- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.061
ya kızlar bişi dicem adetime 10 gün var eşim test yap dedi şimdi yaptım ikinci çizgi belli belirsiz bişey çıktı:44:ne anlama geliyoki
cnm sen yenmiştin heralde dimi hamilemisin kız yoksaaa
bacım 1 parmak 1 boğum
1 parmak 2 boğum
sonra 2 parmak 1 boğum
2 parmak 2boğum (küs şeklinde yapılarak içine itiyosun bacım)
sonra 3 parmak 1 boğum
bu sırada eşli eş parmağı denemelerine geçilebilir eşin 1 parmağı 1ve 2 boğum
sonra 3 parmak 2 boğum ve eşin 2 parmak 2 boğum durumundan sonraa eşli denemeye geçmek daha makbulll.... yani parmak egzersizide hem gerek kalınlık için hemde eşle olan güvenden dolayı daha fazlaaa eşli çalışma gerektiryor gibi bennnn becerememiştim 1 boğum 1 parmakdan ötesini bu yüzden aparat daha kolay gelmişti ömrun bacım inşlh yayrlı olmuştur yazdıkalrımm...
bacım takıldığın noktadaaa içinde bekletippppp ıkınarak çıkmasını sağlayıp nefes egzersizine ağırlık vermen gerekmekte... ayrıca aslında bence pekde takılmamışın maşallah ha gayret harika gidiyosunnn
yani aparatlarıııı yaaprken emlamı kullanyordun bacımmm anam anam emlayı şiddetle kullanmayın diyorum cidden bir enstezik krem uyuşturyor ha eşli denemeelrde eşde prezv. yoksa mahvedebiliyorrr...çok kötü bir geçmişim var emlayla ne diyim şimdilik eş denemesini yap bakalım diyicem ama olmassa üzülme bacımmm... dediğiniz gibi kafadaaa bitiyor yaa sıcak bir duş al akslar rahatlıyor ve kendine kasmaman gerektiği komutunu ver ve neefs verdiğin an eşin ilerlet anüs yönüneee ve bol jellllllllll şarttttt... inşallah olurrrr
10 cm i içerde tuttuysan, başarırsın canım.. kaygılanmamaya çalış, bence "son şans" sözlerini bir kenara bırakın. sonuçta elimizde olan bir durum değil bu, kim istemez evlendiği gece ilişkiye girmeyi. canım benim sakin ol, kasma kendini o kadar ilerlemişsin ki, kaslarını rahat bıraktığın an tamamdır. derin nefes almayı ve iyi şeyler düşünmeyi unutma.. dualarım seninle..
anladığım kadarıyla bu akşam deneyeceksin ben nasıl yendiğimi anlatayım
aparat kullandım ben denemeden önce aparatı yerleştirdim 15dk beklettikten hemen sonra pnsi aldım yüzüm eşime dönük üstteydim.dizlerimin altına ince yastık koydum aynayı eşime tutturdum ve popoya ittirerek içeri aldım.ha bu arada aparat değil parmaklada yapabilirsin aynı şeyleri.ben ilk seferde aparatı yerleştirmeden pirinç kadar bi emla kullanmıştım yani yok denecek kadar azdı.çok kasıyosan öle yap
Evet aksam deneme var kismetse su an 10 cm aparat icimde yarim saattir genislesin die tutuyorum yonu tam kavramaya calisiyorum bu aralar ztn dua edin ne okur 14 senem bosa gecti bitsin bugun bu hastalik...
iki ay oldu yeneli normalde adetime 10 gün falan var eşimle geziyoduk bugün al bi bakalım dedi.ölesine yaptım ikinci çizgi gözle görülür şekilde çıktı tabi yanındaki kadar net değil.kafam karıştı
emla bende de var ama denemedim yan etkisi varmıdır acaba denesemmi
Kizlar ben esime son uc gun bana musade et hallolucak basaricam demistim ve bugun son gun bana kafani rahatlat hazirlan bugun son sansimiz diyo 10 cm emla ile rahatim bugun oglen 1 saat falanda icimde tuttum rahatca offf napicammmmm....Bir iki saat sonra gelicek beynini rah
hiç kasma kendini gayet rahat ol cnmm ne yap biliyomusun mecbur tutma kendini onu bi mecburluk olarak degilde istek arzu olarak gör ve güzelce giyin süslen eşinedaha sonra kenini hiç kasmadan nasıl aparatla deneme yapıyosan p.... aparat gibi düşün kendinin kasılmasını istemiyosan üstte eşine sırtın dönük bi vaziyette aynı aparat dener gibi al içine popoya dogru ucunu egerekk anla die açık oluyorum onun çok faydası var beyler bilmedigi için direk düz sokmaya çalışıyolarr popoya dogru itiirek kendin al rahat oll
bu akşam deneme yapacak olan arkadaşlar gece girip bakıcammbakalımmm denetlemeye gelcemm sizi hadi bakalım parmaklar vajiyeee kızlar boş durmak yokkk
Insallah kizlar aparatla denemelere devam guzel haber veririm sizede burdan kutlariz insallah dua edin ne olur aparat oldugu gibi kay olusa supet olur yoksa vay halime...
anammmmmmmm doğrumu anladımmmmmmmmmmm hamilesin dimiii anam anam... hele bir yazzz teyzemi oluyozzzzzzzzzzzzzzzz kızzzzz karamsariki ay oldu yeneli normalde adetime 10 gün falan var eşimle geziyoduk bugün al bi bakalım dedi.ölesine yaptım ikinci çizgi gözle görülür şekilde çıktı tabi yanındaki kadar net değil.kafam karıştı
Insallah kizlar aparatla denemelere devam guzel haber veririm sizede burdan kutlariz insallah dua edin ne olur aparat oldugu gibi kay olusa supet olur yoksa vay halime...
canım aparatla olduğundan daha güzel olacak.. p..s aparattan daha yumuşak, hiç canın yanmayacak inşallah..Rabbim yüzünü güldürsün, bu dertle uğraşan herkes kurtulsun artık..
anammmmmmmm doğrumu anladımmmmmmmmmmm hamilesin dimiii anam anam... hele bir yazzz teyzemi oluyozzzzzzzzzzzzzzzz kızzzzz karamsar
inşallah olurrr bacım rahat ollll buseferdeee bunun için amn de gözünü karart ve üzülmeden isteyerek deneeeee olur inşlhhhEvet aksam deneme var kismetse su an 10 cm aparat icimde yarim saattir genislesin die tutuyorum yonu tam kavramaya calisiyorum bu aralar ztn dua edin ne okur 14 senem bosa gecti bitsin bugun bu hastalik...
tabiki öğreniliyor illa adet dönemi geçmesi gerek yok ki zaten hamileysen zaten bebişini son regl tarihinden sonraki bitiş anından sonra haftalık olarak sayıyorlarrr yani eğer hamileysen nerden baksan 3 haftalık bebişin varr..... yaaaaa yarın hemen gidiyorsun kan testinde hemen çıkıyor hemennnnnnnnnn...ya gökçem bende bilmiyorumki neyim daha adetim gelmediki...yarın sağlık ocağına gideyim testi göstereyim bi kan vereyim diyorum.ya erken heveslenmek istemiyorum ama çizgiler görünüyodu yani acaba adeti gelmeden testten öğreniliyomu böle onu bilmiyorum işte
canım aparatla olduğundan daha güzel olacak.. p..s aparattan daha yumuşak, hiç canın yanmayacak inşallah..Rabbim yüzünü güldürsün, bu dertle uğraşan herkes kurtulsun artık..
Su an aparat icimde bol bol genislesin ki deneme rahat olsun dua edin bende Allahin izni ile caba gosterip yeneyim ne olur ....inşallah olurrr bacım rahat ollll buseferdeee bunun için amn de gözünü karart ve üzülmeden isteyerek deneeeee olur inşlhhh
tabiki öğreniliyor illa adet dönemi geçmesi gerek yok ki zaten hamileysen zaten bebişini son regl tarihinden sonraki bitiş anından sonra haftalık olarak sayıyorlarrr yani eğer hamileysen nerden baksan 3 haftalık bebişin varr..... yaaaaa yarın hemen gidiyorsun kan testinde hemen çıkıyor hemennnnnnnnnn...
ama dur ya sen başlamışmıydın folicasidee bacım ayyyy çok öenmliiiii çok acaip heyecanlandımmmm bacım... dilerim herşey gönlünce olur
arko falan sürme bacım o durumalra en iyi bepanthen krem veya merhemmm hattaa dr da hametan yazabiliyorr hametan kremde iyi geliyor hertür yanık kesik pişiğeeYa kızlar bana da yardımcı olun
Parmak egzersizi yaparken 2 parmak denemiştim ilk kez.
İkinci gün biraz fazla zorladım sanırım, vajinanın arası kesik gibi olmuş.
Çok yanıyo acıyo falan, oturamıyorum bile idrarımı yaparken acıyo falan
Travazol vermişti doktor mantar için, onu sürdüm dudak kısmındaki yanmalara iyi geldi fakat kesik gibi olan o bölüme iyi gelir mi bilemiyorum
Devam edeyim mi onu sürmeye yoksa ne yapayım
Tüp arko yağlı krem sürdüm oda iyi gelmedi gibi.
Benzer durumla karşılaşan yok mu? İlişkiyi ilk kez denerken zorlayan herkeste olur gibi geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?