoloğa sonra burayı buldum geçen yıl nisan ayından beri üyeyim temmuzdan beri egzesiz yapıyorum çok uzadı gitti 2 günde yenen var ben bu uyuşuklukla herhalde birkaç ay daha geçiricem off çok bunaldım artık ...

Kizlar ben esime son uc gun bana musade et hallolucak basaricam demistim ve bugun son gun bana kafani rahatlat hazirlan bugun son sansimiz diyo 10 cm emla ile rahatim bugun oglen 1 saat falanda icimde tuttum rahatca offf napicammmmm....Bir iki saat sonra gelicek beynini rahatlat diyoooo....

emla bende de var ama denemedim yan etkisi varmıdır acaba denesemmi

cnm yapamam die bişi yok bak sen kafanda bitiriyosun zaten bunu böle diyerekk şartlandırıyosunn kendini böle üşünmek yok sen kendini güçlü hissetmiyomusun herşeyin üstessinden geliriz evellallah sana sadece şunu diyimm bi dene dene kafan rahat olsun yaaa git tuvalete sür kayganlaştıcıyı istersen önce kulak çöpü dene ben öle yaptım içime kaçıcak die korktum öle cup die giriyoki içime kaaçıcak öle kalcak sandımmdaha sonra bana bi azim geldi ve parmak denedim aynı aparrat gibi düşün popoyo dogru iterek al bak ne kadar raahat giriyo sen bu işi 1 gün içinde bile atlatırsın bizim 3 gün dedigimiz erteledigimiz içn aslında ben o parmakları denemeyi bi gün içinde yaptımmm

tedavi sürecinden bahsedebilir msin biraz neer yaptıyorlar nasıl motive ediyorlar belki bizlerede faydalı olurdu canım

canım ben geçen ay yendim, çok şükür.. baskı eşitti bende, aparatla da aynı baskı oldu, eşimle denediğimde de aynıydı, yanmanın sebebi mantar olabilir senemcim.. mantar yoksa yanma zamanla geçiyor..ama işin aslı ne biliyormusun, kendini tamamen rahat bırakıp, eşine güvendiğinde ne yanma ne baskı oluyor. lütfen rahat ol, sizler yendikçe ben yenmiş gibi seviniyorum.. güzel haberler ver bize en kısa zamanda, içinde hiçbir kuşku olmasın, kurtulmana ramak kaldı inşallah..

canım bende 3,5 yıllık evliyim,evliliğim boyunca hep bu sıkıntıyı çektim ama artık başarmak istiyorum çok yıprandım ve psikolojim çok bozuk

masumsu bu kadar kolay mı cidden ya biraz daha anlatsana motive ediyo yazdıkların şu reg bitsin inş bende parmakla devam edicem

cnm sana şu kadar söyleyimm ben 3.5 see düşüseee yaaa çok uzu bi süre herzama eşim isterke yapmamak kaçmak içi ne bahaneler uyduruyodumm şimdi ise adamı resme kovalıyorummm ya cnm ,inan bittikte sonra oturup agladım bumuydu die 3.5 yılı bunun içinmi heba etmişim dedim sadece arkadaşlarımdan birie söledim kimseyle paylaşamıyodummm o bile yeip aradıgım zama şok oldu beim umudu m yoktu sede dediii herşey azimm

bacım 1 parmak 1 boğum
1 parmak 2 boğum
sonra 2 parmak 1 boğum
2 parmak 2boğum (küs şeklinde yapılarak içine itiyosun bacım)
sonra 3 parmak 1 boğum
bu sırada eşli eş parmağı denemelerine geçilebilir eşin 1 parmağı 1ve 2 boğum
sonra 3 parmak 2 boğum ve eşin 2 parmak 2 boğum durumundan sonraa eşli denemeye geçmek daha makbulll.... yani parmak egzersizide hem gerek kalınlık için hemde eşle olan güvenden dolayı daha fazlaaa eşli çalışma gerektiryor gibi bennnn becerememiştim 1 boğum 1 parmakdan ötesini bu yüzden aparat daha kolay gelmişti ömrun bacım inşlh yayrlı olmuştur yazdıkalrımm...

bacım takıldığın noktadaaa içinde bekletippppp ıkınarak çıkmasını sağlayıp nefes egzersizine ağırlık vermen gerekmekte... ayrıca aslında bence pekde takılmamışın maşallah ha gayret harika gidiyosunnn

yani aparatlarıııı yaaprken emlamı kullanyordun bacımmm anam anam emlayı şiddetle kullanmayın diyorum cidden bir enstezik krem uyuşturyor ha eşli denemeelrde eşde prezv. yoksa mahvedebiliyorrr...çok kötü bir geçmişim var emlayla ne diyim şimdilik eş denemesini yap bakalım diyicem ama olmassa üzülme bacımmm... dediğiniz gibi kafadaaa bitiyor yaa sıcak bir duş al akslar rahatlıyor ve kendine kasmaman gerektiği komutunu ver ve neefs verdiğin an eşin ilerlet anüs yönüneee ve bol jellllllllll şarttttt... inşallah olurrrr

10 cm i içerde tuttuysan, başarırsın canım.. kaygılanmamaya çalış, bence "son şans" sözlerini bir kenara bırakın. sonuçta elimizde olan bir durum değil bu, kim istemez evlendiği gece ilişkiye girmeyi. canım benim sakin ol, kasma kendini o kadar ilerlemişsin ki, kaslarını rahat bıraktığın an tamamdır. derin nefes almayı ve iyi şeyler düşünmeyi unutma.. dualarım seninle..

ya canım aslında ben acımasından kokrmuyorum da artık ona razıyım ama bildiğin girmiyo yani demişsin ya düz itince girmio diye hakkaten popoya eğimli değil hep düz itiyo eşim ya gerçi hasta oldum bayadır denemedik ama itme yönünde sıkıntı vardı bizim üf açık oluyo yazdıklarımız ama msj hakkım henüz yok özelden sen detaylıca bana özelden yazar mısın canım ya valla motive ettin beni bir iki güne bitecek bakalım denicem hemen aynı gün 2-3 parmağımıda

canım bende 3,5 yıllık evliyim,evliliğim boyunca hep bu sıkıntıyı çektim ama artık başarmak istiyorum çok yıprandım ve psikolojim çok bozuk

aynen bende öle yıprandım cnm o kadar sinirli cirkef biri olmuştumki düşünsene kimseye anlatamıyosunn sinirlisin yapamadıgın için kimseden sinirini çıkaramıyosun herşey koçişlerimizin başına patlıyooo valla ii dayandı bana adamcazz kendine inan ve bi kulak çöpü ya belki 1 dakka bile tutmaşımdır wc de gittim kulak çöpünü soktum oldu daha sonra 2 li 3 li olarak denedim ve parmak denedim oda hepsi oldu ve eş denemesi oldu bitti bu kadar tabiki ilk alırken çekiniyosunn ben aparat gibi düşünüp üstte aldımm içime ço k rahat oluyoo baskı tabiki oluyoo ama kendini kasarsan onuda denedim kastıgın zaman oluyo kasmayı brakıyorum kalmıyooo

anladığım kadarıyla bu akşam deneyeceksin ben nasıl yendiğimi anlatayım
aparat kullandım ben denemeden önce aparatı yerleştirdim 15dk beklettikten hemen sonra pnsi aldım yüzüm eşime dönük üstteydim.dizlerimin altına ince yastık koydum aynayı eşime tutturdum ve popoya ittirerek içeri aldım.ha bu arada aparat değil parmaklada yapabilirsin aynı şeyleri.ben ilk seferde aparatı yerleştirmeden pirinç kadar bi emla kullanmıştım yani yok denecek kadar azdı.çok kasıyosan öle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…