- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.041
ben şerçe parmağımı sokmaya çalışıyorum ama beceremiyorum.Çok kasıyorum ben kendimi. sen destek alarak 3 günde çözdüğünü belirtmiştin. acaba destek alıp biran önce kurtusam mı diye düşünüyorum. tedavini nerde oldun?
çok sağol canım ya moral oldun bana sen yenmişmiydin? Ben çok fazla okuyamadım bu aralar kimler yendi bilemiyorum foruma girsem de hemen bakıp çıkıyorum bir de şeyi sorucam yenen arkadaşlar acaba p.... denemesinde baskı hissi ve yanma aparata göre daha mı çok oluyor aparat kalınlaştıkça çok baskı oldu yanma da var itsemde gitmiyor acaba bu yanma ne kadar zamanda geçer
cnm hiç korkma gerçekten hiç acı yok ve bence yenen biri olaraktan en etkili egzersiz parmak egzersiziiii parmagı bi sok gezintiye başla yön nerede orası genişmi valla o parmaktan sonra kensine güvenin gelir o kadar rahat giriyokiii ve orası o kadar genişki inanamyacaksınnnben wc de otururken eldiven geçirdim kayganlaştırıcı dök ve parmagını sokkk çok rahatt giricek sonra bütün parmagını dene tercih meselesi ama ben hiç aparat yapamadım itici geldiii odun gibi en azından kendi parmak daha rahat oluyoodene bak pişman olmucan ben hiç aparat kullanmadım bu arada ben yeneli 3 ay oldu çok şükür çok güzel bişi kafanız rahat oluyo arkadaşlar evliliğin tadına varıyosunuz sorunuz olursa özelden de yardımcı olurumm
kizlar ben esime son uc gun bana musade et hallolucak basaricam demistim ve bugun son gun bana kafani rahatlat hazirlan bugun son sansimiz diyo 10 cm emla ile rahatim bugun oglen 1 saat falanda icimde tuttum rahatca offf napicammmmm....bir iki saat sonra gelicek beynini rahatlat diyoooo....
canım sağolasın ben parmak yapamıyorum gittiğim psikolog da parmak önerdi ama yapamadım deneyeyim dedim vajiye girer girmez kötü oldum hem de elimde eldiven olduğu halde yapamadım, gitmeyi de bıraktım zaten psikoloğa sonra burayı buldum geçen yıl nisan ayından beri üyeyim temmuzdan beri egzesiz yapıyorum çok uzadı gitti 2 günde yenen var ben bu uyuşuklukla herhalde birkaç ay daha geçiricem off çok bunaldım artık ...
canım anlıyorum seni, ister istemez kasılıyorsun. ben ankarada dr eserdağ a gittim, diğer konu başlığında yazmıştım sana. ama ben önce parmak egzersizini denedim, yapabildiğim yere kadar yaptım tedavi sürecinde de çok faydasını gördüm. tek başına çözemiyorsan, gitmeni öneririm. daha fazla erteleme ecem, bekledikçe yıpranıyorsun çünkü.
çok sağol canım ya moral oldun bana sen yenmişmiydin? Ben çok fazla okuyamadım bu aralar kimler yendi bilemiyorum foruma girsem de hemen bakıp çıkıyorum bir de şeyi sorucam yenen arkadaşlar acaba p.... denemesinde baskı hissi ve yanma aparata göre daha mı çok oluyor aparat kalınlaştıkça çok baskı oldu yanma da var itsemde gitmiyor acaba bu yanma ne kadar zamanda geçer
Kizlar ben esime son uc gun bana musade et hallolucak basaricam demistim ve bugun son gun bana kafani rahatlat hazirlan bugun son sansimiz diyo 10 cm emla ile rahatim bugun oglen 1 saat falanda icimde tuttum rahatca offf napicammmmm....Bir iki saat sonra gelicek beynini rah
hiç kasma kendini gayet rahat ol cnmm ne yap biliyomusun mecbur tutma kendini onu bi mecburluk olarak degilde istek arzu olarak gör ve güzelce giyin süslen eşinedaha sonra kenini hiç kasmadan nasıl aparatla deneme yapıyosan p.... aparat gibi düşün kendinin kasılmasını istemiyosan üstte eşine sırtın dönük bi vaziyette aynı aparat dener gibi al içine popoya dogru ucunu egerekk anla die açık oluyorum onun çok faydası var beyler bilmedigi için direk düz sokmaya çalışıyolarr popoya dogru itiirek kendin al rahat oll
kızlar bu aradaaa ben 3.5 yıl sonra vajinismusu yendim düşünün dile kolay yaniiii ben bile yendiysemmmm oooooooooooo herks yenerrr normalda canı tatlı bi insanımdır ama 3 günde hiç aparatsız sadece parmak egzersiziyle oda 1 kerede denedim hepsi girdi daha sonra direk eş denemesi ve bittiii yenelii 4 ay oldu ertelemeyinnnnnnnnnnnnnnnnn çok kolay rahat herşey kafadaaa
masumsu bu kadar kolay mı cidden ya biraz daha anlatsana motive ediyo yazdıkların şu reg bitsin inş bende parmakla devam edicem
bacım 1 parmak 1 boğumarkadaşlar ben tek parmak denemesinde işaret parmagımı ve orta parmagımı sonuna kadar aldım daha sonra ikisini parmagın büküm yerine kadar aldım.iki parmagımıda ölcüm 10cm geldi şimdi ne yapmalıyım acil yazarmısınız eşimle tartıştım sabah evden çıktı gitti....
bacım takıldığın noktadaaa içinde bekletippppp ıkınarak çıkmasını sağlayıp nefes egzersizine ağırlık vermen gerekmekte... ayrıca aslında bence pekde takılmamışın maşallah ha gayret harika gidiyosunnnKızlar 11 cm de takıldım kaldım ilerleyemiyorum bazen 10a düşüyorum geriliyorum iki boğum uzunluğundan fazla da girmiyor ıkınıyorum popoya doğruda itmeye çalışıyorum neden gitmiyor ya çıldırıcam eşle denesem hüsrana uğramaktan korkuyorum ne olur bana akıl verin ne yapayım yastığın üzerine oturuyorum acaba yanlışım nerde bol jel de sürüyorum sadece çok rahat değilim korkuyu tam yenemedim hep kanayacak korkusu var beynimden atamıyorum bunu ve korkarak itiyorum acaba içimde çok uzun süre mi bekletsem ne yapsam.. Burada yenenleri okudukça seviniyorum ama ben hiç yapamayacakmışım gibi geliyor herkes çocuk soruyor bıktım artık.
Kizlar ben esime son uc gun bana musade et hallolucak basaricam demistim ve bugun son gun bana kafani rahatlat hazirlan bugun son sansimiz diyo 10 cm emla ile rahatim bugun oglen 1 saat falanda icimde tuttum rahatca offf napicammmmm....Bir iki saat sonra gelicek beynini rahatlat diyoooo....
Kizlar ben esime son uc gun bana musade et hallolucak basaricam demistim ve bugun son gun bana kafani rahatlat hazirlan bugun son sansimiz diyo 10 cm emla ile rahatim bugun oglen 1 saat falanda icimde tuttum rahatca offf napicammmmm....Bir iki saat sonra gelicek beynini rahatlat diyoooo....
cnm sana şu kadar söyleyimm ben 3.5 see düşüseee yaaa çok uzu bi süre herzama eşim isterke yapmamak kaçmak içi ne bahaneler uyduruyodumm şimdi ise adamı resme kovalıyorummm ya cnm ,inan bittikte sonra oturup agladım bumuydu die 3.5 yılı bunun içinmi heba etmişim dedimsadece arkadaşlarımdan birie söledim kimseyle paylaşamıyodummm o bile yeip aradıgım zama şok oldu beim umudu m yoktu sede dediii herşey azimm
canım bende 3,5 yıllık evliyim,evliliğim boyunca hep bu sıkıntıyı çektim ama artık başarmak istiyorum çok yıprandım ve psikolojim çok bozuk
historian canım mesajımı gördün mü bi şey sormuştum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?