Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya kızlar bana da yardımcı olun
Parmak egzersizi yaparken 2 parmak denemiştim ilk kez.
İkinci gün biraz fazla zorladım sanırım, vajinanın arası kesik gibi olmuş.
Çok yanıyo acıyo falan, oturamıyorum bile idrarımı yaparken acıyo falan
Travazol vermişti doktor mantar için, onu sürdüm dudak kısmındaki yanmalara iyi geldi fakat kesik gibi olan o bölüme iyi gelir mi bilemiyorum
Devam edeyim mi onu sürmeye yoksa ne yapayım
Tüp arko yağlı krem sürdüm oda iyi gelmedi gibi.

Benzer durumla karşılaşan yok mu? İlişkiyi ilk kez denerken zorlayan herkeste olur gibi geliyo bana.

Evet aksam deneme var kismetse su an 10 cm aparat icimde yarim saattir genislesin die tutuyorum yonu tam kavramaya calisiyorum bu aralar ztn dua edin ne okur 14 senem bosa gecti bitsin bugun bu hastalik...

Evet aksam deneme var kismetse su an 10 cm aparat icimde yarim saattir genislesin die tutuyorum yonu tam kavramaya calisiyorum bu aralar ztn dua edin ne okur 14 senem bosa gecti bitsin bugun bu hastalik...

bende 10cm den sonra yenmiştim.bak şimdi aparatı çıkarır çıkarmaz pnsi al görüyosun orası nasıl açılıyo.hemen pnsi alınca çok rahat oluyo ben öle yaptım.pozisyon hangisinde rahat edersen onu yap.ben eşime dönüktüm.hiç acı yok inan bana aparat gibi düşün hatta aparattan çok daha kolay oluyo gerçekten

cnm hemen birtane daha al test yapp daha sonra da yarın hemen bi saglık ocagınaa kan testi yaptır süper ya aaaaaaaaaaa inş vardır bişiii

emla bende de var ama denemedim yan etkisi varmıdır acaba denesemmi

anammmmmmmm doğrumu anladımmmmmmmmmmm hamilesin dimiii anam anam... hele bir yazzz teyzemi oluyozzzzzzzzzzzzzzzz kızzzzz karamsar

anammmmmmmm doğrumu anladımmmmmmmmmmm hamilesin dimiii anam anam... hele bir yazzz teyzemi oluyozzzzzzzzzzzzzzzz kızzzzz karamsar

ya gökçem bende bilmiyorumki neyim daha adetim gelmediki...yarın sağlık ocağına gideyim testi göstereyim bi kan vereyim diyorum.ya erken heveslenmek istemiyorum ama çizgiler görünüyodu yani acaba adeti gelmeden testten öğreniliyomu böle onu bilmiyorum işte

inşallah olurrr bacım rahat ollll buseferdeee bunun için amn de gözünü karart ve üzülmeden isteyerek deneeeee olur inşlhhh

tabiki öğreniliyor illa adet dönemi geçmesi gerek yok ki zaten hamileysen zaten bebişini son regl tarihinden sonraki bitiş anından sonra haftalık olarak sayıyorlarrr yani eğer hamileysen nerden baksan 3 haftalık bebişin varr..... yaaaaa yarın hemen gidiyorsun kan testinde hemen çıkıyor hemennnnnnnnnn...

ama dur ya sen başlamışmıydın folicasidee bacım ayyyy çok öenmliiiii çok acaip heyecanlandımmmm bacım... dilerim herşey gönlünce olur

inş canım ya çok istiyoruz bizdeyarın olsun bakalım.eşim çağırıyo gelirim birazdan

arko falan sürme bacım o durumalra en iyi bepanthen krem veya merhemmm hattaa dr da hametan yazabiliyorr hametan kremde iyi geliyor hertür yanık kesik pişiğee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…